Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 31/05 έως 06/06 από την Κατερίνα Καράμπελα

today31/05/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Μεταξύ δύο εκλείψεων προσπαθούμε να ισορροπήσουμε. Το πρώτο που μπορούμε να κάνουμε ως σώφρονες άνθρωποι είναι να σκεφτούμε λογικά, να δούμε τη φωτεινή πλευρά νοητά – αυτή που δε φαίνεται- και να ισορροπήσουμε στην κόψη του ξυραφιού.

Με τη φαντασία να οδηγεί τη γλώσσα και την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά, συνεχίζουμε.

Αν καταφέρουμε και ρυθμίσουμε τον ευαίσθητο “συναγερμό”, τότε μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, δε θα εξαντληθούμε από την άσκοπη ταραχή, διαφορετικά βυθιζόμαστε όλο και πιο βαθιά…

Αλήθεια, πόσο κοντά είναι η τρέλα από την πραγματικότητα, πόσο κοντά είναι η απόλυτη ευτυχία από την δυστυχία και πόσο κοντά είναι η πίστη από την ύλη…μια πνευματικότητα δρόμος.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα γιατί θα υπάρξουν τρόποι και λόγοι να αισθανθείτε την αγάπη και τη συμπαράσταση από τους οικείους σας.

Ο Δίας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, σας κάνει να βρίσκετε λύσεις για προσωπικά σας θέματα αλλά και να βοηθάτε τους συνανθρώπους. Ο χώρος του σπιτιού θα είναι το “λιμάνι” σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Σταθεροποιούνται με τον καλύτερο τρόπο οι σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους φίλους σας. Αξιοποιήστε την κοινωνική σας ζωή και κατοχυρώστε τις ιδέες και τις συμμαχίες σας. Θετική η ανάμιξή σας σε μία κοινή δράση ή σε μια επιμόρφωση.

Τώρα βέβαια πάντα να έχετε στην άκρη του μυαλού σας τα απρόβλεπτα σε ότι αφορά τα οικονομικά.

Τρίτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε τι που αποφασίζετε αυτό το διάστημα. Καθυστερήσεις και λανθασμένες επιλογές. Οπότε προσοχή σε ότι λέτε και γράφετε για να ελαχιστοποιήστε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, τα έγραφα αλλά και την σχέση σας με συγγενείς και φίλους.

Η κόντρα με τα πρόσωπα της οικογένειας, σας φέρνει σε αδιέξοδο, βάζοντας υπό αίρεση τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς. Έχετε πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον και εκφράζετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Μεγάλη κοινωνικότητα και εύνοια από συλλογικούς χώρους.

Συναισθηματικά κάτι πολύ όμορφο μπορεί να συμβεί κι ίσως προέρχεται μέσα από μια παρέα ή ομάδα που συμμετέχετε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να έχετε οικονομική εύνοια από μία κοινή δράση ή επικοινωνία.

Δεύτερο δεκαήμερο. Θα έλεγα ότι είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει να αναδιοργανωθείτε. Έχετε ευκαιρία να διορθώσετε (τα κακώς κείμενα) στα οικονομικά, αφού αυτό το διάστημα εκεί θα είναι στραμμένη η προσοχή σας.

Σταθεροποιούνται κάποια έσοδα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας καταφέρνετε να πείσετε τους άλλους για κάποιες ιδέες και δράσεις σας. Γενικά όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία. Καλό θα είναι να μην αναμειχθείτε σε μια κοινή δράση αυτό το διάστημα.

