Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/7 έως 25/7 από τη Βίκυ Δρόσου

today19/07/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα που ακολουθεί έχει αντιφατικά στοιχεία και στο τέλος της γίνονται ανατρεπτικά. Ο ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του λέοντα, θέση της κυριαρχίας του, όπου εκεί λάμπει. Μας καλεί να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τη ζωή, τον ήλιο, τη θάλασσα και να νιώσουμε πάλι παιδιά. Ως εδώ καλά, αφού η αισιοδοξία μας απλώνεται και η ενέργεια του ήλιου, διοχετεύεται στην ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα ο πλανήτης που συμβάλλει στην απόλαυση και μας κάνει να νιώθουμε την ροή της θετικής ενέργειας, η γλυκιά Αφροδίτη, περνάει στην παρθένο που δεν την βολεύει ιδιαίτερα και μετριάζει τις παραπάνω ιδιότητες του ήλιου.

Η αντίθεση της με τον Δία, μας προτρέπει σε υπερβολές οι οποίες δεν θα έχουν τον χαρακτήρα της κραιπάλης. Αντιθέτως, θα μας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας της υγείας ή της εργασίας, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Βεβαίως και θα βγούμε και θα ψυχαγωγηθούμε. Θα πάμε κυρίως σε χώρους όπου θα αποκομίσουμε κάποιο όφελος και η πρακτικότητα έως ένα σημείο θα αντικαταστήσει την ασυδοσία. Ναι στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Η πανσέληνος που θα σχηματιστεί στο τέλος της εβδομάδος είναι ανατρεπτική και αλλάζει την κατάσταση των γεγονότων.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο.

Κριός

Ο ήλιος φωτίζει τον ερωτικό τομέα. Φλερτάρετε, γίνεστε παιδιά, αισιοδοξείτε, κάνετε σχέσεις οι οποίες σας δημιουργούν ικανοποίηση. Έχετε περάσει πολλά δυσάρεστα γεγονότα στο πρόσφατο παρελθόν και τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε. Ασχολείστε ιδιαίτερα με το σώμα και την υγεία σας. Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας, καθώς και η καθημερινότητά σας. Η ρουτίνα δεν είναι πλέον βαρετή και γίνεται ευχάριστα. Μία μικρή προσοχή οφείλετε να δείξετε σε συζητήσεις που αφορούν περιουσιακά στοιχεία. Φίλοι βρίσκονται κοντά σας.

Ταύρος

Οι ερωτικές σχέσεις γλυκαίνουν και οι συναντήσεις με το σύντροφο σας δημιουργούν ευχαρίστηση. Νιώθετε ερωτικοί, αυτό βγαίνει προς τα έξω και το εισπράττει ο άλλος. Ήρθε η ώρα να περάσετε κι εσείς καλά καθώς έχετε αυξημένη ζήτηση κι αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά. Προσέξτε λίγο τα λόγια που μπορεί να ειπωθούν με σκοπό να σας χαλάσουν αυτό το όμορφο που έρχεται στη ζωή σας, θέλοντας να σας πικράνουν. Στα επαγγελματικά δώστε τόπο στην οργή προς το παρόν, διότι ούτως ή άλλως σε λίγο ξεκαθαρίζει η κατάσταση.

Δίδυμοι

Φυσικά και θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας διαμορφώνοντας τον έτσι ώστε να είναι πιο πρακτική ή ζωή μέσα σε αυτό. Πετάτε οτιδήποτε θεωρείτε περιττό και κρατάτε μόνο ότι είναι απαραίτητο. Έτσι νιώθετε ότι παίρνετε ανάσα από οτιδήποτε σας έπνιγε και μετά από αυτό είστε ελεύθεροι να κάνετε τις κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια, συναντήσεις ή ότι άλλο σας δημιουργεί ευχαρίστηση. Να προσέχετε μόνο μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας οικονομικού χαρακτήρα, του τύπου… σου χρωστάω, μου χρωστάς, ώρα να λογαριαστούμε.

