Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 21/06 έως 27/06 από την Κατερίνα Καράμπελα

today22/06/2021 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αρχίζουν να έρχονται αβίαστα.

Αυτή η μετάβαση στο καλοκαίρι δε δείχνει μόνο διασκέδαση, χαρά και ξεγνοιασιά, δείχνει και υποχρεώσεις, δουλειά και δημιουργία.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο προοιωνίζει τη σταθερή ανάπτυξη αλλά και τα ξύλινα λόγια.

Η Σελήνη είναι κλεισμένη στον εαυτό της, άγεται και φέρεται από τα συναισθήματά της.

Ο συνδυασμός ηθικής και υλικής επέκτασης είναι το ζητούμενο.

Έχουμε όλοι ανάγκη από το “παραμύθι”, το ρομαντισμό και την τέχνη, η ζωή μας θα ήταν ανούσια χωρίς αυτά.

Και το κατέβασμα από το ροζ συννεφάκι είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας… το καλοδεχόμαστε.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Το ενδιαφέρον σας μονοπωλεί η οικογένεια. Περνάτε σε μία περίοδο εξιδανίκευσης των οικείων σας. Η προσφορά και η κατανόηση είναι αμφότερη, εσείς δίνετε όλος σας το βάρος στην ικανοποίηση των αναγκών της οικογένειας και αυτοί σας βρίσκουν λύσεις κι αισθάνεστε ανακούφιση.

Η Πανσέληνος φέρνει διλήμματα ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα ή τους κοινωνικούς σας στόχους.

Η Αφροδίτη την Κυριακή μπαίνει στον τομέα της χαράς και της δημιουργίας. Είναι μία πολύ ερωτική περίοδος. Παίρνεται πρωτοβουλίες και κερδίζετε. Ασχοληθείτε με σπορ, καλλιτεχνικά θέματα και τα παιδιά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα. Μην επαναπαύεστε βέβαια, γιατί πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να διευθετήσετε ξαφνικά γεγονότα σε οικονομικά θέματα. Επίσης μια ομαδική δράση σας κουράζει, οι απαιτήσεις από τους ομοϊδεάτες και τις παρέες είναι πολλές και πιεστικές.

Μόνο με το σωστό πρόγραμμα μπορείτε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.

Στο τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία βοηθά να προχωρήσετε και να ξεδιαλύνετε ότι έχετε αφήσει πίσω.

Τρίτο δεκαήμερο. Οι σχέσεις με την οικογένεια περνά από διακυμάνσεις αυτή την εβδομάδα. Ενώ υπάρχει ρομαντικό περιβάλλον που σας κάνει να ηρεμείτε και σχολήστε με την διακόσμηση, το σαββατοκύριακο μπορεί να προκύψουν ζήλιες και διαφωνίες για τους στόχους και την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία εβδομάδα που θα έχετε αρκετές επικοινωνίες και συζητήσεις. Ευχάριστο διάστημα με φίλους και παρέες. Είναι ένα εποικοδομητικό επταήμερο, μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος για μια κοινή δράση.

Σε οικογενειακά θέματα μπορεί να υπάρξουν προστριβές, όμως εσείς είστε πολύ εξωστρεφείς αυτό το διάστημα κι ίσως να μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, αφού σας προτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα, μάθετε καινούργια πράγματα, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, με τον Ερμή να βοηθά συζητήσεις και συμφωνίες που είχατε αφήσει στη μέση το προηγούμενο διάστημα. Για τους περισσότερους από εσάς είναι μία περίοδος αλλαγών, που περισσότερο σας πιέζει παρά σας ευχαριστεί.

Βρείτε τα θετικά στοιχεία και μην αντιστέκεστε μάταια.

Τρίτο δεκαήμερο. Αρκετά όμορφη η αρχή της εβδομάδας με ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ο ρομαντισμός και τα μηνύματα αγάπης θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Το σαββατοκύριακο να είστε προσεκτικοί, ίσως σε ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής προκύψουν στιγμές ζηλοτυπίας. Φυσικά, το πάθος δεν θα λείψει και αυτή την περίοδο από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ρίχνετε όλο το βάρος σε οικονομικά θέματα. Αυτό θα έχει θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα ή την καριέρα σας. Ο Δίας προετοιμάζει το έδαφος για ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε τους στόχους σας, όμως θα δείτε τα αποτελέσματα πολύ αργότερα. Προσοχή στις μετακινήσεις και τις εντάσεις σε λεκτικό επίπεδο.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, από την Κυριακή θα έχετε ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και πρέπει να ανασυνταχθείτε. Ο Ουρανός δημιουργεί αναταραχές πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Πολλές φορές δεν μπορείτε να εκλογικεύσετε την ταραχή σας. Οργανώστε σωστά κάθε μακρινό ταξίδι για να μην έχετε πίεση.

