Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 03/05 έως 09/05 από την Κατερίνα Καράμπελα

today03/05/2021 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά.

Υπερβολή μέσα σε θεμιτά όρια μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξή μας. Η έντονη έκφραση των συναισθημάτων κι η υπεραισιοδοξία είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά, είναι η επιθυμία ή η τάση να γίνουν πραγματικότητα οι προσδοκίες μας.

Τουλάχιστον δείχνουν την ανάγκη ή την πρόθεση να πραγματοποιήσουμε την υπερβολή.

Αν στον αντίποδα ξεπερνάμε τα όρια του εφικτού, τότε είναι απλά μια ουτοπία …

Όποιος θέλει ας τη ζήσει.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αρχίζετε να γίνεστε πιο κοινωνικοί, πολλές μετακινήσεις και συμφωνίες. Πράγματα που είχατε αφήσει πίσω στην καθημερινή σας ζωή αρχίζουν και κινούνται. Ευχάριστες ειδήσεις την Κυριακή για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα. Όμως στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν οικονομικές πιέσεις και αναβολές.

Προσοχή σε ότι αφορά κοινές δράσεις ή παρέες γιατί ίσως κουραστείτε με τα “πρέπει” τους.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα αισθάνεστε ότι οικονομικά και ηθικά θέματα έχουν βρει το δρόμο τους. Μην κάνετε συμφωνίες, αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Σε βάθος χρόνου πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει στους στόχους και την καριέρα σας.

Μέσα από σκληρούς αγώνες θα έχετε οικονομικές απολαβές, το θέμα είναι τι θα πρέπει να απαρνηθείτε για να κερδίσετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου αποφύγετε τα περιττά έξοδα με τους φίλους και τις παρέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Στο τέλος της εβδομάδας θα δείτε ότι κάποιες από τις συμφωνίες αποδίδουν καρπούς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας κι αυτό σας δίνει ενέργεια και δημιουργικότητα (χρόνια πολλά!).

Ο Ουρανός αλλάζει άρδην τις μέχρι τώρα συνθήκες που επικρατούσαν στην ζωή σας, δεχθείτε το απρόσμενο.

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε πίεση αλλά και ευθύνες ή από ένα πρόσωπο μεγάλο στην ηλικία ή από άτομα με κύρος π.χ προϊστάμενος.

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη σας κάνει αγαπητούς (αλλά και γοητευτικούς). Πιθανόν να ζήσετε κάτι πολύ ρομαντικό. Είστε όμως μέσα στην υπερβολή και σε αυτά που λέτε αλλά και σε ερωτικά θέματα.

Το πάθος θα κυριαρχεί στην ζωή σας. Είναι μία περίοδος που δεν θα διστάσετε να κάνετε καινοτομίες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Αν τελικά το αποφασίσετε, δεν έχετε πάρα να ζήσετε τις στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής από τις 4/5 μπαίνει στο ζώδιο σας. Είστε πιο επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και αεικίνητοι.

Θέλετε να τα προλάβετε όλα και τα καταφέρνετε. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη, εκτός από όλα τα προηγούμενα, σας δίνει τη λάμψη της αισιοδοξίας κι αυτό έχει αντίκτυπο και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ουδέτερη σε γενικές γραμμές θα είναι αυτή η περίοδος για εσάς, φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και θα έρθουν και τα καλύτερα. Πολλά από τα σχέδια σας καθυστερούν, πρέπει να έχετε υπομονή και να μην απογοητεύστε. Βάλτε στόχους ρεαλιστικούς και θα τα καταφέρετε.

Τρίτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε ωραιοποιήσει μια συναισθηματική σχέση. Μυστικές συζητήσεις για ότι αφορά στόχους και καριέρα.

Έχετε μεγάλες προσδοκίες σε κρυφά οικονομικά ή ερωτικά θέματα ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, αναπροσδιορίζετε κάποιες καταστάσεις. Οι ειδήσεις και τα μηνύματα είναι συγκεχυμένα, ίσως κάνετε κρυφές συζητήσεις. Μην βγάζετε ακόμα συμπεράσματα. Την Κυριακή, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα κρύβετε τα συναισθήματά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ξαφνικά γεγονότα σε συλλογικούς χώρους ή παρέες είναι μέσα στο πρόγραμμα γενικότερα στο επόμενο διάστημα. Είστε επικεντρωμένοι σε μια συλλογική προσπάθεια, όμως ίσως υπάρξουν πιέσεις σε οικονομικά θέματα που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους.

Μπορείτε να αναδιοργανωθείτε, καθώς είναι μια ουδέτερη κατά τα άλλα εβδομάδα.

Τρίτο δεκαήμερο. Μία πολύ ρομαντική περίοδος με πολλές υπερβολές όμως και σε ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις. Μην πάρετε ρίσκο για μία συνεργασία ή για μια συλλογική δράση, νομίζω ότι είστε υπεραισιόδοξοι.

Ο/Η σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες- συνέταιροι θα έχουν καταλυτική επιρροή στις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους φίλους και τις παρέες σας.

