Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

9 & 10 Ιουλίου Deep Vibes by Darkon στο Swell Café Bar στην παραλία της Κύμης!

today08/07/2021 1

Background
share close

Ο ταλαντούχος μουσικός παραγωγός, ηλεκτρονικής μουσικής, Darkon θα βρίσκεται τη Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουλίου στα decks του Swell Cafe Bar στην ειδυλλιακή παραλία της Κύμης.

O Darkon υπόσχεται να σας ταξιδέψει με ένα άκρως ατμοσφαιρικό πρόγραμμα σε λυρικούς κόσμους μαγείας και φαντασίας.

«Deep Vibes by Darkon» και η αληθινή διασκέδαση ξεκινά.

Λίγα λόγια για τον Darkon

Ο Darkon κατά κόσμο Κώστας Νακόπουλος κατάγεται από την όμορφη Κύμη Ευβοίας. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική. Όπως συνηθίζει να λέει για αυτόν « Δεν υπάρχει ζωή χωρίς την ηλεκτρονική μουσική».

Το 2000 ξεκίνησε την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής τελείως ερασιτεχνικά με το music και το  playstation. Καθώς τα χρόνια περνούσαν η αγάπη του για το συγκεκριμένο είδος μουσικής και η ανάγκη του για δημιουργία μεγάλωναν. Αυτά του τα συναισθήματα των ώθησαν στην αναζήτηση τρόπων που θα του επέτρεπαν να δημιουργήσει πιο ποιοτικές παραγωγές μέσο ηλεκτρονικού υπολογιστή και εξειδικευμένων προγραμμάτων.

Τον Ιανουάριο του 2008 κυκλοφορεί από την Ιταλική εταιρεία «The Quardian» το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ  με τίτλο «Stay with me» το οποίο περιλαμβάνει  Progrεssive Trance και  Trance ήχους. Μόλις ένα μήνα μετά κυκλοφορεί και δεύτερο cd album από την Αμερικάνικη «Ocean Drive» με τίτλο «Last Destination» το οποίο περιλαμβάνει σπάνιους Trance ηχους.

Tο 2009 υπογράφει συμβόλαιο με την θρυλική Βέλγικη δισκογραφική εταιρεία «Bonzai»  και με μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη Darkon και να αποκτήσετε τα κομμάτια του μέσα από το επίσημο site του www.darkon.gr

Written by: DreamCity

Rate it

0%