Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9/8 έως 15/8 από τη Βίκυ Δρόσου

today09/08/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα ξεκινά με την οσμή της νέας σελήνης που έγινε στις 8/8/2021 στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Μία νέα σελήνη γεμάτη από την φωτιά του Λιονταριού, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κόντρα με τον Ουρανό, φέρνοντας δυσάρεστες ανατροπές σε ό,τι είχαμε ως δεδομένο κι ό,τι μας προσέδιδε ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Κρόνος απέναντι από το φεγγάρι δημιουργεί θλίψη, πόνο και εκκένωση συναισθημάτων.

Μία πλανητική αλλαγή συντελείται τούτη την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής μεταβαίνει στο ζώδιο της Παρθένου κι από αυτή τη θέση, ευθύς αμέσως αρχίζει το ψιλό κοσκίνισμα, σε ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνία, μετακίνηση, λόγια κι επαφές. Θα μελετηθούν όλα προσεκτικά αλλά θα καταλήξουν περισσότερο να είναι επεκτατικά σχέδια, που θα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Τα συμπεράσματα ασαφή και θα υπάρχει σύγχυση σε ότι αφορά οικονομικές δαπάνες αλλά και συναισθηματικές ασφάλειες. Ένα τοπίο θολό κι απογοητευτικό έως το τέλος της εβδομάδος, όπου θα υπάρξουν αποκαλύψεις τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Για λίγο ακόμα ασχολείστε με τα προσωπικά, αφού η νέα σελήνη σας έβαλε σε αυτή την διαδικασία και σας εξέπληξε δυσάρεστα ίσως με ρήξη της σχέσης. Την σκυτάλη παίρνουν τα εργασιακά τα οποία έχετε αρχίσει να σκέφτεστε διαρκώς, καθώς νιώθετε ότι σας περιμένουν αγγαρείες και ρουτίνα. Έχετε μπει στο mood της καθημερινότητας και των ευθυνών. Δείξτε λίγη προσοχή και μην αγχώνεστε διότι η υγεία σας είναι ευάλωτη.

Ταύρος

Αφού ασχοληθήκατε εκτεταμένα με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, ο απολογισμός ήταν μάλλον δυσάρεστος, αφού δεν περιμένατε τέτοιες εξελίξεις. Τώρα ήρθε η ώρα να δείτε τα αισθηματικά σας ζητήματα και πώς θα βελτιώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο. Κάνετε σχέδια για να περάσετε όμορφα, προσφέροντας απόλαυση και ρομαντισμό στο έτερον ήμισυ. Αν πρόκειται για νέα γνωριμία κρατήστε μικρό καλάθι, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.

Δίδυμοι

Κάνετε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες και έτσι διεκπεραιώνεται κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες. Γενικά εδώ και αρκετό διάστημα ασχολείστε εκτεταμένα με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είπατε λόγια που πλήγωσαν τους οικείους σας τώρα το έχετε μετανιώσει και καλό θα ήταν να ζητήσετε μία συγγνώμη αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Δείξτε λίγη προσοχή στους επιτήδειους και μην εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε σας πλησιάζει με σκοπό να κερδίσει κάτι εξαπατώντας σας.

Καρκίνος

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να βγείτε από το καβούκι σας και να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα. Συναντήσεις, επικοινωνίες, επαφές και λόγια τα οποία κάποιες φορές θα γίνονται με σκοπό να επηρεάσουν την συναισθηματική κρίση, καθώς και την λογική σας. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάσετε, θα περάσετε όμορφα, αλλά προσοχή να μην σας παρασύρει η αισιοδοξία και ρισκάρετε σε οικονομικά. Στις υποσχέσεις κρατήστε μικρό καλάθι.

Λέων

Έχετε ωραιοποιήσει τη σχέση σας και έχετε βάλει ψηλά στο βάθρο το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κάτι που για εσάς τα λιοντάρια είναι πολύ σπάνιο. Παρόλα αυτά επειδή τούτη την περίοδο δεν σκέφτεστε πολύ καθαρά, καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε ή μάλλον να μην αφήνεστε να σας παρασύρουν. Όταν προς το τέλος της εβδομάδος ξεκαθαρίσει το τοπίο, τότε θα δείτε και θα θέσετε τη σχέση σε άλλη βάση, πιο ρεαλιστική. Ταυτόχρονα θα δείτε ξεκάθαρα τι σας συμφέρει και τι μπορεί να σας αποδώσει οφέλη στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος

Κάποιες λανθασμένες επιλογές στα επαγγελματικά, ή κάποιες ανησυχίες για τα εργασιακά, σας προκαλούν άγχος και πονοκέφαλο. Είναι κάτι παροδικό διότι αφουγκράζεστε τις προσωπικές σας ανάγκες και δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Τώρα σας αποκαλύπτονται συζητήσεις, που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας και σας έπνιγαν ψυχολογικά. Καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τα άτομα του εργασιακού χώρου. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και ακούτε ότι σας ψιθυρίζει το μυαλό σας.