Καρκίνος

Ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος είναι στις προτεραιότητες σας. Ανταλλάσσετε απόψεις κι οι ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση, καθώς συμφωνείτε με τους οικείους σας. Βγαίνετε έξω, συναναστρέφεστε με κόσμο και φλερτάρετε με χαλαρή διάθεση. Μιλάτε και κρέμονται από το στόμα σας, αφού έχετε για όλα κάτι καλό να πείτε. Θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας κι ο οικονομικός τομέας, τόσο της δικής σας τσέπης από την εργασία σας όσο και των χρωστούμενων από άλλους.

Λέων

Μπορεί η Αφροδίτη να έφυγε από πάνω σας ήρθε όμως ο κυβερνήτης σας ο ήλιος να προσθέσει μεγαλύτερη λάμψη από αυτήν που ήδη έχετε. Η ακτινοβολία που εκπέμπετε είναι ο μαγνήτης που φέρνει κοντά σας τους άλλους. Ήδη το αντιλαμβάνεστε και νιώθετε καλύτερα. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει βλέποντας να ανεβαίνει ο τραπεζικός λογαριασμός ή να φουσκώνει το πορτοφόλι σας από έσοδα, τα οποία έρχονται κατόπιν δουλειάς, ως ανταμοιβή για όσα έχετε δώσει στον εργασιακό τομέα, παρόλο που κάποιοι καπηλεύονται την θέση, την οποία έχετε και κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να μάθετε, όσα δεν γνωρίζατε, αφού ο ήλιος μπήκε για να φωτίσει ότι ήταν κρυφό και λειτουργούσε παρασκηνιακά έως τώρα. Είστε ζώδιο της λεπτομέρειας και της ανάλυσης για αυτό σίγουρα δεν σας διέφευγε τίποτα αλλά δεν είχατε αποδείξεις, παρά μόνο υποψίες. Όλα τα σενάρια που είχατε στο μυαλό σας βγαίνουν αληθινά και εσείς αναθεωρείτε για κάποιους ανθρώπους στο εργασιακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά τίποτα δεν σας πτοεί, αφού η Αφροδίτη πάνω σας, προσδίδει ομορφιά, γλυκύτητα και ήρεμη διάθεση. Ίσως ακούσετε κάποια αρνητικά σχόλια αλλά δεν θορυβείστε. Στόχος σας είναι η απαξίωση τους.

Ζυγός

Κρατάτε κρυφή την ερωτική σας ζωή, είτε γιατί είναι μία νέα σχέση, οπότε δεν θέλετε να δημοσιοποιηθεί, είτε διότι είναι παράνομη. Όπως και να ‘χει εσείς νιώθετε όμορφα, περνάτε ωραίες στιγμές μαζί, έστω κι αν είναι σε ιδιωτικό χώρο, μακριά από τα φώτα. Όλο αυτό το αντισταθμίζετε με φιλικά άτομα, όπου οι συναντήσεις σας καταλήγουν σε πάρτυ. Έτσι περνάτε από την χαλάρωση στην διασκέδαση και τανάπαλιν. Έχετε καταφέρει και βρίσκετε την ισορροπία και αυτό φαίνεται στον τρόπο που ζείτε. Η καθημερινότητά σας είναι αρκετά ευχάριστη και ο τομέας της υγείας βελτιώνεται.

Σκορπιός

Ο τομέας των φιλικών επαφών είναι αυτός που ομορφαίνει τη ζωή σας. Βρίσκεστε με παρέες, βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε και δεν αποκλείεται μέσα από εκεί να συνάψετε μία όμορφη σχέση. Θα προκύψει από κει που δεν το περιμένετε και αυτό σας δημιουργεί μία ευχάριστη έκπληξη και ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Η καριέρα ανεβαίνει επίπεδο και σας προσδίδει το ανάλογο γόητρο. Παρόλο που είστε στον κυκλώνα των απρόοπτων εξελίξεων και αλλαγών, τώρα είναι ένα διάστημα που λάμπετε με την παρουσία σας και αυτό είναι το μεγάλο σας ατού. Το πλάνο για ένα ταξίδι σας δημιουργεί άγχος.