Ο Άρης δυσκολεύει τις σχέσεις με το περιβάλλον σας, γίνεστε λίγο καταπιεστικοί και θέλετε να επιβάλετε τις απόψεις ή τη φιλοσοφία σας. Προσοχή σε ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Μην βιάζεστε και προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια, απλά για να μην έχετε ταλαιπωρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Υπάρχει άνοδος στα οικονομικά κι έτσι μπορείτε να κάνετε έξοδα για τον εαυτό σας κι αυτό σας δίνει χαρά. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα έχετε εύνοια στη δουλειά και τους στόχους σας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι καριερίστες θα δουν τις προσπάθειές τους να ανταμείβονται. Ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Συναισθηματικό ενδιαφέρον από άτομο με οικονομική και επαγγελματική “επιφάνεια”.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα με τον Ήλιο να σας δίνει τη λάμψη και να σας χαρίζει την ενέργεια ώστε να γίνετε δημιουργικοί και ξεχωριστοί (χρόνια πολλά!). Τα σχέδια σας σταθεροποιούνται έπειτα από δικές σας ενέργειες και προσπάθειες.

Είναι η εποχή που σχεδιάζετε ή οργανώνετε ταξίδια. Αν είστε σπουδαστές αφοσιώνεστε στη μελέτη κι αυτό δείχνει ότι θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Αγωνίζεστε για να αυξήσετε τα έσοδά σας και φαίνεται ότι με τον αγώνα σας τα καταφέρνετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία που χωλαίνει, προσοχή στις συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα όπως και ότι αφορά έγγραφα κι υπηρεσίες.

Θα υπάρχουν παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Επίσης αν μπορείτε αναβάλετε μεγαλεπήβολα σχέδια στις 5/6 είναι καλό, γιατί πιθανόν να υπάρχουν εξαπατήσεις. Δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο να σας καταλάβουν οι άλλοι.

Προσοχή στα οικονομικά, αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο, ειδικά αν πρόκειται για χρηματοδοτήσεις ή επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και δείχνει πόσο γοητευτικοί και αξιαγάπητοι είστε, ο Δίας από την άλλη προσφέρει την αισιοδοξία και την ελευθερία για να κινηθείτε σε καινούργια μονοπάτια.

Η αγάπη κι ο έρωτας θα κυριαρχήσουν, τα μακρινά ταξίδια, οι σπουδές και ότι αφορά νομοθεσία θα είναι ευνοϊκά για εσάς.

Αισθάνεστε το καλοκαίρι ότι είναι εδώ κι αυτό σας ενθουσιάζει.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που κάνετε σχέδια χωρίς να τα κοινοποιείτε. Ο Κρόνος σας πιέζει σε ότι αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις από παλιά, όμως αυτή την εβδομάδα κάνετε μία κρυφή ενέργεια που μπορεί να σας βγει σε καλό.

Κινηθείτε συντηρητικά, βάζοντας προτεραιότητες.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης εντείνει την αγωνιστική διάθεση στην αρχή της εβδομάδας, θα καταφέρετε να προβάλετε τους στόχους σας.

Ο ανάδρομος Ερμής κι η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα είναι απαγορευτική για κάθε είδους μυστικές συμφωνίες.

Προσοχή σε κουτσομπολιά και ειδήσεις που δεν είναι τεκμηριωμένες. Αυτή την περίοδο καλό θα είναι να μην βγάζετε συμπεράσματα και να μην παίρνετε αποφάσεις.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι πολύ τεταμένες και θέματα από το παρελθόν μπορεί να ξεκαθαρίσουν με δύσκολο τρόπο.

Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Μια αγάπη κρυφή σας μελαγχολεί, ίσως γιατί δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Βρίσκετε τρόπους να εκφραστείτε, όμως το πάθος σας κάνει υπερβολικούς.

Η άλλη περίπτωση είναι να πετύχετε μια κρυφή οικονομική συμφωνία, που θα βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι εβδομάδα που το μεγάλο σας ενδιαφέρον βρίσκεται στις παρέες και τις ομάδες, που μαζί κάνετε κάτι κοινό. Φυσικά είστε πολύ κοινωνικοί και υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να κάνετε μια συνεργασία που θα αντέξει στο χρόνο.

