Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/10 έως 24/10 από τη Βίκυ Δρόσου

today18/10/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μία ευχάριστη πλανητική συγκυρία μας περιμένει από την αρχή της εβδομάδος. Ο Ερμής μαζί με τον Δία αποφασίζουν να αλλάξουν πορεία και επιτέλους κινούνται σε ορθή τροχιά, δίνοντας τόπο στην οργή για τα προβλήματα που μας δημιούργησαν την προηγούμενη περίοδο που κινούνταν ανάδρομα. Η επικοινωνία βρίσκει πρόσφορο έδαφος μεταξύ των ανθρώπων και αποκαθίστανται οι σχέσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Παίρνουν μπρος ξανά και πάλι από την αρχή, τα σχέδια, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας.

Αφού επαναπροσδιορίσαμε, επαναξιολογήσαμε και περάσαμε από crash test τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας χωρίς να μπορούμε να βγάλουμε τελικό συμπέρασμα, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσουμε ποιους θα κρατήσουμε κοντά μας και ποιους θα απομακρύνουμε. Σε αυτό συνηγορεί και η πανσέληνος η οποία γίνεται στον άξονα Κριού –  Ζυγού και εντείνει το ξεκαθάρισμα σε αυτούς τους τομείς. Η παγίδα έγκειται στον υπέρμετρο ενθουσιασμό μας, στην βιασύνη, στην υπεραισιόδοξη διάθεση, κι έτσι οι αποφάσεις παίρνονται με τόλμη και γοητεία. Οπότε για να μην χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο με το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα λίγο πριν την εκπνοή της εβδομάδος, και για να μην μετανιώσουμε για τις επιλογές μας, καλό θα ήταν να τα βάλουμε κάτω με σύνεση και λογική. Την τελευταία μέρα ο φωτεινός και ζωοδότης Ήλιος μπαίνει μέσα στο πιο σκοτεινό και μυστικιστικό ζώδιο του Σκορπιού όπου εκεί δεν χωράνε αστεία. Οι σχέσεις εάν δεν είναι σχέσεις ζωής δεν προχωράνε και οι συνεργασίες θα πρέπει να είναι δυνατές, ώστε να αποφέρουν οικονομικά οφέλη.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω κάνετε το τελευταίο καιρό στα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων και όχι μόνο. Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του γάμου ή της σχέσης, καθώς και των συνεργασιών σας. Είχατε μπλέξει σε ένα κομφούζιο αναθεωρήσεων και άκρη δεν βγάζατε. Απόφαση δεν παίρνατε και αυτό σας πήγαινε πίσω. Πανέτοιμοι τώρα βρίσκεστε να  κάνετε το επόμενο βήμα με ξεκάθαρα λόγια. Είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί και θα δυσκολευτείτε αρκετά διότι το κλίμα θα είναι τεταμένο, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Θα παλέψετε με τις αντιρρήσεις των άλλων και σίγουρα θα διαφωνήσετε σε όλα. Μετριάστε την εριστική σας διάθεση διότι έτσι δεν θα καταφέρετε τίποτα. Εάν υπήρχαν καθυστερήσεις και προβλήματα στον αισθηματικό τομέα με ένα άτομο σας ενδιαφέρει ερωτικά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ευοδωθεί το ειδύλλιο και να προχωρήσει, αρκεί να μην είστε διαρκώς με σηκωμένα τα μανίκια για καυγά. Έναν καλό σας λόγο περιμένει για να σας πλησιάσει.

