Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/8 έως 05/09 από τη Βίκυ Δρόσου

today30/08/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

Η εβδομάδα ξεκινά και ο μήνας τελειώνει με τον Ερμή να βρίσκεται καθοδόν για να συναντήσει την Αφροδίτη, ώστε οι δύο μαζί από το ζώδιο του Ζυγού, να μας προτρέψουν σε αρμονικές συνυπάρξεις με τους άλλους αλλά κυρίως με τον σύντροφο. Προωθούνται συνεργασίες, σχέσεις και οικονομικές δοσοληψίες, ενόψει του πρώτου φθινοπωρινού μήνα, ο οποίος μας εντάσσει πάλι στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Οι συμφωνίες, οι οποίες θα προκύψουν αυτήν την περίοδο, θα είναι ευνοϊκές και συμφέρουσες από όλες τις απόψεις, καθώς υπόσχονται διάρκεια και μακροημέρευση. Επειδή όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, δεν θα λείψουν κάποια εμπόδια για μερικούς, τα οποία θα ξεπεραστούν με τον κατάλληλο χειρισμό. Όλα φτιάχνουν αυτό το αποκαλόκαιρο με διάθεση και θέληση για συντροφιά, αρμονία και δικαιοσύνη.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Αν υπήρχαν διαφορές και διαφωνίες με τον σύντροφο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις λύσετε με τον καλύτερο τρόπο, αφού σας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσετε μαζί του. Η σκέψη να συνεταιριστείτε με ένα άτομο από το περιβάλλον σας θα είναι ευνοϊκή και πλέον εφαρμόσιμη. Τώρα έχετε τα εργαλεία ώστε να τρέξετε και να προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας, όπου εδώ και καιρό είχαν κωλυσιεργήσει.

Το έδαφος είναι πρόσφορο αλλά θα πρέπει να προσέξετε την παγίδα που μπορεί να κρύβετε στα επαγγελματικά σας, διότι η κρίση σας είναι θολή και παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Ακούστε την συμβουλή του συντρόφου σας, ο οποίος βλέπει την κατάσταση περισσότερο αντικειμενικά από εσάς.

Ταύρος

Είστε πρακτικά άτομα και μετρημένα ως προς την αντιμετώπιση των επαγγελματικών σας αυτό το διάστημα. Σε αυτό βέβαια βοηθούν και οι κατάλληλες συνθήκες, οι οποίες σας ξεμπλοκάρουν και αφήνεστε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη πού αναπτύσσεται σιγά-σιγά με τους συναδέλφους. Όλα πάνε καλά αυτήν την περίοδο και διευθετούνται τα εργασιακά τα οποία σας έκαιγαν εδώ και πολύ καιρό, αφού οι αλλαγές διαδέχονταν η μία την άλλη και εσείς δεν βρίσκατε ησυχία.

Την προσοχή σας πρέπει να την στρέψετε στα αισθηματικά, διότι εκεί ο άκρατος αισθησιασμός δεν σας αφήνει να δείτε την αλήθεια και αρκείστε να ζείτε με τις ψευδαισθήσεις που σας προσφέρει το άλλο άτομο. Λάβετε προφυλάξεις ώστε να μην εκτεθείτε.

Δίδυμοι

Κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφο για την πορεία της σχέσης κι αυτό κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Ενθουσιάζεστε διότι σας δείχνει την αγάπη που νιώθει για εσάς είτε με πράξεις, είτε με λόγια, είτε και τα δύο μαζί. Τα ερωτόλογα ανεβάζουν τη διάθεση σας και θέλετε να περάσετε μαζί του χρόνο, δραπετεύοντας σε κοντινούς προορισμούς. Μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε σοβαρά την επισημοποίηση του δεσμού σας.

Αυτό που σας κρατάει πίσω και δεν το κάνετε ακόμα είναι το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο σας φορτίζει αρνητικά, καθώς οι σχέσεις με την πατρική οικογένεια είναι διαταραγμένες. Εκεί προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε το πρόβλημα, αποφεύγοντας τους για λίγες μέρες.

Καρκίνος

Τα παλιά οικογενειακά θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διευθετήσετε. Αν σκέφτεστε την ανακαίνιση, ή την πώληση του σπιτιού σας, ήρθε η στιγμή να το κάνετε, καθώς έχετε την συμπαράσταση και την βοήθεια των οικείων σας. Έχετε περάσει υπέροχες στιγμές εκεί μέσα και οι αναμνήσεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σας, αλλά μία αλλαγή θα σας ανανεώσει.

Δάνεια, ή συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος, προωθούνται και φέρνουν τα μέγιστα ευνοϊκά αποτελέσματα, αφού διαβάσετε πολύ καλά τους όρους, πριν υπογράψετε οτιδήποτε, διότι στα ψιλά γράμματα, ίσως υπάρχει μία παράμετρος, η οποία σας οδηγήσει σε λάθος συμπέρασμα. Οι συζητήσεις με τον σύντροφο να είναι ξεκάθαρες, διότι εάν δεν είναι λειτουργούν σαν χαλασμένο τηλέφωνο.