Ο/Η σύντροφος κι οι συνεργάτες θα βάλουν “πλάτες” για να γίνουν οι ιδέες σας πραγματικότητα.

Τρίτο δεκαήμερο. Για εσάς είναι μία εβδομάδα που το παρασκήνιο καλά κρατεί, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε ανάμειξη σας σε παρέα ή κοινοπραξία, εταιρία κτλ. που δεν έχει καθαρούς οικονομικούς όρους. Η εσωτερική ένταση, ο κρυφός ανταγωνισμός και η ταραχή που δεν μπορείτε να εξωτερικεύσετε, έχουν σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεστε ψυχολογικά αλλά και σωματικά.

Αποφύγετε τις εντάσεις και λίγο αργότερα θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο άνετα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα με έντονη κοινωνικότητα. Το μεγάλο σας ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην κοινωνική ζωή. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι αυτές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε αισιόδοξα για το μέλλον.

Οι συντροφικές σχέσεις σας δίνουν χαρά και οι συνεργάτες δέχονται τις ιδέες και τις ενέργειές σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε γνωστό στους φίλους και τις παρέες σας τον/την σύντροφό σας.

Μέσα από μία παρέα ή μια κοινή δράση μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς. Θετική έκβαση δικαστικών υποθέσεων.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με θετικό πρόσημο σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε πιεσμένοι στο χώρο εργασίας κι η πρακτική πλευρά της ζωής σας κουράζει, να ξέρετε ότι οι στόχοι κι η καριέρα σας δίνουν την δύναμη να συνεχίσετε και να εδραιώσετε τη θέση σας σε κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Τρίτο δεκαήμερο. Οι εντάσεις σε χώρους κοινής δράσης κι η αγωνιστικότητα που δείχνετε για να βγει εις πέρας μια “αποστολή”, βρίσκουν συμμάχους στην αρχή της εβδομάδας.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος κι αυτό από μόνο του προκαλεί σύγχυση και καθυστερήσεις στους στόχους και την κοινωνική σας ανέλιξη.

Προσοχή γιατί θα υπάρχουν διαψεύσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες – συνεταίρους αυτό το διάστημα. Μην παίρνετε καμία απόφαση σε ότι αφορά μια συνεργασία ή μία συγκατοίκηση, αφήστε τα “σπουδαία” για το τέλος του μήνα.

Στο τέλος της εβδομάδας οι αντιπαραθέσεις κι ο ανταγωνισμός (και σε συναισθηματικό επίπεδο) μπορεί να σας οδηγήσουν στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο να διευθετήσετε θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα, γιατί η Αφροδίτη δείχνει ότι άτομα με κύρος και μεγαλύτερα στην ηλικία θα σας βοηθήσουν στην κοινωνική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

Πολλές ευκαιρίες σε εργασιακά και πρακτικά θέματα. Αν σας απασχολούσε κάτι που αφορούσε την υγεία σας, φαίνεται θα εξελιχθεί ομαλά.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο σε σπουδές, σε φιλοσοφικά θέματα, σε ταξίδια κι αυτό το διάστημα τα βλέπετε όλα πιο θετικά και αισιόδοξα.

Ότι σας κινεί το ενδιαφέρον και σας δίνει χαρά π.χ. έρωτας, δημιουργία, χόμπι κτλ. θα επιτευχθεί και θα μείνει.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αποφύγετε τις ουτοπικές καταστάσεις και να προσέχετε τις χίμαιρες (δηλαδή αυτούς που υπόσχονται πολλά και δεν τηρούν το λόγο τους).

Στην καθημερινότητα μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις κι ανακρίβειες ή ψέματα. Ότι αφορά εξετάσεις υγείας, πρέπει να ζητήσετε και δεύτερη γνώμη.

Ο Άρης σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς, όμως δέχεστε κι επιθέσεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο, όταν όλα αυτά σας φέρουν αντιμέτωπους και με την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να περάσετε όμορφα.