Ταύρος

Η πανσέληνος μέσα στην εβδομάδα αλλά και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή τροχιά, φωτίζουν τα θέματα των επαγγελματικών σας, τα οποία τον τελευταίο καιρό καθυστερούσαν, ή κι εσείς αναβάλλατε αφού δεν μπορούσατε να αποφασίσετε, μην έχοντας σωστή εικόνα των δεδομένων. Ήρθε η ώρα να δώσετε την τελική μάχη σε αυτόν τον τομέα. Ότι έγινε έγινε και τώρα καλείστε να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες είχατε στην εργασία σας και να μεταβείτε σε κάτι καινούργιο. Ξεπεράστε τον θυμό και το πείσμα που σας προκάλεσαν οι καταστάσεις στη δουλειά σας, διότι είναι ανώφελο αφού δεν κερδίζετε τίποτα, αντιθέτως βλάπτεστε. Ενώ είστε από τη φύση σας ήρεμες προσωπικότητες σπάνια έχετε εκρήξεις σαν κι αυτή. Την δεδομένη στιγμή καλείστε να σφάξετε με το βαμβάκι γιατί νιώθετε αδικημένοι. Ξεκαθαρίζοντας και προχωρώντας με σταθερά βήματα, μία συνεργασία σας περιμένει στο τέλος κι εκεί επικεντρώνετε όλο σας το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Επιτέλους λύνετε τις διαφορές σας και αποκαθίστανται οι σχέσεις με το σύντροφο. Είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρηθήκατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία, ο οποίος σας έφερε ασυνεννοησία, καθυστερήσεις κι αναβολές σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και κυρίως στις ερωτικές σχέσεις. Το χαλασμένο τηλέφωνο παύει να υφίσταται και πλέον μπορείτε μιλήσετε και να να ακούσουν αυτά που θέλετε να πείτε. Παρόλα αυτά προσέξτε τα λόγια σας που μπορεί να πληγώσουν το άτομο που σας ενδιαφέρει, αφού βγάζουν θυμό και απωθημένα. Μπορεί να έχετε δίκιο λόγω που τόσο καιρό δεν εισακουστήκατε, αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα να ζητήσετε τα ρέστα. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στα παιδιά σας, ακόμα και στα φιλικά σας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να παρεξηγηθείτε μαζί τους. Η εβδομάδα τελειώνει με το ενδιαφέρον σας να μετατοπίζεται στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην υγεία σας.

Καρκίνος

Μέχρι τώρα οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας άφηναν να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά θέματα. Έτσι λόγω καθυστερήσεων και αναβολών, δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στο σπίτι και στο στενό περιβάλλον σας. Η πανσέληνος αλλά και ο Ερμής σε ορθή πορεία έρχονται να φωτίσουν και να δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες πού έχουν προκύψει και είναι αρκετές. Το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε με τους οικείους σας, αλλά τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε, προσπαθήστε το με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρχουν διαφωνίες στον τρόπο που θέλετε να διαχειριστείτε την ακίνητη περιουσία σας, με το οικογενειακό περιβάλλον, να μην συμφωνεί, αλλά μην βρεθείτε απέναντί τους με άκομψο τρόπο. Δείξτε ευγενικοί και συγκαταβατικοί. Μπόρα είναι θα περάσει κι εσείς στο τέλος θα έχετε αποκαταστήσει τις σχέσεις σας. Εξάλλου στο τέλος της εβδομάδος νιώθετε καλύτερα στα προσωπικά σας και ασχολείστε μόνο με αυτά, διότι ξεκινά μία ερωτική περίοδος για εσάς.

Λέων

Μέχρι πρότινος είχατε δυσκολία στο να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με τους άλλους. Υπήρχαν καθυστερήσεις, αναβολές, ματαιώθηκαν ραντεβού, ακυρώθηκαν συζητήσεις και αναβλήθηκαν μετακινήσεις και ταξίδια. Λογικό είναι όλο αυτό να σας έφερε κάποιον εκνευρισμό. Χρειαζόσασταν επικοινωνία και δεν μπορούσατε να την έχετε, αλλά και όταν καταφέρατε έστω μία συνάντηση διαπιστώσατε ότι δεν υπήρχε κώδικας επικοινωνίας. Το σκηνικό πλέον αλλάζει και παίρνουν μπρος οι συζητήσεις και οι συναναστροφές, με το ευρύτερο περιβάλλον σας. Πρέπει να δείξετε όμως υπομονή διότι μετά από τόσο καιρό απραξίας γίνεστε χείμαρρος ορμητικός, τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Δεν χρειάζεται να τρομάξετε τους ανθρώπους γύρω σας. Επικοινωνήστε με πραότητα, χωρίς εξάρσεις θυμού, επειδή ενδεχομένως δεν συμφωνείτε με τις απόψεις τους. Στο τέλος της εβδομάδος ξεκινάει η ενασχόληση σας με το σπίτι και την οικογένεια, το οποίο θα αποτελέσει προτεραιότητα σας για το επόμενο διάστημα.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής όντας ανάδρομος το προηγούμενο διάστημα σας έφερε εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Τώρα πλέον μπορείτε να χαμογελάσετε διότι παίρνουν μπρος οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας κυρίως από τα οικονομικά, τα οποία ξεμπλοκάρουν. Αν είχατε καθυστερήσεις σε πληρωμές, είτε από το μισθό σας, είτε από δευτερεύουσες πηγές, τώρα πλέον ρυθμίζονται, ολοκληρώνονται και μπαίνουν σε μία σειρά. Ότι καλύτερο για εσάς τους ανθρώπους της οργάνωσης και της σειράς. Επίσης ξεμπλοκάρονται τα προβλήματα που υπήρχαν στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας. Βελτίωση υπάρχει στη δουλειά σας και αυτό έχει αντίκτυπο στην τσέπη σας, αφού εισρέουν χρήματα. Θέματα υγείας που σας απασχολούσαν στο παρελθόν χωρίς να έχουν επιλυθεί, έρχονται στο προσκήνιο για να τακτοποιηθούν. Υπάρχει εύνοια για θεραπεία, κατάλληλα φάρμακα και θεραπευτές.

