Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/11 έως 05/12 από τη Βίκυ Δρόσου

today29/11/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα που διανύουμε διαθέτει μία ποικιλομορφία πλανητικών όψεων και επιρροών με αποκορύφωμα τη νέα σελήνη, η οποία λαμβάνει χώρα στις 4/12 και ώρα 9:42. Είναι μία νέα σελήνη και μαζί έκλειψη ηλίου που γίνεται στην 12η μοίρα του Τοξότη. Το φαινόμενο της νέας σελήνης – έκλειψης ηλίου, μέσα από το συγκεκριμένο ζωδιακό χώρο του Τοξότη, μας μιλάει για τα ανώτερα ιδανικά, την επικοινωνία, τον ιδεαλισμό, τη θρησκεία, τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω, τις σπουδές, τα μακρινά ταξίδια, τους ξένους, την φιλοσοφία ζωής, τον ανώτερο νου και την κοσμοθεωρία μας σε ευρύτερη έννοια. Είναι η τελευταία έκλειψη (μετά από δύο ολόκληρα χρόνια), στον συγκεκριμένο διδυμοτοξοτίσιο άξονα. Οι εκλείψεις αυτές ήρθαν για να αλλάξουν την πορεία των προαναφερθέντων άρδην, έτσι ώστε τη θέση τους να πάρουν τα νέα δεδομένα. Τούτο λοιπόν το νέο φεγγάρι το οποίο συνοδεύεται με έκλειψη ηλίου, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όπου φουντώνει τον ιδεαλισμό, την ελπίδα και το όνειρο. Κρύβει όμως παγίδα, εξαπάτηση, διάψευση και φρούδες ελπίδες για το μέλλον. Η συμμετοχή του Ερμή φανερώνει και βγάζει στην επιφάνεια τις ψεύτικες ειδήσεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν.

Ο Κρόνος συμμετέχοντας με το βοηθητικό εξάγωνο του ως προς τη νέα σελήνη, δείχνει ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να πραγματοποιήσουμε τους νέους στόχους πού θέτουμε, με υπομονή, καρτερικότητα, αλλά και επιμονή.

Ο θεραπευτής χείρωνας με το ευεργετικό τρίγωνο, υπόσχεται ίαση, φάρμακα και θεραπείες. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της καρμικότητας για την προδιαγραφή της ζωής μας στο μέλλον κι αυτό το επιβεβαιώνει ο ουρανός με την χιαστί όψη που κάνει ως προς το νέο φεγγάρι. Μέσα σε όλα αυτά ο έρωτας καλά κρατεί με την σύνοδο της Αφροδίτης – Πλούτωνα, που υπόσχεται μοιραίους έρωτες, ανεξέλεγκτα πάθη και την αγάπη να αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Το μεγαλύτερο μέρος των ενδιαφερόντων σας έχει πλέον μετατοπιστεί στον τομέα που έχει να κάνει με την ευρύτερη εικόνα που έχετε για την ζωή και τον κόσμο. Πλέον σκέφτεστε συλλογικά και αλλάζουν οι πεποιθήσεις σας, καθώς αλλάζει η κοσμοθεωρία σας. Θέλετε διακαώς να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να δείτε άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξετε απόψεις και να νιώσετε την διαφορετική κουλτούρα τους. Ίσως τώρα βρίσκεται ακόμα στην σφαίρα του νου σας, όμως σίγουρα αποτελεί άμεση προτεραιότητα, την οποία θα πραγματοποιήσετε με την πρώτη ευκαιρία. Ένας ανασταλτικός παράγοντας αυτήν τη στιγμή που δεν μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας, είναι τα οικονομικά, τα οποία εξακολουθούν να σας πιέζουν. Κλείστε όσο γίνεται το συντομότερο τις οφειλές σας προς το δημόσιο, την εφορία, ή όπου αλλού χρωστάτε. Στον επαγγελματικό τομέα δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό κι είστε από τα άτομα τα οποία γοητεύουν τους ανωτέρους σας.

