Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/9 έως 12/09 από τη Βίκυ Δρόσου

today08/09/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη σε πρωταγωνιστικό ρόλο και συμπρωταγωνιστές ο Πλούτωνας και ο Δίας. Στην πρώτη σκηνή με τον Πλούτωνα υπάρχει διάχυτη η ένταση, η σύγκρουση, η ζήλια, το πάθος και η αβεβαιότητα, καθώς το άτομο που μας γοητεύει, μας δημιουργεί  ανασφάλεια με την συμπεριφορά του. Στην δεύτερη σκηνή με τον Δία εξομαλύνονται οι συγκρούσεις και φεύγουν τα εμπόδια, καθώς μας κατακλύζει η αισιοδοξία και η πίστη για το μέλλον, που πλέον μοιάζει να μην είναι και τόσο αβέβαιο.

Το σενάριο πολύπλοκο και γι’ αυτό η νέα σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου, έρχεται να το οργανώσει ταξινομώντας το με βάση την ορθή λογική, αντικειμενικότητα και κρίση, αφού θα αναλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι κατόπιν ωρίμου σκέψεως θα επικρατήσει η λογική. Ας μην το δέσουμε και κόμπο όμως, διότι ο ανατρεπτικός, παράλογος Ουρανός, θα δώσει στην προσγειωμένη νέα σελήνη, φτερά για να πετάξει. Το νέο φεγγάρι πού γίνεται την Τρίτη, θα κατεβάσει τις ουράνιες ενέργειες και θα δώσει μία νέα πνοή στις παγιωμένες ιδέες και πεποιθήσεις μας. Φρέσκος αέρας αλλαγής επί της γης!!

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα θα εμπεριέχουν κάτι καινούργιο, επαναστατικό και θα έρθουν ξαφνικά μέσα από αλλαγή. Θα ξαφνιαστείτε διότι έχετε συνηθίσει στη ρουτίνα του εργασιακού χώρου, αλλά τελικά θα βγείτε ωφελημένοι. Αν στο παρελθόν σας είχαν αδικήσει, τώρα είναι η στιγμή που θα δικαιωθείτε και θα πάρετε τη θέση που σας αξίζει. Εσείς ποτέ δεν φοβάστε να ρισκάρετε και τώρα το αποδεικνύετε για άλλη μία φορά, στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδος σας περιμένουν οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και αφορούν οφειλές ή χρέη προς τρίτους και το δημόσιο. Βάλτε πρόγραμμα και τακτοποιήστε τα όλα, διότι έχουν αρχίσει και μοιάζουν με ένα βουνό. Έντονα συναισθήματα σας περιμένουν στα ερωτικά σας, αφού θα εκφράσετε τον κρυφό σας πόθο για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται πίσω από την πλάτη σας στον εργασιακό χώρο δεν θα έχουν καλή κατάληξη, διότι αυτοί που σας σκάβουν το λάκκο, θα πέσουν οι ίδιοι μέσα. Έχετε αρκετές βοήθειες από το σύμπαν και θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, τα οποία σας έχουν χαλάσει τη διάθεση και αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η νέα σελήνη η οποία γίνεται στον ερωτικό τομέα, σας βγάζει από την βαθιά περισυλλογή και τους επαγγελματικούς προβληματισμούς, αφού σας δίνει έναν φρέσκο αέρα, ανεβάζοντας την ερωτική σας διάθεση. Επικεντρώνεστε λοιπόν στο αντικείμενο του πόθου σας και εκεί απολαμβάνετε έντονα συναισθήματα και πάθος. Νέα άτομα μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σας και την ανατρέπουν, διεκδικώντας μία θέση στην καρδιά σας. Έχετε την ανάγκη να δεθείτε συναισθηματικά και να γίνετε ένα με το άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς.