Τοξότης

Μία εβδομάδα με έντονη κοινωνικοποίηση ξεκινά για εσάς. Φλερτάρετε, κάνετε νέες γνωριμίες, μερικές μέσω social media και καταλήγετε να βγαίνετε ραντεβού, όπου περνάτε ευχάριστες στιγμές. Ούτως ή άλλως, εσείς είστε άτομα που διαθέτετε αυτό το ταλέντο και έχετε την ικανότητα, να κάνετε τους άλλους να περνούν όμορφα, αφού το εισπράττουν από τη φύση του χαρακτήρα σας. Ο επαγγελματικός τομέας είναι κι αυτός μέσα στις προτεραιότητες σας και δείχνει ότι δραστηριοποιείστε έντονα εκεί αναλαμβάνοντας περαιτέρω ευθύνες, οι οποίες σας ανεβάζουν στα βλέμματα των συναδέλφων. Λίγη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά, τα οποία δεν φαίνεται να τα πηγαίνετε και τόσο καλά τελευταία.

Αιγόκερως

Στα άμεσα σχέδιά σας βρίσκεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για το οποίο έχετε πάρει χαρτί και μολύβι, ώστε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται, αναλύοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Υπάρχει σημαντική εύνοια και θα το πετύχετε, έχοντας την σημαντική υποστήριξη των πλανητών και ιδίως της Αφροδίτης. Εύνοια υπάρχει και σε όσους θέλετε να κάνετε ένα μεταπτυχιακό ή να αποκτήσετε το πολυπόθητο πτυχίο, αφού είστε στην ολοκλήρωση των σπουδών. Άλλοι πάλι το δίπλωμα οδήγησης το έχουν στο τσεπάκι τους. Όλα αυτά βέβαια θα κοστίσουν κάτι παραπάνω αλλά δεν σας ενοχλεί, διότι ήδη το γνωρίζετε και έχετε κάνει το κουμάντο σας.

Υδροχόος

Φως στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Αν κάτι σας ενοχλούσε και δεν πήγαινε καλά, τώρα βελτιώνεται η κατάσταση. Αυτήν την περίοδο τίποτα δεν σας πειράζει και είστε διατεθειμένοι να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Ζείτε ξανά ωραίες στιγμές, αφού η κατάσταση εξομαλύνεται κι η ψυχολογία ανεβαίνει, όπως ανεβαίνει και η σεξουαλική επιθυμία σας. Τα οικονομικά είναι κι αυτός ένας τομέας που παρουσιάζει ανοδική πορεία. Οι συνεργασίες γίνονται με άψογο τρόπο κι οι συνεργάτες σας εκτιμούν και σας θαυμάζουν. Ασχολείστε επιπλέον και με τον τομέα της υγείας και της εργασίας.

Ιχθύες

Μετά από πολύ σκέψη καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να τα πείτε έξω από τα δόντια με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αρκετά τα κρατήσατε μέχρι τώρα μέσα σας. Θα είναι μία συζήτηση εκ βαθέων, στην οποία εσείς θέλετε να έχετε το πάνω χέρι για την διαχείριση, των προσωπικών σας δεδομένων. Παρόλα αυτά δεν είναι κακή η κουβέντα που θα κάνετε, αντιθέτως, καταλήγετε σε απολογισμό συναισθημάτων και διαπιστώνετε την βαθιά ριζωμένη αγάπη που σας ενώνει. Έτσι πολύ πιθανό να πέσει στο τραπέζι της συζήτησης η προοπτική του γάμου ή της συμβίωσης.

Written by: DreamCity

Rate it

0%