Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 27/09 έως 03/10 από τη Βίκυ Δρόσου

today28/09/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Ξεκινώντας η εβδομάδα και τελειώνοντας ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας, το βλέμμα μας αντί να στραφεί στο μέλλον, στρέφεται στο παρελθόν με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Κοιτώντας πίσω, κάνουμε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων μας σε ότι αφορά σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. Μετράμε ένα ένα τα λάθη μας, αλλά και τα λάθη των άλλων προσπαθώντας να καταλάβουμε τι πήγε στραβά. Κάνοντας ενδοσκόπηση και ξανά μελετώντας τις συνθήκες που οδήγησαν στις επιλογές μας, ίσως καταφέρουμε να αναλύσουμε τις πράξεις μας, δίνοντας μία λογική εξήγηση. Δεν είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, αν πρώτα δεν διορθώσουμε τις παραλείψεις και τις αστοχίες, του παρελθόντος. Θα ειπωθούν λόγια και υποσχέσεις, τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Το ομιχλώδες τοπίο που μας έβαλε στην διαδικασία της αμφισβήτησης, καθαρίζει με το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Προσπαθώντας να δημιουργηθεί ξανά η αισιοδοξία και να τονωθεί η σχέση με αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα περάσουμε από συμπληγάδες πέτρες, καθώς ο διάλογος μεταξύ συντρόφων και συνεργατών, κρύβει καχυποψία, διότι δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συμβάντα, τα οποία δεν γνωρίζαμε. Βαδίζοντας στο τέλος της εβδομάδος γίνονται συζητήσεις οι οποίες διακρίνονται για την ειλικρίνειά τους με σκοπό να εξομαλυνθούν οι σχέσεις.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Ξεκινά για εσάς ο απολογισμός των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά και του γάμου σας. Θα υπάρχουν κόντρες με τον σύντροφο αλλά και με όποιον άλλον είναι σημαντικός στη ζωή σας. Παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις βρίσκονται μπροστά σας, ταλαιπωρώντας την ζωή σας. Αυτό αφορά και άτομα που ξαναεμφανίζονται στο δρόμο σας, ζητώντας εξηγήσεις. Θα κοπιάσετε για να πείσετε ως προς τις αγνές προθέσεις σας. Δεν είχατε σκοπό να βλάψετε κανέναν αλλά αυτό έγινε λόγω συνθηκών. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ούτε να δεσμευτείτε με επαγγελματικές, αλλά και αισθηματικές συμφωνίες.

Έχετε το χρόνο με το μέρος σας καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται για αρκετό διάστημα απέναντί σας και στον τομέα που αφορά σχέσεις, συνεργασίες, σύντροφο και γάμο. Θέματα αντιδικίας, διαζυγίου, νομικών αντιπαραθέσεων, θα σας αποσυντονίζουν. Σταθεροποιείτε επαγγελματικά σχέδια, τα οποία έχουν μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Ταύρος

Το άγχος σας έχει χτυπήσει κόκκινο διότι στην δουλειά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Τώρα αναλύετε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και έχουν συσσωρευτεί μοιάζοντας σαν ένα βουνό μπροστά σας, το οποίο καλείστε να ανεβείτε. Υπάρχουν κόντρες με συναδέλφους και όλα αυτά έχουν επίπτωση στην υγεία σας, διότι σας προκαλούν πονοκέφαλο και κακοκεφιά. Φροντίστε να χαλαρώσετε, διότι δεν είναι στο χέρι σας ακόμα να κάνετε παρεμβάσεις και να ζητήσετε το δίκιο σας. Το πιο πιθανό είναι τα λόγια σας να πάνε στο βρόντο. Προσοχή χρειάζεται η υγεία σας για αυτό φροντίστε να κάνετε υγιεινή ζωή και διατροφή. Ίσως βοηθούν κάποιες βιταμίνες ώστε να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Στην προσωπική σας ζωή το κλίμα είναι διαφορετικό, καθώς ο σύντροφός σας δείχνει τρυφερότητα και έχει ρομαντική διάθεση, η οποία σας ανεβάζει την ψυχολογία. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων του, αποτελεί βάλσαμο στην ταλαιπωρημένη σας ψυχή.

