Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Κινηματογραφος

Saturday Movie: Ferry (2021)

today22/05/2021 2

Background
share close

Ferry (2021)

Χώρα: Belgium, Netherlands

Σκηνοθέτης: Cecilia Verheyden

Ηθοποιοί: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, Raymond Thiry, Monic Hendrickx

Πριν χτίσει τη ναρκο-αυτοκρατορία του, ο Φέρι Μπάουμαν γυρνά στη γενέτειρά του σε μια αποστολή που δοκιμάζει την αφοσίωσή του και σε μια αγάπη που αλλάζει τη ζωή του.

H ιστορία ξεκινά το 2006 στο Άμστερνταμ. Ο Φέρι Μπάουμαν δουλεύει για τον ναρκοβαρόνο Ραλφ Μπρινκ, έναν ισχυρό εγκληματία και μέντορα του Μπάουμαν. Μια μέρα, η συμμορία πέφτει θύμα βάναυσης ληστείας κατά την οποία ο γιος του Ραλφ τραυματίζεται σοβαρά. Όταν όλα τα στοιχεία οδηγούν σε μια ομάδα κατασκηνωτών στην Μπραμπάντ, ο Φέρι πρέπει να πάει εκεί για να βρει τους δράστες.

Απλό, λιτό, απέριττο χωρίς πολλές εκθειάσεις, μία ταινία ανεξάρτητης ευρωπαϊκής παραγωγής δίνει απτά δείγματα, ότι μπορεί να συναγωνιστεί με συνέπεια τις πλέον πολυδάπανες χολιγουντιανές παραγωγές με μεγάλης εμβέλειας παγκοσμίου φήμης πρωταγωνιστές. Ένα δράμα με πολλή βία αλλά και με προεκτάσεις ρομαντισμού κερδίζει από τα πρώτα λεπτά τον θεατή. Οι δύο πρωταγωνιστές με την άριστη κατάρτισή τους στην τέχνη του κινηματογράφου εκτοξεύουν το υπέροχο σενάριο της ταινίας.

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία την οποία παρακολούθησα πρόσφατα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

0%