Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

Μόνος Προχωρώ- Καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Χριστοδούλου

today17/06/2021 6

Background
share close

‘’Κοιτάζοντας τον ήλιο, του χαμογελώ και μόνος προχωρώ’’ τραγουδάει ο Γιώργος Χριστοδούλου στο καινούργιο του τραγούδι.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής επιστρέφει με μία ευαίσθητη μπαλάντα που απογειώνεται από την χαρακτηριστική του ερμηνεία.

Ένα τραγούδι το οποίο δημιούργησαν από κοινού ο Στέφανος Καλλιανίδης (μουσική) και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης (στίχοι), ενώ ο Απόστολος Μόσιος ανέλαβε την ενορχήστρωση.

Στο κομμάτι, ο Στέφανος Καλλιανίδης παίζει ποντιακή λύρα, κάτι που από την πρώτη στιγμή το ήθελε και είναι αυτός ακριβώς ο ήχος της ποντιακής λύρας που κάνει το κομμάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και τώρα είναι μόνιμος κάτοικος στον όμορφο Καταχα του νομού Πιερίας. Από το 2002 ασχολείται ενεργά με τη μουσική, πρώτα ως μουσικός σε σχήματα και αργότερα ως τραγουδιστής. Λατρεύει τις ζωντανές εμφανίσεις και την άμεση επικοινωνία που του προσφέρουν με το κοινό. Γράφει και ερμηνεύει δικά του κομμάτια κυρίως με Έντεχνο ύφος όπως το “Δεν είσαι εδώ” και το “Μάτια μου”, αλλά και Λαϊκά όπως το “Καψούρα” και το “Τόσες ερωτήσεις”.

Ο Στέφανος Καλλιανίδης γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1986. Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για την Ποντιακή Παράδοση αλλα και το θέατρο. Ξεκίνησε να μαθαίνει ποντιακή λύρα σε ηλικία 12 ετών. Με δασκάλους Ρακόπουλο Γιώργο, Μάκη Λοσοσίδη και Βασίλη Ζαζόπουλο. Μετά από κάποια χρόνια σπούδασε μουσική στο Ωδείο ‘’Τσαχαλίνας’’ Από τότε συμμετέχει σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Σε ηλικία 23 χρονών αποφάσισε να σπούδασει θέατρο. Σπούδασε στην Δραματική σχολή Ροντίδη στη Θεσσαλονίκη και από τότε συμμετέχει σε διάφορες παραστάσεις στο Θέατρο αλλά και την Τηλεόραση.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφραστής και στιχουργός.  Από το 2010 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε περιοδείες σε Κύπρο, Αυστραλία, Γερμανία και Ρουμανία. Τελευταία του δουλειά η συμμετοχή στην 4η και 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘’Το Καφέ της Χαράς’’. Πέρα από την υποκριτική,  ασχολείται ενεργά και με την στιχουργική έχοντας υπογράψει τραγούδια  για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Peter Wilson, η Κωνσταντίνα Σάννη, ο Παναγιώτης Φλωρούς κ.α.

Written by: DreamCity

Rate it

0%