Λέων

Απολαμβάνετε ζητήσεις και κάνετε συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία είναι ενδιαφέροντα για εσάς, αφού έχετε κοινό κώδικα επικοινωνίας. Μικρές διαδρομές, ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων, με γνωστούς και φίλους, είναι στις προτεραιότητες σας, αφού θέτουν σε εγρήγορση το μυαλό σας. Όσο αυτό γίνεται με χαλαρή διάθεση και στα πλαίσια ψυχαγωγίας είναι όλα καλά.

Αν μέσα σε αυτό το περιβάλλον παρουσιαστεί η πρόταση για την αξιοποίηση οικονομικής συναλλαγής, καλό θα ήταν να λάβετε τα μέτρα σας, διότι δεν φαίνεται να είναι τόσο άδολη. Αυτό το καιρό ξοδεύετε αλόγιστα, δείχνετε ότι είστε οικονομικά εύρωστοι και κάποιοι θέλουν να καρπωθούν οφέλη, βλέποντας σας ως ευκαιρία. Μην τους κάνετε τη χάρη και πιαστείτε στα δίχτυα τους. Έξυπνοι άνθρωποι είστε.

Παρθένος

Έχετε τον τελευταίο καιρό έντονη δραστηριότητα, δείχνετε δυναμικοί, ανεξάρτητοι και κάποιες φορές ανταγωνιστικοί. Αυτό επειδή δεν σας εκφράζει ως χαρακτήρες, σας έχει βάλει σε μπελάδες, διότι μπερδεύετε τον σύντροφο και όλους τους άλλους, πού δεν είχαν ξαναδεί αυτή την πλευρά του εαυτού σας. Για να μην σας κοντράρει προτιμά να σας καλοπιάσει διότι δεν θα κερδίσει τίποτα αλλιώς. Διατηρήστε τη στάση που έχετε για να δείτε κι εσείς πώς είναι η διεκδίκηση, τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, αλλά μην τραβάτε πολύ το σχοινί. Τους είχατε καλομάθει διότι συμφωνούσατε με τα πάντα και τώρα η διαφωνία σας τους έχει αναστατώσει.

Η βελτίωση παρουσιάζεται στον οικονομικό τομέα, διότι διεκδικήσατε και πετύχατε καλύτερες οικονομικές απολαβές. Είστε εργατικά άτομα και αυτό φαίνεται πώς κάποιοι το διέκριναν και το εκτίμησαν.

Ζυγός

Η περίοδος της εσωστρέφειας και της συζήτησης με τον εαυτό σας πέρασε και τώρα βγαίνετε στην αρένα διεκδικώντας τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή. Οι άλλοι σας εμπιστεύονται και σας βλέπουν με θαυμασμό, διότι εσείς τώρα επικοινωνείτε καλύτερα και είστε πιο λογικοί και συγκεντρωμένοι στα θέλω σας. Δύσκολα μπορούν να σας αρνηθούν την συνεργασία που τους προσφέρετε, αφού τώρα δείχνετε να πατάτε γερά στα πόδια σας.

Ένα κατάλοιπο έχει απομείνει ακόμα και προσπαθείτε να το τιθασεύσετε. Αυτό αφορά το παρελθόν σας το οποίο έχει ενεργοποιηθεί και φαίνεται πως δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε ήσυχοι. Σκέφτεστε τα λάθη που κάνατε και την συμπόνια που δείξατε σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν. Περασμένα ξεχασμένα αφού τίποτα δεν γίνεται τυχαία και αυτό ήταν το μάθημα που έπρεπε να πάρετε για να εξελιχθείτε. Μην το παίρνετε επί πόνου και μην το διαιωνίζετε.

Σκορπιός

Είστε εσωστρεφείς και κάνετε διαλόγους με τον εαυτό σας, προσπαθώντας να δώσετε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Αναθεωρείτε παλιές αποφάσεις βλέποντας τώρα τα πράγματα από διαφορετική γωνία. Το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο και πετάγεται από το ένα θέμα στο άλλο. Είστε αφηρημένοι και κάποιες φορές σκέφτεστε έναν παλιό έρωτα. Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά και ότι γίνεται δεν γίνεται τυχαία, για αυτό αφήστε τα στην άκρη και μπείτε στον ρεαλιστικό κόσμο.

Όταν τα καταφέρετε φανείτε εγκρατείς στις σχέσεις που αφορούν τους φίλους αλλά και στον σύντροφο. Κάποιοι που θεωρείτε φίλους δεν σας βλέπουν με καλό μάτι και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εποφθαλμιούν την ερωτική σχέση σας και υπάρχει ζήλια. Προσέξτε μη βάλουν λόγια στον σύντροφο σας και δημιουργήσουν μπελάδες. Μακριά και αγαπημένοι χωρίς να ανοίγετε τα χαρτιά σας και να εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

Τοξότης

Πρωταγωνιστικό αλλά και καταλυτικό ρόλο παίζουν οι φιλικές σχέσεις, οι ομάδες και οι σύλλογοι, με τους οποίους θα συναναστραφείτε και θα ανταλλάξετε ιδέες. Ενστερνίζεστε ο ένας τις απόψεις του άλλου και αυτό κάνει την επικοινωνία να εκτινάσσεται στα ύψη και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να υλοποιήσετε μαζί τους στόχους σας. Είστε επικοινωνιακοί από τη φύση σας και τώρα έχετε την βοήθεια των φίλων, ώστε να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα αφού έχουν ωριμάσει οι σκέψεις σας.

