Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 01/11 έως 07/11 από τη Βίκυ Δρόσου

today01/11/2021 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Βρισκόμαστε ήδη στο κατώφλι μιας δύσκολης εβδομάδος και κατ’ επέκταση ενός δύσκολου μήνα που θα αναγκαστούμε να διανύσουμε με δύναμη ψυχής και υπομονή. Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, αφού ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, μας αναγκάζει σε έναν αγώνα δρόμου, για την διεκδίκηση της οικονομικής και συναισθηματικής μας ασφάλειας. Η πρώτη μέρα της εβδομάδος βέβαια δεν προοιωνίζει κάτι τέτοιο, γιατί η ευνοϊκή όψη τριγώνου Ερμή Δία, βοηθά τις θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Κατόπιν όμως το σκηνικό ανατρέπεται με την νέα σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού. Η ακριβέστατη αντίθεση που κάνει με τον απρόβλεπτο πλανήτη Ουρανό, δείχνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα ανατρέπονται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Γεγονότα και αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια με αιφνίδιο τρόπο, σοκάροντας ακόμα και τους πιο υποψιασμένους. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα μας απασχολήσουν όλο το επόμενο διάστημα, καθώς κι αυτά είναι απόρροια της πλανητικής συγκέντρωσης στο ζώδιο του Σκορπιού. Η μετακίνηση της Αφροδίτης από το χαρούμενο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει το τέλος της ανεμελιάς των σχέσεων κι όχι μόνο. Χρήματα κι αισθήματα τα οποία έχουν πρακτικότητα και ωφελιμιστική χροιά θα είναι η κύρια σκέψη μας. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο, του Αιγόκερω, δείχνει τις πενιχρές παροχές και την δυσκολία στην απόκτηση οικονομικών αγαθών. Στο τέλος της εβδομάδος μπαίνει στον χώρο του Σκορπιού κι ο Ερμής, ώστε να μην αφήνει περιθώρια στην σκέψη και στο μυαλό για οτιδήποτε άλλο, πέρα των οικονομικών θεμάτων.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Ξεκινώντας η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους και με θετικές σκέψεις για το μέλλον. Ήδη ο κυβερνήτης σας Άρης, έχει περάσει στο ζώδιο της παραδοσιακής κυβέρνησής του, τον Σκορπιό κι από αυτή τη θέση εφιστά την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα. Στον ίδιο χώρο πραγματοποιείται και η νέα σελήνη, η οποία δείχνει και απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή σας εκεί. Κατά κάποιο τρόπο απειλείται η οικονομική σας ασφάλεια, με αποτέλεσμα να σας κυριεύσει το άγχος. Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, δίχως να τις διευθετήσετε. Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες, που δεν είναι προβλέψιμοι, σας αιφνιδιάζουν κι εκεί που δεν το περιμένετε, ξεπηδούν χρέη προς το δημόσιο, εφορία, κληρονομικά, δάνεια, διατροφές κτλ. Εάν έχετε κάνει το κουμάντο σας κι έχετε αποταμιεύσει χρήματα, θα τα  δαπανήσετε για την αποπληρωμή των χρεών σας. Στον επαγγελματικό τομέα ξεκινά μία περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή για την καριέρα σας, με όμορφες προτάσεις, οι οποίες σας αναπτερώνουν το ηθικό.

Ταύρος

Η πλανητική συγκέντρωση που γίνεται στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσάς, τον Σκορπιό, σας βάζει στη διαδικασία να ρίξετε το βλέμμα σας στις συνεργασίες, στις σχέσεις και στον σύντροφο. Όλοι αυτοί φαίνεται να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς καθώς σας ζητούν συνέχεια να δίνετε περισσότερα. Εσείς από την άλλη καλείστε να αποδεικνύετε διαρκώς την αξία σας στους άλλους κι αυτό είναι κάτι που σας έχει κουράσει αφάνταστα. Είστε άνθρωποι υπομονετικοί κι αυτό φαίνεται πώς κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Φυσικά και δεν αργείτε να γίνετε ταύροι εν υαλοπωλείω, ειδικά τώρα πού βρίσκεται ο Ουρανός στο ζώδιό σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να σκεφτούν διπλά και τριπλά με ποιον πάνε να τα βάλουν, διότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί και πλέον λειτουργείτε απρόβλεπτα. Η συμβουλή μου είναι να κάνετε και εσείς ένα βήμα πίσω και να ρίξετε νερό στο κρασί σας, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε οριστική ρήξη με κάποιους συνεργάτες από τον εργασιακό χώρο, ή τον σύντροφο. Μιλήσετε ξεκάθαρα αλλά χωρίς ένταση.