Ο Δίας κι η Αφροδίτη σε καλή όψη μεταξύ τους, σας δίνουν την δυνατότητα να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα, να δημιουργήσετε, να χαρείτε μαζί με τα παιδιά σας. Οπότε μη χάνετε τις ευκαιρίες να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά και φιλοσοφικά θέματα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα που σας απασχολούν οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις.

Δεν μπορείτε να παραβλέψετε το παρελθόν και κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στη οικογένεια.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής από μόνος του προκαλεί καθυστερήσεις και λάθος συμπεράσματα, ο Ποσειδώνας σας κάνει να είστε πολύ ρομαντικοί. Αυτός δεν είναι καλός συνδυασμός για να κάνετε συμφωνίες για επενδύσεις ή δανεισμό και μεγαλεπήβολα σχέδια για καλλιτεχνικά θέματα.

Θέματα από το παρελθόν επανέρχονται, μην πιστεύετε σε υποσχέσεις και αφήστε το χρόνο να περάσει πριν αποφασίσετε.

Προσοχή χρειάζεται σε μετακινήσεις, ανταγωνιστικές τάσεις, και λεκτικές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον π.χ. συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ. Αποφύγετε να επιβάλλετε την γνώμη σας και αποστασιοποιηθείτε όταν άλλοι προσπαθήσουν να σας επιβληθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου βλέπετε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται κι έχετε ευκαιρίες, για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα, να τις εκμεταλλευτείτε. Το πάθος δεν λείπει από τη ζωή σας και το παρελθόν ξυπνά.

Ότι αφορά ακίνητα, δάνεια ή επενδύσεις έχετε εύνοια αυτό το διάστημα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στον/στην σύντροφο, προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες του.

Σταθεροποιούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις κι οι συνεργασίες.

Ο λόγος σας είναι σαφής και τεκμηριωμένος. Σας κουράζουν τα απρόβλεπτα που συμβαίνουν κατά καιρούς στην καθημερινότητα και το χώρο εργασίας.

Τρίτο δεκαήμερο. Επανέρχονται συζητήσεις που είχατε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, όμως και πάλι δεν θα βγάλετε άκρη. Θέματα που έχουν να κάνουν με μία συγκατοίκηση δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Μπορεί να σας υπόσχονται πολλά και κάποια από αυτά να θέλετε να τα πιστέψετε, όμως μην βγάζετε ακόμα συμπεράσματα. Σας προκαλεί ένταση η υπερπροσπάθεια που καταβάλετε για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν τρίτους ή έξοδα και απώλειες από μια επένδυση και τέλος έξοδα για κληρονομικά.

Προσοχή, μη συντηρείτε την ένταση και μην προσπαθήσετε να υπερισχύσετε σε οικονομικά γιατί αυτό ελλοχεύει κινδύνους απώλειας εσόδων.

Το πάθος κυριαρχεί στη ζωή σας “καταρρίπτοντας” ακόμα και ηθικές αξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη απέναντι σας βοηθά να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες. Είναι μία καλή περίοδος να μιλήσετε, να βρείτε λύσεις και να έρθετε πιο κοντά.

Εύνοια στον γραπτό και προφορικό λόγο καθώς και σε κάποια επιμόρφωση που έχει να σας δώσει πολλά. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και εκφράζεστε ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή ένα νομικό θέμα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Δίνετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά. Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την υγεία είναι στο προσκήνιο. Καταφέρνετε να παγιώσετε κάποια έσοδα με την εργασία σας.

Αυτή η σταθερότητα είναι ένας από τους λόγους που αισθάνεστε πιο ήρεμοι.

Ο Ουρανός συνεχίζει να δημιουργεί ανατροπές και τάσεις ανεξαρτητοποίησης στον ερωτικό και δημιουργικό τομέα.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης απέναντί σας μπορεί να φέρνει διαμάχες στις διαπροσωπικές σχέσεις που προσπαθείτε με την επικοινωνία να ομαλοποιήστε.