Ζυγός

Ήρθε η στιγμή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο, ή τους συνεργάτες σας.

Είστε από τα άτομα πού προσδιορίζουν την ατομικότητα τους μέσα από την συντροφικότητα και η έλλειψη αυτής της ενέργειας, σας καθιστούσε λειψούς για αρκετό καιρό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή το προηγούμενο διάστημα, δυσκόλευε την επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά αυτό οφείλονταν κυρίως σε δική σας υπαιτιότητα. Σαφώς και δεν το συνηθίζετε, αλλά τώρα ήταν δρομολογημένες οι συγκυρίες. Ίσως αποπνέατε κι εσείς κάτι το οποίο φάνταζε απόμακρο και έκανε τους άλλους να σας θεωρούν σνομπ. Η αλήθεια έχει βαθύτερα αίτια και δικαιολογείστε γιατί δεν έχετε περάσει και λίγα. Ακόμα κρατάτε μέσα σας θυμό και η πανσέληνος έρχεται να σας τον βγάλει στην επιφάνεια  με τρόπο που δεν σας ταιριάζει. Έτσι θα μιλήσετε, θα διαφωνήσετε και ενδεχομένως φιλονικήσετε με τον οποιονδήποτε στέκεται απέναντί σας. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ διότι στο τέλος της εβδομάδος επικεντρώνεστε στον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός

Είχατε σπαταλήσει περίσσεια ενέργεια στις αναμνήσεις και στην αναμόχλευση του παρελθόντος. Όπως θα διαπιστώσατε δεν κερδίζετε τίποτα αναπολώντας τα παλιά, απλά χάνετε πολύτιμο χρόνο, όπου θα μπορούσατε να κάνετε κάτι πιο ωφέλιμο. Λίγες μέρες μείνανε ακόμα που θα είστε εστιασμένοι στο παρελθόν. Δεν αξίζει να βασανίζεστε για κανέναν και για κανέναν λόγο. Ξεκινώντας ο Ερμής την ορθή του πορεία ξεμπλοκάρετε σιγά-σιγά και ξεφεύγετε από τα παλιά που σας κρατούσαν δέσμιους. Είστε άτομα με βαθιά ψυχικά χαρίσματα, αλλά ταυτόχρονα και με πολλά κρυμμένα μυστικά. Τούτη η πανσέληνος έρχεται να φωτίσει τον πιο σκοτεινό τομέα τη ζωή σας, βγάζοντας στην επιφάνεια τις ανασφάλειες, τους φόβους, τα άγχη και τα συναισθήματά σας. Προσέξτε μήπως μαζί με αυτά βγουν στην επιφάνεια και τα μυστικά που τόσο καλά κρατείτε. Διοχετεύστε και εξωτερικεύστε την ενέργειά σας, κάνοντας δουλειές ρουτίνας, οι οποίες κρατούν το μυαλό σας απασχολημένο. Στο τέλος της εβδομάδος τελειώνει αυτό το μαρτύριο που έχετε υποβάλλει τον εαυτό σας και τα φώτα στρέφονται επάνω σας με αναγεννησιακό χαρακτήρα.

