Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

Μαντεύω την Αγάπη – Νέο τραγούδι των Παναγιώτη Φλωρού – Βαγγέλη Δουκουτσέλη

today08/05/2021 3

Background
share close

Πρόκειται για την πρώτη μουσική συνεργασία του Παναγιώτη Φλωρού και του Βαγγέλη Δουκουτσέλη που ακούει στον τίτλο ‘’Μαντεύω την αγάπη’’.

Το τραγούδι μιλάει για μια αγάπη που ο δέκτης της δεν ξέρει αν βλέπει μία πραγματική ή μία ψεύτικη. Καθώς το βάρος της ζυγαριάς πέφτει προς την ψεύτικη αγάπη αποφασίζει να μη δώσει συνέχεια και να μείνει μόνο στα όνειρα.

Τη μουσική, την ενορχήστρωση και την ερμηνεία ανέλαβε ο Παναγιώτης Φλωρούς, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Στα φωνητικά η Έλενα Τζήκα και ο Στέλιος Λαδάς

Ο Παναγιώτης Φλωρούς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 1997. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική ξεκινώντας μαθήματα Πιάνου και Θεωρίας σε ηλικία 5 ετών από την μητέρα του (Απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου). Σπουδές: Σε ηλικία 12 ετών δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή του στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης κατακτώντας την έβδομη θέση. Στα έξι χρόνια φοίτησης του στο Μουσικό Σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα Κλασικού Πιάνου, Ταμπουρά, Κλασικού Βιολιού, Βυζαντινής Μουσικής & Ευρωπαϊκής Μουσικής (Θεωρίας-Αρμονίας κ.α). Το 2014 απέσπασε το Πτυχίο Αρμονίας με Βαθμό ΑΡΙΣΤΑ από το Δημοτικό Ωδείο Προποντίδας, Το 2016 το Πτυχίο Αντίστιξης, Το 2017 το Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής, Το 2018 Πτυχίο Φυγής (Φούγκας) και το Πτυχίο Ενοργάνωσης Πνευστών Οργάνων (Διεύθυνση Μπάντας) από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Επιπροσθέτως, παρακολούθησε έναν εξάμηνο κύκλο σεμιναρίων Μουσικοπαιδαγωγικών από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Το 2017 αποφοίτησε από το ΔΙΕΚ Επανομής στην ειδικότητα Μουσικής Τεχνολογίας – Ηχοληψίας. Το 2020 απέσπασε το Πτυχίο Μονωδίας (Κλασικό Τραγούδι) με Βαθμό ΑΡΙΣΤΑ από την μουσική Σχολή “ΝΤΕΠΩ” Σήμερα, συνεχίζει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο και παράλληλα συνεχίζει για το Δίπλωμα Σύνθεσης. Παρόλα αυτά, τον κέρδισε και το μπουζούκι και το 2016 αποφασίζει να κάνει εντατικά μαθήματα. Από το 2018 ξεκίνησε ως ενεργό μέλος να παίζει Σαξόφωνο στην φιλαρμονική της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής και της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής. Ως Συνθέτης: Το 2012 έγραψε την μουσική για τον ύμνο της ποδοσφαιρικής ομάδας «Διγενής Λακκώματος» σε ηλικία 14 ετών που κυκλοφόρησε ανεπίσημα. Το 2018 επισημοποιήθηκε ο ύμνος σε ενορχήστρωση δικιά του όπου είναι διαθέσιμος στο Youtube. Τέλος, το 2015 έγραψε την μουσική στο κομμάτι «Αν Δείτε την Αγάπη μου – Annie Nikolaidou» Επαγγελματική Σταδιοδρομία: Ο Παναγιώτης Φλωρούς εργάστηκε σαν Χοράρχης (Μαέστρος) στην χορωδία της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης σε ηλικία 18 ετών, ενώ σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής, και ταυτοχρόνως δραστηριοποιείται σε βραδινές εμφανίσεις ως Μουσικός – Αρμονίστας -Τραγουδιστής στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική αλλά και ως Ψάλτης σε ναούς. Tέλος, ασχολείται επαγγελματικά και με την δημιουργία Demo & Ενορχηστρώσεων στο δικό του Studio!

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφραστής και στιχουργός. Από το 2010 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε περιοδείες σε Κύπρο, Αυστραλία, Γερμανία και Ρουμανία. Τελευταία του δουλειά η συμμετοχή στην 4η και 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘’Το Καφέ της Χαράς’’. Πέρα από την υποκριτική,  ασχολείται ενεργά και με την στιχουργική έχοντας υπογράψει τραγούδια  για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Peter Wilson, η Κωνσταντίνα Σάννη κ.α.

Written by: DreamCity

Rate it

0%