Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 17/05 έως 21/05 από την Κατερίνα Καράμπελα

today17/05/2021 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Η θέληση είναι αυτή που μας βοηθά να ενεργήσουμε, η κατάλληλη στιγμή θα βρεθεί, η δύναμη θα αποκτηθεί.

Γεννιούνται και καταστρώνονται τρόποι για να καταφέρουμε οτιδήποτε, μόνο αν πραγματικά το πιστέψουμε.

Η αγάπη μπορεί να ηρεμήσει και τον πιο δύσκολο άνθρωπο, μπορεί να δώσει δύναμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και τελικά να φέρει την πίστη και τη σταθερότητα στη ζωή μας.

Το παζλ είναι μεγάλο και χρειάζεται να ενώσουμε τα κομματάκια με υπομονή για ν’ αποκτήσουμε την αρμονία.

Τέλος αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι πολλές φορές έχουμε όλη την καλή διάθεση, υποσχόμαστε, δηλώνουμε την “αγνή” μας πρόθεση, όμως στην πορεία βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε … η πρώτη θετική σκέψη μετράει.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Σας απασχολούν τα προβλήματα των άλλων και προσπαθείτε να τους βγάλετε από τα αδιέξοδα, μην παραμελείτε όμως και τον εαυτό σας. Από τις 20/5 και μετά θα είστε σε εγρήγορση με καθημερινά θέματα.

Γραφειοκρατικά, εμπόριο και περιβάλλον θα είναι το πρώτο μέλημά σας. Μην υπερβάλετε, δε χρειάζεται εσείς να τα τακτοποιήσετε όλα, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ ευχάριστη. Συναντήσεις και μικρές μετακινήσεις σας δίνουν χαρά. Εύκολα μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας, αυτός θα είναι και ένας από τους λόγους που θα εδραιωθείτε σε μια ομάδα ή στην παρέα σας.

Το φλερτ θα σας αναζωογονεί.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε εστιασμένοι στα οικονομικά και στην αρχή της εβδομάδας θα είστε πολύ επινοητικοί στο χειρισμό θεμάτων που αφορούν το παρελθόν και την καριέρα σας, ώστε να επωφεληθείτε οικονομικά.

Στις 23/5 αποφύγετε συμφωνίες, ειδικά αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, καθώς και συζητήσεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου δεν πρέπει να υπερβάλετε σε ότι αφορά τα έξοδα σας ή τα αναμενόμενα έσοδα.

Δεν πρέπει να ενθουσιαστείτε από μεγαλεπήβολα σχέδια και ιδέες που σας προϊδεάζουν οι φίλοι και οι παρέες, αν προσέξετε αυτό, τότε κατά τα άλλα θα έχετε μία θετική εβδομάδα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εύνοια σε οικονομικά θέματα. Ηθικά φαίνεται ότι είστε ικανοποιημένοι. Άτομα κύρους, π.χ. προϊστάμενος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, μπορεί να βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων, όπως επίσης και την καριέρα σας.

Μεγάλη κινητικότητα και προστριβές με τον περίγυρό σας. Έντονος λόγος και βιασύνη.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος μέχρι τις 20/5 σας γεμίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα. Στις αρχές της εβδομάδας αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλες καινοτομίες και να ανακαλύψετε “διαφορετικούς κόσμους”.

Προσοχή στις 23/5 σε συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα με μία ομάδα, εταιρία, σύλλογο κτλ., αφού ίσως κάποια πράγματα είναι μπερδεμένα ή να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Στις 20/5 ο ζωοδότης Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας (χρόνια πολλά!). Θα είστε πολύ δημιουργικοί κι ενθουσιώδεις.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η υπεραισιοδοξία σε ότι αφορά τις ενέργειες που κάνετε για την καριέρα ή την κοινωνική σας άνοδο.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα, η Αφροδίτη σας χαρίζει την ευαισθησία και την ομορφιά που γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους άλλους. Ο Κρόνος βοηθά να σταθεροποιήσετε τους στόχους και τη φιλοσοφία που διέπει την ζωή σας.

Επίσης είναι μια ευνοϊκή περίοδος να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας ζωή.

