Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 10/05 έως 16/05 από την Κατερίνα Καράμπελα

today10/05/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Κάθε νέα αρχή μας ενθουσιάζει και χωρίς καν να ξέρουμε το αποτέλεσμα, το έχουμε ήδη πλάσει στη φαντασία μας.

Είμαστε καλεσμένοι σε δείπνο κι η σκέψη του καλού φαγητού μπορεί να δημιουργήσει το αίσθημα της πείνας. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα, φανταστείτε όμως να βρισκόμαστε στην αρχή μιας γνωριμίας ή στην αρχή μιας ερωτικής σχέσης. Αν δε φανταστούμε το αντικείμενο του πόθου μας, τότε σημαίνει ότι δε θα υπάρξει ποτέ ο έρωτας. Εξαφανίζεται η μαγεία.

Από το πιο μεγάλο γεγονός ως το πιο μικρό- συνηθισμένο, η κατασκευή του ονείρου ίσως είναι το πιο δυνατό σημείο που μπορεί να εγείρει τα συναισθήματα .

Στην απομόνωση περιμένουμε την κοινωνικότητα.

Στην οχλαγωγία πλάθουμε την ησυχία.

Στην απόγνωση, τη λύτρωση και στην αρρώστια την ίαση.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν εικόνα στο μυαλό μας και συναισθήματα στην καρδιά μας.

Αν ρωτάτε για την πραγματικότητα, ίσως να μη φτάνει από μόνη της για να ζήσουμε τ’ όνειρο.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα με ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές. Εύνοια σε σπουδές, μικρές μετακινήσεις, είναι μια ευκαιρία να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους. Το φλερτ και τα ερωτικά μηνύματα θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Ο Δίας θα βοηθήσει να κατανοήσετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας σε ό,τι αφορά περισσότερο ψυχολογικά θέματα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης μπορεί να κάνει έκρυθμες τις σχέσεις σας με τα οικεία πρόσωπα, όμως θα έχετε και εκπλήξεις σε οικονομικά και ηθικά θέματα. Υποστήριξη από φίλους και παρέες. Συζητήσεις, συμφωνίες που αφορούν κοινές δράσεις θα εδραιωθούν.

Είστε αρκετά σαφείς κι αυτό αναγνωρίζεται από ομάδες, συλλόγους, συνδέσμους κτλ. που μπορεί να συμμετέχετε.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Άλλος ένας τομέας που θα σας απασχολήσει είναι τα κεκτημένα σας ή ηθικά θέματα. Ψυχολογικά θα αισθάνεστε καλύτερα γιατί μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους έστω κι αν ωραιοποιείτε κάποιες καταστάσεις.

Καλό θα είναι βέβαια να είστε πιο ρεαλιστές σε οικονομικά θέματα. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να βρείτε καινούργιους τρόπους ώστε να εξασφαλίσετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ήρεμη εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από όψεις αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται κι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και κάποια έξοδα που θα σας δώσουν χαρά.

Ο Δίας από τις 14/5 και μετά επηρεάζει θετικά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου δίνοντάς σας την ευκαιρία για επέκταση μέσα με συλλογικούς χώρους, πιθανόν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι εντάσεις και τα αναπάντεχα δεν θα λείπουν. Μπορεί να αφορούν ξαφνικές μετακινήσεις ή συζητήσεις που θα αφορούν κάτι πολύ προχωρημένο και διαφορετικό.

Σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να έχετε μια συμφωνία που αφορά την καριέρα και τους στόχους σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας και είναι εμφανής η ζωτικότητα και η δημιουργία σας. Στα μέσα της εβδομάδας γίνεστε το επίκεντρο σε παρέες και φίλους. Αν οι ομάδες που συναναστρέφεστε είναι καλλιτεχνικές ή έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα, θα επικρατεί η ευαισθησία κι ο αλτρουισμός. Η νέα Σελήνη βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή σε κοινωνικό και συναισθηματικό (ψυχολογικό) επίπεδο και να βγείτε προς τα έξω.

