Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Κινηματογραφος

Saturday Movie: Oxygen (2021)

today15/05/2021 3

Background
share close

Oxygen (2021)

Χώρα: France, USA

Σκηνοθέτης: Alexandre Aja

Ηθοποιοί: Mélanie Laurent, Malik Zidi, Laura Boujenah, Eric Herson-Macarel

Μια γυναίκα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, όπου το οξυγόνο εξαντλείται γρήγορα, και πρέπει να θυμηθεί ποια είναι για να επιβιώσει. Χωρίς διαφυγή. Χωρίς μνήμη. 90 λεπτά για να ζήσει.

Αρκετά καλό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με μια πολύ καλή Melanie Laurent και ένα έξυπνο και εφευρετικό σενάριο. Είναι μια ταινία που την κρατά όλη στον ώμο της η Laurent και τα πάει πολύ καλά.

Αρκετά καλή για κάποιον που του αρέσουν ταινίες σε κλειστό και σταθερό χώρο, με ένα πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά με ενδιαφέρον φουτουριστικό σενάριο και αγωνιώδη εξέλιξη.

 

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία την οποία παρακολούθησα πρόσφατα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

0%