Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/10 έως 31/10 από τη Βίκυ Δρόσου

today25/10/2021

Background
share close

Η εβδομάδα ξεκινάει και ο μήνας τελειώνει με σκωτσέζικο ντουζ, αφού άλλα μας τάζει τις πρώτες ημέρες κι άλλα ακολουθούν στο τέλος της. Δυσδιάκριτα τα όρια στις αισθηματικές και οικονομικές επιλογές μας, ίσως γιατί δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αντικρίσουμε την αλήθεια κατάματα. Έτσι η Αφροδίτη μέσα από το επεκτατικό και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται σε επαφή με το ζώδιο των Ιχθύων και από την όψη τετραγώνου μεταξύ των δύο, θολώνει την κρίση, την λογική και την ουσία των πραγμάτων και των σχέσεων. Είναι αυτή η ίδια Αφροδίτη που όταν συσχετίζεται με τον Δία σε εξάγωνο, ταυτόχρονα μας κάνει να αισιοδοξούμε, αυξάνοντας την ανάγκη μας για ένωση με διαφορετικούς ανθρώπους, παροτρύνοντας μας για διασκέδαση και για νέες γνωριμίες, οι οποίες φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Το τζάμι θολό και τα μάτια υγρά, από την συναισθηματική υπερχείλιση, τη ρομαντική διάθεση και τον βαθύ πόνο του έρωτα. Το τίμημα η απογοήτευση, σε όσους δεν δώσουν σημασία στα σημάδια του σύμπαντος. Ωραίος είναι ο έρωτας και ωραίο το παραμύθι του όμως μπορούμε να το ζήσουμε χωρίς μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και χωρίς προσδοκίες, διότι όταν εμπλέκεται ο Ποσειδώνας στα πόδια του έρωτα και της αγάπης, μπορούμε εύκολα να παρασυρθούμε από την εξιδανίκευση του ερωτικού συντρόφου. Κλείνοντας λοιπόν η εβδομάδα αντιλαμβανόμαστε ότι φιλώντας τον βάτραχο δεν έγινε το θαύμα και παρέμεινε βάτραχος. Ο πρίγκιπας ήταν αποκύημα της φαντασίας μας. Το σκληρό τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, έρχεται να μας επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Όνειρο ήτανε και πάει..

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Είστε ευνοημένοι κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδος, διότι υπάρχουν φίλοι που σας στηρίζουν και συμμερίζονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Βάζετε στόχους και σχεδιάζετε το μέλλον σας, το οποίο βλέπετε να διαγράφεται μπροστά σας με αισιοδοξία. Μπορείτε τώρα να κάνετε όνειρα για μετακινήσεις, φιλοσοφικά ζητήματα, εκπαίδευση και σεμινάρια, όπως και ταξίδια που έχετε βάλει στόχο να υλοποιήσετε. Στο τέλος της εβδομάδος δείξτε την απαιτούμενη προσοχή σε έξοδα τα οποία έχετε σε εκκρεμότητα και βγαίνουν ξανά μπροστά σας. Μην το αναβάλετε άλλο διότι τώρα πρέπει να τα τακτοποιήσετε για να σας μειωθεί το άγχος. Μία παλιά σχέση ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο, η οποία θα σας ανεβάσει τη σεξουαλική σας παρόρμηση και τη λίμπιντο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Ταύρος

Πολύπλοκη η εβδομάδα που σας περιμένει καθώς από τη μία φαίνεται να επηρεάζεστε θετικά από το σύμπαν και να νιώθετε την εύνοια από διάφορες συγκυρίες στον τομέα της εργασίας σας, οι οποίες διαφαίνονται ευχάριστες και από την άλλη δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Τα νέα όπως είπαμε θα είναι καλά και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις ανάγκες, τα θέλω και τις ιδέες σας στον εργασιακό τομέα. Οι προτάσεις σας θα εισακουστούν κι εσείς παίρνετε ικανοποίηση. Το μελανό σημείο είναι στους φανερούς εχθρούς που έχετε μέσα στο περιβάλλον της εργασίας σας, οι οποίοι θα σας εκνευρίσουν, αφού θα είναι επικριτικοί και καυστικοί ως προς το άτομό σας. Προσπεράστε τους διότι ο μόνος σκοπός τους είναι να σας μειώσουν και έτσι να σας ρίξουν τη διάθεση ώστε να κάνετε τη λάθος κίνηση. Μην τους κάνετε τη χάρη. Εάν εκνευριστείτε θα το μεταφέρετε στον σύντροφο ο οποίος δεν έχει καμία όρεξη να τσακωθεί μαζί σας.

