Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 24/05 έως 30/05 από την Κατερίνα Καράμπελα

today24/05/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Ό,τι εκλείπει, χάνετε για μια στιγμή ή για πάντα. Ψάχνουμε να δούμε που πήγε που χάθηκε, όταν πια πιστεύουμε ότι δεν θα ξανάρθει τότε ή το παίρνουμε απόφαση και το ξεχνάμε ή για πάντα το αναπολούμε. Τα συναισθήματα δεν έχουν χρόνο, δεν έχουν τόπο, δεν έχουν απόσταση, δεν έχουν λογική. Η έκλειψη της Σελήνης είναι ατόφιο το συναίσθημα και δείχνει ότι τίποτα δεν μένει στατικό.

Η φιλοσοφία, τα ταξίδια, οι στόχοι και τα όνειρα, η αισιοδοξία κι η ίδια η ζωή που εμπεριέχει όλα αυτά και πολλά περισσότερα, έχει την κίνηση, την ταλάντωση ενός κύματος (που άλλοτε είναι ψηλά και άλλοτε βουλιάζει) αλλά πάντα είναι εκεί. Η αναζήτηση είναι το ζητούμενο που ποτέ δεν σταματά. Το μεγαλείο του ανθρώπου είναι η μετάδοση της γνώσης που όλο και αυξάνει, όλο και πλουτίζει σαν ένα τεράστιο κύμα που μόνο ψηλά μπορεί να πάει. Αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κινητήριο δύναμη για το καλό, αυτό το κύμα θα μας “καταπιεί”.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Έχετε τόσα πολλά να κάνετε και να πείτε αυτό το διάστημα που με τη Σελήνη σε έκλειψη απέναντί σας συναισθηματικά είναι σαν να έχετε ανοίξει πανιά. Ο Δίας μεγεθύνει την τάση να φύγετε από τις συνηθισμένες καταστάσεις που λίγο ως πολύ σας έχουν βαλτώσει. Βρείτε λύσεις που θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας. Ξεκινήστε καινούργια πράγματα αλλά με μέτρο.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα που πρέπει να ανασυνταχθείτε. Ο Ουρανός φέρνει τα πάνω κάτω στα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει και αναστάτωση σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι τόσο ξεκάθαρες και δεν είναι κατάλληλη η στιγμή να βγάλετε συμπεράσματα. Έχετε σίγουρα πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις και με αγαπημένα πρόσωπα.

Γενικά όμως η ψυχολογία σας δεν σας επιτρέπει να είστε σαφείς και να αντιλαμβάνεστε εύκολα τι σας ζητούν οι άλλοι π.χ. συγγενείς, φίλοι κτλ. Άρα αφήνουμε τις συμφωνίες γι’ αργότερα και αφού έχετε αποσαφηνίσει τους “όρους”.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Δίας βοηθά σε ότι αφορά τις ιδέες και τις κοινές δράσεις με παρέες και ομοϊδεάτες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και δείχνει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, ώστε να καταφέρετε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Άλλωστε αυτό το διάστημα είστε προσηλωμένοι στην αύξηση των εσόδων σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η πίεση είναι έντονη σε ότι αφορά τους στόχους και την καριέρα σας. Αυτό, σε συνδυασμό με τον τις αλλαγές που έχετε στη ζωή σας, δημιουργεί ένα κράμα δυσφορίας.

Όμως αυτή την εβδομάδα είστε πιο ήρεμοι και δεν υπάρχει δυσκολία σε ότι αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου ίσως έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σας.

Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή γιατί θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα, ίσως σας παρασύρει μία παρέα.

Μην κάνετε συμφωνίες για οικονομικά θέματα, περάστε όμορφα, αγοράστε αν κάτι σας κάνει και αισθάνεστε καλύτερα, όμως μην ρισκάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας (χρόνια πολλά!). Η ενέργεια “χτυπάει κόκκινο”, αυτό σημαίνει ότι ίσως είστε λίγο υπερβολικοί. Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται απέναντί σας κι επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Είστε πολύ φιλόδοξοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αυτό επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τον/την σύντροφό σας.

Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν, όμως μην υπερβάλετε στις επιδιώξεις σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Προσπαθήστε αυτή την εβδομάδα να είστε ήρεμοι και να αποφεύγετε τις καταστάσεις που σας αναστατώνουν ψυχολογικά. Σίγουρα υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που σας δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση.

