Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Κινηματογραφος

Saturday Movie: Voyagers (2021)

today08/05/2021 4

Background
share close

Voyagers (2021)

Χώρα: USA, Czech Republic, Romania, UK

Σκηνοθέτης: Neil Burger

Ηθοποιοί: Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead

Με το μέλλον της γης και κατ’ επέκταση της ανθρωπότητας να βρίσκεται σε κίνδυνο, μια ομάδα νεαρών ανδρών και γυναικών, αναθρεμμένων για ευφυΐα και υπακοή, ξεκινούν μια αποστολή αποικιοποίησης ενός μακρινού πλανήτη. Όταν όμως ανακαλύπτουν ανησυχητικά μυστικά γύρω από την αποστολή, αψηφούν την εκπαίδευση τους και αρχίζουν να εξερευνούν την πιο πρωτόγονη φύση τους. Καθώς η ζωή στο σκάφος εισέρχεται στο χάος, αρχίζουν να καταλαμβάνονται από τον φόβο, τον πόθο και την ακόρεστη πείνα για δύναμη.

Πρόκειται για μια ευκολόπεπτη ταινία, η οποία δημιουργήθηκε από μία πρωτότυπη σεναριακή ιδέα. Θα μπορούσε όμως να είναι πολύ καλύτερη ποιοτικά και να μην καταλήξει να αναλώνεται σε τετριμμένες καταστάσεις. Είναι όμως ικανή να προσφέρει ένα όμορφο σχεδόν-δίωρο σε όσους την παρακολουθήσουν.

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία την οποία παρακολούθησα πρόσφατα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

0%