Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

«Hypnotize me» Συνεργασία Γραββάνη – Δουκουτσέλη με τον Jaroslav Parci

today04/08/2021 10

Background
share close

Το ότι ο Σάκης Γραββάνης με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη έχουν συνεργαστεί πολλές φορές είναι γεγονός. Έχουν γράψει τραγούδια για ξένους και Έλληνες τραγουδιστές όπως το ‘’I do’’ με την Κωνσταντίνα Σάννη, το ‘’Something in your eyes’’ με τον Αυστραλό Peter Wilson και το ‘’Mi Amor’’ με την Pelageya Stefoglo από την Μολδαβία. Αυτή τη φορά ο δρόμος τους τούς έβγαλε στην Τσεχία. Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία με τον Τσέχο τραγουδιστή Jaroslav Parci.

O Jaroslav Parci είναι μουσικός, ηθοποιός και τραγουδιστής που ζει και δραστηριοποιείται στην Τσεχία. Το 2006, συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου ‘’Pop Idol’’ όπου κατατάχθηκε στους 20 επικρατέστερους. Από τότε, τραγουδάει latin pop. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ μουσικής στη Λευκορωσία, την Ιταλία και την Τσεχία.

To ‘’Hypnotize me’’ είναι η πρώτη συνεργασία με τον Σάκη Γραββάνη που υπογράφει τη μουσική και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη που έγραψε τους στίχους. Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Χατζησταμάτης.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό, δυνατό κομμάτι με σύγχρονη αισθητική αλλά και 80’s διάθεση που σκοπός του είναι να σας υπνωτίσει.

Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης είναι παραγωγός με δύο χρόνια εμπειρία στην ηχοληψία και παραγωγή με βάση το στούντιο του στην Παιανία Αττικής. Έχει αναλάβει τη παραγωγή των δύο EP των Astral Jackal, παραγωγή δύο κομματιών για το “Καφέ της Xαράς” ένα εκ των οποίων ήταν δική του σύνθεση. Επίσης έχει αναλάβει τη παραγωγή δύο ανερχόμενων ράπερ της εγχώριας σκηνής. Παράλληλα ως μουσικός συμμετείχε στο σχήμα “Konstantina and the Boys” που συμμετείχαν στην εορταστική συναυλία των Χριστουγέννων του 2020. Επιπροσθέτως ήταν μπασίστας του metalcore συγκροτήματος Skybinder από το 2019 έως το 2020. Τέλος έχει εκδώσει 7 κομμάτια προσωπικά ως NoAmp/Δημήτρης Χατζησταμάτης.

Ο SakGra ή αλλιώς Σάκης Γραββάνης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην σύνθεση μουσικών κομματιών το 1995 και αργότερα το 2000 μαζί με τις Paresa και Marina δημιούργησε το δικό του μουσικό συγκρότημα. Για τους στίχους στα τραγούδια του συνεργάζεται με τον Χρήστο Δασκαλάκη και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Το 2012 προσπάθησε να συμμετάσχει στην Eurovision με την σημαία της Ελβετίας και τα singles του “‘Εφυγες” και “Let me fly” σκαρφάλωσαν στο ελληνικό GR iTunes chart. Την τελευταία δεκαετία έχει βάλει το χεράκι του σε remixes πολλών καλλιτεχνών. Μια από αυτούς είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη, με την οποία συνεργάζεται στο single με τίτλο “Το φιλί μου κλέψε” σε στίχους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, όπου και έφτασε νο2 στο Greek Digital Billboard 2 φορές. Το 2018 έρχεται η πρώτη διεθνής συνεργασία με τον Ιταλό Gazebo γνωστός για τις επιτυχίες του στα 80s και γράφουν μαζί το νέο του single. Στη συνέχεια συνεργάζεται με την Energise Records(UK) κάνοντας remixes για γνωστούς καλλιτέχνες όπως την Nicki French, Sonia (όπου το remix ανέβηκε σε πολλά chart), Rozalla και Peter Wilson στον οποιο έγραψε τραγούδια στα δύο τελευταία album, το ένα με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφραστής και στιχουργός.  Από το 2010 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε περιοδείες σε Κύπρο, Αυστραλία, Γερμανία και Ρουμανία. Τελευταία του δουλειά η συμμετοχή στην 4η και 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘’Το Καφέ της Χαράς’’. Πέρα από την υποκριτική, ασχολείται ενεργά και με την στιχουργική έχοντας υπογράψει τραγούδια  για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Μουσική: Σάκης Γραββάνης
Στίχοι: Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Χατζησταμάτης
Δημιουργία video:  Emanuel Bantri
Φωτογραφία: Roman Kus
Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο στούντιο του José Angel Saminon Duran.

Written by: DreamCity

Rate it

0%