Δίδυμοι

Η οικογένεια, το σπίτι και η πατρική περιουσία, εδώ και καιρό αποτελούν το μόνιμο άγχος σας. Σίγουρα έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα για να επισκευάσετε το σπίτι σας. Δεν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και διαρκώς αλλάζετε τη διακόσμηση, με αποτέλεσμα να κουράζεστε και να αγχώνεστε ακόμα περισσότερο. Θεωρώ ότι τώρα είστε στα τελειώματα, διότι δεν αντέχετε άλλο. Ευτυχώς για εσάς από το τέλος της εβδομάδος ξεκινά η απόλαυση της καθημερινότητας και η ξεκούραση, η οποία θα σας ανταμείψει για όσα περάσατε. Θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με το σώμα σας και την υγεία σας. Θα σας ταράξει στην αρχή της εβδομάδος ο σύντροφος που έχει παράλογες απαιτήσεις και ζητά όλο το χρόνο σας αλλά εσείς γνωρίζετε πώς να κατευνάσετε τα πνεύματα. Μία μετακόμιση είναι στο μυαλό σας και είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος

Είστε καχύποπτοι με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά και με τα προσωπικά σας θέματα. Μην ανησυχείτε διότι σας αγαπούν και δεν θέλουν να σας ρίξουν, απλά φαίνεστε και είστε πάντα διαθέσιμοι κι αυτό είναι εκμεταλλεύσιμο. Πάρτε το χρόνο και τις αποστάσεις, έως ότου ισορροπήσει η κατάσταση και νιώσετε απόλυτα ασφαλείς. Με τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σας θα καταπιαστείτε το επόμενο διάστημα, διότι θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, προσφέροντας σας οφέλη, τα οποία θα προέρχονται από επιμόρφωση, επικοινωνία, μετακινήσεις, συγγραφή, κτλ. Αξιοποιήστε τα διότι δεν είναι αμελητέα και θα συμβάλλουν στην πρόοδο σας. Προς το τέλος της εβδομάδος αυξάνεται η ερωτική σας διάθεση και βελτιώνονται τα αισθηματικά σας, αφού καταφέρνετε και βρίσκετε περισσότερο χρόνο για τον σύντροφο.

Λέων

Έρχονται ευκαιρίες εντελώς ξαφνικά στον οικονομικό τομέα και αλλάζουν το budget σας. Έχετε διεκδικήσει τόσο την άνοδο που αφορά τις απολαβές σε αύξηση μισθού, όσο και την θέση σας στην δουλειά και ενώ δεν το περιμένατε, είναι γεγονός. Αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό και έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε και να βάλετε σε τάξη, τις οικονομικές ατασθαλίες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Πάλι θα δημιουργήσετε ανάγκες για έξοδα, αλλά τώρα θα μπορέσετε να τις αντισταθμίσετε. Μην προσπαθείτε να χειραγωγήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, διότι του μεταδίδετε τη νευρικότητα, τις υποψίες και τις ανασφάλειες που έχετε, και οι οποίες είναι αβάσιμες. Με το διάλογο και καλή θέληση θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, λέγοντάς του αυτά που νιώθετε.

Παρθένος

Αιφνιδιάζετε τους γύρω σας με τον ανανεωτικό αέρα που αποπνέετε. Η αλλαγή σας είναι εμφανής και σοκαριστική για τους άλλους. Εμφάνιση, φιλοσοφία, πεποιθήσεις, κοσμοθεωρία όλα γίνονται διαφορετικά, αφού τα αντιλαμβάνεστε αλλιώς. Πώς να μην τους ξαφνιάσετε όλους αφού σας είχαν συνηθίσει σαν τα ταπεινά χαμομηλάκια και τώρα βλέπουν μία άλλη εκδοχή του εαυτού σας, την οποία ούτε και εσείς οι ίδιοι πιστεύατε ότι θα προωθούσατε. Σύντροφος, συνεργάτες, αλλά και ο περίγυρος δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Ίσως οδηγηθείτε στο εξωτερικό, ή συναναστραφείτε με άτομα του εξωτερικού, τα οποία ξαφνικά θα βρεθούν στο δρόμο σας, έχοντας μαζί τους σημαντικές προτάσεις ώστε να ωφεληθείτε. Το οικονομικό άγχος που έχετε και ο φόβος να μην σας εξαπατήσουν, θα ξεπεραστεί αμέσως, αφού σκέφτεστε με βάση την λογική για κάποιες οικονομικές συμφωνίες που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, ή που έρχονται οι άλλοι να σας προτείνουν. Για να πάρετε την προσοχή του συντρόφου σας δεν χρειάζεται να δημιουργείτε σκηνές ζηλοτυπίας. Υπάρχει πάθος μεταξύ σας και το γνωρίζετε κι οι δύο.

