Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/7 έως 18/7 από τη Βίκυ Δρόσου

today12/07/2021

Background
share close

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την επιρροή της νέας σελήνης, η οποία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, στις 18 μοίρες του καρκίνου και θα χρωματίσει όλες τις επόμενες μέρες.

Είναι ένα νέο φεγγάρι που μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα πάνω σε ψυχολογικό επίπεδο, με στόχο να μας εξασφαλίσει συναισθηματικά.

Με την θετική όψη τριγώνου της νέας σελήνης και του Ποσειδώνα από τους Iχθείς, εντείνεται το στοιχείο του ρομαντισμού, της ευαισθησίας, της στοργής και της φροντίδας. Πράγματι είναι συναισθήματα που μας έχουν λείψει πολύ καιρό και τώρα εντάσσονται πάλι στη ζωή μας.

Είναι η αγκαλιά, το φιλί και το νοιάξιμο του ενός για τον άλλο.

Ένα θεϊκό, ή συμπαντικό σχέδιο, έρχεται να θέσει σε εφαρμογή όλα τα παραπάνω. Θα θυμηθούμε πώς ήταν το παρελθόν και θα ζητήσουμε να έλθει στο παρόν μας.

Θα υπάρξουν βέβαια αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μας, διότι το ζώδιο του καρκίνου έχει την τάση να αλλάζει διάθεση, ανάλογα με το συναισθηματικό φορτίο της εκάστοτε στιγμής.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

Κριός

Το νέο ξεκίνημα σε σας τους κριούς έχει να κάνει με το σπίτι και το οικείο περιβάλλον σας. Θα ασχοληθείτε με τον χώρο σας αφού θα περάσετε περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό. Εκεί ηρεμείτε και νιώθετε πώς είναι το ησυχαστήριο σας. Ακόμα και με τους οικείους σας θα έρθετε πιο κοντά και θα τους φροντίσετε. Αν το σπίτι βρίσκεται κοντά σε θάλασσα ακόμα καλύτερα για εσάς διότι εκεί μαζί με την ηρεμία θα έρθει και η απόλαυση. Αναμνήσεις ξεπηδούν από το παρελθόν και δημιουργούν ρομαντική διάθεση.

Ταύρος

Εσείς οι ταύροι θα ξεδώσετε και θα διασκεδάσετε όσο δεν είχατε ποτέ άλλοτε. Συναντήσεις και συζητήσεις με νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, σχεδόν αναπάντεχα. Είναι ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες σε ένα ευχάριστο κλίμα. Αμέσως νιώθετε μία οικειότητα παρότι μέχρι πριν από λίγο δεν γνωριζόσασταν. Είναι άνθρωποι που μπορούν να συμμεριστούν τις απόψεις σας καθώς ταυτίζονται με αυτές. Μπορούν ακόμα και να σας προωθήσουν αφού γίνονται υποστηρικτές σας.

Δίδυμοι

Βρέχει το Μάννα εξ ουρανού και τα οικονομικά παίρνουν την ανοδική πορεία. Ίσως τώρα ήρθε ο καιρός να τα βάλετε σε τάξη και να οργανώσετε το πορτοφόλι σας. Θα τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες αφού υπάρχει πλέον η δυνατότητα. Κάποιες περαιτέρω ανάγκες πού έχετε εδώ και καιρό θα τις καλύψετε με το παραπάνω.

Καρκίνος

Ένα νέο ξεκίνημα που αφορά τα προσωπικά σας και τα θέματα των σχέσεων, θα φέρει νέα σελήνη. Νέοι συνεργάτες οι οποίοι στηρίζουν τις ανάγκες σας, μπαίνουν με όμορφο τρόπο, αν και λίγο ξαφνικό, στη ζωή σας. Συμπαραστάτες, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στα νέα σας εγχειρήματα. Θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Ο σύντροφος σας βλέπει με άλλο μάτι. Παίρνετε σημαντικές βοήθειες.

Λέων

Στον πιο κρυφό τομέα της ζωής σας δημιουργείται η νέα σελήνη και ο σκοπός της είναι να σας βάλει στη διαδικασία επίλυσης παλαιών εκκρεμοτήτων. Κάνετε σκέψεις, τις οποίες δεν τις αναφέρετε σε κανένα. Ίσως έρχονται στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Είστε ήδη στην διαδικασία του κλεισίματος των κύκλων, που είχατε ανοίξει και σας είχαν δημιουργήσει άγχος. Είναι ο καιρός να ξεμπερδεύετε με όλα. Όταν με το καλό τελειώσετε, θα το ανακοινώσατε και θα τους αφήσετε άφωνους.