Δίδυμοι

Ο σύντροφος φαίνεται να μην σας καταλαβαίνει αφού κι εσείς είστε ασαφής και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε για να συζητήσετε όπως παλιά. Ίσως τώρα αναμοχλεύετε και φέρνετε στην επιφάνεια ότι υπήρχε στο παρελθόν και δεν σας άρεσε. Τέτοιου είδους συζητήσεις συνήθως δεν έχουν καλά αποτελέσματα, διότι βγαίνουν παράπονα και από τις δύο πλευρές. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας για λίγο αργότερα. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους και ζητούν ξανά να μπουν στη ζωή σας. Εσείς θα κρίνετε αν είναι άξια να τους δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Στα επαγγελματικά είστε δημιουργικοί και με μεγάλη φαντασία κι αυτό το πάθος που νιώθετε για την εργασία σας, φέρνει την ισορροπία στη ζωή σας. Φίλοι από τα παλιά κάνουν την εμφάνισή τους κι αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Είστε έντονα συναισθηματικά άτομα κι έχετε μία ιδιαίτερη σύνδεση με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό το διάστημα θα νιώσετε ψυχολογική φόρτιση, διότι υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον σας. Θα επανέλθουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ή κληρονομικά, στα οποία θα πρέπει να αποφασίσετε για την τύχη τους. Από το παρελθόν έχετε αφήσει άλυτα θέματα και τώρα επανέρχονται με σκοπό να λυθούν ώστε να σταματήσουν να σας πιέζουν και να σας δημιουργούν άγχος και φοβίες. Ρομαντισμός και πάθος είναι τα στοιχεία που ανανεώνουν την σχέση με τον ερωτικό σύντροφο. Μην είστε παράλογοι και έχετε αμφιβολίες για το ενδιαφέρον του διότι ταλαιπωρείστε τόσο εσείς όσο και αυτός. Αν σκοπεύετε να κάνετε ανακαίνιση ή αγοραπωλησία της οικίας σας φροντίστε να έχετε λάβει καλά υπόψιν όλες τις παραμέτρους και μη εκπλαγείτε αν δεν κυλήσουν στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει ως όριο. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές είναι αναμενόμενες.

Λέων

Το να επικοινωνήσετε με το στενό σας περιβάλλον αποτελεί για εσάς μέγα ζήτημα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει στη διαδικασία των παρεξηγήσεων και της ασυνεννοησίας. Οι κουβέντες σας πάνε στο βρόντο, κανείς δεν σας καταλαβαίνει και κανέναν δεν καταλαβαίνετε. Το χαλασμένο τηλέφωνο γίνεται το παιχνίδι που θα παιχτεί στη ζωή σας για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Η θετική σας διάθεση ίσως βοηθήσει τουλάχιστον να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με παρελθοντικά ζητήματα. Σκέφτεστε ξανά ένα ταξίδι και κάποια σχέδια που κάνατε, τα οποία δεν υλοποιήθηκαν, στοχεύοντας να τα βάλετε σε εφαρμογή μόλις κατασταλάξετε. Έχετε την λογική, είστε αρκετά δυναμικοί και σίγουρα θα αποδώσουν μακροχρόνια οφέλη οι εποικοδομητικές συζητήσεις, οι οποίες σταθεροποιούν σχέσεις και συνεργασίες. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στις υπερβολές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σας. Προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων και έτσι ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος

Με μοναδική έννοια την πορεία των οικονομικών σας βαδίζετε αυτό το διάστημα, καθώς κάνουν ξανά την εμφάνισή τους οφειλές από το παρελθόν κι εσείς καλείστε να αποπληρώσετε. Αυτό σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος και πίεση διότι τα είχατε περασμένα ξεχασμένα. Ευτυχώς έχει μεριμνήσει το σύμπαν για εσάς και σας συντρέχει με άνοδο των οικονομικών, ώστε να μπορείτε να βουλώσετε τις τρύπες. Επαγγελματικές συζητήσεις δίνουν θετικό πρόσημο και καταπραΰνουν σε μεγάλο βαθμό την ένταση που νιώθετε ως προς τον οικονομικό τομέα.