Ο Ερμής όμως ανάδρομος επαναφέρει θέματα στην καθημερινή ζωή που αφορούν την υγεία, την εργασία αλλά και τη γραφειοκρατεία. Όλα αυτά προκαλούν ένα “αλαλούμ”, η συνεννόηση γίνεται σχεδόν απαγορευτική και τα λόγια που ακούτε ή εσείς λέτε μοιάζουν να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Επίσης αντιμετωπίζετε τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σαν αντίπαλους.

Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν δεν θέλετε να φέρετε στα άκρα μία σημαντική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για τα οικονομικά που οφείλονται στην εργασία σας. Οι ισορροπίες και το καλό κλίμα στη δουλειά βοηθούν να είστε πολύ ευδιάθετοι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και το κυριότερο να είστε πιο παραγωγικοί. Ο Δίας για λίγο διάστημα ακόμα δίνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Θέλετε να περνάτε καλά και το δείχνετε. Επικεντρώνεστε στον ερωτικό σας σύντροφο, τη δημιουργία και τα παιδιά που μονοπωλούν την προσοχή σας. Αυτό βοηθάει στο να γίνετε πιο οργανωμένοι και μεθοδικοί σαν χαρακτήρες, επίσης σας κάνει να φαίνεστε πιο κατασταλαγμένοι στους γύρω σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παλιούς αγαπημένους στη ζωή σας. Όμως είναι τόσο ασαφείς οι προθέσεις τους και τα λεγόμενα τους μπερδεύουν και προκαλούν σύγχυση, οπότε καλό είναι να περιμένετε πριν βγάλετε το οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Μην εμπλέκετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά και αποφύγετε να κάνετε έξοδα για χόμπι, καλλιτεχνικές δημιουργίες κτλ. Προσοχή σε μηνύματα, ραντεβού και υποσχέσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις και μπερδέματα.

Ο Άρης στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Η κούραση και η υπερπροσπάθεια σας έχουν καταβάλει, πρώτα ψυχολογικά και κατ’ επέκταση σωματικά. Προσπαθείτε να ξεκουραστείτε και να αποστασιοποιηθείτε από τη μεγάλη ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες.

Ο έρωτας θα δεσπόζει στη ζωή σας, η δημιουργία θα σας δώσει τη ζωντάνια που χρειάζεστε και τα χόμπι θα σας διασκεδάζουν. Τα παιδιά θα είναι η πηγή της χαράς. Μην αφήσετε καμία πρόσκληση ή ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ερωτική ζωή θα σας “απογειώσει”.

Δεύτερο δεκαήμερο. Το σπίτι κι η οικογένεια είναι τα σημαντικά για εσάς αυτό το διάστημα. Πολλές φορές αισθάνεστε απομονωμένοι και αποφεύγετε να δραστηριοποιηθείτε.

Τα οικεία πρόσωπα βοηθούν να βρείτε τις ισορροπίες και να αισθάνεστε καλά ακόμα κι όταν δεν είστε στην πρώτη γραμμή.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής δείχνει ότι θέματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν επανέρχονται και ζητούν λύσεις. Είναι δύσκολο αυτό το διάστημα να κατανοήσετε αλλά και να σας κατανοήσουν τα οικεία πρόσωπα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θα υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν έχετε κάποια υπόθεση με ακίνητο που εκκρεμεί, το πιθανότερο είναι να καθυστερήσει. Μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις σε ότι αφορά θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Διαμάχες με άτομα που έχετε ερωτική σχέση θα επηρεάσουν την κοινωνική σας ζωή και τις παρέες σας.

Αποφύγετε τις εντάσεις με τα παιδιά σας και μετριάστε την επιθετικότητα στον τρόπο που εκφράζεστε.

Written by: DreamCity

Rate it

0%