Παρθένος

Ανοίγει ο φιλικός κύκλος και νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας. Περνάτε όμορφα καθώς η κοινωνική σας ζωή παίρνει την ανιούσα. Έχετε προσκλήσεις για διασκέδαση στις οποίες ανταποκρίνεστε με ευχαρίστηση. Μπαίνετε σε ομάδες ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε πολύ κοντά και μοιράζεστε τα ίδια συναισθήματα, αφού έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Κάποια ερωτικά σκιρτήματα δεν αποκλείονται σε αυτούς τους χώρους που κινείστε.

Ζυγός

Ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της καριέρας φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Οι μέχρι τώρα συνθήκες στην εργασία ήταν κουραστικές έως βαρετές. Λοιπόν τώρα έρχεται το νέο φεγγάρι να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον ήδη υπάρχοντα χώρο ή έρχεται μία νέα εργασία που ανεβάζει τη διάθεση σας. Ένα άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο, συμβάλλοντας με τη βοήθεια του και είναι αυτός που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα.

Σκορπιός

Ευνοϊκή έως και λυτρωτική η νέα σελήνη για εσάς. Σχετίζεται με οτιδήποτε σας απασχολεί σε νομικές υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου, μεταπτυχιακό, ή ξένη γλώσσα, καθώς και απόκτηση δεξιοτήτων, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην ζωή σας και στην καριέρα. Έλκεστε από την προοπτική ενός ταξιδιού τόσο εσωτερικού όσο και του εξωτερικού για το οποίο ήδη έχει γίνει ο προγραμματισμός.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και αφορούν σε δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, ή κληρονομικά ζητήματα. Κάντε τώρα σωστή διαχείριση των οικονομικών χρημάτων και μπείτε στην διαδικασία της επίλυσης τους. Είναι δύσκολο να τα βάλετε σε σειρά και για αυτό δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα. Με το νέο φεγγάρι όμως δεν έχετε καμία δικαιολογία και θα τρέξετε για να τα τελειώσετε. Κάποια ανομολόγητα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν και θα τεθεί το θέμα συναισθηματικής κάλυψης ή ασφάλειας από το έτερον ήμισυ.

Αιγόκερως

Απέναντί σας γίνεται τούτο το νέο φεγγάρι και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφο. Αν νιώθετε ότι τον είχατε παραμελήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα σας πω ότι κι αυτός είχε νιώσει το ίδιο. Τώρα είναι η ώρα να νοιαστείτε περισσότερο για τις ανάγκες του, αν είχε κάνει και αυτός το ίδιο στο παρελθόν. Πάντα τα θέματα της δουλειάς καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας και για αυτό πάλι θα ασχοληθείτε με νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σας σε επίπεδο συνεργασίας.

Υδροχόος

Νέα δεδομένα, καινούργιες εξελίξεις, έρχονται να τονίσουν το εργασιακό κομμάτι της ζωής σας. Αλλάζουν τα πάντα εκεί, τόσο σε έμψυχο, όσο και σε άψυχο υλικό. Εισπράττετε οικονομική βοήθεια και στήριξη, οπότε δεν θα σας φανούν δυσάρεστες οι εξελίξεις. Νιώθετε ήδη καλύτερα τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Επιπλέον σας απασχολεί το θέμα της υγείας και κάποια προβληματάκια που είχαν παρουσιαστεί θα περάσουν. Είστε πλέον συνειδητοποιημένοι και γνωρίζετε πού πάνε τα πράγματα.

Ιχθύες

Ερωτική η νέα σελήνη για εσάς. Νιώθετε παιδιά, γίνεστε παιδιά, διασκεδάζετε μαζί με τον ερωτικό σύντροφο. Εάν είστε μόνοι, ένα νέο άτομο έρχεται να σας κρατήσει από το χέρι και να πορευτείτε μαζί. Η νέα σχέση ή η ήδη υπάρχουσα, έχει ρομαντισμό, νοιάξιμο, φροντίδα και αγάπη. Έρχεστε πολύ κοντά και υπάρχει ψυχική ένωση. Είτε είναι στα σχέδιά σας είτε όχι, δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός απογόνου.

Written by: DreamCity

Rate it

0%