Ζυγός

Αφού κάνατε τον απολογισμό των πεπραγμένων, αλλά και των παρελθοντικών καταστάσεων στη ζωή σας κι αφού κλειστήκατε στον εαυτό σας, ήρθε η ώρα της αφύπνισης του υποσυνειδήτου σας. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις οι οποίες θα σας ξαφνιάσουν, αλλά είναι απαραίτητο αυτό το μεταβατικό στάδιο, για να ολοκληρωθεί πλέον η κάθαρση της ψυχής σας. Ξοδέψατε πολλά για την εμφάνιση, την ομορφιά και το σώμα σας, διότι με αυτό τον τρόπο προσπαθούσατε να καλύψετε το κενό που υπήρχε μέσα σας. Παλέψατε και καταφέρατε να εναρμονίσετε ψυχή και σώμα, οπότε τώρα τέλος στα περιττά έξοδα. Μετά το κλείσιμο των κεφαλαίων θα έπρεπε να αρχίσετε τις οικονομίες, αλλά είστε από τα άτομα που νιώθουν συναισθηματική ασφάλεια, επενδύοντας στην εξωτερική τους εμφάνιση. Όταν βλέπετε το είδωλο σας στον καθρέφτη και σας αρέσει, αυτό και μόνο σας δημιουργεί ικανοποίηση και σας δίνει την ώθηση, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα.

Σκορπιός

Το φιλικό περιβάλλον παρουσιάζει εκπλήξεις, καθώς προκύπτουν γνωριμίες, οι οποίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για συνεργασίες και θα έχετε προτάσεις οι οποίες θα είναι ωφέλιμες για την ζωή σας. Άνοδο θα έχει και ο επαγγελματικός τομέας, διότι ένα φιλικό άτομο μπορεί να σας κάνει ξαφνικά μία πρόταση συνεργασίας. Επίσης πιθανό είναι ένας φίλος να σας εκμυστηρευτεί τον έρωτά του, χωρίς να ντρέπεται. Γενικά μπαίνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και σας χαροποιούν ιδιαίτερα, διότι αποκτάτε καινούργια ενδιαφέροντα μαζί τους. Μην προσπαθείτε να παγίδεψετε τον σύντροφο επάνω στην συζήτηση και μην προσπαθείτε να του βάλετε λόγια στο στόμα. Φανείτε διαλλακτικοί και να του έχετε εμπιστοσύνη. Ήρεμες κουβέντες δίχως πανικό και καχυποψία. Προς το τέλος της εβδομάδος έχετε ανάγκη να καλλωπιστείτε για να αρέσετε τόσο σε αυτόν, όσο και σε εσάς. Εκπέμπετε γοητεία και μαγνητισμό.

Τοξότης

Νέος αέρας αλλαγής φυσάει στον επαγγελματικό τομέα και φέρνει καινοτόμες και πρωτοποριακές συνθήκες, οι οποίες αλλάζουν το παγιωμένο εργασιακό μοντέλο που υπήρχε ως τώρα. Από τη μία ξεβολεύεστε, από την άλλη σας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αφού είστε οπαδοί της περιπέτειας. Νέα δομή, νέες ιδέες, καινούργια αντικείμενα, έρχονται να αλλάξουν τα παλιά και να σας ανανεώσουν. Θα εξελιχθείτε και θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Διεκδικείτε καλύτερη θέση εργασίας διότι είστε δημοφιλής στη δουλειά σας. Έχετε και εσείς μερίδιο στην ανανέωση του επαγγελματικού χώρου καθώς μπορείτε να επικοινωνήσετε και να προωθήσετε δικά σας project, τα οποία θεωρούνται ενδιαφέροντα από τους ανωτέρους σας. Έλλειψη επικοινωνίας παρουσιάζει ο φιλικός τομέας καθώς νιώθετε ότι δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή διαφωνείτε με ένα φίλο σας. Προσωρινό είναι διότι εσείς είστε άτομο που δεν στέκεται σε μικρές λεπτομέρειες και δεν κρατάτε κακία σε κανέναν. Μία διαφωνία δεν χαλάει μία φιλία.