Ταύρος

Τα οικονομικά είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας με αυτήν την νέα σελήνη έκλειψη ηλίου. Φροντίστε να αποπληρώσετε και να τακτοποιήσετε χρέη του παρελθόντος για να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Αν αυτά αφορούν σε οφειλές του συντρόφου σας, προσπαθήστε να τον πείσετε να τα τακτοποιήσει ο ίδιος, διότι όλο αυτό έχει επίπτωση και σε σας. Εάν ελπίζετε σε κάποια βοηθήματα, επιδόματα, ή εργασιακά μπόνους, τώρα πιστεύω πως ήρθε η ώρα της είσπραξης. Υπάρχουν ευκαιρίες για εκπαιδευτικά σεμινάρια και σπουδές, τα οποία σας πάνε ένα βήμα μπροστά και σας εξελίσσουν. Θέλετε να ταξιδέψετε κι αυτή η ανάγκη σας έχει γίνει τόσο επιτακτική, ώστε νιώθετε πως αν δεν το κάνετε θα σκάσετε εγκλωβισμένοι. Είστε πλέον αφυπνισμένα άτομα κι έχοντας αλλάξει πεποιθήσεις, θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, ξεφεύγοντας από τον μικρόκοσμο που ζείτε. Προσοχή σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος τα οποία σας υπονομεύουν και σας φθονούν.

Δίδυμοι

Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας όπως είναι σύντροφος, ή συνεργάτες αλλάζουν και στη θέση τους μπαίνουν νέα πρόσωπα. Κάνετε νέες γνωριμίες, δέχεστε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και όσον αφορά τον σύντροφο, αλλάζει η σχέση που είχατε μέχρι τώρα και είτε τελειώνει, είτε εξελίσσεται σε άλλη βάση. Η καθημερινότητά σας εξακολουθεί να είναι απαιτητική καθώς και η εργασία σας. Μοιάζετε σαν τον γοργοπόδαρο Ερμή, ο οποίος είναι κυβερνήτης σας, που τρέχει να τα προλάβει όλα για να καλύψει τις ανάγκες όλων. Φροντίστε να πάρετε μία ανάσα και να ξεκουράζεστε, διότι το άγχος που σας έχει προκαλέσει η όλη κατάσταση βρίσκεται στο κόκκινο. Φροντίστε τον οργανισμό σας με ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο θα σας αποφορτίσει. Ένας άλλος τομέας αποφόρτισης είναι ο σεξουαλικός, στο οποίο δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς η σχέση με τον σύντροφό σας έχει ένταση και πάθος.

Καρκίνος

Η καθημερινότητά σας αλλάζει και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Αν μέχρι τώρα υπήρχαν εμπόδια στη δουλειά σας ή αν εσείς είχατε εμπόδια εργασιακά, τώρα δραστηριοποιείστε και πλέον έχετε μία άλλη καθημερινότητα. Θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν εξομαλύνονται, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να προσέχετε την υγεία σας για αρκετό διάστημα ακόμη, κάνοντας το γνωστό check-up, αποβάλλοντας το άγχος, υιοθετώντας έναν άλλο τρόπο ζωής πιο υγιεινό και τέλος φροντίζοντας το σώμα σας με άσκηση και διατροφή. Οι κακές συνήθειες πρέπει πλέον να διακοπούν για το καλό της υγείας σας, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα αργότερα. Οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σας, αποτελούν μείζον ζήτημα. Προτάσεις για συνεργασίες τις οποίες θα δεχθείτε, δείχνουν πολύ ενδιαφέρουσες και υπόσχονται οικονομικά οφέλη, καθώς φαίνεται να είναι κερδοφόρες.

Λέων

Η νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου βγάζει στην επιφάνεια τα δημιουργικά σας ταλέντα ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σας. Νιώθετε έντονα ερωτικοί και δημιουργικοί. Πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας νέος έρωτας, ο οποίος κρύβει έντονο πάθος. Στην εργασία σας είστε ιδιαίτερα αγαπητοί από τους συναδέλφους σας, αλλά και τους υφιστάμενους και δεν αποκλείεται, αν είστε ελεύθεροι, να δημιουργηθεί το ερωτικό πάθος με άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Η σχέση με τα παιδιά σας, όσοι έχετε, αποκτά άλλη βαρύτητα. Έχετε έμπνευση, νιώθετε έρωτα, είστε δημιουργικοί και όλα αυτά φιλτράρονται τόσο από το μυαλό όσο κι από την καρδιά σας. Σας διακατέχει ρομαντική διάθεση και ζείτε στον παράδεισο. Το μελανό σημείο για εσάς εξακολουθεί να είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, που σας δημιουργεί ένταση και άγχος. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά τα οποία έχουν να κάνουν με άλλες πηγές, διότι εκεί ίσως να κρύβεται κάποια παγίδα, την οποία δεν μπορείτε να εντοπίσετε. Μελετήστε προσεκτικά πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση.

