Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Συναυλίες

Η Ειρήνη Ασημοπούλου και ο Παντελής Ζλατίντσης στις 3 & 7 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο «Show What?» και στο live stage «Το μπαράκι της Διδότου» αντίστοιχα

today20/11/2021 2

Background
share close

Η Ειρήνη Ασημοπούλου που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο “THE VOICE OF GREECE” και ο Παντελής Ζλατίντσης με τον οποίο είναι ντουέτο τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκονται στην Αθήνα για δύο μόνο εμφανίσεις την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο «Show What?» , στο Παγκράτι και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στο live stage «Το μπαράκι της Διδότου», στο Κολωνάκι για να μας θυμίσουν παλιά και νέα τραγούδια του έντεχνου τραγουδιού.

Η Ειρήνη Ασημοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Αυγούστου το 1994. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών με τη συμμετοχή της σε διάφορες μουσικοθεατρικές παιδικές παραστάσεις και παιδικές χορωδίες. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε στην εκδήλωση για τον Κυπριακό Αγώνα τραγουδώντας στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., ενώ λίγο αργότερα πήρε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση «Νόστιμον ήμαρ»,  με κεντρικό θέμα τον ξεριζωμό του 1922 ερμηνεύοντας διάφορα τραγούδια.

Ήταν 23 ετών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική επαγγελματική της δουλειά με τίτλο «Λόγια που δεν έχουν τελειωμό» σε στίχους της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου και μουσική του Άκη Καντέρη. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Σέρρες, Χαλκιδική, Κατερίνη και Αθήνα.

Το καλοκαίρι του 2019, μετά από απαίτηση των συνεργατών και φίλων της, έστειλε την αίτηση για το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι “THE VOICE OF GREECE”. Πολύ σύντομα βρέθηκε στο stage του παιχνιδιού, τραγουδώντας μπροστά στους κριτές κάνοντας και τους 4 να γυρίσουν. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι είχε ξεκινήσει στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού «Γρήγορα να γυρίζεις πίσω» του Αντώνη Απέργη σε συνεργασία με τον γνωστό κιθαρίστα Δημήτρη Λάππα. Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφορεί την ολοκληρωμένη-πλέον-προσωπική της δουλειά με τίτλο «Μισές Καληνύχτες» σε στίχους και μουσική της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου.

Το τελευταίο μουσικό της επίτευγμα είναι η κυκλοφορία τραγουδιού «Δεν υπάρχει αγάπη εδώ» σε μουσική Άκη Καντέρη, στίχους  Άγγελου Βλαϊκούδη και ενορχήστρωση του διεθνούς φήμης Κώστα Βρετού.

Το «έτερον ήμισυ» της Ειρήνης, ο Παντελής Ζλατίντσης, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Απριλίου το 1987. Η ενασχόλησή του με την μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 19 ετών, όταν αγόρασε την πρώτη του κιθάρα και ξεκίνησε να σκαρώνει στίχους και μελωδίες.

Καθιερώθηκε στον επαγγελματικό χώρο το 2014 παίζοντας σε μουσικές σκηνές ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη και ταξιδεύοντας σε πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδος. Φυσικά δε θα μπορούσε να μην έχει περισσότερες εμφανίσεις στην γενέτειρα τους, τις Σέρρες.

Μέσα στα χρόνια υπήρξε μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων με πιο γνωστό το σχήμα “Falcons”.

Το 2018 γνωρίστηκαν με την Ειρήνη Ασημοπούλου και δειλά –δειλά έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως μουσικό ζευγάρι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το ταξίδι γι’ αυτούς τους δύο νέους καλλιτέχνες, δεν τελειώνει εδώ. Το 2022 θα τους βρει να μοιράζονται μαζί μας νέα κομμάτια, γραμμένα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας να ενώσουν τη φωνή της Ειρήνης και την ροκ κουλτούρα του Παντελή. Δύο λόγοι που κάνουν αυτό το σχήμα τόσο ξεχωριστό και τόσο αγαπητό σε όποιο κοινό είχε την ευκαιρία να τους ακούσει ζωντανά.

Written by: DreamCity

Rate it

0%