Ότι αφορά νομικά, ταξίδια και σπουδές με το σωστό χειρισμό και μέθοδο σταθεροποιούνται. Ο αγώνας για τα οικονομικά συνεχίζεται.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, στην αρχή της εβδομάδας ίσως να επωφεληθείτε από κρυφές ενέργειες που κάνατε για ένα οικονομικό, επενδυτικό ή κληρονομικό θέμα. Ένας προσωπικός αγώνας που έχει σχέση με το παρελθόν γίνεται αυτές τις μέρες.

Ο τομέας της καριέρας, σας προβληματίζει, κάνετε διάφορες συζητήσεις χωρίς να μπορείτε να βγάλτε άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η δράση σας παραμένει κρυφή, τα σχέδια και οι σκέψεις σας δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια. Είστε υπερβολικοί κι ευαίσθητοι πράγμα που δε βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

Ο Δίας όμως εκτός από την υπερβολή, θα σας δώσει και πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να παρακάμψετε, αυτό αφορά ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Μία κρυφή σχέση μπορεί να σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Θέματα από το παρελθόν σας θυμίσουν μια απώλεια, όμως είναι η εποχή που αυτά θα τακτοποιηθούν μέσα σας.

Έσοδα από κρυφές πηγές μπορεί να πάρουν ένα πιο μόνιμο χαρακτήρα.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας είστε επικεντρωμένοι σε ένα στόχο ή σε μια κοινή δράση με φίλους, παρέες, συνδέσμους, εταιρίες που βοηθούν να πετύχετε ένα συνεταιρισμό ή ένα νομικό θέμα.

Εκφράζετε τις ιδέες σας με πράξεις στο ταίρι σας και ξεδιαλύνετε θέματα που προέρχονται από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν όλα αυτά να είχαν διαβρώσει την σχέση σας.

Μυστικές συζητήσεις ή κουτσομπολιά πρέπει να αποφύγετε να τα παίρνετε υπ’ όψιν σας ή να τα μεταδίδετε.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, μετά τις 20/5, δίνετε πολύ ενέργεια σε μία κοινή δράση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολικές προσδοκίες σε ότι αφορά οικονομικά που αφορούν τρίτους.

Ο Ήλιος δείχνει ότι γίνεστε αρκετά κοινωνικοί κι οι παρέες, ένας σύλλογος, κόμμα, εταιρία κτλ. θα αποσπάσει το ενδιαφέρον σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, περνάτε όμορφα με παρέα ή σε μια κοινή δράση. Μέσα από κει μπορεί να προκύψει και συναισθηματικό (ερωτικό) ενδιαφέρον. Σταθεροποιείτε μια σχέση που σας ενώνουν κοινοί στόχοι.

Είναι μία καλή εβδομάδα, όμως να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε επικεντρωμένοι στους στόχους, την καριέρα και την κοινωνική άνοδο. Μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια θα καταφέρετε να πετύχετε μια αλλαγή που σας ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό μέχρι να πραγματοποιηθεί.

Είστε επικοινωνιακοί και δραστηριοποιήστε σε κοινούς στόχους, όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε ή ότι ακούτε γιατί θα υπάρχει ασάφεια κι αυτό θα έχει αντίκτυπο στις οικονομικές υποχρεώσεις που ή θα παραμελήσετε ή θα δημιουργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Γενικά θα είναι μία ουδέτερη εβδομάδα. Από τις 20/5 ο Ήλιος περνά στον τομέα της καριέρας, σας ενδιαφέρει η κοινωνική σας θέση και δίνετε πολύ ενέργεια για να καταφέρετε να εδραιωθείτε.

Στις 21/5 εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου μην υπερβάλετε σε μια συντροφική σχέση ή σε μία συνεργασία, μειώστε την υπεραισιοδοξία σας και μην κάνετε πομπώδη ενέργειες.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης σας κάνει υπέρ δραστήριους και κοινωνικούς. Είναι μία εβδομάδα που μπορεί να ωφεληθείτε και να σταθεροποιήσετε θέματα εργασίας και στόχων.

Θα έχετε εύνοια και συμπάθεια (πιθανόν και συναισθηματική) από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου, θα κάνετε μεγάλες καινοτομίες που θα αφορούν τον έρωτα, τη διασκέδαση, τους στόχους και τα παιδιά σας. Επιδιώκετε να γνωρίστε καινούργια πράγματα και η φιλοσοφία δεν είναι κάτι που σας αφήνει αδιάφορους. Αν είστε καλλιτέχνες θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κάτι αρκετά σπουδαίο.

