Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Η Ταράτσα του Φοίβου: Summer in the city

today28/09/2021

Background
share close

ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ

Summer in the city
Από την Πέμπτη 10 Ιουνίου & κάθε Πέμπτη
Φοίβος Δεληβοριάς
Θανάσης Αλευρας
Νεφέλη Φασούλη
Βύρων Θεοδωρόπουλος

Idra Kayne
Φοίβος Ριμένας

Μια η πανδημία, μια οι εορτασμοί για το 1821, κοντέψαμε να ξεχάσουμε μια συγκυρία εξίσου, αν όχι περισσότερο σημαντική: τα 200 χρόνια της «Ταράτσας του Φοίβου».

Το αναψυκτήριο του Φοίβου Δεληβοριά, που από πέρσι λειτουργεί στο δροσερό χώρο του «Άλσους», θα κλείσει τα 200 χρόνια του το 2217. Όμως, ο τραγουδοποιός κι οι συνεργάτες του αποφάσισαν να τα γιορτάσουν από φέτος για τους εξής λόγους: πρώτον, κανείς από μας δεν θα ζει ως τότε και υπάρχει πιθανότητα να μη μας καλέσουν. Δεύτερον, μπορούμε του χρόνου να γιορτάσουμε τα χιλιόχρονα και να έχουμε έναν ακόμα λόγο να συνεχίζουμε το καλοκαιρινό μας κέφι επετειακά, αφού στον τόπο μας η επέτειος είναι πάντα πιο σημαντική από το ίδιο το γεγονός. Και τρίτον, γιατί ο φετινός χειμώνας μακριά σας έμοιαζε αιώνιος. Δεν ξέραμε καν αν μας θυμάστε, θέλαμε να σας στείλουμε κάνα μηνυματάκι, αλλά τελικά το μετανιώναμε και βουλιάζαμε στις πλατφόρμες.

Μαζί με το Φοίβο, η σκηνική θεότητα Θανάσης Αλευράς μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα). Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, καταφέρνει με το χιούμορ και το ασταμάτητο μυαλό του να αναποδογυρίσει ό,τι  θεωρούμε δεδομένο. Η Νεφέλη Φασούλη, αναδυομένη από τον «Κόσμο» της, μας κάνει βόλτα με ανοιχτή σκεπή στην Αθήνα  του ονείρου μας.

Και δύο ολοκαίνουργια entries στην παρέα κάνουν το κοκτέιλ ακόμα πιο πολύχρωμο και εκρηκτικό: η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness θα είναι μαζί μας και δεν θα αφήσει τους παλμούς μας σε ησυχία. Επίσης, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας θα δώσει τόσο φως επί σκηνής, που από του χρόνου το θέαμά μας θα ονομάζεται δικαιωματικά «Ταράτσα των Φοίβων». Χρειάζεται να πούμε πως κρυφός πρωταγωνιστής παραμένει ο «Εθνικός μας Γιακουμής» Κώστας Δετώρος;

Όλα αυτά μαζί με την αστραφτερή σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, τα πολυμήχανα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, τα αδύνατον-να-τα-συλλάβεις ρούχα της Ιωάννας Τσάμη, το σινεμασκόπ πάθος του Νίκου Σούλη, τις ιπτάμενες χορογραφίες του Πάνου Χαλκιά, τον κυκλωτικό ήχο του Γιάννη Πετρόλια, τα μητροπολιτικά φώτα του Παναγιώτη Τσεβρένη, τα μονόλεπτα βιντεοέπη του Δημήτρη Μακρή, την εμπνευστική εποπτεία της Ιωάννας Μπιτούνη και το υπερρεαλιστικό artwork της Μυρτώς Δεληβοριά υποδέχονται έναν -ή και περισσότερους- σπουδαίους μουσικούς καλεσμένους κάθε βδομάδα.

Με ασφάλεια, αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα ξαναβρισκόμαστε, αδέρφια. Και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τους αιώνες.

Παραγωγή του ονειρικού γραφείου PROSPERO με φωτισμένο επιχειρείν των Μαροσούλη-Κοταρίδη.

Κάθε Πέμπτη, από τις 10 Ιουνίου στο «Άλσος»

Info:
Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.45
Ώρα εισόδου κοινού: 19.00
Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.

Τιμές εισιτηρίων:
Α’ ΖΩΝΗ 30€
Β’ ΖΩΝΗ 25€
Γ’ ΖΩΝΗ 20€
Δ’ ΖΩΝΗ 15€

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr

Written by: DreamCity

Rate it

0%