Παρθένος

Σε αυτήν τη νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου τονίζονται τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, τα οποία αλλάζουν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει στα σχέδιά σας αλλαγή κατοικίας και μετακόμιση. Μπορεί ακόμη να αλλάξουν οι συνθήκες που επικρατούν μες στο σπίτι, αλλάζοντας τα άτομα που ζείτε μαζί. Εάν το επιθυμείτε είναι τώρα η ευκαιρία να συζήσετε με τον σύντροφο. Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σας, εάν είστε ελεύθεροι, με μία γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα στην οποία όμως θα κυριαρχεί η ζήλια και το πάθος. Μοιραίες συναντήσεις και καρμικοί έρωτες που σας προσδίδουν αναγεννησιακό χαρακτήρα. Μέσα από ατελείωτα πήγαινε έλα, συναντήσεις και συζητήσεις με το άμεσα κοντινό περιβάλλον σας, γίνεστε μαχητές και διεκδικείτε το δίκιο σας. Σε αυτήν την περίπτωση λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν χαρίζετε κάστανα σε κανέναν.

Ζυγός

Η νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου βγάζει στην επιφάνεια τα θέματα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων σας. Η σχέση σας με το πολύ στενό περιβάλλον, καθώς και με τα αδέρφια αλλάζει. Μέσω του διαλόγου και μετά από συζητήσεις, ανακαλύπτετε τα συν και τα πλην, καθώς και το τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει. Τα έξοδα που εξακολουθούν να προκύπτουν σας βγάζουν διαρκώς εκτός προϋπολογισμού. Κάνετε αρκετές δαπάνες για το σπίτι σας, αφού θέλετε να το βλέπετε όμορφα διακοσμημένο. Η δαπάνη των οικονομικών σας πόρων σε πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή σας, αποτελεί για σας όχι απλά μία κάλυψη αναγκών αλλά επιτακτική ανάγκη, η οποία πηγάζει από μέσα σας και σας προσφέρει ψυχοθεραπεία. Εκτός της διακόσμησης της οικίας σας ενδέχεται να δαπανήσετε χρήματα για την αγορά ή αντικατάσταση του μεταφορικού σας μέσου. Προσέχετε μόνο μη διαψεύσουν τις προσδοκίες σας, άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Αυτή η νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου ρίχνει το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον οικονομικό τομέα. Προκύπτουν έξοδα και θα χρειαστεί να δαπανήσετε αρκετά από τα χρήματά σας για να καλύψετε τις ανάγκες σας, οι οποίες έχουν μαζευτεί εδώ και πολύ καιρό και είναι αρκετές. Ένας από τους τομείς που καλείστε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, είναι ο τομέας της επικοινωνίας, καθώς τώρα βρίσκεστε σε μία διάθεση εξωστρέφειας και θέλετε να απολαμβάνετε μικρές διαδρομές, στις οποίες συναντάτε άτομα που έχετε να δείτε καιρό και χαίρεστε. Απολαμβάνετε να προσφέρετε δώρα και νιώθετε ευχαρίστηση. Συσφίγγονται οι σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Οι υποχρεώσεις που είχατε μέχρι τώρα σας κρατούσαν μακριά τους, αλλά τώρα νιώθετε ψυχική επαφή μαζί τους. Είστε σε εγρήγορση για την επίτευξη των στόχων σας και σίγουρα αυτό σας έχει δημιουργήσει ένταση και άγχος, το οποίο θα διαρκέσει και αυτήν την εβδομάδα.

Τοξότης

Η νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου γίνεται στο ζώδιό σας και σας καθιστά πρωταγωνιστές. Είστε εσείς που αλλάζετε τον εαυτό σας εξ ολοκλήρου. Ξεκινώντας από την εξωτερική σας εμφάνιση, την οποία επιμελείστε πλέον και φροντίζετε αποκλειστικά εσείς για αυτήν και καταλήγοντας στον εσωτερικό σας κόσμο και στην ψυχή σας. Όταν αλλάζετε εσείς αλλάζουν και όλα γύρω σας αφού εσείς πια είστε διαφορετικοί και τα βλέπετε με διαφορετική ματιά. Στους άξονες των αλλαγών βρίσκονται όλοι οι βασικοί τομείς της ζωής σας.

