Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 26/04 έως 02/05 από την Κατερίνα Καράμπελα

today26/04/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα.

Η πανσέληνος αυτή είναι άρρηκτα δεμένη με τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Προσηλωμένοι στις γήινες απολαύσεις κι απέχοντας απ’ τη φύση, που μας δίνει τα υλικά αγαθά, νομίζουμε ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε στον πλανήτη.

Τίποτα δεν είναι δυνατότερο απ’ τη φύση, που τόσο άριστα σχεδίασε για μας ο Θεός.

Η αλαζονεία που απέχει από κάθε πνευματική δραστηριότητα και διέπει τις ενέργειές μας, σε σχέση με τη μητέρα γη, δε θα μείνει ατιμώρητη. Όχι επειδή η φύση έχει κακία μέσα της, αλλά γιατί διαταράσσεται η ισορροπία του δημιουργήματος του Θεού κι αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ, ακόμα κι αν χρειαστεί να καταστραφούμε.

Είμαστε πλασμένοι για να συμμετέχουμε στη φυσική ροή και να αποτελούμε μέρος της αλυσίδας που διέπεται από την τελειότητα, ακόμα και με τις ατέλειές της.

Πρέπει να διανύσουμε αυτή τη ζωή υπηρετώντας Την και θα πάρουμε την αμοιβή μας.

Η Ανάσταση έχει περάσει από ένα θάνατο. Όλοι ξέρουμε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει, είναι ένας απαράβατος νόμος (έστω κι αν αργήσει).

Ας παραδεχτούμε τα λάθη μας κι ας τα ομολογήσουμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Αν πραγματικά θέλουμε να τα διορθώσουμε ,τότε θα είναι σαν να μιλάμε με τον ίδιο μας το δημιουργό. Η Ανάσταση είναι κοντά!

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αρχίζει η εβδομάδα με μία δυνατή Πανσέληνο, που σας βρίσκει προσηλωμένους σε οικονομικά και ηθικά θέματα. Το φεγγάρι απέναντι όμως βάζει στο “μικροσκόπιο” κάθε σας κίνηση, φωτίζει τις υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους αλλά και τις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ιδέες και συλλογικές δράσεις γίνονται τροχοπέδη στις περαιτέρω ενέργειές σας.

Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, έχετε κάποιες εργασίες σε ακίνητα που μπορεί να σας προκαλούν αναστάτωση. Αποφορτίστε την ένταση με άτομα της οικογένειας και χαρείτε τις Άγιες μέρες κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου μπορεί να έχετε ξαφνικά έξοδα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Μην κάνετε κινήσεις που θα σας δημιουργήσουν ρίξεις και σε ηθικά θέματα.

Οι υπόλοιποι του δεκαήμερου θα κάνετε αγορές που θα σας ευχαριστούν. Ίσως τα έξοδα να αφορούν τον καλλωπισμό σας ή για να γεμίσετε το γιορτινό τραπέζι. Εύνοια στα οικονομικά.

Συζητήσεις και συμφωνίες, συναλλαγές για οικονομικά θέματα και εμπόριο.

Τρίτο δεκαήμερο. Η εβδομάδα στις αρχές θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Γύρω στις 29/4 ο Ερμής είναι ήδη στον τομέα των οικονομικών και με τον Ποσειδώνα σε καλή όψη, μπορεί να έχετε μια εξιδανίκευση για μια συμφωνία, όμως πρέπει να “κρατάτε μικρό καλάθι”.

Το Πάσχα πρέπει να απελευθερωθείτε από δύσκολες σκέψεις για να περάσετε όμορφα, πολύ πιθανόν να κάνετε αναφορές για θέματα που αφορούν το παρελθόν σε άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία ή κύρους και εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια εβδομάδα έντονη και “παράξενη”, πρώτον γιατί ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας και χαρίζει τη λάμψη του (χρόνια πολλά!) και δεύτερον γιατί η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας και φωτίζει τις προσωπικές σχέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει ένας διχασμός και μία εμμονή σε συναισθηματικά θέματα που έχουν σχέση με τις προσδοκίες και τους στόχους στη ζωή σας. Πρέπει να δείτε καθαρά ποιες σχέσεις σας καλύπτουν πραγματικά και φύγετε από τα “πρέπει” που σας επιβάλουν οι κοινωνικοί κύκλοι.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα είστε αρκετά εκκεντρικοί αλλά και απρόβλεπτοι στις ενέργειές σας. Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς στον τρόπο επικοινωνίας, μην βγάζετε συμπεράσματα και προσέχετε τα μικροατυχήματα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα δηλώνετε “επαναστάτης” και η άλλη περίπτωση είναι ότι οι αλλαγές “χτυπούν την πόρτα σας” και δεν έχετε παρά να τις καλοδεχτείτε ή τουλάχιστον να προσαρμοστείτε.