Ζυγός

Αφού τακτοποιήσετε τον φιλικό σας περίγυρο και πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, νιώθετε μία ανακούφιση κι αυτό το εισπράττει ο σύντροφος. Εσείς όμως δεν αρκείστε στην καλή του διάθεση, διότι έχει αρχίσει να στριφογυρίζει στο μυαλό σας το παρελθόν, το οποίο σας προκαλεί μία νοσταλγία. Δείξτε λίγη προσοχή, γιατί όσο κι αν μοιάζει ονειρικό και ρομαντικό το σενάριο της επανασύνδεσης, άλλο τόσο μπορεί να είναι ουτοπικό και τέλος να σας απογοητεύσει. Μετρήστε τα συν και τα πλην πριν ενδώσετε.

Σκορπιός

Ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον ευελπιστεί σύντομα να μπει στο ερωτικό σας. Υπάρχει έλξη καθώς γοητεύεστε από το μυαλό του, τη συμπεριφορά του και το μαγνητισμό πού εκπέμπουν τα λόγια του. Νιώθετε καλά μπαίνοντας στο περιβάλλον του, αφομοιώνοντας τις ιδέες και τα χαρακτηριστικά του, αλλά προσοχή στην παγίδα που ίσως πέσετε αν δεν βγάλετε τα ροζ γυαλιά και δείτε ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Αν είναι μεγάλα λόγια, σύντομα το ανακαλύπτετε, διότι δύσκολα μπορούν να σας παγιδεύσουν. Φροντίστε τα επαγγελματικά σας, ώστε να μην εκπλαγείτε από ανατροπές και από αστάθμητους παράγοντες.

Τοξότης

Φανείτε διαλλακτικοί και αμερόληπτοι σε θέματα πού επηρεάζουν τις νομικές υποθέσεις σας, τις επικοινωνίες, τις συμφωνίες και παντός είδους συζητήσεις. Η καριέρα παρουσιάζει άνθηση και δέχεστε προτάσεις, οι οποίες είναι συμφέρουσες και άπτονται της προσωπικής ανάπτυξης σας. Μελετήστε καλά και τσεκάρετε ξανά πριν δεχτείτε, διότι οι όροι ίσως κρύβουν ψιλά γράμματα. Το βέβαιο είναι ότι γοητεύονται οι γύρω σας και αυτό δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες, τόσο στην εργασία, όσο και στον έρωτα.

Αιγόκερως

Με ανεβασμένη διάθεση και φιλόδοξα σχέδια για ταξίδια με εξωτερικό προορισμό σας βρίσκει η εβδομάδα. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και από διασκέδαση. Θέλετε να ξεφύγετε από την πεζή καθημερινότητα που τόσο πολύ σας έχει κουράσει. Οργανώνετε το ταξίδι, την παρέα, τις διακοπές κι όπου φύγει φύγει. Αδέρφια και φίλοι είναι αρωγοί στην επίτευξη των στόχων σας. Προσπαθήστε να χειριστείτε φειδωλά τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό. Ο σύντροφος δημιουργεί μαγνητικό πεδίο που φορτίζει την ψυχή σας, με θετικό πρόσημο.

Υδροχόος

Κάνετε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους και έχετε σκοπό το όφελος το οποίο θα σας δοθεί επιτυχώς, χάρη στην σωστή σας διαίσθηση. Φροντίστε μόνο μη σας παρασύρει η υπερβολή και χάσετε το δρόμο σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες. Οι ανατροπές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας πλέον. Επίσης και ο τομέας του γάμου δεν πάει πίσω. Το μόνο σταθερό στη ζωή σας είναι η αλλαγή. Μιλάτε ανοιχτά στον σύντροφο για τις ανασφάλειες και τα άγχη σας και αυτό παραδόξως ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Προσοχή δείξτε στις νέες ερωτικές γνωριμίες διότι κρύβουν παγίδα.

Ιχθύες

Οι σχέσεις οι συνεργασίες και ο γάμος είναι οι προτεραιότητες σας αυτό το διάστημα. Με το μόνιμο ταίρι σας και τον σύντροφό σας νιώθετε ασφάλεια και αναβλύζουν από μέσα σας βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, τα οποία σας κάνουν να νιώθετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αν προκύψει νέα ερωτική γνωριμία, φροντίστε να γνωρίσετε το άλλο άτομο καλύτερα, προτού αφεθείτε στην αγκαλιά του. Μην παρασυρθείτε από την κατακτητική του συμπεριφορά και τα όμορφα λόγια. Στον τομέα της εργασίας θα υπάρξουν διαφωνίες και κόντρες, οπότε καλά θα κάνετε εσείς να κινηθείτε διακριτικά, χωρίς να προκαλείτε. Μόνο έτσι θα είστε από πάνω και δεν θα μπορέσουν να σας προσάψουν το οτιδήποτε.

Written by: DreamCity

Rate it

0%