Βάλτε στόχο να αρχίστε κάτι καινούργιο που θα σας ικανοποιεί και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας κι αυτό είναι πολύ θετικό. Είστε καλοδιάθετοι και εκπέμπετε στους άλλους αισιοδοξία. Η γοητεία σας σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας είναι μια καλή περίοδος.

Ο Δίας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, φέρνει ευκαιρίες σε θέματα καριέρας και στόχων.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία περίοδος που τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο παίρνοντας πρωτοβουλίες για την απόκτηση μεγαλύτερων εσόδων. Προσοχή βέβαια σε αψυχολόγητες κινήσεις σε ότι αφορά τα έξοδα.

Συζητήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα θα έχουν σαν αποτέλεσμα να καταφέρετε να δρομολογήσετε τους στόχους σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή είναι μία πιο ήπια εβδομάδα έχοντας εξασφαλίσει την εύνοια του Δία σε θέματα σπουδών και γενικότερα στόχων.

Καλό θα είναι να διατηρήσετε ότι καλό πήρατε το προηγούμενο διάστημα και να το αξιοποιήσετε. Τα σχέδιά σας βρίσκονται ακόμα στα “σκαριά”, αφού δεν μπορείτε να τα κοινοποιήσετε άμεσα, όμως είναι καλή ευκαιρία να “φανταστείτε” με ποιο τρόπο θα κάνετε πράξη τους στόχους σας.

Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση, ίσως να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε την αυτοκριτική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που βοηθά να ανασυνταχθείτε. Συναισθηματικά είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύες στο τέλος της εβδομάδας, αυτόματα θα έχετε την αισιοδοξία και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους στόχους σας, με “όπλο” την καλή σας διάθεση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης είναι στο δεκαήμερο σας κι αυτό δείχνει την τάση να αγωνίζεστε για ότι σας ενδιαφέρει. Μεγάλη ένταση και δυναμική παρουσία σε κοινές δράσεις θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Ξαφνικά γεγονότα με φίλους, παρέες, ομοϊδεάτες θα είναι μια έκπληξη για εσάς, αν και πολύ πιθανόν είναι εσείς να έχετε κάνει την αρχή για όλο αυτό.

Μυστικές συμφωνίες και συζητήσεις για οικονομικά θέματα που αφορούν διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους, μπορεί να πετύχουν.

Τρίτο δεκαήμερο. Κοινωνική δράση και προσήλωση σε ιδέες. Είστε επικεντρωμένοι στους φίλους και τις παρέες σας. Αν ασχολείστε με διδασκαλία, καλλιτεχνικά, ταξίδια, σπουδές και πνευματικά θέματα τότε σίγουρα θα έχετε δημιουργική φαντασία.

Η νέα Σελήνη είναι θετική και σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή και μια κοινή δράση.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Τα ξαφνικά γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος έχουν καταλαγιάσει. Εύνοια σε συλλογικές δράσεις και καλή φήμη. Ευχάριστες στιγμές με παρέες και φίλους.

Ο Δίας από τις 14/5 και μετά ευνοεί οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις ή κληρονομικά.

Δεύτερο δεκαήμερο. Καλή εβδομάδα για εσάς, όμως πρέπει να προσέχετε τον κρυφό ανταγωνισμό, είτε προέρχεται από εσάς είτε από άλλους. Στα θέματα καριέρας ίσως ξαφνικά καταφέρετε κάτι από μία τολμηρή ενέργεια, πάντα βέβαια πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Την ίδια στιγμή μια συμφωνία ή μια συνεργασία θα κατοχυρωθεί.

Συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν με τον/την σύντροφο για να κατανοήσει τις ιδέες σας ώστε η σχέση ή συμβίωσή σας να διέπεται από σταθερότητα και όχι από καταπίεση.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία ήρεμη εβδομάδα που σας βρίσκει επικεντρωμένους στους στόχους και την καριέρα σας. Ίσως πάρετε βοήθεια από μία χρηματοδότηση, δεν αποκλείεται να έχετε βοήθεια οικονομική από τον/την σύντροφο ή να κάνετε μια επένδυση που αφορά καλλιτεχνικά ή πνευματικά θέματα, πάντα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διαβάζετε τα “ψιλά γράμματα”.

Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κινητοποιηθείτε σε ότι αφορά την καριέρα και τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό κι έτσι μπορείτε να αναδιοργανωθείτε. Άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία ή με κύρος π.χ. προϊστάμενος σας συμπαθούν. Ο Δίας στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει στους Ιχθύες και ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σε ότι αφορά νομικά θέματα, συνεργασίες και το κυριότερο τη σχέση με τον/την σύντροφο.

Αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε μια συγκατοίκηση είναι πολύ καλή αυτή η περίοδος.

Δεύτερο δεκαήμερο. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή με ότι αυτό εμπεριέχει. Δυναμική παρουσία σε παρέες, ομάδες, εταιρείες κτλ. που συμμετέχετε με την τάση να επιβληθείτε στους ομοϊδεάτες σας.

Παίρνετε πρωτοβουλίες που ξαφνιάζουν τους άλλους κι ένας αέρας ανανέωσης φυσάει στη ζωή σας. Συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες κατοχυρώνουν τη θέση σας στην επαγγελματική ζωή.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς με πολλές όμως μεταπτώσεις, αφού θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, αλλά κάποια πράγματα σας κρατάνε πίσω. Όμως δεν το βάζετε κάτω κι αφήνετε τη φαντασία και τον ιδεαλισμό να οδηγήσουν τις σχέσεις σας.

Ο/Η σύντροφος κι οι συνεργάτες αναπτερώνουν τις ελπίδες σας.

Αν έχετε στόχο μια συνεργασία για καλλιτεχνική ή πνευματική δραστηριότητα, τότε είναι μία καλή περίοδος. Η νέα Σελήνη βοηθά να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να ασχοληθείτε με τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, όμως έχει θετικό πρόσημο αφού η Αφροδίτη βοηθά να περάσετε όμορφα απαλλαγμένοι από άγχος. Συναισθηματικά, θα είναι σαν να ταξιδεύετε με τον ερωτικό σας σύντροφο σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα.

Εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, φιλοσοφία και στόχους. Απελευθερώστε τα συναισθήματά σας.

Ο Δίας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας μετά τις 14/5.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία κουραστική εβδομάδα, ίσως γιατί είστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Ο Άρης προκαλεί εντάσεις κι ο Ουρανός ξαφνικά γεγονότα, αν στρέψετε τη δυναμική αυτή, ώστε να φέρετε εις πέρας τους στόχους σας τότε θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή συζητήσεις και συμφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα σας καθησυχάζουν.

Συναισθηματικά έχετε ανάγκη τη σταθερότητα. Ίσως λάβετε νέα που προωθούν τη δημιουργικότητά σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν ή με οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Ίσως βρεθούν λύσεις μέσα από την δουλειά σας ή μέσα από καθημερινές ασχολίες. Θα προσπαθήσετε αυτό το διάστημα να συνδυάσετε τις υποχρεώσεις σας με την “θολή” πρακτική πλευρά της ζωής σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας έδωσε και θα σας δώσει αργότερα ο Δίας σε ερωτικό και δημιουργικό επίπεδο.

Η νέα Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να ξεδιαλύνετε θέματα που αφορούν το παρελθόν ή θέματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θα είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς αφού δεν σας επηρεάζουν οι “μεγάλοι” πλανήτες, ούτε οι όψεις αυτής της περιόδου. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να ανασυνταχθείτε.

Η Αφροδίτη δείχνει ότι συναισθηματικά σας απασχολούν θέματα του παρελθόντος.