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής είναι στο δεκαήμερο σας και αυτό είναι πολύ θετικό αφού γίνεστε πολύ κοινωνικοί και ξεχωρίζετε. Είστε πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Είναι μια ερωτική εβδομάδα για εσάς. Για να πετύχετε τους στόχους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο πρέπει να κάνετε και τις ανάλογες προσπάθειες.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθείς τις αρχές του δεκαημέρου, στις 29-30/4 έχετε ιδέες ή ιδεαλισμό που απηχεί θετικά στους φίλους και τις παρέες σας. Σας βοηθά κάθε είδους πνευματική και καλλιτεχνική συμμετοχή σας σε ομάδα.

Το Πάσχα απελευθερώνεστε και εκφράζετε τις πεποιθήσεις αλλά και τους στόχους σας, θα είναι κάτι σαν εξομολόγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει στον τομέα της υγείας, της καθημερινότητας και της εργασίας. Πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και να δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε ένα υγιεινότερο τρόπο ζωής. Υπάρχουν ανατροπές και σκαμπανεβάσματα, σε ψυχολογικό περισσότερο επίπεδο.

Μερικά από τα σχέδια σας δεν μπορούν ακόμα να εφαρμοστούν ή πρέπει να προσαρμοστούν στα σημερινά δεδομένα.

Αυτό που πρέπει να ελέγξετε είναι η εσωτερική ένταση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου ίσως να έχετε εντάσεις και απογοητεύσεις αφού δεν μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω τα σχέδια και τη δημιουργία σας, γιατί όλο κάτι συμβαίνει και σας “ρίχνει” ψυχολογικά. Η απομόνωση είναι κάτι που δεν σας εκφράζει.

Ο Άρης δείχνει ότι αγωνίζεστε να αυξήσετε τα έσοδα, όμως μπορεί να κάνετε και απερίσκεπτα έξοδα. Καλό είναι να περάσετε το Πάσχα σε ένα ζεστό περιβάλλον που θα σας επιτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Οι στόχοι κι η καριέρα αποκτούν ένα διαφορετικό νόημα, ίσως πιο ιδεαλιστικό. Μυστικές συζητήσεις θα σας δώσουν ελπίδες και θα σας εμψυχώσουν. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην λειτουργείτε μόνο με το ένστικτό σας.

Το Πάσχα έχετε ανάγκη από ανθρώπους που σας κατανοούν, ώστε να μπορέσετε να εκφράσετε τα μυστικά και τους προβληματισμούς σας.

Πολλά θέματα από το παρελθόν θα έρθουν στη μνήμη σας (αναμνήσεις).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Με τον Άρη στο ζώδιο σας γίνεστε πολύ πιο διεκδικητικοί από ότι ως συνήθως. Αυτό είναι θετικό γι’ αυτό το διάστημα, αφού η αίσθηση της ενέργειας και του δυναμισμού είναι πολύ παραγωγικές. Η Πανσέληνος σας θυμίζει ότι υπάρχουν όμορφα πράγματα που πρέπει να ζήσουμε, συναισθηματικά είστε αφοσιωμένοι στον/στην ερωτική σας σύντροφο και σε ότι σας δίνει χαρά.

Όμως, θέματα από το παρελθόν σας πηγαίνουν πίσω, αυτό μπορεί να έχει σχέση με απογοητεύσεις του παρελθόντος σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά μπορεί να οφείλεται και σε υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε.

Τα ξαφνικά γεγονότα που αφορούν μια κοινή δράση ή άτομα από μια παρέα πιθανόν να σας εκνευρίσουν.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ξαφνικά γεγονότα στην παρέα ή σε συλλογικό επίπεδο θα επηρεάσουν εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Εκκεντρικές ιδέες και ομάδες. Οι υπόλοιποι θα έχετε πολύ καλή κοινωνική ζωή, θα είστε αρκετά εξωστρεφείς και πιο ανέμελοι.