Ο έρωτας και το πάθος θα είναι πρωταρχικό στη ζωή σας και δείχνει μία μεταμόρφωση. Στις 23/5 πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε συμφωνίες σε θέματα καριέρας και εργασίας.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος περνά σε πολύ καλή θέση για εσάς γιατί σας ωθεί να σχεδιάζετε ταξίδια, να θέλετε να γνωρίστε καινούργια πράγματα, επίσης σας προτρέπει να ασχοληθείτε με σπουδές και φιλοσοφία.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου στις 21/5 δεν πρέπει να υπερβάλετε σε ότι έχει να κάνει με την εργασία, αλλά και σε ότι έχει σχέση με την καθημερινότητα και την υγεία. Γενικά όμως θα είναι μία καλή εβδομάδα για όλους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης δημιουργεί ανταγωνισμούς σε ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους σας γενικότερα κι αυτό φέρνει ένταση. Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβετε ότι πρέπει να εδραιώσετε στη ζωή σας την αγάπη και τον έρωτα.

Αισθάνεστε ότι ο/η αγαπημένος σας έχει την ίδια φιλοσοφία ζωής με εσάς κι αυτό σας κάνει και νιώθετε αισιόδοξα.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας οικογενειακά, οικονομικά που αφορούν υποχρεώσεις και κληρονομικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο κι εκεί θα δώσετε την προσοχή σας.

Ο Ερμής σας κάνει αρκετά ομιλητικούς αλλά και με όρεξη για ταξίδια, γνώσεις και φιλοσοφία, προσοχή όμως γιατί στις 23/3 πρέπει να είστε πιο σαφείς στα λεγόμενά σας κι ίσως πιο προσγειωμένοι για να προσεγγίζετε και την πρακτική πλευρά του πράγματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Από τις 20/5 και μετά θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και δράση σε οικονομικές υποχρεώσεις και θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Αν σκέφτεστε μία επένδυση ή κάτι που αφορά κέρδη από τυχερά παιχνίδια, διασκέδαση, παιδιά και φυσικά τον έρωτα, ο Δίας θα σας δώσει απλόχερα ευκαιρίες, αρκεί βέβαια να μην υπερβάλετε και να μην έχετε υπεραισιοδοξία γιατί μπορεί να γυρίσει “μπούμερανγκ”.

Κρατήσετε τις ισορροπίες σε ότι αφορά τα οικονομικά.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε καινούργιες “ανακαλύψεις”. Αυτή την εβδομάδα καταφέρνετε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες κι έτσι αισθάνεστε πιο σίγουροι σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας.

Πιθανόν να έχετε οικονομική βοήθεια από τον/την σύντροφό σας. Το πάθος και αυτή την περίοδο δεν θα λείπει από τη ζωή σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα κάνετε μία μεγάλη καινοτομία που θα έχει σχέση με το περιβάλλον σας π.χ. συγγενείς, αδέρφια, φίλους κτλ. που θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον/την σύντροφό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό γιατί ίσως να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να επιτευχθεί. Στις 23/5 μιλάτε με πάθος και θέλετε να ψάξετε σε βάθος, είτε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους ή θέματα από το παρελθόν, όμως να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να διακρίνετε την “αλήθεια” και συναισθηματικά υπάρχει μία σύγχυση. Αφήστε λοιπόν τις αποφάσεις για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και μπορείτε πιο εύκολα να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου από τις 20/5 θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες και στην αναζωπύρωση της σχέσεις σας με τον/την σύντροφο. Δεν θα λείψουν οι υπερβολές κι η υπεραισιοδοξία για θέματα που αφορούν ακίνητα ή οικογενειακές υποθέσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς, παρ’ όλη την ένταση που αισθάνεστε, για να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Το πάθος κυριαρχεί στη ζωή σας. Υπάρχει συμπαράσταση κι αγάπη από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Ο λόγος σας είναι σαφής και εδραιώνετε κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά.

Θέματα από το παρελθόν επανέρχονται για να βρουν λύσεις. Συζητήσεις με τον/την σύντροφο ίσως δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε, γιατί συνεχίζεται η σύγχυση κι η ασάφεια σε ότι αφορά ακίνητα, σπίτι και οικογένεια.