Ο Δίας επηρεάζει θετικά από τις 14/5 και μετά εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές του ζωδίου φέρνοντας αισιοδοξία και ευκαιρίες στον έρωτα και τη δημιουργία. Τα παιδιά είναι πηγή χαράς

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, θέλετε να ζήσετε το διαφορετικό, θέλετε να κάνετε νέες ανακαλύψεις και υπερασπίζεστε τις ιδέες, τους στόχους και τις φιλοσοφίες σας. Έτσι λοιπόν έχετε μία ξαφνική αντίδραση ή αποστασιοποίηση αλλά με δυναμικό τρόπο, σε ότι διαφορετικό συμβαίνει με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Συζητήσεις για οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις θα γίνουν με την οικογένεια, ώστε να μπουν σε τάξη κάποιες εκκρεμότητες που σας πιέζουν, που μπορεί να αφορούν και ακίνητα.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντι σας, είστε προσηλωμένοι στον/στην σύντροφο και θα θέλατε να κάνετε μια νέα αρχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Λειτουργείτε ιδεαλιστικά αλλά πολύ ρομαντικά. Συναισθηματικά θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα.

Συνεργασίες για δημιουργικά, πνευματικά και καλλιτεχνικά θέματα είναι εφικτά, αφού λειτουργείτε καλύτερα μαζί με άλλους αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, οι πολλές εντάσεις έχουν φύγει και τώρα πρέπει να αναδιοργανωθείτε. Η Αφροδίτη είναι απέναντί σας κι αυτό δείχνει την αγάπη και την συμπαράσταση από τον/την σύντροφό σας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις ομαλοποιούνται όπως και οι συνεργασίες σας.

Ο Δίας μετά τις 14/5 σας δίνει εύνοια σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα ή ακίνητα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Δύσκολα μπορείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, όταν είναι να αντιμετωπίζετε τις οικονομικές εκκρεμότητες, την καθημερινότητα και καταστάσεις που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας. Μπορεί όμως να υπάρξει μία ξαφνική λύση σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Την ίδια στιγμή συζητήσεις και συμφωνίες μπορούν να ξεδιαλύνουν κάποιες σχέσεις και να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στο χώρο της δουλειάς και να σκεφτείτε καινούργιους τρόπους λειτουργίας σε καθημερινά θέματα. Είστε προσηλωμένοι στην εργασία σας και την πρακτική πλευρά της ζωής.

Πρέπει να αρχίσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ίσως άτομα της οικογένειας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια σε πρακτικά θέματα π.χ. γραφειοκρατικά ή υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε απαλλαγμένοι από εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα, έχετε ανάγκη την ανάπαυλα που σας προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Η Αφροδίτη σας κάνει πιο άνετη την καθημερινότητα και οι συνθήκες στο χώρο εργασίας φαίνεται να ομαλοποιούνται.

Τα θέματα υγείας δεν σας απασχολούν τόσο έντονα κι έτσι αισθάνεστε καλύτερα.

Ο Δίας μπαίνει στον τομέα της επικοινωνίας μετά τις 14/5 κι επηρεάζει εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές του ζωδίου. Οι κοινωνικές σχέσεις, η επιμόρφωση, ο γραπτός και προφορικός λόγος θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτυχτείτε.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης δημιουργεί εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις τυχών “επιθέσεις” του/της συντρόφου και θα δείτε ότι μέσα από συζητήσεις και βοήθεια από συγγενείς και φίλους η ένταση θα εξανεμιστεί.

Αν ο λόγος σας διέπεται από ανιδιοτέλεια και καλοσύνη θα μπορέσει να ηρεμήσει και τον πιο δύσκολο αντίπαλο.

Οικονομικά θέματα που αφορούν την εργασία θα λυθούν με πρακτικό τρόπο κι ίσως να παγιώσουν κάποια από τα έσοδά σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στην καλή πλευρά της ζωής, αλλά και αρκετά δημιουργικοί.

Οι φοβίες σας υπάρχουν κι έτσι δεν μπορείτε να περάσετε στο έπακρο μια τέλεια ερωτική περίοδο. Όμως είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, αφού σας κατανοεί ο ερωτικό σας σύντροφος, τα λόγια κι οι πράξεις του είναι πηγαίες και διέπονται από ρομαντισμό.