Όμως, για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας, πρέπει να λειτουργείτε περισσότερο με μέθοδο και λογική.

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και σίγουρα είστε πολύ συμπαθείς και ερωτεύσιμοι αυτή την εβδομάδα. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί πολλά μπορεί να σας υπόσχονται άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.

Το φλερτ θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Μην βγάζετε συμπεράσματα και επανεξετάστε ότι θελήσετε να πείτε ή να συμφωνήσετε. Πιθανές καθυστερήσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και αποφεύγετε την κοινοποίηση των προθέσεών σας.

Η δράση σας είναι μειωμένη κι η έκλειψη στις 26/5 δείχνει ότι η καθημερινότητα κι η εργασία σας έχουν κουράσει με τις συνεχείς μεταβολές.

Όλα αυτά μεγεθύνονται από την τάση σας να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ αυτού που ζείτε κι αυτού που θα θέλατε. Διατηρείστε την αισιοδοξία σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ πιο ήρεμη εβδομάδα. Αυτό που θα πρέπει όμως γενικά να προσέχετε είναι οι εναλλαγές κι οι σχέσεις σας με τις παρέες, τις ομάδες και τις κοινές δράσεις που αφορούν ένα στόχο ή μια ιδεολογία, ειδικά αν εμπλέκονται και οικονομικά θέματα ή υποχρεώσεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούτε και σε ότι εσείς λέτε, πιθανόν να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Στις 29/5 οι αναμνήσεις σας κατακλύζουν. Πιθανόν να μην μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Η αναδρομή του Ερμή επαναφέρει θέματα που θέλατε να αποσιωπήσετε.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι σε μια κοινή δράση και έχετε σκοπό να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Η έκλειψη της Σελήνης δεν θα είναι αρνητική για εσάς, δείχνει ότι μέσα από μια μεταβατική περίοδο μπορεί να αναδυθεί η δημιουργία, ο έρωτας και γενικά ότι σας δίνει χαρά.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα ρίσκα σε οικονομικά που αφορούν τρίτους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Προσπαθείτε να ισορροπήσετε μεταξύ των ανατροπών στην καριέρα και τις πίεσης του/της συντρόφου ή των συνεργατών. Η εσωτερική ένταση έχει εξασθενήσει ευτυχώς και έτσι το άγχος που είχατε την προηγούμενη εβδομάδα έχει φύγει.

Τρίτο δεκαήμερο. Συζητήσεις και συναντήσεις με παρέες σας φτιάχνουν το κέφι. Θα πρέπει να προσέχετε γιατί όσο κι αν ταυτίζεστε με κάποιες από τις ιδέες και τις δράσεις που σας φαίνονται ευχάριστες, μην επενδύσετε ή μην εμπλακείτε σε ότι αφορά δάνεια κτλ. Ο Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις σε μία ομαδική δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στους στόχους και την καριέρα σας.

Η έκλειψη στις 26/5 δείχνει τη δυσκολία να συνδυάσετε τα δικά σας θέλω με τις ανάγκες της οικογένειας. Έχετε την τάση να υπερβάλετε σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον/την σύντροφο κι αυτό ίσως αμβλύνει τις διαφορές σας.

Βέβαια αυτό δεν αναιρεί τα θετικά που μπορείτε να αποκομίσετε από την σχέση σας ή από μία συνεργασία.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ήπια εβδομάδα που βοηθά να αναδιοργανωθείτε.

Η καθημερινότητα κι η εργασία μπορεί να σας προκαλούν πίεση. Ενώ εσείς έχετε αρχίσει να αναζητάτε κάτι διαφορετικό, την ίδια στιγμή αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πρακτική πλευρά της ζωής και τις υποχρεώσεις σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου μπορεί να έχετε εντάσεις σε μια ομαδική προσπάθεια ή με τους φίλους και τις παρέες σας. Παρά την εύνοια που έχετε από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

Κάτι “θολό” υπάρχει σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες, οπότε να μην ενθουσιάζεστε εύκολα.

Στο τέλος της εβδομάδας θα σας χαροποιήσουν συζητήσεις που αφορούν ένα στόχο.