Από την άλλη είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και βγαίνει από μέσα σας η ανάγκη για ψυχαγωγία, διασκέδαση και ευχαρίστηση. Δηλαδή το επιπλέον οικονομικό όφελος το δαπανάτε σε εξόδους και καλά κάνετε γιατί μία ζωή την έχουμε. Ο σύντροφος θέλοντας να ελέγξει την τσέπη σας κάνει παράπονα για τα επιπλέον έξοδα σας. Στα άτομα που εμφανίζονται ξανά στη ζωή σας ενδέχεται να είναι και κάποιος για τον οποίον εργαστήκατε στην δουλειά του.

Ζυγός

Ανασκόπηση και ενδοσκόπηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ο απολογισμός των πεπραγμένων σας δεν είναι αναίμακτος. Άνθρωποι, καταστάσεις, καθώς κι ότι σας πλήγωσε επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι παρεξηγήσεις είναι έντονες και μεγάλες, διότι τα λόγια σας έχουν σκοπό να βάλουν στη θέση τους τον καθένα. Βγάζετε στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες που σας δημιούργησαν από το οικογενειακό περιβάλλον παλιότερα, με σκοπό να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, για να νιώσετε καλύτερα μέσα σας. Εκφράζεστε παρορμητικά και σκληρά, αλλά να γνωρίζετε ότι αυτό προκαλεί κόντρες, όπου στο τέλος μπορεί να πληγωθείτε. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε τελικές αποφάσεις, τόσο για τις σχέσεις, όσο και για τα επαγγελματικά σας, διότι κινδυνεύετε να κάνετε λάθος. Στον αντίποδα νιώθετε ερωτικά και απολαμβάνετε τη ρομαντική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Η διάθεσή βαραίνει διότι δεν δέχεστε να αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα. Είναι καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητό σας συμπεριφορές και άτομα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Έρχονται στο παρόν και σε δεύτερο χρόνο ζητούν την αποκατάσταση τους, στην οποία έχετε κληθεί να δώσετε ένα οριστικό τέλος, παίρνοντας εσείς την απόφαση. Νιώθετε φόβο, άγχος, καταπίεση, διότι είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις και στιγμάτισαν αρνητικά την ψυχολογία σας. Πολύ δύσκολο το έργο που έχετε αναλάβει αλλά όχι ακατόρθωτο. Είστε δυνατοί από τη φύση σας και θα τα καταφέρετε να αποφορτιστείτε συναισθηματικά. Με την αποφασιστικότητα και τη δύναμη ψυχής που διαθέτετε, καταφέρνετε να ανταπεξέλθετε, ακόμα και στις δυσκολίες που προέρχονται από τους αγαπημένους οικείους σας. Αρκετά δύσκολος ο ρόλος που πρέπει να παίξετε και θέλει γερά κότσια και γερά νεύρα, στοιχεία τα οποία διαθέτετε και που σας χαρακτηρίζουν ιδιαιτέρως. Υπομονή!

Τοξότης

Τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον μαζί με στόχους και σχέδια μην περιμένετε να έχουν άμεση εξέλιξη διότι οι καθυστερήσεις βρίσκονται εδώ. Οι φιλοδοξίες σας μπλοκάρονται και οι σημαντικές φιλικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται. Υπάρχουν παρεξηγήσεις μέσα από συζητήσεις που γίνονται με φίλους και οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά, καθώς εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος, αφού πλέον διαφωνείτε επί παντός επιστητού. Η απογοήτευση πού παίρνετε είναι μεγάλη διότι εσείς είστε ανοιχτόμυαλοι και στηρίζετε τον φιλικό περίγυρο αφού νοιάζεστε για όλους. Όπως και να χει, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και πολύ περισσότερο μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για την λήξη των σχέσεων αυτών. Παρόλα αυτά θα ξεχωρίσετε κάποια άτομα τα οποία θέλουν να σας βοηθήσουν κάνοντας σας επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες παρουσιάζονται ως ευκαιρίες. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση με την οποία διακατέχεστε σας δημιουργεί ανασφάλειες και θολή κρίση. Έχετε μπει στη διαδικασία εξιδανίκευσης του συντρόφου αλλά φροντίστε μην απογοητευτείτε.