Στον επαγγελματικό τομέα τίποτα δεν είναι βέβαιο, αφού το θολό τοπίο δεν αφήνει να φανεί εύκολα η αλήθεια. Άλλα σας υπόσχονται και άλλα σας παρουσιάζουν. Μην εμπιστεύεστε διότι θέλουν να σας παρασύρουν προς δικό τους όφελος. Περιμένετε μέχρι να διαλυθεί το πέπλο μυστηρίου και τότε θα δείτε ποιοι θέλουν το καλό σας και ποιοι όχι.

Αιγόκερως

Η ζωή είναι μία περιπέτεια και αυτό σας το καταδεικνύει το πλανητικό σκηνικό αυτό το διάστημα. Εσείς όμως είστε άτομα καριέρας και αυτό δεν θα μπορέσετε να το κάνετε πράξη παρά μόνο θα αρκεστείτε στις συζητήσεις και στις αναφορές ταξιδιωτικών προορισμών. Με τη φαντασία σας να καλπάζει θα βρεθείτε σε μέρη εξωτικά διαβάζοντας κάποιο βιβλίο. Η δουλειά είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή και οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο είναι ατελείωτες. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα στη δουλειά και οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές. Εργάζεστε σκληρά και οι υπεύθυνοι του τομέα σας αναγνωρίζουν τις προσπάθειες.

Ανταμοιβή υπάρχει και είναι αξιοπρεπής. Αυτό είναι το έναυσμα για ακόμα περισσότερη δουλειά κι ακόμα περισσότερες απολαβές. Τα μπόνους, οι αυξήσεις και η αναγνωρισιμότητα του έργου σας, είναι οι αποσκευές του ταξιδιού που δεν κάνατε, αλλά θα κάνετε στο μέλλον.

Υδροχόος

Διασκέδαση, διακοπές και ταξίδια αναψυχής ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Ο χρόνος σας περνάει ευχάριστα και ξεκούραστα είτε στις μετακινήσεις για διασκέδαση, είτε στην εξερεύνηση νέων τόπων αλλά και εμπειριών. Οι σκέψεις σας είναι ώριμες και κατασταλαγμένες, διότι η συναναστροφή με άλλα έθνη και άλλες κουλτούρες, έχουν ανοίξει το πνεύμα και τους ορίζοντές σας.

Σκέφτεστε να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και να πάτε τις γνώσεις σας ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας εξέλιξη στη ζωή σας. Έχετε σχέδια για το εξωτερικό και θέλετε να ασχοληθείτε με άτομα τα οποία έχουν άλλη φιλοσοφία. Θα δαπανήσετε αρκετά χρήματα από το πορτοφόλι σας αλλά πρέπει να προσέχετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού διότι στα οικονομικά δεν τα πάτε πολύ καλά τελευταία. Δεν έχετε σωστή κρίση και δεν αντιλαμβάνεστε τα ποσά που δαπανούνται. Προσοχή στις κλοπές και στις οικονομικές εξαπατήσεις.

Ιχθύες

Άδικα έχετε άγχος για την οικονομική σας κατάσταση, η οποία σας δημιουργεί εσωστρέφεια και δεν θέλετε να βγείτε έξω, φοβούμενοι ότι δεν σας αρκούν τα χρήματα. Ο οικονομικός τομέας παρουσιάζει βελτίωση και τα οικονομικά έχουν άνοδο, διότι υπάρχει βοήθεια από τρίτη πηγή και από τον σύντροφο. Έχετε κάνει και εσείς τους διακανονισμούς και έχετε ρυθμίσει τις οφειλές σας, οπότε τώρα πρέπει να νιώθετε ασφάλεια. Έρχεστε πολύ κοντά με το ταίρι σας και του εκμυστηρεύεστε τις φοβίες σας. Οι συζητήσεις γίνονται σε ώριμη βάση και ο σύντροφος δείχνει να αντιλαμβάνεται τους προβληματισμούς σας.

Παρόλα αυτά επειδή δεν μπορεί να το διαχειριστεί, δείχνει επιθετική συμπεριφορά και σας θεωρεί παράλογους. Είστε εξαρτημένοι συναισθηματικά από τον σύντροφό διότι αυτός ποντάρει στην ευαισθησία σας και θολώνει το τοπίο. Μην ακούτε τις υπερβολικές υποσχέσεις και πατήστε γερά στα πόδια σας, αφού ουσιαστικά δεν έχετε πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο θα σας δουν αλλιώς.

Written by: DreamCity

Rate it

0%