Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Συναυλίες

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου η Μελίνα Κανά ζωντανά στο Ακόντισμα!

today09/07/2021 6

Background
share close

«Ένα Αστέρι Πέφτει Πέφτει»

(Το δεύτερο μέρος αφιέρωμα στη Μοσχολιού)

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Από τα υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις επιλογές κλασικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι, όπως συνθέσεις του Άκη Πάνου, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού και πολλών άλλων σημαντικών δημιουργών.

Μοναδική στιγμή της παράστασης, το αφιέρωμα στα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού.

Τραγούδια ορόσημα, που μεταφέρονται στο σήμερα με το πάθος, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό που τους αρμόζει.

Τον στίχο ενός από αυτά, του κλασικού πια “Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει”, διάλεξε η Μελίνα, ως τίτλο της φετινής της παράστασης.

Η αισθαντική Μελίνα Κανά, χτίζει ένα μουσικό πρόγραμμα που εκφράζει το καλλιτεχνικό παρόν. Αυτή η μουσική παράσταση αποτελεί ένα δυνατό μουσικό όχημα εξωτερίκευσης συναισθημάτων.

Ακουμπώντας στις ανθρώπινες διαθέσεις, από τα πιο βαθιά και προσωπικά έως τη διονυσιακή εξωστρέφεια, η καλοκαιρινή παράσταση της Μελίνας αποτελεί μια δυνατή αποτύπωση διαθέσεων και συναισθημάτων μέσα από λόγια και μουσικές.

Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή, η Μελίνα αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, για δυόμιση ώρες, να αφήσουμε πίσω την καθημερινότητα και τα άγχη της.

Μαζί της στη σκηνή ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες, ο Δημήτρης Ψαρράς στο μπουζούκι και το λαούτο, ο Αλέξανδρος Στενάκης στα πλήκτρα και το κλαρινέτο, και ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά. Τον σχεδιασμό των φώτων κάνει ο Σταύρος Καρυώτογλου.

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος

Αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr

Written by: DreamCity

Rate it

0%