Δίδυμοι

Η ευνοϊκή χορηγία της Αφροδίτης και το ευεργετικό της τρίγωνο με τον Δία, σας υπόσχονται όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Η φαντασία σας καλπάζει και φτιάχνετε το ιδανικό σενάριο μέσα στο μυαλό σας, για να έρθετε όσο γίνεται πιο κοντά με τον σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία διότι οι επόμενες ημέρες είναι κατάλληλες για να κάνετε την πρόταση γάμου, ή συμβίωσης αν αυτό βρίσκεται στα σχέδιά σας. Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες και για εύρεση συντρόφου σε όσους δεν έχετε βρει ακόμα. Αυτό βέβαια όσο προλαβαίνετε, διότι ακολουθεί μία περίοδος αρκετά απαιτητική στη δουλειά σας. Σας περιμένει τρέξιμο και αυξημένος όγκος εργασίας, τόσο που θα κουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Προσέξτε μην το παρακάνετε γιατί η υπερκόπωση εξαιτίας της πολύωρης δουλειάς θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Το άγχος και η κούραση σας προτρέπει να πάρετε βαθιές ανάσες και δύναμη.

Καρκίνος

Τακτοποιείτε τις οικονομικές εκκρεμότητες πού αφορούν τρίτους και αποπληρώνετε δάνεια, ασφάλειες, φόρους κτλ. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη τόσο γιατί δρομολογείτε τις υποχρεώσεις σας κι αυτό σας ανακουφίζει, όσο και για το ότι πλέον νιώθετε ασφαλείς οικονομικά και συναισθηματικά. Η τύχη είναι με το μέρος σας στον αισθηματικό τομέα όπου ξεκινά μία περίοδος έντονης δραστηριότητας κι εκεί βλέπετε ότι γίνονται πράγματα και υπάρχουν εξελίξεις. Νέες ερωτικές γνωριμίες σας περιμένουν αφού κι εσείς νιώθετε και θέλετε να μπείτε στην αρένα τις κατάκτησης. Αν είστε από αυτούς που ήδη έχετε βρει το ταίρι σας τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να έρθετε πιο κοντά. Ησυχία υπάρχει στον τομέα της δουλειάς, διότι έχετε αποβάλει το άγχος που σας δημιουργούσε. Οπότε τώρα δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά σας αφού μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας περισσότερο ο ερωτικός τομέας.

Λέων

Με την Αφροδίτη να κόβει βόλτες στον τομέα που έχει να κάνει με τα ταλέντα σας, τα παιδιά σας, τους έρωτες, τα φλερτ και τη χαρά της ζωής, συνδυασμένη με το ευεργετικό εξάγωνο προς τον Δία, έχετε να περιμένετε αρκετή δόση εύνοιας σε αυτούς τους τομείς. Τύχη στον έρωτα, χαρά από τα παιδιά σας, επιθυμία για διασκέδαση και προώθηση των ταλέντων σας είναι ό,τι καλύτερο σας περιμένει τις επόμενες ημέρες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και φροντίστε να μην τις χάσετε, γιατί η τύχη δεν χτυπάει συνέχεια την πόρτα μας. Πάρτε την χαρά που σας προσφέρεται απλόχερα, διότι αμέσως μετά ακολουθούν υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το οικείο περιβάλλον σας φορτώνει με τα προβλήματά του κι αυτό σας δημιουργεί άγχος. Αντιπαραθέσεις, κόντρες και λεκτικές διαμάχες με τα άτομα της οικογένειάς, σας εκνευρίζουν και νιώθετε το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους, γιατί στο τέλος νιώθετε πολύ άσχημα από αυτήν τη συμπεριφορά, τόσο της δικής σας, όσο και των οικείων σας.