Προσοχή σε συμφωνίες ή συνεργασίες με οικεία πρόσωπα ή θέματα σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η προσοχή σας στρέφετε σε πρακτικά και εργασιακά θέματα όπως και σε θέματα υγείας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

Ίσως να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και να μιλάτε με στόμφο και υπερβολές. Ο Δίας σας βοηθά κατά τα άλλα να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη άνεση. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και τις συμφωνίες, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης συνεχίζει να είναι απέναντι σας κι αυτό δημιουργεί προστριβές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θέματα που αφορούν την εργασία, την υγεία και την καθημερινότητα ομαλοποιούνται.

Επίσης θα υπάρχει και σταθεροποίηση των οικονομικών σε ότι αφορά τη μισθωτή σας εργασία.

Τρίτη δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα διαμορφώσετε ένα καινούργιο τοπίο στην ερωτική σας ζωή.

Κάποια πράγματα θα πάρουν τη σωστή τους διάσταση κι οι καινοτομίες είναι προ των πυλών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε στις 23/5 είναι η παραπληροφόρηση και οι λάθος εκτιμήσεις σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας. Ασάφεια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος μπαίνει σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς και επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, της διασκέδασης, της τέχνης και των παιδιών.

Όλη σας η προσοχή είναι εστραμμένη στη χαρούμενη και δημιουργική ενασχόληση . Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι η υπέρμετρη γαλαντομία κι ο ενθουσιασμός που μπορεί να σας ωθήσει στη σπατάλη περισσότερων από ότι θα θέλατε.

Γενικά όμως είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι και για εσάς μια πολύ καλή εβδομάδα με προσοχή φυσικά σε θέματα υγείας ή σε εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Ο έρωτας κι η δημιουργία θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και μια σημαντική σχέση θα σταθεροποιηθεί.

Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα θα έχετε αποδοχή, όμως πρέπει να έχετε δομή και σύστημα για να προχωρήσετε.

Τα παιδιά θα είναι ένας από τους λόγους να αισθανθείτε πιο υπεύθυνοι.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας είστε επικεντρωμένοι σε οικογενειακά και παραδοσιακά θέματα. Πολλές από τις ανησυχίες που έχετε φωτίζονται – αναδεικνύονται κι έτσι τις χειριστείτε και να τις αντιμετωπίσετε πιο εύκολα με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων.

Στις 23/5 ενώ κάνετε συζητήσεις που σας χαροποιούν ή ασχολείστε με τα χόμπι σας, πρέπει συγχρόνως να είστε προσεκτικοί με υποσχέσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα. Μετά τις 20/5 επικεντρώνετε την προσοχή σας σε θέματα οικογενειακά και ακινήτων. Ο Δίας επηρεάζει εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές του ζωδίου κάνοντας σας αισιόδοξους και καλοπροαίρετους.

Πρέπει όμως να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην μεγαλοποιείτε τις προσδοκίες σας σε ότι αφορά κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και γενικότερα το σπίτι σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης βοηθά να κατακτήσετε τον/την αγαπημένο σας. Έχετε αγωνιστική διάθεση κι ένα σπορ θα είναι ότι πρέπει αυτή την περίοδο. Στο χώρο του σπιτιού αισθάνεστε άνετα κι οι σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα έχουν ομαλοποιηθεί.

Αυτό σας βοηθά να σταματήσετε να είστε “παροπλισμένοι”, αφού βλέπετε ότι η οικογένεια σας συμπαραστέκεται.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να “μεταμορφώσετε” την κοινωνική σας ζωή.

Πολλά θέλετε να αλλάξετε που έχουν ρίζες από το παρελθόν και τώρα είστε αρκετά δημιουργικοί και επικοινωνιακοί για να τα καταφέρετε.

Προσοχή χρειάζεται γιατί ο Ποσειδώνας, αν και αγαπητός πλανήτης για εσάς, σας κάνει να μην βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις γύρω σας.

Ιδιαίτερα στις 23/5 να είστε επιφυλακτικοί σε ότι σας λένε τα οικεία πρόσωπα, μπορεί να παρανοήσετε ή να μην λειτουργήσετε πρακτικά (και λογικά) σε ότι αφορά ένα ακίνητο ή ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί.

Written by: DreamCity

Rate it

0%