Για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου το πάθος δεν θα λείψει από την ζωή σας αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς αφού δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από όψεις. Όμως ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται σε μια καλή θέση από τις 4/5 και μετά. Έχετε επαφές με ομάδες, συλλόγους, παρέες και γενικά γίνεστε πολύ κοινωνικοί.

Την Κυριακή η Αφροδίτη, στον ίδιο τομέα, σημαίνει ότι θα έχετε οφέλη από την συμμετοχή σας σε όλα αυτά, που θα φανούν την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρα ο Άρης προκαλεί εσωτερικές εντάσεις, ίσως να υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές.

Δεύτερο δεκαήμερο. Μετά την έντονη καθημερινότητα της προηγούμενης εβδομάδας, μπορείτε να ανασυγκροτηθείτε.

Οι συνεχείς πιέσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες δυσχεραίνουν την αφοσίωσή σας στους στόχους και την κοινωνική σας καταξίωση.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα θα είναι αμφιλεγόμενη. Έχετε όλη την καλή διάθεση να κατανοήσετε τους άλλους. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες τρέφετε ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο και βασίζεστε σε μία επένδυση ή ελπίζετε στην επιτυχία των στόχων σας.

Προσοχή στις υπερβολές, μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Οι συνεργασίες θα βοηθήσουν σε μία επένδυση (ίσως και οικονομικά) αλλά μην εναπόθετε εκεί όλες τις προσδοκίες σας.

Σε γενικές γραμμές αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η καριέρα και οι στόχοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης συνεχίζει να σας κάνει έντονα κοινωνικούς και προστάτες σε ομαδικές δράσεις, έχετε μια αγωνιστική διάθεση. Μετά τις 4/5 κινητοποιήστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Συζητήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες σε ότι αφορά την καριέρα στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την αίσθηση ότι τα καταφέρνετε.

Δεύτερο δεκαήμερο. Έχετε αισιοδοξία και δημιουργία μέσα σας αυτή την περίοδο.

Όμως στα μέσα της εβδομάδας θα αισθανθείτε ότι πιέζεστε από την καθημερινότητα και η δουλειά δεν σας αφήνει χρόνο να ζήσετε πιο ελεύθερα, όπως θα θέλατε.

Τρίτο δεκαήμερο. Ρομαντική διάθεση θα επικρατεί στη σχέση με τον/την σύντροφο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι υπερβολές και σε σχέση με την εργασία αλλά και τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Κατά τα άλλα θα είναι μία πολύ ερωτική εβδομάδα που το πάθος θα κυριαρχεί.

Με ότι καταπιάνεστε θα διέπεται από επιμονή (για να μην πω από εμμονή).

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, αλλά με πολύ καλή διάθεση. Μετά τις 4/5 θα έχετε στο μυαλό σας σε ταξίδια, σπουδές και θα έχετε μία φιλοσοφική διάθεση σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Την Κυριακή η Αφροδίτη σας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους, θέλετε να πάρετε το ταίρι σας και ταξιδέψετε “σε άλλη γη σε αλλά μέρη” έστω και νοητά.

Δεύτερο δεκαήμερο. Έχετε ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε και να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό. Οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με υποχρεώσεις προς τρίτους σας απασχολούν. Βρείτε την ισορροπία, ώστε να φέρετε εις πέρας ένα δημιουργικό εγχείρημα.

Θέματα από το παρελθόν σας εμποδίζουν να ζήσετε ξένοιαστα ότι σας ευχαριστεί.

Τρίτο δεκαήμερο. Βλέπετε θετικά κάποιες οικονομικές απολαβές από την δουλειά. Περιμένετε βοήθεια, αλλά μην υπερβάλετε και μην κάνετε σχέδια πριν δείτε τα αποτελέσματα. Η οικογένεια, παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, θα σας στηρίξει. Το πάθος δεν θα λείπει από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Από τις 4/5 θα πρέπει να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν.

Συμφωνίες και μετακινήσεις για δάνεια, ασφάλειες και κληρονομικά. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε εύνοια σε αυτά τα θέματα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στον/στην σύντροφο. Θέματα της οικογένειας ή κάποιων ακινήτων θα σας πιέσουν κι αυτό ίσως να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Όμορφες, ρομαντικές στιγμές θα περάσετε με τον/την σύντροφο. Κάποια γεγονότα μπορεί να ανανεώσουν την σχέση σας. Θέματα και συζητήσεις από το παρελθόν επανέρχονται, ο λόγος σας έχει απήχηση στο ταίρι σας.

Οι συμφωνίες για συνεργασίες γίνονται με ένα τρόπο που καταρρίπτουν προηγούμενα κεκτημένα.

Μην είστε υπερβολικοί σε ότι αφορά οικογενειακά και συντροφικά θέματα. Σημαντικές αναθεωρήσεις σε σχέση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες είναι ο λόγος που θα σας κάνει να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς.