Ο ανάδρομος Ερμής όμως θα προκαλέσει καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θα είστε επικεντρωμένοι στις σπουδές, τα ταξίδια αλλά και σε ότι σας κάνει να ονειρεύεστε την πραγματοποίηση των στόχων σας. Η έκλειψη της Σελήνης δείχνει ότι κάτι θα αλλάξει προς στο καλύτερο στον κοινωνικό σας περίγυρο. Κάποιες από τις επικοινωνίες που είχατε μέχρι τώρα, θα σταματήσουν ή θα αλλάξουν και καινούργιες θα αναδυθούν. Ιδιαίτερα αισιόδοξοι είστε σε θέματα εργασίας ή υγείας για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα χωρίς τις εντάσεις της προηγούμενης. Όμως για αρκετό καιρό δεν θα μπορείτε να χαίρεστε ελεύθερα τον έρωτα, τα χόμπι και ότι σας κάνει να περνάτε όμορφα. Θέματα από το παρελθόν σας σταματούν.

Έχετε την τάση να περιορίζετε τον εαυτό σας να περάσει όμορφα με τον/την ερωτικό σύντροφο, βάζοντας εμπόδια ή προτάσσοντας την ανεξαρτησίας σας, λόγω ανασφάλειας.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε σε μία πολύ όμορφη περίοδο με το μυαλό σας να βρίσκεται σε μακρινά ταξίδια κι αγάπες καλοκαιριού. Μέχρι εδώ καλά, όμως πρέπει να προσέχετε τις υποσχέσεις και να μείνετε προσηλωμένοι στην πραγματικότητα και την πρακτική πλευρά της ζωής.

Ίσως αισθάνεστε κουρασμένοι από την εργασίας ή από καθημερινές ασχολίες.

Ο Ερμής καθυστερεί τα σχέδιά σας, μερικά των οποίων ίσως αναθεωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θέματα που αφορούν το παρελθόν και τις οικονομικές εκκρεμότητες είναι σε προτεραιότητα για σας αυτό το διάστημα. Ο Δίας προφέρει την αισιοδοξία αλλά και τις ευκαιρίες για να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί όπως η δημιουργία, ο έρωτας και φυσικά τα παιδιά σας.

Η έκλειψη της Σελήνης δείχνει ότι στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια και πρέπει να δείξετε την ανάλογη προσοχή.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα αφού δεν σας επηρεάζουν οι όψεις στο πλανητικό σκηνικό. Προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα θέματα. Όμως ο Κρόνος συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και πιέσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τους οικείους ή με ένα ακίνητο.

Επίσης δεν θα λείπουν οι εντάσεις ή οι τάσεις ανεξαρτησίας από τον/την σύντροφό σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Κάποια σχέδια ή συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα που αφορά τρίτους, μπορεί να θεωρηθούν ελκυστικά από μέρους σας, όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί αφού κάποια από αυτά ίσως να μην είναι εφικτά. Συναισθηματικά είστε “κολλημένοι” στο παρελθόν και δεν βλέπετε καθαρά.

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας και θα πρέπει να επανεξετάσετε ότι αφορά ένα δάνειο, μια ασφάλεια, κληρονομικά θέματα κτλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο, άρα επηρεάζεστε άμεσα και πρέπει να κοιτάξετε προς “τα μέσα” τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Πολλά πρέπει να αλλάξουν ώστε να βρείτε τι θέλετε πραγματικά (μήπως ως τώρα είχατε παραμελήσει τα δικά σας θέλω;). Όλα αυτά μεγεθύνονται από την οικογένεια και επηρεάζουν και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι δικοί σας άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά με τις υπερβολές τους αμβλύνουν τις διαφορές με τον/την σύντροφό σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια καλή εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό κι ο Άρης δεν σας δημιουργεί εντάσεις, έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε όποιο πρόβλημα προκύψει ευκολότερα. Στην καθημερινότητα και την εργασία συνεχίζονται οι ανατροπές και θεωρείτε το περιβάλλον σας πιεστικό. Πολλές φορές δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Μην βλέπετε το ποτήρι μισό άδειο, δε σας εκφράζει αυτό σαν χαρακτήρες.

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη κι ο Ερμής απέναντί σας σημαίνει ότι ο/η σύντροφος έχει την καλή πρόθεση να έρθει πιο κοντά σας. Όμως πολλά από αυτά που υπόσχεται μπορεί μην πραγματοποιηθούν.