Αιγόκερως

Ξαφνικά αλλάζουν τα πράγματα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και η ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων σας αφήνει άναυδους. Μονολογείτε ότι δεν το περιμένατε και ήταν εντελώς ξαφνικό, αλλά εδώ βρίσκετε η μαγεία, στο αναπάντεχο, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε απόφαση πάρετε και έχει να κάνει με το εξωτερικό, ή με κάποιες νομικές υποθέσεις σας. Αποποιείστε κάποιες ιδέες που είχατε έως τώρα και στη θέση τους γεννιούνται νέες, καινοτόμες και σύγχρονες. Τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται στον επαγγελματικό τομέα και σας προκαλούν δυσφορία παίρνουν τέλος, βγάζοντας σας από τον συναισθηματικό κυκεώνα. Αρχίζετε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Μπαίνετε σε ομάδες και σε κοινωνικά δίκτυα, νιώθοντας την επαφή με καινούργια άτομα τα οποία έχουν να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Επειδή το ένα χέρι νίβει το άλλο προσφέρετε και εσείς βοήθεια ώστε να είναι αμφίδρομο. Ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και με τον σύντροφο, διότι κάνετε πράγματα μαζί και νιώθετε την ανάγκη ο ένας για τον άλλον.

Υδροχόος

Η προσοχή σας είναι στραμμένη για άλλη μία φορά στα οικονομικά. Νιώθετε ανασφάλεια διότι δεν μπορείτε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα βάλετε σε τάξη και να αποπληρώσετε δάνεια, χρέη, κληρονομικά, διατροφές, εφορίες κτλ. Ένα πρόσωπο από το οικείο ή οικογενειακό περιβάλλον, θα σας ξαφνιάσει, προσφέροντας την βοήθειά του, ώστε να ξεχρεώσετε. Αν είχατε δώσει δανεικά, τώρα θα τα πάρετε από κει που δεν το περιμένατε. Ακόμα σας απασχολούν ταξίδια και μετακινήσεις για ψυχαγωγία, αλλά αυτό οδεύει προς το τέλος του, διότι τα επαγγελματικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας από δω και πέρα. Είστε επικοινωνιακοί, έχετε δυνατότητες και ικανότητες, οι οποίες σας βοηθούν στην κατάκτηση της επαγγελματικής αρένας. Έως και τα αισθηματικά βάζετε στην άκρη, προκειμένου να εδραιωθείτε στην εργασία σας. Το επόμενο διάστημα είναι θετικό και μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας, τα οποία θα έχουν επικερδή έκβαση διότι θα εισακουστούν οι προτάσεις σας.

Ιχθύες

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας με αιφνίδιο τρόπο και ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε ως επίδοξοι σύντροφοι, είτε ως συνεργάτες. Είστε έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση, διότι σας εξιτάρει το ξαφνικό, η καινοτομία που εμπεριέχει κι η οποία σας βγάζει από το λήθαργο της μονοτονίας. Έτσι αλλάζετε νοοτροπία και βλέπετε τη σχέση με πιο ελεύθερο πνεύμα. Αν είστε ήδη σε σχέση, αλλάζει η συνθήκη συμβίωσης και γίνεται πιο ανεξάρτητη, καθώς δεν χρειάζεται ο ένας να πνίγει τον άλλον, με κτητικότητα και ζήλια. Ξαφνική σχέση, ξαφνικός γάμος, ή σύμφωνο συμβίωσης, είναι πολύ πιθανά σενάρια. Επειδή εσείς μοιάζετε με ψάρι έξω από τα νερά του κάνοντας αυτό το είδος σχέσης, πριν φτάσετε σε αυτό το στάδιο, θα τσεκάρετε τον σύντροφο κι αφού νιώσετε ότι δεν απειλείστε, τότε μόνο θα νιώσετε ασφάλεια και θα τον αφήσετε ελεύθερο, κερδίζοντας και την δική σας ελευθερία. Το σύμπαν σας ωθεί σε μια τέτοια σχέση. Πάρτε το ρίσκο και τολμήστε τώρα που έχετε ανεβασμένη διάθεση για φλερτ.

Written by: DreamCity

Rate it

0%