Παρθένος

Οι καθημερινές υποχρεώσεις μοιάζουν τις μισές μέρες να σας αγχώνουν και τις άλλες μισές να σας ευχαριστούν. Αν αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, νοιώθετε την ευχαρίστηση να προσφέρετε ότι μπορείτε, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και των οικείων σας. Έχετε έμπνευση και οραματίζεστε το ιδανικό σπιτικό, οπότε δημιουργείτε ένα περιβάλλον το οποίο μόνο χαρά μπορεί να σας δώσει, ούτως ώστε η καθημερινότητά σας να είναι δημιουργική και παραγωγική. Ξεκινά μία περίοδος όπου θα κάνετε πολλές συζητήσεις και θα συναντήσετε άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον σας. Μέσω του διαλόγου προσπαθείτε να περάσετε τις ιδέες σας σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σας. Αν και κάποιοι δείχνουν να σας καταλαβαίνουν λόγω της ευχέρειας του λόγου που διαθέτετε και των επικοινωνιακών σας ταλέντων, κάπου το θέμα θα κολλήσει και αυτό είναι κάτι πού μπλοκάρει τα σχέδια σας. Χρειάζεστε λίγο χρόνο επιπλέον.

Ζυγός

Χρειάζεται να οπλιστείτε με υπομονή για λίγες μέρες ακόμη έως ότου φύγει από πάνω σας ο πλανήτης Άρης, που τόσο πολύ σας κούρασε το τελευταίο διάστημα, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Κάποιες εκκρεμότητες της τελευταίας ώρας καλείστε να διευθετήσετε στα προσωπικά σας και μετά θα σας φύγει το άγχος κι αυτό θα αρχίσετε να το νιώθετε προς το τέλος της εβδομάδος. Δεν περάσατε και λίγα αφού επηρεάστηκαν οι βασικοί τομείς της ζωής σας όπως οικογένεια, επαγγελματικά, προσωπικά, σχέσεις κι όλα αυτά απαιτούσαν από εσάς να είστε μoνίμως σε εγρήγορση. Πάρτε βαθιές αναπνοές, χαλαρώστε, διότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα σας πιέζει πλέον. Έχετε εύνοια στα αισθηματικά κι ο άνθρωπος σας, θέλοντας να σας αποφορτίσει την ένταση γίνεται υποστηρικτικός και σας παρασύρει σε αποδράσεις. Αυτό που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μέσα στο επόμενο διάστημα είναι τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν.

Σκορπιός

Τα έξοδα που κάνετε για το σπίτι και την οικογένεια, μία σας αναπτερώνουν το ηθικό και μία σας ρίχνουν ψυχολογικά. Ο λόγος είναι απλός. Όταν τα χρήματα που ξοδεύετε είναι αποκλειστικά από την τσέπη σας, για τις οικογενειακές δαπάνες, αγχώνεστε, ενώ όταν έχετε την οικονομική χορηγία της οικογένειας, νιώθετε ευχαρίστηση. Από το τέλος της εβδομάδος θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού μέχρι τώρα είχατε χάσει τον ύπνο σας, λόγω αναμόχλευσης του παρελθόντος. Το παρασκήνιο στα επαγγελματικά βγαίνει στο φως και δεν αποκλείεται να μάθετε για τις πισώπλατες μαχαιριές που κάποιοι σχεδίαζαν εναντίον σας. Γίνεστε πρωταγωνιστές και παίρνετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας. Η προσωπική σας ζωή αποκτά λάμψη και αυτό εκπέμπετε στους άλλους. Βγαίνετε από το τέλμα που σας κρατούσε σε μία εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, διεκδίκηση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει τόσο ο Ήλιος, όσο και ο Άρης, στο ζώδιό σας.

Τοξότης

Η αισθηματική σας σχέση βελτιώνεται κι αυτό το καταφέρνετε συζητώντας με τον σύντροφο. Είστε εσείς που αναλαμβάνετε δράση και εξομαλύνετε την κατάσταση, θέτοντας τις προτάσεις σας. Η ευχέρεια του λόγου που διαθέτετε το τελευταίο διάστημα, κάνει το ευρύτερο περιβάλλον σας, καθώς και τον σύντροφο, να κρέμονται από τα χείλη σας. Η Αφροδίτη, βρισκόμενη στο ζώδιό σας, προμοτάρει τις επιθυμίες και τα θέλω σας, ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Από το τέλος της εβδομάδος αλλάζει το σκηνικό καθώς αρχίζουν να σας απασχολούν θέματα υγείας και επαγγελματικά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατώντας ακμαίο το ηθικό σας, διότι θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο στην δουλειά. Άγχος, νεύρα και πιεστικές καταστάσεις, σας κάνουν να χάνετε τον ύπνο σας, διότι προσπαθείτε να δώσετε λογική εξήγηση σε κάποιες παράλογες συμπεριφορές. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή και να είστε υποψιασμένοι στα άτομα που εμπιστεύεστε. Καλό θα ήταν να κρατάτε κρυμμένα τα χαρτιά σας.