Η αρμονία για να επιτευχθεί πρέπει να στηρίζεται σε ορθολογικά δεδομένα, κάτι που δεν φαίνεται προς στιγμής. Μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας ή μία συνεργασία γιατί ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο τέλος της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής και πολύ από την ενέργεια σας εξαντλείται στην εργασία σας. Σίγουρα η συνεχής απασχόληση με την παροχή υπηρεσιών σας κουράζει. Θέματα που έχουν σχέση με την ψυχική και σωματική υγεία σας απασχολούν. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια πιο ήπια εβδομάδα, αφού ο Άρης δεν είναι πια απέναντί σας και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αρχίζουν να ομαλοποιούνται. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οικονομικά και ηθικά θέματα έρχονται σε κόντρα με αυτά που θα θέλατε να κάνετε και σας δίνουν χαρά. Μπορείτε να βρείτε την ισορροπία βάζοντας προτεραιότητες, ώστε να μην χάνετε τον έλεγχο και να περνάτε και καλά.

Τρίτο δεκαήμερο. Μεγάλη κινητικότητα και εύνοια στο χώρο εργασίας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι οι λανθασμένες επιλογές και τα λόγια χωρίς αντίκρισμα. Μην παίρνετε αποφάσεις για εργασιακά θέματα όσο κι αν σας φαίνονται καλοί οι όροι.

Επίσης προσοχή σε λάθος διαγνώσεις σε ιατρικά θέματα. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρνει καθυστερήσεις στην καθημερινότητα αλλά και σε θέματα εργασίας και υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η έκλειψη της Σελήνης δεν είναι αρνητική για εσάς. Κάποιοι φίλοι και παρέες ή ομάδες χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση, ίσως μάλιστα κάποιες αλλαγές είναι αναγκαίες να γίνουν σε μία κοινή δράση.

Έχετε τη διάθεση να ζήσετε με πιο ανάλαφρη διάθεση, αλλά πρέπει να τακτοποιήσετε και τα θέματα που αφορούν τις ιδέες και την κοινωνική σας ζωή.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα και θέματα υγείας και εργασίας εξομαλύνονται. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να αναδιοργανωθείτε. Ο Κρόνος σας δίνει την σταθερότητα αλλά και την μέθοδο να αντιμετωπίσετε τις ανατροπές και τις δυσκολίες που συμβαίνουν στην οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων.

Φυσικά μερικές φορές αισθάνεστε πιεσμένοι κι ίσως κουρασμένοι από διάφορα γεγονότα που σας προκαλούν ένταση.

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει θέματα που αφορούν την ερωτική σας σχέση. Συζητήσεις και μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Καλλιτεχνικά και δημιουργία είναι σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην τρέφετε ελπίδες ότι όλα θα είναι ρόδινα στις συναισθηματικές σας σχέσεις, θα υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά και αναθεωρήσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής δείχνει ότι άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέφουν ή επικοινωνούν μαζί σας, από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Δίας είναι στο δεκαήμερο σας κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δίνοντας τύχη και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Η έκλειψη στις 26/5 δείχνει ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στο χώρο εργασίας, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και σταθεροποιήστε τα σχέδια σας. Η οικογένεια απαιτεί την προσοχή σας κι η ισορροπία είναι εύθραυστη.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως οι εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε απομονωμένοι. Επίσης ξαφνικές ανατροπές σε συζητήσεις ή μετακινήσεις μπορεί να σας εκνευρίσουν.

Έχετε τη δυνατότητα, ανεπηρέαστοι από το πλανητικό σκηνικό, να χειριστείτε με μεγαλύτερη άνεση και με δική σας βούληση ότι προκύψει.

Τρίτο δεκαήμερο. Όλα τα βλέπετε μέσα από ένα “θολό τζάμι” και βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα. Η εύνοια από την οικογένεια κι οι συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους σας καθησυχάζουν μεν, αλλά πρέπει να μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση δε.

Όμως να ξέρετε ότι πολλά από όσα θα συμφωνήσετε αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αναθεωρηθούν.

Μελετήστε καλύτερα χωρίς να βγάζετε συμπεράσματα και χωρίς να κάνετε τελεσίδικες συμφωνίες σε ότι αφορά την οικογένεια ή τα ακίνητα.

Written by: DreamCity

Rate it

0%