Οι στόχοι και οι φιλοσοφίες σας πρέπει να είναι δομημένες.

Τρίτο δεκαήμερο. Εύνοια στα οικονομικά και ευκαιρίες για επέκταση, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Υπάρχουν προοπτικές, όμως αυτή την περίοδο θα είστε σε στάση αναμονής. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που σας φαίνεται πολύ δελεαστικό σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να είναι “άνθρακες ο θησαυρός”.

Σε ότι αφορά επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά κτλ. πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Με την θερινή ισημερία ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας (χρόνια πολλά!). Αισθάνεστε δημιουργικοί και αισιόδοξοι. Αν και ο Δίας αυτό το διάστημα δεν μπορεί να δώσει όλη την δυναμική του, εσείς έχετε τα εφόδια να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δείξετε μεγαλύτερο συναισθηματικό ενδιαφέρον στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες. Από την Κυριακή και μετά έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα κι έχετε την δυνατότητα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις που έχετε σε οικονομικό επίπεδο και “χαμηλώστε” τον ιδεαλισμό σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη μέχρι το τέλος της εβδομάδας σας κάνει γοητευτικούς, αρκετά ρομαντικούς και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην συναισθηματική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο πρέπει να είστε προσεκτικοί αφού ζήλιες και ίντριγκες θα χαλάσουν το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι δύσκολο να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας αυτό το διάστημα. Όμως, έχετε εύνοια σε οικονομικό επίπεδο όσων αφορά κρυφά έσοδα, διαχείριση κεφαλαίων που αφορούν τρίτους, δάνεια, κληρονομικά κτλ.

Ο Δίας που είναι σε στάση δείχνει ότι όλα αυτά θα καθυστερήσουν, όμως κάντε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να αποδώσουν αργότερα.

Ο Άρης σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς και φυσικά δυναμικούς. Την Κυριακή η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας κι η γοητεία σας απογειώνεται.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, αφού δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Διαχειριστείτε, λοιπόν, καλύτερα τα ξαφνικά γεγονότα στην καριέρα και μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Κρόνος απέναντί σας δείχνει ότι το έτερον ήμισυ σας πιέζει.

Τρίτο δεκαήμερο. Μια κρυφή ερωτική σχέση θα έρθει στο προσκήνιο και το πιθανότερο είναι να ζήσετε ρομαντικές στιγμές. Στον αντίποδα θα έχετε έσοδα από κρυφές πηγές. Το Σαββατοκύριακο όμως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί το πάθος θα σας βγάλει σε δύσκολα μονοπάτια.

Προσοχή σε επικίνδυνες αποκαλύψεις είτε σε ερωτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα αφού θα είστε αρκετά κοινωνικοί, οι φίλοι κι οι παρέες θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας. Η Πανσέληνος βοηθά να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Δίας ευνοεί την συντροφική ζωή και τις συνεργασίες. Την Κυριακή η Αφροδίτη δείχνει μια νοσταλγική διάθεση ή μια κρυφή σχέση. Υπάρχουν ανταγωνιστές που δεν μπορείτε να διακρίνετε.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Η καθημερινή πίεση στη δουλειά κι η κούραση σας καταβάλουν. Όμως βλέπετε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με υπομονή, την οποία διαθέτετε.

