Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/8 έως 8/8 από τη Βίκυ Δρόσου

today02/08/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Με μία πικρή γεύση στα χείλη μας υποδέχεται ο ομορφότερος μήνας του καλοκαιριού, αφού μας βάζει στη διαδικασία να επαναξιολογήσουμε τα γεγονότα, ώστε να πάρουμε την τελική απόφαση. Σαφώς κι είναι προσωρινή αυτή η διάθεση, διότι το καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να ζήσουμε την ανεμελιά του. Έτσι αφήνοντας τα πρέπει του Κρόνου, που μπλοκάρει προσωρινά τον ζωοδότη Ήλιο, ακολουθεί αμέσως μετά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που βοηθάει στις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μπαίνουν στη ζωή μας με ξαφνικό κι αναπάντεχο τρόπο.

Οι συνθήκες σαφώς βελτιώνονται και η αισιοδοξία ανεβαίνει στα ύψη. Εδώ είναι που χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί θα είμαστε ασυγκράτητοι και κάποιες φορές θα ξεφύγουμε από τα επιτρεπτά όρια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι ισορροπίες σε θέματα επικοινωνίας, αφού η δράση μας θα είναι απόλυτη κι ως ένα βαθμό οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες.

Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα σελήνη που σχηματίζεται στον λέοντα και που δείχνει έντονα το στοιχείο της αυτοπροβολής και του υπερεγώ το οποίο ανατρέπεται.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Υπάρχει εύνοια τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Μία ερωτική γνωριμία η οποία μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας, σας απογειώνει, αλλά καλό θα ήταν να μη φανείτε ασυγκράτητοι και τρομάξετε το άτομο που έρχεται είτε από τον εργασιακό χώρο είτε από τον φιλικό κύκλο ζητάει μία θέση στην καρδιά σας. Εσείς είστε πάντα οι κυνηγοί, αλλά τούτη τη φορά μην δείχνετε τον εγωισμό σας. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται καθώς και οι συνθήκες εργασίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ταύρος

Γίνεστε επαναστάτες χωρίς αιτία ή με αιτία, ειδικά σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σας. Ό,τι σας καταπίεζε μέχρι τώρα θα θελήσετε να το αποτινάξετε από πάνω σας λέγοντας σκληρά λόγια στους οικείους σας. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, διότι ίσως μετά να μετανιώσετε και δυστυχώς δεν θα υπάρχει γυρισμός. Έχετε πάρει φόρα και γίνεστε ταύροι εν υαλοπωλείο, αφού δεν σκοπεύετε να αφήσετε τίποτα όρθιο και στον επαγγελματικό τομέα. Για καλή σας τύχη θα αποδράσετε και θα ξεχαστείτε με τον ερωτικό σύντροφο, όπου εκεί θα απολαύσετε γλυκές στιγμές.

Δίδυμοι

Γίνονται αποκαλύψεις, μαθαίνετε ξαφνικά κάποια νέα, τα οποία έρχονται αιφνίδια στα αυτιά σας και για τα οποία δεν γνωρίζατε τίποτα μέχρι τώρα. Είναι λόγια που ειπώθηκαν, αφορούν το κοντινό σας περιβάλλον και ανατρέπουν την γνώμη που είχατε για αυτούς έως τώρα. Έτσι αποφασίζετε και ξεκόβετε από κάποια άτομα που ήταν τοξικά για εσάς. Για να αντισταθμίσετε αυτή την δυσάρεστη έκπληξη, καταπιάνεστε με το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο και κάνετε αλλαγές, διαμορφώνοντας τον με τον καλύτερο τρόπο. Θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας πώς δεν έχετε ανάγκη τους άλλους, αλλά περνάτε καλά και μόνος σας ή έστω με τα πολύ οικεία άτομα.