Πολλές συναντήσεις και μετακινήσεις με φίλους και παρέες θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφα.

Μπορεί να εμπλακείτε και συναισθηματικά με ένα φιλικό πρόσωπο.

Τρίτο δεκαήμερο. Μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, αφού θα μπορέσετε να εκφράσετε τα ιδανικά σας. Θα είστε αισιόδοξοι κι αυτή την αισιοδοξία θα θέλετε να μεταδώσετε και στους άλλους. Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε τις πνευματικές σας αναζητήσεις με φίλους και παρέες.

Καλλιτεχνικές συμφωνίες με ομάδες είναι εφικτές αυτό το διάστημα. Έχετε μια ιδεαλιστική και πνευματική αναζήτηση τις ημέρες του Πάσχα. Συζητήσεις αποκτούν τη διάσταση μιας εξομολόγησης με θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν κι αυτό ίσως σας ανακουφίσει .

Το Πάσχα θα περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας με έντονη την θρησκευτική κατάνυξη.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η Πανσέληνος είναι σημαντική για εσάς, για αυτό πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, που δεν σας κρύβω, ότι είναι πολύ λεπτές. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην καριέρα, εκεί θα έχετε ξαφνικά γεγονότα που δεν σας αφήνουν περιθώρια ηρεμίας.

Άτομα με κύρος ή μεγάλης ηλικίας θα σας κάνουν να περπατάτε σε “τεντωμένο σκοινί”, από την απέναντι “όχθη” η οικογένεια σας ζήτα συμπαράσταση.

Ο Άρης δημιουργεί εσωτερική ένταση. Είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστείτε την δεδομένη στιγμή αυτές τις καταστάσεις, όμως αν καταφέρετε στο τέλος της εβδομάδας να βρείτε την χρυσή τομή, το Πάσχα θα είναι μια θετική ανάπαυλα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα, οπότε πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε αλλαγή που μπορεί να προκύψει. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις έχουν σαν σκοπό την κοινωνική και επαγγελματική σας ανέλιξη.

Εύνοια από άτομα κύρους. Συναισθηματικά σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον προσωπικότητες που έχουν φήμη και κοινωνική αποδοχή.

Τρίτο δεκαήμερο. Συζητήσεις, συμφωνίες και μικρές μετακινήσεις. Τακτοποιείτε θέματα που αφορούν την εργασία. Μεταρρυθμίσεις συμφωνούνται στην εργασία σας. Στην δουλειά, στην καθημερινότητα αλλά και σε ότι αφορά την υγεία υπάρχει μια ασάφεια που σας ενοχλεί.

Αυτό το διάστημα εκτός από τα πνευματικά θέματα που σας απασχολούν, θα έχετε και διαφορές εκμυστηρεύσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τους άλλους γύρω σας.

Το Πάσχα θα είναι αρκετά ήπιων τόνων, φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος φωτίζει την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με συγγενείς και φίλους. Εσείς όμως έχετε το νου σας σε μακρινά ταξίδια και σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία, ανώτερες σπουδές και γενικά ένας αέρας ανανέωσης φυσά στη ζωή σας.

Τα ξαφνικά γεγονότα με όλα αυτά που σας προανέφερα μπορεί συμβούν, όμως θα είναι θετικά για εσάς.

Ο Άρης προτρέπει να αγωνίζεστε για τις ιδέες σας, όμως πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις στις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχετε. Πρωτοστατείτε σε μια κοινή δράση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου κάνετε την επανάστασή σας. Έχετε την τάση να απελευθερωθείτε από τα τετριμμένα και να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα. Η εκκεντρικότητα σας διακρίνει αυτό το διάστημα. Ίσως να σας αναστατώσουν θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή τις σπουδές.

Οι στόχοι σας μπορεί να αλλάξουν και να διαμορφωθεί ένα άλλο πλαίσιο που θα κινήστε από δω και πέρα.

Συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις θα σας ανανεώσουν. Συναισθηματικά σας κεντρίζουν την προσοχή άτομα από μία άλλη χώρα ή είναι τελείως διαφορετικά από εσάς. Περάστε όμορφα την ημέρα του Πάσχα, σίγουρα θα είστε αισιόδοξοι κι αυτό είναι που μετράει.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς. Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας εμψυχώσουν. Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι σημαντικές για εσάς, πρέπει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον της σχέσης με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες, αυτό θα γίνει γιατί έχετε την καλή διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας. Θα πείτε λόγια που θα εμψυχώνουν τους άλλους.

Το Πάσχα έχετε ανάγκη από επικοινωνία με τον/την αγαπημένο σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες θα “μεταλλάξουν” τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Χρειάζεστε μία εκ βαθέων συζήτηση που θα έχει την μορφή εξομολόγησης κι αυτό πραγματικά θα είναι λυτρωτικό.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η Πανσέληνος σας προτρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά. Βρείτε τι μπορείτε να αλλάξετε ώστε να έχετε περισσότερα έσοδα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου ίσως να έχετε ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Θα μπορούσε όμως να έχετε και δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες που περιμένατε και τώρα μπορείτε να “εισπράξετε”.

Αγωνίζεστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ο ανταγωνισμός είναι δεδομένος στον τομέα της καριέρας.

Το Πάσχα θα είναι μία οικογενειακή γιορτή για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση για θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες ή θέματα που αφορούν το παρελθόν. Οι υπόλοιποι του δεκαημέρου θα έχετε συζητήσεις ή συμφωνίες για χρηματοοικονομικά θέματα, όπου το πιθανότερο είναι να υπάρξει θετική έκβαση.

Έσοδα με την μορφή μπόνους ή από αδήλωτες πηγές. Το πάθος δεν θα λείπει από την ζωή σας.

Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Θα είναι μια εβδομάδα που το παρελθόν και οι εκ βαθέων εξομολογήσεις θα βοηθήσουν να καταλάβετε πολλά πράγματα που αφορούν δικούς σας ανθρώπους και ιδιαίτερα τους οικείους σας. Πρέπει να βοηθήσετε με κάθε τρόπο, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε και να εμψυχώσετε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Η Μεγάλη Εβδομάδα για σας θα είναι μία εβδομάδα που πρέπει ασχοληθείτε με θέματα υγείας, εργασιακά αλλά και να διεκπεραιώσετε καθημερινές εργασίες όπως γραφειοκρατικά κτλ. Η βοήθεια στους συνανθρώπους, θα σας γεμίσει δύναμη και το Πάσχα θα είναι πραγματικά μια ανάσταση για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η πιο ιδιόρρυθμη Πανσέληνος της χρονιάς γίνεται στο ζώδιό σας στις 27/4 κι αφορά τα προσωπικά θέματα. Είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι και τα συναισθήματά σας έρχονται σε αντιπαράθεση με τους άλλους.

Ο Ουρανός δείχνει τις ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά για εσάς που είστε στο τέλος του δεκαημέρου. Πρόσφατα μπορεί να είχατε μια απογοήτευση από δικούς σας ανθρώπους, όμως πρέπει να προσπεράσετε τις συμπληγάδες.

Η Πανσέληνος μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους και κυκλοθυμικούς. Ο Άρης είναι βοηθητικός αφού πυροδοτεί τους στόχους σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου θα καταλάβετε ότι στην ατμόσφαιρα αιωρείται μια τάση αλλαγής ή ανεξαρτητοποίησης από εσάς ή από τον/την σύντροφο ή τους συνεταίρους, συνεργάτες. Απρόβλεπτα θα λειτουργούν νομικά θέματα.

Οι υπόλοιποι του δεκαήμερου θα έχετε συζητήσεις με τον/την σύντροφο που έπρεπε να γίνουν, έχοντας όμως την κατανόηση και την συμπαράστασή τους. Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσετε το Πάσχα μαζί την οικογένειά σας, όμως θα είστε πολύ κοινωνικοί οπότε δεν αποκλείεται να συμμετέχουν συγγενείς και φίλοι.

Τρίτο δεκαήμερο. Η εβδομάδα στις αρχές θα είναι ουδέτερη, όμως μετά τις 29/4 και κατόπιν συζητήσεων με τον /την σύντροφο, θα αναδειχθούν τα συναισθήματα και η αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ σας. Έχετε ανάγκη από τα υποστηρικτικά λόγια των αγαπημένων σας ανθρώπων.