Δίδυμοι

Το αεικίνητο του χαρακτήρα σας καλείστε να το διοχετεύσετε στην δουλειά και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το πρόγραμμά σας είναι full και σας βαραίνει ψυχικά και σωματικά. Από τη μία είναι οι πολλές ώρες στη δουλειά, ο μεγάλος όγκος εργασίας κι από την άλλη τρέχετε να προλάβετε να κάνετε όλες τις αγγαρείες του σπιτιού και της οικογένειας. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές κι εσείς αν και Δίδυμοι, ουσιαστικά είστε ένας άνθρωπος. Η αγωνία να τα προλάβετε όλα αυξάνει το στρες, με αποτέλεσμα να βλάπτετε την υγεία σας. Αν κάνετε υπερωρίες, ή αν σας αναθέτουν τις εργασίες άλλων καλύπτοντας ίσως τα πόστα τους, μη διστάσετε να πείτε όχι, αρκεί να το κάνετε με τακτ και διακριτικά. Να είστε υποψιασμένοι διότι οι ανώτεροι στη δουλειά, σας φέρνουν προ απροόπτου μην αφήνοντας σας περιθώρια για άρνηση. Εκτονώστε την ένταση που σας προκαλούν κάνοντας κάποιο σπορ και φροντίστε την υγεία σας με κάποιο πρόγραμμα διατροφής.

Καρκίνος

Νέες ερωτικές γνωριμίες υπόσχεται το νέο φεγγάρι στον τομέα των αισθηματικών σας, οι οποίες έρχονται να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της ψυχής σας, ύστερα από πάρα πολύ καιρό και μετά από μεγάλες ταλαιπωρίες. Όπως λένε τα απρογραμμάτιστα είναι τα καλύτερα, γι’ αυτό κι εσείς εντελώς ξαφνικά μπαίνετε σε σχέση, από κει που δεν το περιμένατε. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι προ των πυλών.  Όσοι ήδη είστε δεσμευμένοι, ξαφνικά αλλάζει η συνθήκη της υπάρχουσας σχέσης κι ανανεώνεστε αμφότεροι. Εκπλήξεις σας επιφυλάσσουν και τα παιδιά σας, όσοι φυσικά έχετε. Ταλέντα τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση ύπνωσης ξαφνικά αναδύονται και δεν αποκλείονται προτάσεις για συνεργασίες, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε δημιουργικά με τους άλλους. Όσοι επιθυμούσατε να γίνετε γονείς και ίσως είχατε απογοητευτεί εγκαταλείποντας τις προσπάθειες, είναι πολύ πιθανό να ξαφνιαστείτε ευχάριστα. Θετικές εξελίξεις έρχονται επίσης στην πορεία και αφορούν στον τομέα του γάμου και της συντροφικότητας.

Λέων

Δύσκολες προβλέπονται οι ημέρες που ακολουθούν για εσάς. Βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις στο περιβάλλον σας ανατρέπονται και δημιουργούνται νέα δεδομένα. Γίνονται χωροταξικές αλλαγές, οι οποίες σας επιβάλλονται απρόσμενα. Δεν είναι στα σχέδιά σας να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε ή να μετακομίσουν οι οικείοι σας, παρόλα αυτά οι αλλαγές θα γίνουν είτε με τη θέλησή σας, είτε όχι. Ως σταθεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού δεν είναι και το καλύτερο σας, αλλά το σύμπαν έχει άλλα σχέδια και κανείς δεν μπορεί να του το αρνηθεί. Δεν ωφελεί να πάτε κόντρα στο ρεύμα, ούτε να προβάλλετε τις αντιρρήσεις σας, διότι δεν θα κερδίσετε τίποτα. Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, την λογική σας σκέψη και μην αφήσετε τα οικογενειακά προβλήματα να σας φορτίσουν τόσο, ώστε να τα μεταφέρετε στην εργασία σας, διότι εκεί προμηνύονται θετικές εξελίξεις.