Η καριέρα, η οικογένεια και οι σχέσεις μοιάζουν διαφορετικές και θα γίνουν διαφορετικές. Αυτοπροσδιορίζεστε και αφού ξανασυστηθείτε πρώτα στον εαυτό σας, ξανασυστήνεστε και στους άλλους. Ψήγματα που υπάρχουν ακόμα στο υποσυνείδητό σας και σας δημιουργούν άγχος, στην πορεία διαγράφονται οριστικά. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση και αυξάνονται.

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου γίνεται στον πιο εσωτερικό τομέα του χάρτη σας που εκφράζει τις ανομολόγητες φοβίες σας, καθώς και τα άγχη που σας διακατέχουν αυτό το διάστημα. Είστε σε μία φάση ενδοσκόπησης αλλά και αναθεώρησης των πεπραγμένων σας. Νιώθετε καλύτερα όταν είστε μόνοι και μπορείτε να σκεφτείτε ανεπηρέαστοι από το εξωτερικό περιβάλλον. Πάρτε το χρόνο που εσείς θεωρείτε ότι έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή για να κάνετε την αυτοθεραπεία σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και πείτε τα με τον εαυτό σας. Δεν είναι περίοδος για να αναλάβετε δράση, διότι η ψυχή σας θέλει ξεκούραση. Να προσέχετε την υγεία σας και μην αγχώνεστε αν τώρα τα πράγματα δεν τρέχουν. Επωφεληθείτε αυτή την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν και σχεδιάστε με την ησυχία σας τα επόμενα βήματα σας. Σύμμαχοι σας είναι η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, οι οποίοι σας προετοιμάζουν για να ζήσετε έντονα πάθη, αφού σας καθιστούν μοιραίες προσωπικότητες.

Υδροχόος

Το φαινόμενο της νέας σελήνης –  έκλειψης ηλίου εστιάζετε στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, κάνετε καινούργιες γνωριμίες και αλλάζουν οι στόχοι σας για το μέλλον. Στις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας,  καθώς και στα μελλοντικά σας σχέδια, θα βρεθούν άτομα τα οποία είναι υποστηρικτικά και δεν αποκλείεται να ανήκουν είτε στο φιλικό σας περιβάλλον, είτε στο ερωτικό. Εάν ανήκετε σε συλλόγους, ή ομάδες όπου έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα δείτε ότι διαφοροποιούνται τα πράγματα και διαχωρίζονται οι σχέσεις και οι θέσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να χαθούν από τη ζωή σας άτομα, τόσο από τον φιλικό σας κύκλο, όσο και από τον ερωτικό. Η πίεση εξακολουθεί να υπάρχει στα επαγγελματικά σας όπου εκεί νιώθετε να ασφυκτιάτε από το εριστικό κλίμα και θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Η επιθετική συμπεριφορά των ανώτερων όμως σας κωλύει και μαζεύεστε. Συνεχίζονται οι μυστικές επαφές και οι διαπραγματεύσεις σε οικονομικό επίπεδο. Δείξτε προσοχή στις μυστικές επαφές με ακατάλληλα άτομα διότι ελλοχεύουν κινδύνους. Πάρτε τα μέτρα σας.

Ιχθύες

Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που μοιάζει ο πιο σημαντικός αυτή τη στιγμή, με τη νέα σελήνη – έκλειψη ηλίου να βρίσκεται ακριβώς στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στα επαγγελματικά σας και να πορεύεστε με νέα δεδομένα. Παρουσιάζονται ευκαιρίες ανέλιξης μέσα από επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες δεν πρέπει να τις αγνοήσετε. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, διότι τώρα είστε σε θέση και μπορείτε να καταλάβετε την αξία σας. Προωθήστε τον εαυτό σας με αυτοπεποίθηση. Σχέδια για ταξίδια στο εξωτερικό βρίσκονται στις προτεραιότητες σας. Είναι κάτι που σας έχει λείψει και που νιώθετε έντονη την επιθυμία της απόδρασης σε άλλους προορισμούς και πολιτισμούς. Έρχεστε σε επαφή με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και αυτό σας δίνει ευχαρίστηση, διότι βλέπετε ότι συσφίγγονται οι σχέσεις, οι οποίες είχαν χαλαρώσει τον τελευταίο καιρό.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%