Συνεργασία για δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα είναι πιθανή.

Το Πάσχα μια συζήτηση που θα έχετε με το κοντινό σας περιβάλλον θα είναι καθοριστική για την μεταξύ σας σχέση. Πολλές αλήθειες θα ειπωθούν κι αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από “βαρίδια” που σας κρατούσαν πίσω.

Μυστικά θα ταρακουνήσουν τις σχέσεις σας αλλά θα αναδείξουν τα συναισθήματα και τις καλές προθέσεις που έχετε αμφότεροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης προκαλεί εντάσεις σε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ερωτικό πάθος. Εντάσεις για θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Η πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογική σας διάθεση κάνοντάς σας να κλείνεστε στον εαυτό σας.

Καθημερινότητα, εργασία και υγεία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να ταράξουν τους παρά πάνω τομείς ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου μπορεί να έχετε εντάσεις ή απρόβλεπτα γεγονότα στην εργασία και την καθημερινότητα. Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες αφού θα πρέπει να τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα.

Οι σχέσεις με του συναδέρφους ομαλοποιούνται.

Ο Κρόνος βοηθά να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας, όμως περιορίζονται οι συναναστροφές και αισθάνεστε ότι το περιβάλλον σας πιέζει.

Τρίτο δεκαήμερο. Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε με την οικογένεια σας όμορφες στιγμές. Συζητήσεις θα αναδείξουν τις καλές προθέσεις που έχετε μεταξύ σας και θα διευκολύνουν στην τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων στην καθημερινή ζωή αλλά και στο χώρο του σπιτιού.

Συμφωνίες για οικονομικά θέματα θα αλλάξουν κάποια δεδομένα που είχατε μέχρι τώρα. Ηθικά θέματα θα σας απασχολήσουν και ίσως να κάνετε αλλαγή πλεύσης.

Το Πάσχα θα κινηθείτε συντηρητικά χωρίς μεγάλες “τυμπανοκρουσίες”. Φροντίστε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στην συναισθηματική σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχετε ανατροπές και αναστάτωση από τον/την ερωτική σας σύντροφο αλλά κι από τα παιδιά. Ένα πρωτότυπο δημιουργικό εγχείρημα θα είναι πρόκληση για εσάς. Τολμήστε τις αλλαγές και δεν είναι κακό να βάλετε την περιπέτεια στην ζωή σας, ειδικά αν πρόκειται να σας δώσει χαρά.

Ο Άρης περνά απέναντί σας κι αυτό ίσως δημιουργήσει εντάσεις με τον/την σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες σας. Οι φανεροί εχθροί δείχνουν τις προθέσεις τους.

Το Πάσχα θα είναι όμορφο, δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημα και θέλετε να είστε με την οικογένεια σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Επίσης μπορεί να επαναστατήσετε στις υπάρχουσες συνθήκες κι αυτό θα σας απελευθερώσει. Ίσως πάλι γίνετε πολύ εκκεντρικοί σε ερωτικά ή δημιουργικά θέματα. Τα παιδιά σας θα έχουν μια τάση ανεξαρτησίας.

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη, σε πολύ καλή θέση, δείχνουν τα ευχάριστα μηνύματα και τις συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους.

Είναι μία ερωτική και δημιουργική περίοδος για εσάς, επωφεληθείτε και βγείτε από τη ρουτίνα και την κατήφεια της καθημερινότητας. Πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας στο δεκαήμερο σας έχει σκιάσει πολλές φορές την ευτυχία σας, είτε με πραγματικά γεγονότα, είτε με υπέρμετρες φοβίες. Την Μεγάλη Εβδομάδα θα έχετε ειδήσεις και μηνύματα που θα σας εμψυχώσουν. Θα εκφραστείτε με ρομαντισμό, υπερασπίζοντας τα ιδανικά και την πνευματικότητα. Μεγάλη έφεση στον γραπτό και προφορικό λόγο. Καλλιτεχνική δημιουργία.