Αιγόκερως

Είστε απόλυτοι στα θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιρρίπτετε ευθύνες. Οι συζητήσεις δεν έχουν πρόσφορο έδαφος και οι επιπτώσεις είναι πολλές. Παλιά λάθη και αστοχίες στη δουλειά σας, επανέρχονται στο προσκήνιο και οι εργοδότες ζητούν από εσάς να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας. Δύσκολη προβλέπεται η συνεννόηση μεταξύ σας, διότι εσείς από τη μεριά σας κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, καθώς δεν δέχεστε τις κατηγορίες. Κατεβάστε λίγο τους τόνους γιατί το κλίμα οξύνεται. Προς το τέλος της εβδομάδος ευνοείστε για τέτοιου είδους συζητήσεις. Ρομαντισμός και θετικά συναισθήματα εισπράττετε από το ταίρι σας κι αυτό είναι το ελιξίριο για την ομαλή κι αρμονική συνύπαρξη σας. Προσπαθήστε μόνο να μην συμπεριφέρεστε εγωιστικά και ηγετικά διότι στενοχωρείτε σημαντικά τον σύντροφό σας. Έχετε την τάση να μεταφέρετε τα επαγγελματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή κι αυτό χαλάει την ισορροπία. Διαχωρίστε τα και πράξτε αναλόγως.

Υδροχόος

Ονειρευτήκατε ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις και νοιώσατε κάπου εκεί έξω να σας προσμένει η απόλυτη ελευθερία. Ο ανάδρομος Ερμής δεν σας επιτρέπει αυτό το διάστημα να υλοποιήσετε ότι ονειρευτήκατε στο πρόσφατο παρελθόν. Επίσης θέματα που αφορούν εκπαιδευτικά σεμινάρια, δεξιότητες, νομικά ζητήματα, όλα παρουσιάζουν καθυστέρηση. Την ελευθερία πού φανταστήκατε δεν την έχετε, διότι άλλαξαν οι προτεραιότητες, αλλά και οι συνθήκες, οι οποίες δεν σας αφήνουν ελεύθερους.

Η συναναστροφή με φιλικά άτομα από το παρελθόν, σας ανεβάζει τη διάθεση, απεγκλωβίζοντας σας. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με παλιές εκκρεμότητες, ή κάποια σεμινάρια πού αφήσατε μισοτελειωμένα. Στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχουν άτομα που γοητεύονται από εσάς, αλλά μην το πάρετε πάνω σας, διότι η έπαρση θα επηρεάσει την εικόνα σας. Αν νιώθετε απογοήτευση για την αναβολή της περιπέτειας που είχατε πλάσει στο μυαλό σας, κάντε υπομονή λίγο καιρό και αργότερα οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να αποδράσετε.

Ιχθύες

Οι φοβίες και οι ανασφάλειες που έχετε για το ταίρι σας έχουν βαθιές ρίζες μέσα σας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αντιπροσωπεύει την σχέση, αλλά είναι οι ενδόμυχες υποψίες σας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης ως προς τον σύντροφό, σας δημιουργεί ζήλεια, πάθος και εμμονή. Μην τρελαίνεστε διότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο ανάδρομος Ερμής έχει την τάση να σας βάζει στην διαδικασία αμφισβήτησης καθώς αναθεωρείτε τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σας, όσο και του συντρόφου και ψάχνετε να βρείτε την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, ώστε κατόπιν να την κρίνετε.

Διώξτε τις αμφιβολίες και χαρείτε τις όμορφες στιγμές παρέα με τον σύντροφό σας και μη ζητάτε τώρα να βάλετε επί τάπητος θέματα που αφορούν το παρελθόν ζητώντας του εξηγήσεις ποτέ για το ένα και πότε για το άλλο. Εστιάστε στις οικονομικές οφειλές που χτυπούν την πόρτα σας ξανά και ζητούν τακτοποίηση. Αποπληρώστε τα συσσωρευμένα χρέη και λογαριασμούς, ώστε να κλείσετε αυτήν την τρύπα. Θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη και τα συναισθηματικά σας αμέσως μετά. Το τέλος της εβδομάδος είναι βοηθητικό.

Written by: DreamCity

Rate it

0%