Τοξότης

Η αναδρομή του Ερμή σας έβαλε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Αντιμετωπίσατε δυσκολίες όσον αφορά την επικοινωνία μαζί τους διότι δεν καταφέρνατε να συνεννοηθείτε. Στην ίδια συνθήκη βρισκόταν και ο αισθηματικός τομέας. Λάθη, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, σας έκαναν να μην νιώθετε άνετα, ούτε με το ταίρι σας, ούτε με τους φίλους σας. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή έρχεται να βάλει το νερό στο αυλάκι για την αποκατάσταση των σχέσεων. Με την πανσέληνο όμως να φωτίζει ακριβώς τους ίδιους τομείς που προαναφέραμε, συνεχίζετε να εστιάζετε εκεί όπου στο τέλος βγαίνουν τα κακώς κείμενα. Παρόλα αυτά είναι μία καλή ευκαιρία να γίνει η τελική εκκαθάριση του φιλικού σας κύκλου για να κρατήσετε μόνο όσους είναι πραγματικά κοντά σας. Το ίδιο θα κάνετε και με τον σύντροφο, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας. Με ότι και όσους απομείνετε, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, με εποικοδομητικές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Η κωλυσιεργία στον τομέα της καριέρας και στα επαγγελματικά σας, οφείλονταν στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Εκεί θα διαπιστώσατε ότι δεν έτρεχαν τα θέματα διότι υπήρχαν αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι καθυστερούσαν τις εξελίξεις. Όλο αυτό είχε φορτίσει την ατμόσφαιρα στην δουλειά σας και σας προκαλούσε εκνευρισμό, τον οποίο κουβαλούσατε στο σπίτι. Από την άλλη διάφορα θέματα δεν προχωρούσαν στην οικογένεια διότι υπήρχε ασυνεννοησία. Αυτό που λέμε είσαστε σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι και πουθενά δεν σας χωράει. Τούτη την εβδομάδα προχωρούν οι καταστάσεις και βρίσκετε λύσεις τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο οικογενειακό σας πρόβλημα. Η πανσέληνος φωτίζει τον πολύπαθο επαγγελματικό σας τομέα και ξεκαθαρίζετε το τοπίο με όχι και τόσο αναίμακτο τρόπο. Παρόλα αυτά αναπτερώνεται το ηθικό σας διότι είστε άτομα καριέρας και αφού προωθήσετε τη δουλειά σας, βλέπετε την ανταμοιβή στην τσέπη σας. Τι άλλο να ζητήσετε…

Υδροχόος

Από αναβολή σε αναβολή σας πήγαινε η αναδρομή του Ερμή σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, ταξιδιών, επιμόρφωσης, σεμιναρίων και φιλοσοφικών αναζητήσεων. Τέλος οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, αφού τώρα μπορείτε να τα προγραμματίσετε και να τα πραγματοποιήσετε. Έχετε ένα υποστηρικτικό ευρύτερο περιβάλλον κι αν στο παρελθόν υπήρχαν παρεξηγήσεις, τώρα λύνονται και παίρνουν τέλος. Λίγες διαφωνίες υπάρχουν ακόμα κυρίως από την μεριά σας, τις οποίες θα τις επικοινωνήσετε με μία δόση θυμού και ειρωνείας προς τους άλλους. Στο τέλος θα γίνει ότι εσείς θέλετε, διότι σε αυτό συνηγορεί και υποστηρίζει η ορθή πορεία του Δία, που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας αβαντάρει, στην προώθηση τόσο του εαυτού σας, όσο και των ταλέντων σας. Η εκπνοή της εβδομάδος σας βρίσκει επικεντρωμένους στα επαγγελματικά και στην πορεία της καριέρας σας.

Ιχθύες

Σας κατέκλυζε η ανασφάλεια, η αμφιβολία και η ανησυχία για τον σύντροφό σας. Ελπίζω να καταλάβατε ότι αδίκως νιώθατε έτσι, αφού δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Ζητήσατε εχέγγυα ώστε να μπορέσετε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας ξανά. Όλη αυτή η αναμόχλευση πήρε αρκετό καιρό και παίδεψε την ψυχή σας. Εκεί που θέλατε να πείσετε τον εαυτό σας για τις προθέσεις του αγαπημένου σας, εκεί πάλι αμφιβάλλατε. Τώρα ήρθε η στιγμή και είναι η κατάλληλη ώρα να απεγκλωβιστείτε από όλο αυτό, κάνοντας μία νέα αρχή. Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα του βαθύτερου εσωτερικού σας κόσμου και φροντίζει για την αποκατάσταση του. Αφού πλέον νιώσετε καλύτερα, τακτοποιείτε και τυχόν εκκρεμότητες σε οφειλές που έχουν να κάνουν με δάνεια, ασφάλειες, δημόσιο, ή κληρονομικά ζητήματα. Στο τέλος της εβδομάδος και αφού έχετε ξυπνήσει από το λήθαργο σχεδιάζετε ταξίδια, σπουδές, ή την απόκτηση κάποιων δεξιοτήτων. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει πίσω από την πλάτη σας ο ευεργέτης Δίας, ο οποίος επανέρχεται σε ορθή φορά και σας στηρίζει.

Written by: DreamCity

Rate it

0%