Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Βιβλίο

«Το Γαργαλητό του Ήλιου» ένα μαγικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους!

today30/04/2021 3

Background
share close

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε παγκοσμίως, η τέχνη αποτελεί μια ευχάριστη διαφυγή για όλους μας. Όταν τώρα αυτή η διαφυγή απευθύνεται στα παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του κόσμου, μιλάμε για έναν μικρό θησαυρό, τον οποίο μετατρέπει σε ένα μικρό θαύμα η συμμετοχή ενός νέου και ταλαντούχου ανθρώπου.

Ο λόγος για το παραμύθι της Έλενας Μπαλάφα «Το Γαργαλητό του Ήλιου» την εικονογράφηση του οποίου υπογράφει η νεαρή και πολύ ταλαντούχα Βάγια Σάρλη και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite .

«Ένα παράξενο γεγονός έρχεται να ταράξει το φωτεινό και ζωηρό βασίλειο του βασιλιά Μαζούν. Ο βασιλιάς που δεν γεννήθηκε από βασιλιά, ένας άνθρωπος που έκανε κάτι που κανείς δεν μπορούσε, μια γλυκιά πεταλούδα, ένας θλιμμένος άγριος δράκος και μία περίεργη αρκούδα συναντιόνται τυχαία για να δώσουν λύση στο μυστήριο του βασιλείου και η ζωή τους αλλάζει».

Η συγγραφέας του Έλενα Μπαλάφα είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της σχολής Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ως κοινωνική λειτουργός έχει εργαστεί σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και αιτούντων άσυλο, σε κοινωνικές δομές για την αντιμετώπιση της φτώχιας, σε δομές επανένταξης αστέγων, ενώ αυτήν την στιγμή εργάζεται ως ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό σε δομή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Παράλληλα, ασχολείται µε την στιχουργική και τη διαφήμιση, ενώ έχει µμακροχρόνια παρουσία στο ραδιόφωνο ως ραδιοφωνική παραγωγός, εκφωνήτρια διαφημιστικών σποτ και official announcer.

Η Έλενα, λοιπόν, βρήκε στο πρόσωπο της νεαρής Βάγιας Σάρλη την πραγμάτωση του οράματος που είχε για αυτό το πρώτο της παραμύθι. Μια παιδικότητα λίγο πιο ενήλικη, γιατί μπορεί να πρόκειται για παιδικό παραμύθι αλλά η συγγραφέας ήθελε να απευθύνεται και στα πιο μεγάλα παιδιά.

Η ταλαντούχα Βάγια Σάρλη έχει καταγωγή από τους όμορφους Ταξιάρχες Κύμης στην Εύβοια και είναι μαθήτρια τρίτης λυκείου. Το ταλέντο της στην τέχνη της εικονογράφησης ξεκίνησε να εκδηλώνεται από τα πρώτα της χρόνια οδηγώντας την στο υπέροχο αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από αυτήν την υπέροχη εικονογράφηση που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες.

Η συνάντηση της πένας της Έλενας Μπαλάφα με τις μαγικές εικόνες της Βάγια Σάρλη δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί με λόγια. Σίγουρα οι δύο ταλαντούχες αυτές κυρίες μας επιφυλάσσουν πολλές δημιουργίες μέσα από ένα λαμπρό καλλιτεχνικό μέλλον.

Mπορείτε να  αποκτήσετε αυτό το υπέροχο παραμύθι από τις εκδόσεις iWrite πατώντας εδώ «Το Γαργαλητό του Ήλιου»

Το Γαργαλητό του Ήλιου

Written by: DreamCity

Rate it

0%