Αιγόκερως

Κάνετε αγορές που ίσως να μην χρειάζεστε, καθαρά για να ανέβει η διάθεση σας. Αν νιώθετε πώς έτσι θα απαλλαγείτε από τα άγχη σας, τότε έχει καλώς, απλά προσέξτε διότι οι αγορές σας μπορεί να είναι σκάρτες. Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεστε είναι η συναισθηματική ασφάλεια, η οποία προέρχεται από τον σύντροφο και που αυτή τη στιγμή την έχετε. Τώρα αν θέλετε να ευχαριστήσετε τον σύντροφο, κάνοντας του δώρα, είναι δικαίωμά σας και κάνετε πολύ καλά. Η προσοχή σας πρέπει να επικεντρωθεί στον φιλικό κύκλο ειδικά στο τέλος της εβδομάδος διότι εκεί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες, κόντρες και αντιπαραθέσεις, τόσο με ένα φιλικό άτομο, όσο και με μία ομάδα που μπορεί να είστε μέλος. Παρόλα αυτά είναι ένα θετικό διάστημα στο οποίο δραστηριοποιείστε για την επίτευξη των στόχων σας και την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Θέτετε σε εφαρμογή τα όνειρά σας και σε αυτό φαίνεται να είναι υποστηρικτικό το περιβάλλον σας, αλλά και ο σύντροφος.

Υδροχόος

Έχετε ακόμα αυτήν την εβδομάδα την εύνοια να πραγματοποιήσετε μετακινήσεις, ταξίδια, επιμορφωτικά σεμινάρια, φιλοσοφικές αναζητήσεις και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό, ή με άτομα από άλλες χώρες. Τις επόμενες ημέρες φαίνεται να καλύπτετε επαρκώς τις ανάγκες σας και σε αυτό βοηθούν οι φίλοι και ο σύντροφος σας. Πιθανότατα άτομο από το φιλικό περιβάλλον να ενταχθεί στο ερωτικό. Ζείτε όμορφες στιγμές παρέα με φίλους σύντροφο και μαζί κάνετε όνειρα και θέτετε στόχους για το μέλλον. Κοινοποιείτε τα σχέδιά σας και αυτά βρίσκουν ανταπόκριση και συμπαράσταση. Χαρείτε το, διότι από το τέλος της εβδομάδος ξεκινά μία άκρως απαιτητική περίοδος στον επαγγελματικό τομέα. Από κει και μετά επικεντρώνεστε καθαρά στη δουλειά σας καθώς φαίνεται να σας πιέζουν οι καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν ένταση άγχος και νεύρα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, διότι από κεκτημένη ταχύτητα και λόγω του ότι είστε πολύ φορτισμένοι, δεν θα αποφύγετε την έντονη διαφωνία με άτομα που διαθέτουν κάποιο κύρος στη δουλειά σας.

Ιχθύες

Αρκετή εύνοια υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα καθώς οι ανώτεροι και οι προϊστάμενοι, αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας. Αυτό σας δημιουργεί θετική διάθεση και όρεξη για εργασία. Σίγουρα όμως κάποιες φορές νιώθετε αρκετή σωματική κούραση, όσο κι αν επευφημούνται οι προσπάθειες και η απόδοση σας. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδος νιώθετε την ανάγκη να ξεκινήσετε την ενασχόλησή με νέα project που σκοπό έχουν να ανοίξουν τους ορίζοντές σας, είτε μέσω σπουδών, είτε μέσω ταξιδιών. Τις επόμενες μέρες κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν οφειλές στο δημόσιο, στην εφορία, σε τράπεζες κτλ. Έτσι επανέρχεται σταδιακά στη ζωή σας η αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς. Έχετε επιδείξει θάρρος και δύναμη ψυχής αφού έχετε περάσει από συμπληγάδες πέτρες σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Σιγά-σιγά παίρνετε τη ρεβάνς και βρίσκεστε ήδη στον προπομπό των θετικών εξελίξεων πού είναι καθοδόν στο μέλλον.

Written by: DreamCity

Rate it

0%