Ο Ουρανός σας κάνει πιο προοδευτικούς και ανατρεπτικούς, νέες προοπτικές σε φιλοσοφικά και διανοητικά θέματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία “αμφίρροπη” εβδομάδα. Από την μία θα έχετε λόγους να ονειρεύεστε και να δέχεστε αγάπη από φίλους και παρέες. Εύνοια σε κοινές προσπάθειες με άλλους, για να βοηθήσετε όποιον έχει ανάγκη και ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

Από την άλλη το Σαββατοκύριακο χρειάζεται προσοχή, γιατί μια ερωτική σχέση μπορεί να κλονιστεί, φέρνοντας μαζί της και εμπειρίες από το παρελθόν που ίσως σας είχαν πληγώσει.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική άνοδο και την επαγγελματική καταξίωση, σας απασχολούν έντονα. Σε αυτό το ευμετάβλητο περιβάλλον στο χώρο εργασίας, τώρα αισθάνεστε καλά, κάνατε αρκετές προσπάθειες ώστε να καταξιωθείτε ως ένα βαθμό. Έχετε ενεργή δράση σε μία κοινή προσπάθεια, όμως αποφύγετε τις εντάσεις για ιδεολογικούς λόγους. Η Πανσέληνος σας προβληματίζει, γιατί ενώ εσείς είστε απορροφημένοι από τους στόχους σας κι η οικογένεια έχει ανάγκη τη συμπαράστασή σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Θέλετε να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας σχέση. Απρόβλεπτοι παράγοντες που αφορούν τα οικονομικά του/της συντρόφου, σας επηρεάζουν αυτή την περίοδο. Ξαφνικές υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους, τελικά μπορεί να γίνονται ενοχλητικές.

Τρίτο δεκαήμερο. Έχετε εύνοια από τους ανωτέρους κι αυτό έχει αντίκτυπο και στο χώρο εργασίας. Στην καθημερινότητα όμως υπάρχει μία σύγχυση, άσχετα με την καλή διάθεση που έχετε για την τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων.

Στο τέλος της εβδομάδας θα αισθανθείτε ότι οικεία πρόσωπα μηδενίζουν ότι θέλετε να καταφέρετε κοινωνικά ή επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα, έχετε μεγάλη αισιοδοξία, θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας και να ζήσετε έναν ονειρικό έρωτα με τον/την αγαπημένο σας. Είστε αρκετά δημιουργικοί και σε ότι αφορά καλλιτεχνικά θέματα, ταξίδια και σπουδές είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε. Ακόμα κι αν ο Δίας καθυστερήσει την επιτυχία, δεν την ακυρώνει. Αγωνίζεστε να καταξιωθείτε, παρόλα τα εμπόδια και την πίεση της οικογένειας. Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας, εκφράστε τα συναισθήματά σας. Το κοντινό περιβάλλον σας έχει ανάγκη. Έμφαση σε κάθε είδους επιμόρφωση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Για εσάς είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και πρέπει να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε από την πίεση που αισθάνεστε απέναντι στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο Ουρανός απέναντι σας δείχνει τις ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας κάνετε όνειρα και σχέδια με τον/την αγαπημένο σας για ταξίδια και καλλιτεχνική δημιουργία.

Αισθάνεστε ότι όλα θα πάνε καλά και είστε αρκετά ρομαντικοί. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι οι σχέσεις με το περιβάλλον σας, γιατί μπορεί να περάσουν κρίση. Προσοχή, τα σκληρά λόγια λόγια καταστρέφουν τις σχέσεις και δυσκολεύουν την επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των οικονομικών, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα, που πολύ πιθανόν κάποια από αυτά να προέρχονται από το παρελθόν. Ο Δίας σε αυτή την περίπτωση, δείχνει ότι μπορεί να έχετε βοήθεια από κάποιο ακίνητο ή την οικογένεια.

Έντονη διάθεση να γνωρίσετε καινούργια μέρη και διαφορετικές κουλτούρες.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε σημαντικές αλλαγές, παρότι η καθημερινότητα μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως έχετε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Το περιβάλλον σας πιέζει, όμως αυτή την εβδομάδα μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις ευκολότερα.

Στο τέλος της εβδομάδας θα μπορείτε να επικοινωνείτε πιο άνετα με τον/την σύντροφό σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας οι οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορούν να διευθετηθούν ευκολότερα με τη βοήθεια της οικογένειας ή με έσοδα από ακίνητα.