Καρκίνος

Πάντα είστε συνετοί με τα οικονομικά σας αλλά αυτή τη φορά δεν θα καταφέρετε να τα κοντρολάρετε, διότι κάποιες έκτακτες ανάγκες που παρουσιάζονται, θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Θα αναγκαστείτε να σπαταλήσετε αρκετά από τα εισοδήματά σας σε κάποιες ζημιές, ή δυσκολίες που θα προκύψουν ξαφνικά. Αυτό θα μειώσει κατά πολύ εκτός από την οικονομική και την αισθηματική σας ασφάλεια. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ξοδέψετε από δική σας ανάγκη για αποδράσεις και ταξιδάκια με παρέες ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αφού αποφασίσετε και τα σπαταλήσετε για να περάσετε καλά, μην γκρινιάξετε στον σύντροφο, αλλά απολαύστε το τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία.

Λέων

Είστε οι πρωταγωνιστές σε όλους τους τομείς, κυρίως αυτήν την εβδομάδα όπου η νέα σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας, αλλά και διάφορες πλανητικές συγκυρίες δείχνουν εξελίξεις στη ζωή σας.

Δεν θα πω αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες, αφού η χροιά που δίνουν είναι ανατρεπτική και θα επηρεάσουν όλους τους βασικούς τομείς. Θα σας έλεγα να προσέχετε τα νεύρα σας και πως διαχειρίζεστε τον λόγο, σε ό,τι έχει να κάνει με συνεργάτες, συνεταίρους, προϊσταμένους ή το ταίρι σας, διότι δεν αποκλείεται να διαρραγούν οι σχέσεις. Τα οικονομικά τα οποία είναι μία άλλη ιστορία δείχνουν να πηγαίνουν καλά, υπάρχει αύξηση του εισοδήματος και κάποιες φορές από κει που δεν το περιμένετε. Ιντριγκάρεστε από το διαφορετικό.

Παρθένος

Έχετε άγχος και αναστατώνεστε ψυχολογικά, για κάποια θέματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο και δείχνουν παρασκήνιο. Δεν έχει έρθει η ώρα για να σας αποκαλυφθούν, αλλά κάτι υποψιάζεστε. Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και εσείς κάνετε τον απολογισμό. Σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό σας και διερωτάστε αν ότι είχατε πράξει ήταν καλώς καμωμένο ή όχι. Μη βασανίζεστε όταν θα έρθει η ώρα θα σας δοθούν οι απαντήσεις. Αρκεστείτε στο δώρο που σας κάνει η Αφροδίτη βρισκόμενη στο ζώδιό σας και η οποία σας προσφέρει γλύκα, ομορφιά και χάρη όπου μαζί με τον ουρανό, ο ενθουσιασμός, η πρωτοτυπία, το κεραυνοβόλο, και η ακτινοβολία που εκπέμπετε, καταπλήττει τα πλήθη.

Ζυγός

Άτομα τα όποια θεωρούσατε φίλους, δυστυχώς παύουν να υπάρχουν στη ζωή σας, διότι αποκαλύπτονται μυστικά και δράσεις που έκαναν εις βάρος σας. Είναι λυπηρό για εσάς αλλά η απόφαση να τους διαγράψετε, είναι μονόδρομος. Δεν περιμένατε ποτέ ότι θα εξελιχθούν έτσι οι καταστάσεις. Αυτό σας δημιουργεί μεγάλη ένταση και βγάζετε μία προκλητική και εριστική συμπεριφορά στον επαγγελματικό τομέα. Επειδή δεν σας συμφέρει κρατήστε χαμηλό προφίλ, διότι άλλοι φταίνε και αλλού ξεσπάτε. Με το ταίρι σας ζείτε ρομαντικές στιγμές, περνάτε όμορφα, παρόλο που η σχέση δεν είναι κοινοποίησημη, διότι είτε είναι παράνομη, είτε αφορά ένα άτομο του παρελθόντος το οποίο κρατάτε κρυφό. Ίσως σε αυτό οφείλεται το διάχυτο πάθος στην ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Αλλαγές κι ανατροπές έρχονται να επηρεάσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θα σας αιφνιδιάσουν και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε και πώς να κινηθείτε. Αν υπάρξουν ρήξεις με προϊστάμενους είναι αναπόφευκτη η λήξη της συνεργασίας. Προσοχή στο τι λέτε και πώς το λέτε, αν δεν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι περίοδος που βγάζετε μία επιθετικότητα προς τους ανωτέρους και τα νεύρα σας είναι σπασμένα. Το αντίδοτο σε αυτή τη δύσκολη επαγγελματική προστριβή αποτελεί το φιλικό περιβάλλον και οι παρέες με τις οποίες νιώθετε καλά, μοιράζεστε απόψεις, βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε και λέτε τα προβλήματά σας. Κάπου εκεί μέσα στον φιλικό σας κύκλο βρίσκεται και ο ερωτικός σύντροφος που σας ανεβάζει τη διάθεση.