Προσοχή στις υπερβολές όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου στο πως εκφράζεστε. Ο Ερμής μετά 4/5 σας φέρνει αντιμέτωπους με συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Την Κυριακή θα δείτε ότι οι σχέσεις σας ομαλοποιούνται.

Δεύτερο δεκαήμερο. Χωρίς μεγάλες μεταπτώσεις θα περάσει η εβδομάδα, φαίνεται ότι προσπαθείτε να αναδιοργανωθείτε από τις διακοπές του Πάσχα. Αισθάνεστε όμως ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και η καθημερινότητα είναι αυτή που θα σας απασχολήσει.

Τρίτο δεκαήμερο. Σε πρακτικά θέματα θα έχετε βοήθεια από την οικογένεια. Είστε πολυάσχολοι και τρέχετε να προλάβετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με την εργασία ή με θέματα υγείας. Καλό θα είναι να μην υπερβάλετε.

Έσοδα από την εργασία προέρχονται από μεγάλες καινοτομίες ή ξεκαθαρίσματα. Κρατήστε μικρό καλάθι σε ότι αφορά υποσχέσεις που θα σας δοθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις για εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο ή για διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων, που μπορεί να αφορούν και την υγεία. Στο τέλος της εβδομάδας η καθημερινότητα εξομαλύνεται.

Προσοχή σε υπερβολές όσοι έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Θέλετε να περάσετε όμορφα, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και τα παιδιά.

Ο ερωτικός σύντροφος είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

Όμως, στην αρχή της εβδομάδας, ηθικά ή οικονομικά θέματα θα περιορίσουν τον αυθορμητισμό σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ρομαντικά λόγια θα σας γαληνέψουν στην αρχή της εβδομάδας. Μην κάνετε άσκοπα έξοδα μόνο και μόνο για να περάσετε όμορφα. Επίσης προσοχή, μην ακούτε υποσχέσεις για δημιουργικά-καλλιτεχνικά θέματα γιατί μπορεί να είναι υπερβολές.

Εκφράζετε τον έρωτά σας με μεγάλη άνεση, μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε, ειδικά αν αφορούν έξοδα.

Ίσως γίνετε ιδιαίτερα γαλαντόμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θετική είναι αυτή η εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τις όψεις που γίνονται αυτό το διάστημα.

Μετά τις 4/5 θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις. Ερωτικά μηνύματα και συμφωνίες για δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα.

Από την Κυριακή και μετά η Αφροδίτη εγκαινιάζει μία ερωτική περίοδο για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος στο δεκαήμερο σας δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς τους αυθόρμητους Υδροχόους, όμως σας βάζει στο “τριπάκι” να γίνετε πιο μεθοδικοί.

Στην αρχή της εβδομάδας, εκτός από την στάση των οικείων, που σας ξαφνιάζει με τον απρόβλεπτο τρόπο συμπεριφοράς, αποστασιοποιείστε κι εσείς από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τρίτο δεκαήμερο. Τη συμπαράσταση της οικογένειας θα έχετε αυτό το διάστημα, σε ηθικά και οικονομικά θέματα. Θέλετε να τους προσφέρετε ότι περισσότερο μπορείτε και με λόγια αλλά και έμπρακτα, βρίσκοντας λύσεις που μπορεί να αντανακλούν τον πιο κρυμμένο εαυτό σας.

Μην υπερβάλετε σε ότι αφορά ένα ακίνητο, την πατρίδα κτλ. και ψάξτε τις λεπτομέρειες, γιατί αυτό το διάστημα είστε πολύ ενθουσιώδεις.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Συζητήσεις και διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων για ένα ακίνητο ή για οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Η ομαλότητα θα επέλθει την Κυριακή, θα δείτε σιγά-σιγά ότι θα βρείτε την αρμονία με τους οικείους σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει, προσπαθείτε να βρείτε σταθερές στην επικοινωνία.

Θέλετε να συναναστραφείτε με συγγενείς, φίλους κτλ. Όμως από την άλλη αισθάνεστε “παροπλισμένοι” και αποτραβιέστε από τον κοινωνικό καθημερινό περίγυρο.

Σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

Τρίτο δεκαήμερο. Όμορφα παρηγορητικά λόγια θα σας γαληνέψουν. Το περιβάλλον σας συμπαθεί κι ίσως να έχετε κάποια μηνύματα συναισθηματικού χαρακτήρα. Μιλάτε και συμπεριφέρεστε με αγάπη στον περίγυρό σας.

Θέλοντας να βοηθήσετε τους άλλους, ίσως υπερβάλετε στις υποσχέσεις σας, όμως αυτό που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι να βρείτε λύσεις. Θέματα που έχουν σχέση με μία επιμόρφωση θα σας κάνουν να αισθανθείτε αισιόδοξα.

Η εμπλοκή σε μια κοινή δράση θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, μιλάτε για το μέλλον και το παρελθόν που αφορά μια ιδέα ή τους ομοϊδεάτες σας ή την παρέα σας. Ριζοσπαστικός λόγος.

Written by: DreamCity

Rate it

0%