Το Σαββατοκύριακο προσοχή μην χάσετε χρήματα από κάποια επένδυση ή από δάνεια, κληρονομικά κτλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Δραστηριοποιήστε σε ότι αφορά τις ανάγκες του/της συντρόφου, δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων. Η Πανσέληνος γίνεται στο δεκαήμερο σας κι αυτό δείχνει ότι πρέπει να δώσετε σημασία και στις δικές σας ανάγκες. Λειτουργείτε περισσότερο συναισθηματικά. Ακούστε την διαίσθησή σας. Ο Δίας αν και ανάδρομος βοηθά να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν άμεσα αλλά θα έχετε κάνει μια αρχή. Θέματα εμπορίου, διαλέξεων, γραπτού και προφορικού λόγου δεν θα δώσουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Μετά τις 23/6 θα έχετε πιο εύκολη καθημερινότητα κι η συνεννόηση στο χώρο εργασίας αποκαθίσταται. Οι εκκεντρικές καταστάσεις στις ερωτικές σχέσεις συνεχίζονται. Τα έσοδα είναι τόσα ώστε να καλύπτετε τις άμεσες ανάγκες σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Όμορφα, παρηγορητικά λόγια θα ακούσετε ή θα πείτε στον/στην σύντροφο σας, στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι οι σχέσεις αποκαθίστανται.

Προσοχή χρειάζεται το σαββατοκύριακο που θα εμφανιστούν σύννεφα, ίσως λόγω της δική σας απόλυτης συμπεριφοράς, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν κρίση.

Αφήστε πίσω ότι σας πλήγωσε και προχωρήστε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε εστιασμένοι στην εργασία, καθημερινά απλά διαδικαστικά θέματα σας απασχολούν. Θέματα διατροφής και υγείας είναι σε πρώτο πλάνο. Πιθανά έσοδα από την εργασία, καθώς και ηθική ικανοποίηση.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον ψυχικό σας κόσμο, την απομόνωση και την τάση να κάνετε αυτογνωσία μακριά από τα μάτια των άλλων. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να περνούν εντάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος περιορίζει τον αυθορμητισμό σας. Πολλές φορές αισθάνεστε απαισιόδοξοι ή πιεσμένοι, αυτό που πρέπει να κάνετε για να περιορίσετε την στασιμότητα είναι να λειτουργείτε πιο μεθοδικά. Ο Ουρανός στον τομέα του σπιτιού και οικογένειας προαναγγέλλει αλλαγές.

Τρίτο δεκαήμερο. Εύνοια και καλές σχέσεις στον εργασιακό χώρο, μάλιστα στην αρχή της εβδομάδας ακούτε και λόγια συμπαράστασης από τους συναδέλφους. Το περιβάλλον, συγγενείς, φίλοι βοηθούν να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα.

Το σαββατοκύριακο θα έχετε ανάγκη από έμπρακτη βοήθεια άλλων, αφού οι φοβίες σας επανέρχονται και ψυχολογικά θα είστε πιεσμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα, αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Δίνετε πολύ από την ενέργειά σας για να περάσετε όμορφα με τον/την ερωτικό σύντροφο. Τα παιδιά είναι για εσάς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η καλλιτεχνική σας φύση εξωτερικεύεται κι είστε πολύ δημιουργικοί. Ο Δίας τώρα είναι ανάδρομος και τα αποτελέσματα σε όποια επιτυχία αργούν, όμως μπορείτε να “ποντάρετε” στο μέλλον. Η Πανσέληνος δείχνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε σε μια συλλογική εργασία, τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν είμαστε μαζί με άλλους όπως παρέα, φίλους, ομοϊδεάτες.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, μπορείτε να ανασυνταχθείτε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Μέσα σε ένα περιβάλλον που κάθε φορά σας εκπλήσσει, πρέπει να βρείτε τα “βήματα” σας. Έχετε μια τάση να απομονώνεστε και να αισθάνεστε “παροπλισμένοι”, αυτό οφείλεται περισσότερο σε ψυχολογικά αίτια και όχι στην πραγματικότητα.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας ζείτε ένα ρομαντικό έρωτα. Έχετε μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία και τα παιδιά είναι πηγή χαράς κι έμπνευσης.

Το σαββατοκύριακο πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην είστε αμετακίνητοι στις ιδέες σας, γιατί μπορεί να οδηγήσετε μια όμορφη σχέση σε κρίση. Επίσης προσοχή σε παρέες κι ομάδες που οι απόψεις τους μπορεί να είναι απόλυτες και να δημιουργήσουν προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή.

Written by: DreamCity

Rate it

0%