Το Πάσχα το πάθος θα κυριαρχεί στο λόγο και δεν θα φοβηθείτε να εξομολογηθείτε ότι σας πόνεσε στο παρελθόν. Η πίστη και το θάρρος θα υπερισχύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος είναι διχαστική για εσάς αφού δύο πολύ σημαντικά κομμάτια στην ζωή σας βρίσκονται σε ανισορροπία, από την μία είναι η οικογένεια, πατρίδα, παράδοση κτλ που ζητούν την αμέριστη προσοχή σας κι από την άλλη οι δική σας προσωπικοί στόχοι που βρίσκονται σε αναμονή. Η πανσέληνος δείχνει την ανάγκη να δείτε καθαρά τα θέματα καριέρας αλλά και κοινωνικής καταξίωσης.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχετε ξαφνικά γεγονότα στο χώρο του σπιτιού ή επαναστατικές τάσεις από άτομα της οικογένειας. Το Πάσχα θα θέλετε να αναδιοργανωθείτε και να αποστασιοποιηθείτε. Ο Άρης δείχνει εντάσεις στο χώρο εργασίας, έντονη καθημερινότητα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές που θα αναστατώσουν τα άτομα της οικογένειας. Αλλαγές στο σπίτι και νεύρα με συνέπεια την αποξένωση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Οι υπόλοιποι του δεκαημέρου θα έχετε αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις για οικογενειακά θέματα ή θέματα που αφορούν ακίνητα.

Οι συνθήκες είναι ευχάριστες στο χώρο του σπιτιού, προετοιμασίες για το Πάσχα και διακόσμηση θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Τρίτο δεκαήμερο. Εμψυχωτικά λόγια αγαπημένων, σας δίνουν την αισιοδοξία να προχωρήσετε. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι όλα αυτά που σας λένε είναι ρομαντικά και δεν ισχύουν (για εσάς τα τόσο εγκεφαλικά άτομα), θα σας βοηθήσουν σε ηθικά θέματα.

Το Πάσχα θα το περάσετε με την οικογένεια σας (όπως είναι φυσικό), όμως πολλές από τις φοβίες σας θα πρέπει να τις επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

Μυστικά που αφορούν την οικογένεια θα είναι καταλυτικά για τις σχέσεις σας, όμως κάθε εξομολόγηση στο τέλος μας ανακουφίζει.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς, παρ’ όλες τις ανατροπές που συμβαίνουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Έχετε την Σελήνη να σας φωτίζει και να σας παρακινεί να χαρείτε τον έρωτα, τη δημιουργία, να βρίσκεστε κοντά στα παιδιά σας.

Η ψυχολογία σας όμως μπορεί να μην βοηθά ώστε να χαρείτε στο έπακρο αυτή ευκαιρία, να αισθανθείτε αισιόδοξα. Κατανικήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις και χαρείτε την ζωή.

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου και η προσοχή σας είναι στραμμένη σε συγγενικά πρόσωπα, να ξέρετε ότι οι αντιδράσεις τους μπορεί να είναι σπασμωδικές. Υπάρχει περίπτωση να έχετε ξαφνικές συναντήσεις και μετακινήσεις.

Ο Άρης στον Καρκίνο δείχνει ότι θα διεκδικήσετε με πάθος ότι σας δίνει χαρά. Το Πάσχα θα περάσετε ευχάριστα με την οικογένεια και φίλους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε πρωτότυπες ιδέες. Ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνία, θα κάνουν την καθημερινότητα σας πολύ ενδιαφέρουσα. Μηνύματα ευχάριστα με αποστολέα κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται συναισθηματικά για εσάς, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ευχάριστες μικρές μετακινήσεις.

Είστε πολύ κοινωνικοί κι οι μέρες θα περάσουν ευχάριστα. Σταματήστε να νιώθετε παροπλισμένοι.

Τρίτο δεκαήμερο. Συζητήσεις, μικρές μετακινήσεις και συμφωνίες θα διέπονται από ρομαντισμό, άκρατο ιδεαλισμό και πνευματικότητα. Λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, είστε μέσα στο κλίμα των ημερών. Λόγια παρηγοριάς και κατανόησης σας δίνουν μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.

Το Πάσχα θα εκφράσετε τις ιδέες και τα μυστικά σας, ώστε να απελευθερωθείτε από πράγματα που σας κρατάνε πίσω. Θα είστε πολύ κοινωνικοί, όμως μπορεί να πείτε και αλήθειες που θα αλλάξουν σε βάθος χρόνου τις σχέσεις σας με κάποιες παρέες ή ομάδες που έχετε κοινή δράση.

Written by: DreamCity

Rate it

0%