Παρθένος

Βρίσκεστε σε ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα για συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις, με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Σίγουρα επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους και προωθείτε τα ταλέντα σας καθώς και τη δουλειά σας. Έχετε έμπνευση και μεταδίδετε τις πρωτότυπες ιδέες σας. Ο λόγος σας, είτε είναι προφορικός, είτε είναι γραπτός, ενθουσιάζει τους πάντες και παρόλο που δεν σας το είχαν, τώρα τους αποστομώνετε. Έχετε ξαφνικές συναντήσεις και από άτομα που δεν το περιμένατε, δέχεστε δελεαστικές προτάσεις, που αφορούν εμπόριο, ταξίδια, μετακινήσεις, συγγραφή, εκδόσεις, δημοσιεύσεις, social media κτλ. Επιβάλλεται όμως να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, διότι ίσως αστοχήσετε από κεκτημένη ταχύτητα και είναι κρίμα χαλάσετε μία ωραία συμφωνία. Επειδή η ίδια ταχύτητα θα βρίσκεται και στα πόδια σας, καλό θα είναι να προσέχετε στο δρόμο.

Ζυγός

Η οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια που νιώθετε έχοντας χρήματα στο πορτοφόλι σας, τα οποία έχετε κερδίσει με τον ιδρώτα σας, μάλλον δεν θα διαρκέσει για πολύ. Έκτακτα έξοδα για πράγματα που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε και που δεν είχατε προγραμματίσει, δυστυχώς θα αδειάσουν όχι μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά και τις αποταμιεύσεις σας. Πάρτε τα μέτρα σας και φανείτε ψύχραιμοι, φροντίζοντας να μην κάνετε περιττά έξοδα για πράγματα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα, αλλά περιοριστείτε στα αναγκαία. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο διότι αν μη τι άλλο είστε Ζυγοί και δαπανάτε χρήματα για τον καλλωπισμό σας, αλλά τώρα ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να σώσετε ότι σώζεται επί των οικονομικών. Τούτη την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και επικοινωνιακοί οπότε χρειάζεστε τονωμένο image για τις εξόδους σας κι αυτό είναι μία οικονομική παγίδα. Σταδιακά βελτιώνεται ο τομέας του σπιτιού και οι σχέσεις με την οικογένεια.

Σκορπιός

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδος και γενικότερα του μήνα, αφού τόσο ο Ήλιος, ο Άρης κι ο Ερμής, όσο και η νέα σελήνη, βρίσκονται στο ζώδιό σας. Είστε εσείς που καλείστε να κάνετε τις αλλαγές στους βασικούς και καίριους τομείς της ζωής σας. Αλλαγές που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες, το γάμο, το επάγγελμα, την οικογένεια, αλλά και ολόκληρης της ιδιοσυγκρασίας σας. Το σύμπαν σας καλεί να ξεβολευτείτε και να αποδεσμευτείτε από όλους και όλα. Είστε σταθερό ζώδιο και δεν νιώθετε καλά με τις αλλαγές αλλά έχετε δύναμη ψυχής και μπορείτε να μεταμορφωθείτε, μετασχηματίζοντας το αρνητικό σε θετικό. Αν δεν αναλάβετε μόνοι σας την ευθύνη των πράξεων σας για την αλλαγή πορείας τη ζωή σας, θα σας την επιβάλλουν οι άλλοι θέλοντας και μη. Πάντως εσείς είστε αυτοί που έχετε σηκώσει το κόκκινο πανί προκαλώντας. Όπως και να έχει οι αλλαγές θα γίνουν αλλά καλό θα ήταν να είστε πιο διαλλακτικοί, ώστε να μην έρθετε σε οριστική ρήξη, κρατώντας κάποιες τυπικές ισορροπίες.

Τοξότης

Ποιος να το περίμενε από εσάς τους αισιόδοξους, χαρούμενους και χαμογελαστούς εκπρόσωπους του ζωδίου σας, να καλείστε σε μία ενδοσκόπηση, που απαιτεί μοναχικότητα κι απομόνωση. Λίγες μέρες μόνο ανεμελιάς μείνανε ακόμη. Τώρα είναι ένα διάστημα πού θέλετε να τα πείτε με τον εαυτό σας, να αναμοχλεύσετε το παρελθόν, να ζήσετε λίγο με τις αναμνήσεις και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Όλο αυτό απαιτεί δύναμη ψυχής και δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και επειδή ψυχή και σώμα πάνε μαζί, οι επιπτώσεις φαίνονται και στην υγεία. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, να ηρεμείτε και καλό είναι να κάνετε το γνωστό check-up. Ο απολογισμός των πεπραγμένων σας και τα φαντάσματα του παρελθόντος ξεπηδούν και κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά, έτσι ώστε να σας δημιουργούν άγχος και αϋπνίες. Κάποιοι από εσάς λειτουργούν μυστικά και παρασκηνιακά,  διότι μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους και κάνουν σχέδια για οικονομικές επενδύσεις, που θα τους αποφέρουν κέρδη κι αυτό είναι ένα καλό σενάριο, διότι υπάρχει εύνοια στο μέλλον.