Θετική η νέα Σελήνη, δείχνει νέα ξεκινήματα σε μια συναισθηματική σχέση ή σε μια δημιουργική προσπάθεια. Τα παιδιά είναι στο επίκεντρο και ασχολείστε μαζί τους με χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, αφού δεν επηρεάζεστε από τις όψεις που δημιουργούνται στο πλανητικό σκηνικό. Όμως η Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας κάνει τις μέρες σας άκρως ερωτικές και χαρούμενες.

Εύνοια σε ότι αφορά τα παιδιά σας αλλά και σε ότι σας ευχαριστεί π.χ. τα χόμπι.

Ο Δίας μετά τις 14/5 μπαίνει στον τομέα των οικονομικών, οπότε οι γεννημένη στις αρχές του ζωδίου θα έχουν ευκαιρίες να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης είναι σε δύσκολο σημείο για εσάς, γιατί δίνει μια έντονη καθημερινότητα. Πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις στο χώρο δουλειάς, αποφύγετε όμως να φέρνετε στο σπίτι τα εργασιακά προβλήματα, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν ξαφνικά γεγονότα και ξεσπάσματα, όμως μπορούν να βρεθούν και λύσεις αν χαμηλώσετε τους τόνος.

Αυτό το διάστημα είστε αρκετά κουρασμένοι και αυτό μπορεί να επηρεάζει την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Συζητήσεις και μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα θα ισορροπήσουν την ένταση. Κάνετε μικρές ευχάριστες διαδρομές τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στην οικογένεια κι η νέα Σελήνη σας δείχνει ότι πρέπει να κοιτάξετε με “ζεστή” ματιά τα οικεία πρόσωπα και τα θέματα που αφορούν τα ακίνητα, κάνετε μια νέα αρχή που θα ολοκληρωθεί σε περίπου 28 ημέρες.

Υπάρχει η κατανόηση και συμπαράσταση που χρειάζεστε σε ηθικά και οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα χωρίς εντάσεις και δυσκολίες, επωφεληθείτε της ευκαιρίας και πράξτε το σωστό. Η Αφροδίτη είναι στο τομέα της οικογένειας και αυτό δείχνει ότι οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια ομαλοποιούνται.

Μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι, να το κάνετε πιο όμορφο ώστε να είναι ευχάριστη η διαμονή σας εκεί π.χ. διακοσμήστε το χώρο σας.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός είναι το πέρασμα του Δία στο δεκαήμερο σας, που θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δίνοντας ευκαιρίες σε κάθε τομέα της ζωή σας, όπως και μια ομπρέλα προστασίας σε ότι κι αν συμβεί.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι πολύ καλή εβδομάδα και για εσάς χωρίς φυσικά να λείπουν τα απρόοπτα, που στην προκειμένη περίπτωση μόνο καλό μπορούν να φέρουν. Θα αγωνιστείτε για τη χαρά, για τη δημιουργία, αλλά θα διεκδικήσετε και τον/την ερωτικό σας σύντροφο.

Δυναμικές λύσεις ή ξαφνικά γεγονότα όπως μετακινήσεις και ριζοσπαστικές λεκτικές αντιπαραθέσεις μπορεί να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε το ποθούμενο.

Συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, μπορεί να βοηθήσουν να βγείτε από την απομόνωση και να μετριάσετε τις φοβίες σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα και κοινωνικότητα. Το κοντινό σας περιβάλλον, οι συγγενείς κι οι φίλοι είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Είστε αρκετά ευαίσθητοι, ρομαντικοί και δοτικοί με τον περίγυρό σας.

Σεμινάρια ή σπουδές θα έχουν σχέση με συγγραφή, πνευματικά θέματα ή καλλιτεχνικά. Ο λόγος σας είναι πολύ ενθαρρυντικός κι η βοήθεια που δίνετε στους άλλους ανιδιοτελής. Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς αφού βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σπουδές, επικοινωνία κτλ.

Ανανεώστε τις σχέσεις σας με το κοντινό περιβάλλον π.χ. συγγενείς και φίλους.

Written by: DreamCity

Rate it

0%