Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Νένα Βενετσάνου – Λήδα Χαλκιαδάκη Σάββατο 29 Μαΐου στον Κήπο της Αλεξάνδρειας

today19/05/2021

Background
share close
« ΝΑ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ… »
Νένα Βενετσάνου  Λήδα Χαλκιαδάκη

Μια επιλογή νέων και παλαιών τραγουδιών από το προσωπικό και διεθνές ρεπερτόριό τους, για να εκφράσουν τα χίλια πρόσωπα της Αγάπης

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια, Κήπος

Η καλλιτεχνική συνάντηση της Νένας Βενετσάνου με τη Λήδα Χαλκιαδάκη είναι ό,τι καλύτερο για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων στον δροσερό και ανακαινισμένο «Κήπο της Αλεξάνδρειας» για το καλοκαίρι.

Στις 29 Μαΐου, επιτέλους, εκπληρώνεται η επιθυμία τους να βρεθούν μαζί σε μια παράσταση, κάτι που το ήθελαν εδώ και καιρό. Η απρόσμενη συνάντηση των δύο διακεκριμένων καλλιτεχνών, οι οποίες κρατούν και μια ξεχωριστή θέση στο τραγούδι, έχει να μας πει πολλά. Συνοδεύει ο δεξιοτέχνης πιανίστας Χρήστος Κουμούσης. Έκτακτη συμμετοχή ο ηθοποιός Βασίλης Βλάχος.

Η Αγάπη είναι το θέμα τους, που μέσα από το τραγούδι τους εκφράζεται με πληρότητα και ακρίβεια. Μια επιλογή νέων και παλαιών τραγουδιών από το προσωπικό και διεθνές ρεπερτόριό τους, για να εκφράσουν τα χίλια πρόσωπα της Αγάπης.

Δεν είναι όμως μόνο οι κοινές τους μνήμες που ενώνουν και που προκαλούν το προφανές ενδιαφέρον για το καλό τραγούδι, αλλά και κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό που τις ενώνει: η αγάπη τους για την ποίηση και για κάθε τι ποιητικό, που αναδύεται μέσα από την αναζήτηση της Αγάπης, σε μια παράδοξη εποχή, όπου οι άνθρωποι αρχίζουν να κατανοούν την αξία της.

«ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΑΣ…»
Τραγούδι: Νένα Βενετσάνου, Λήδα Χαλκιαδάκη
Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Έκτακτη συμμετοχή: Βασίλης Βλάχος
Ημέρα/ώρα: Σάββατο 29 Μαΐου 2021, ώρα έναρξης 8:30 μμ
Ώρα προσέλευσης κοινού: 8:00 μμ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Εισιτήρια: 12  (γενική είσοδος)

Θέατρο Αλεξάνδρεια (Κήπος)
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής,  ΤΚ 11252 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 2121007079

Θέσεις (50%): 65

Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας. Το φετινό καλοκαίρι ο Κήπος της Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές, μπορεί να δεχθεί max. 65 άτομα. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων καθώς και η προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ: καθημερινά (13:00-19:00) στα τηλ/να: 2121007079, 6944898482

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%