Αιγόκερως

Ένα πλανητικό συνονθύλευμα μαζί με τη νέα σελήνη σας εφιστά την προσοχή που πρέπει να επιδείξετε σε ότι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια. Η παροιμία λέει, εμείς κάνουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει. Όσο καλά και αν τα έχετε μελετήσει ως πρακτικά άτομα που είστε, θα υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Σε αυτό υπάρχει πιθανότητα να έχει βάλει το χεράκι του κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο δυστυχώς δεν θα αποφύγετε την διαφωνία και συνεπώς την λήξη της φιλίας. Η συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, συνδικάτα, ίσως να μην αρέσει σε κάποιους για αυτό αναγκάζεστε να αποχωρήσετε. Ότι και να γίνει εσείς βρίσκεστε πάντα με ψηλά το κεφάλι και σίγουρα έχετε πάντα μία δεύτερη εναλλακτική. Μετά από όλα αυτά δείτε λίγο και τον σύντροφο, καθώς τα παράπονα που έχετε, σας έχουν απομακρύνει.

Υδροχόος

Ανήκετε κι εσείς στην ζωδιακή ομάδα των σταθερών που καλούνται να αλλάξουν συθέμελα όλους τους τομείς της ζωής τους. Παρόλο που είστε άτομα υπέρ των αλλαγών τώρα που αυτές γίνονται ξαφνικά και με τρόπο απροσδόκητο, δεν είναι και το καλύτερο σας. Τις αλλαγές τις θέλετε μόνο κατόπιν δικής σας επιθυμίας. Όταν όμως αυτές επιβάλλονται και μάλιστα με σοκαριστικό τρόπο, τότε ακόμα και εσείς σηκώνετε τα χέρια ψηλά. Η νέα σελήνη και η συγκέντρωση πλανητών στο τομέα της καριέρας σας, δείχνει την έναρξη των αλλαγών πρωτίστως σε αυτόν τον τομέα. Η αλλαγή έρχεται και είναι επιβαλλόμενη, όσο κι αν εσείς δώσετε τη μάχη για το αντίθετο. Αλλαγή στη θέση, στο πόστο, στην ιεραρχία, στο μισθό, ή στην έδρα είναι πολύ πιθανά σενάρια. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ διότι οι διαφωνίες, οι κόντρες και οι διαπληκτισμοί, με τα άτομα εξουσίας, δεν σας ωφελούν. Εύνοια υπάρχει στον τομέα που αφορά την ψυχική σας υγεία, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης εκεί σας παρέχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Ιχθύες

Αλλάζουν τα πιστεύω σας, αλλάζουν οι συνήθειες σας, αλλάζει η φιλοσοφία σας, οι απόψεις σας για τη ζωή και η μεγάλη εικόνα που έχετε για τον κόσμο. Τα αναθεωρείτε όλα μετά από κάποια γεγονότα που μαθαίνετε εντελώς ξαφνικά και που ανατρέπουν την κοσμοθεωρία σας. Εάν έχετε κάνει σχέδια για επιμορφωτικά σεμινάρια, εκμάθηση ξένων γλωσσών, σπουδές, απόκτηση διπλώματος, κ.λπ., προετοιμαστείτε κατάλληλα αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που τώρα δεν φαντάζεστε, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να ανατρέψουν ότι είχατε κατά νου. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις σας διότι το απροσδόκητο καραδοκεί και ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα που δεν θέλετε να συναντήσετε. Σας απασχολεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό όπου και αυτό θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά και καλό θα ήταν να το αναβάλετε για λίγο αργότερα διότι τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, εξαιτίας ξαφνικών ανατροπών. Προς το τέλος της εβδομάδος ξεκινά μία μεγάλη περίοδος όπου οι φίλοι έρχονται κοντά σας και συσφίγγονται οι σχέσεις σας.

Written by: DreamCity

Rate it

0%