Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τεχνολογία

TECH NOIR με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο

today18/05/2021 2

Background
share close

Κάθε Δευτέρα ο Γιώργος Γεωργακόπουλος μας παίρνει απ’ το χέρι και μας ξεναγεί στα πιο hot tech news που κυκλοφορούν.

Τον Γιώργο και την εκπομπή του Expand The Room, μπορείτε να τον ακούτε κάθε Σάββατο βράδυ 10:00-12:00 στο DreamCity Radio.

Και πάμε στα νέα μας:

Streaming Υπηρεσίες στο TRAKTOR PRO 3

Denon Dj, Serato, Virtual Dj και Rekordbox δίνουν ήδη την δυνατότητα στους χρήστες τους να «stremaroun» τους καταλόγους των μεγάλων online καταστημάτων μουσικής, όπως το Beatport μέσα από το Link. Από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα και της Native Instruments και της ναυαρχίδας της εταιρείας το Traktor Pro 3 να πάρει μέρος στο πάρτυ αυτό δίνοντας πλέον και αυτή με τη σειρά της τη δυνατότητα streaming στους χρήστες της.

Το Traktor προσφέρει και μια νέα δυνατότητα αυτή που ονομάζει Locker, επιτρέποντας στον χρήστη να αποθηκεύσει 100 κομμάτια για χρήση σε offline mode, ενώ τα κομμάτια που κατεβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, «cach-άρονταιι» ώστε να παίζουν κανονικά στην περίπτωση αποσύνδεσης από το δίκτυο. Όλα τα κομμάτια βέβαια είναι ελεύθερα για επεξεργασία cuing, metadata edit, loop points κτλ…

Loop Create. Το Ableton μας Ενώνει

Το Ableton η δημοφιλέστερη πλατφόρμα δημιουργίας μουσικής, μας καλεί σε ένα δικτυακό event με την ονομασία Loop Create.. Πρόκειται για ένα virtual conference που θα διαρκέσει μία μέρα και θα φέρει κοντά δημιουργούς από όλο τον κόσμο που θα συζητήσουν σε βάθος πληροφορίες και τεχνικές που προσφέρει το δημοφιλές software. Σκοπός είναι η ανταλλαγή ιδεών μέσα από την κοινότητα και η ενδυνάμωση της σε επίπεδο συνεργασίας.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 26 Μαίου και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Ableton.

Mackie CR XBT. Ηχεία για όλους και για όλα!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση έπεσε στα μάτια μας από το χώρο του ήχου, αφορά τα αυτιά μας και βοηθά ακόμα περισσότερο να ακούτε τον σταθμό μας με τον καλύτερο τρόπο. Η Mackie πρόσφατα παρουσίασε τη σειρά ηχείων CR Creative Reference Multimedia Monitors. Εν ολίγοις όλο αυτό σημαίνει ότι ή νέα σειρά ηχείων της Mackie απευθύνεται σε όλους και για όλα. Είναι κατάλληλα για το γραφείο, για να ακούτε μουσικές ή να παίζεται το αγαπημένο σας παιχνίδι ακόμα και για τις παραγωγές σας. Έχουν σχεδιαστεί να ξεχωρίσουν, τα συναντάμε σε μαύρο χρώμα αλλά και σε εντυπωσιακό λευκό, σε διάφορες ίντσες από 3 έως 8 και εκτός από τις γνώριμες συνδέσεις, είναι εξοπλισμένα και με Bluetooth για να συνδέονται ασύρματα με οποιαδήποτε πηγή ήχου. Οι τιμές της σειράς CR είναι αρκετά ελκυστικές με το DJmania.gr να ξεκινά με τα τριών ιντσών στα 119€, και να καταλήγει στο ζεύγος των οκτώ ιντσών στα 349€.

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Written by: DreamCity

Rate it

0%