Τοξότης

Θέλετε να ξεκινήσετε έναν εκπαιδευτικό κύκλο και δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση του. Εσείς θα κάνετε ότι είναι δυνατό ώστε να το πετύχετε, αλλά είναι αναπόφευκτες κάποιες αλλαγές είτε στο πρόγραμμα, είτε στην ύλη. Νομικές υποθέσεις και αποφάσεις ανατρέπονται με αποτέλεσμα να σας ξαφνιάζουν. Στα σχέδιά σας βρίσκεται κάποιο ταξίδι και θα πρέπει να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να μην έχετε αλλαγές που δεν σας συμφέρουν. Επειδή όλα είναι ρευστά κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην απογοητεύεστε. Η κοινωνική σας ζωή έχει άνοδο και το ταίρι σας προσφέρει απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αιγόκερως

Ξαφνικά σας δημιουργείται άγχος και ανασφάλεια διότι υποψιάζεστε το ταίρι σας και η ζήλια δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα καθαρά. Μην αναστατώνεστε και κυρίως μην το μεταδίδετε στον σύντροφό σας, γιατί θα σας θεωρήσει παράλογους. Καλό θα ήταν να αποδράσετε μαζί του με ένα μικρό ταξίδι, ώστε να ανανεωθεί η σχέση και να σβήσει ακόμη και η παραμικρή καχυποψία που σας τρώει τα σωθικά. Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας εντελώς αναπάντεχα, προσθέτοντας αισιοδοξία. Λίγη προσοχή στα οικονομικά τα οποία παρουσιάζουν καθυστερήσεις, αναβολές και σας δυσκολεύουν στην κάλυψη των αναγκών σας.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών που όσο και αν θέλετε να γίνουν ήρεμα και ωραία, θα σας ξαφνιάσουν με την ανατρεπτική τους εξέλιξη. Δεν μπορείτε να επενδύσετε, διότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και σταθερό, αντιθέτως όλα είναι ρευστά. Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για τις ανατροπές που θα ακολουθήσουν οι οποίες θα βγάλουν επιθετική συμπεριφορά, τόσο από εσάς, όσο και από τους συνεργάτες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας διότι δεν γίνεται και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Δεν είναι στο χέρι σας. Αντιθέτως περάστε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο διότι εκεί σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που δρουν ανανεωτικά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την απόλαυση και την πρωτότυπη ερωτική διάθεση.

Ιχθύες

Αλλάζει η καθημερινότητα σας και γίνεται αρκετά προκλητική καθώς εμπεριέχει αλλαγές, οι οποίες σας βγάζουν από τη ρουτίνα. Κάθε μέρα για αλλού ξεκινάτε και αλλού βρίσκεστε. Στην εργασία αλλάζουν πολλά πράγματα και τίποτα δεν μπορείτε πλέον να θεωρείτε δεδομένο. Αν έχετε επαγγελματικές προτάσεις, φροντίστε να μην ρισκάρετε, διότι το σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει η κατάσταση, για αυτό μην επαναπαυτείτε. Φροντίστε την υγεία σας και μην σωματοποιείτε το άγχος που σας προκαλούν αυτές οι απρόσμενες ανατροπές. Αν και είσαστε ρομαντικές ψυχές και δύσκολα μπορείτε να λειτουργήσετε ορθολογικά, τώρα είναι η στιγμή να προσπαθήσετε να βάλετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να τα δείτε όλα από την πρακτική τους πλευρά. Το θετικό είναι ότι η σχέση σας ή ο γάμος, λειτουργούν θεραπευτικά πάνω σας αφού δίνουν μία πνοή φρεσκάδας και δρουν ανανεωτικά.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%