Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Κινηματογραφος

Saturday Movie: 6 years (2015)

today26/06/2021

Background
share close

6 Years (2015)

Είδος Ταινίας: Δράμα, Αισθηματική

Χώρα: USA

Σκηνοθέτης: Hannah Fidell

Ηθοποιοί: Taissa Farmiga, Ben Rosenfield, Lindsay Burdge

Η  Melanie Clark και ο Dan Mercer είναι ένα ζευγάρι που παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι έξι χρόνια μαζί. Και οι δύο είναι ακόμα στο σχολείο, αλλά παράλληλα εργάζονται ως μαθητευόμενοι. Κι ενώ αποτελούν για τους γύρω τους πρότυπο ευτυχισμένου και δεμένου ζευγαριού, σιγά σιγά αρχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα και προκλήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τα κοινά όνειρα που κάνουν για το μέλλον.

Πολλοί μπορούμε να ταυτιστούμε με τους δύο πρωταγωνιστές, καθώς το story αναφέρεται στις σχέσεις και συγκεκριμένα στην πρώτη αγάπη, χωρίς να φωτίζει αποκλειστικά τα θετικά στοιχεία αυτής αλλά εισχωρώντας και στα αρνητικά. Στις δυσκολίες δηλαδή που αντιμετωπίζει το ζευγάρι καθώς και στους πειρασμούς και τους εγωισμούς που προκύπτουν είτε αν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση όπως αυτή που παρακολουθούμε στην ταινία, είτε για μία πιο σύντομης διάρκειας.

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία την οποία παρακολούθησα πρόσφατα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

0%