Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 19/04 έως 25/04 από την Κατερίνα Καράμπελα

today19/04/2021

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Είμαστε ανοιχτοί σε εκπλήξεις κι απρόοπτα στη ζωή μας, άλλωστε δεν είναι επιλογή μας και δεν περνάει από το χέρι μας. Είναι ευπρόσδεκτη η ευχάριστη έκπληξη οπότε δεν έχουμε παρά να τη δεχτούμε και να τη ζήσουμε.

Ο φόβος κι η στέρηση της χαράς οφείλονται στο υποθετικό “αν”.

Το “κατεστημένο” πνίγει τον αυθορμητισμό και δεν μας επιτρέπει να δεχτούμε κάτι αναπάντεχο στη ζωή μας.

Ο περιορισμός του “αν” δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και μας απομακρύνει από στιγμές που θα μπορούσαν να μείνουν αξέχαστες στη ζωή μας.

Σημειώστε κάποιες σκέψεις που μπορεί να σας πάνε πίσω

αν οι άλλοι δε συμφωνούν…

αν μου βγει σε κακό…

αν δεν έχω την αποδοχή…

αν οι παραδόσεις και η καταγωγή μου δεν το επιτρέπουν…

αν οι ιδέες μου είναι πολύ προχωρημένες…

αν…,αν…,αν…

Μήπως τελικά το “αν” μας απομακρύνει από την εμπειρία που έπρεπε να ζήσουμε;

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας επικεντρώνεστε στη διατήρηση των κεκτημένων σας. Πολλοί από εσάς κάνατε κάποια έξοδα για να αισθανθείτε καλύτερα. Επικοινωνία, συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα είναι το κύριο μέλημά σας. Έσοδα που δεν περιμένατε ή κάποιο δώρο που θα σας χαροποιήσει για τους γεννημένους 10/4.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, το σαββατοκύριακο να αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα, έσοδα που δεν τα περιμένατε. Επίσης συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες αλλά και εντάσεις που θα αφορούν οικονομικά ή ηθικά θέματα.

Μάλλον θα αναγκαστείτε να μειώσετε την τάση να ξοδεύετε “ανέμελα” γιατί έχετε κάποιες ιδέες ή κοινές δράσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε κι αυτό σας φρενάρει.

Από ότι φαίνεται όμως καταφέρνετε να κάνετε μια συμφωνία που σας ευνοεί, παρ’ όλες τις δεσμεύσεις που είστε αναγκασμένοι να τηρήσετε.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς σε θέματα που έχουν σχέση με μια ομαδική προσπάθεια π.χ. εταιρία, σύλλογο κτλ. Εύνοια από φίλους και παρέες.

Ο Πλούτωνας όμως, για κάποιους από εσάς, είναι ο πλανήτης που αλλάζει τελείως τους στόχους και καταρρίπτει κάποιες από τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος έρχεται στο ζώδιό σας και δίνει ενέργεια και δημιουργικότητα (χρόνια πολλά!). Ο Ερμής βοηθά να γίνετε πιο κοινωνικοί και ευδιάθετοι, το έχετε ανάγκη άλλωστε, αφού ζούσατε λίγο ανούσια το προηγούμενο διάστημα.

Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα. Ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, κάποια νέα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη σας κάνει συμπαθείς στους γύρω, είναι μία πολύ ερωτική εβδομάδα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου μπορεί να βιώσετε μια ασυνήθιστη συναισθηματική εμπειρία. Ακόμα κι αν είναι κάτι εφήμερο, τολμήστε να το ζήσετε.

Γρήγορες αποφάσεις κι έξυπνες ιδέες είναι τα θετικά στις 24/4. Όμως να ξέρετε ότι αν κάνετε συμφωνίες, θα περάσουν έλεγχο από κάποιο άτομο που σας επηρεάζει λόγω της θέσεις του π.χ. προϊστάμενος ή λόγω της ηλικίας του.

Για να καταφέρετε τους στόχους σας πρέπει να τεκμηριώσετε τις απόψεις σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης μέχρι τις 22/4 σας κάνει να αγωνίζεστε για την οικονομική σας εξασφάλιση.

Ο Δίας βοηθά στην κοινωνική ή επαγγελματική σας εξέλιξη, αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι οι υπερβολές και οι υπερεκτιμήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτό που θα σας χαρακτηρίζει είναι η εσωστρέφεια. Οι λόγοι είναι πολλοί: Πρώτον, συναισθηματικά δεν μπορείτε να εκφραστείτε για διάφορους λόγους κι ίσως να έχετε ξαφνικές απογοητεύσεις. Δεύτερον ότι συμφωνία κάνετε δεν θα μπορεί να κοινοποιηθεί. Τρίτον, δεν αποκλείεται να κάνετε απλώς σκέψεις που σας προκαλούν εσωτερική ένταση.

Σίγουρα έχετε σχέδια για το μέλλον, μόνο που αυτή την περίοδο “θα μείνουν στα χαρτιά”. Μια μυστική συναισθηματική σχέση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου μπορεί να κάνετε μία κρυφή συναισθηματική σχέση, που θα σας αναστατώσει. Σίγουρα σκέφτεστε διάφορα πράγματα, χωρίς να μπορείτε προς στιγμήν να βρείτε διέξοδο, οπότε όλο αυτό θα σας προκαλεί νεύρα κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την κακή ψυχολογική διάθεση.

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες αλλά και τα αισθήματα σας, σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, σπουδές ή νομικά θέματα μπορεί να καθυστερήσουν. Μυστικές ερωτικές συναντήσεις ή μυστικές οικονομικές συμφωνίες στο τέλος της εβδομάδας.

Τρίτο δεκαήμερο. Μέχρι τις 22/4, που ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας, θα έχετε πολύ ενέργεια και δυναμικότητα.

Ο Δίας είναι σε πολύ καλή θέση για εσάς, πρέπει να εκμεταλλευτείτε ότι έχει σχέση με σπουδές είναι μία τυχερή περίοδος, όπως κι ότι άφορά το εξωτερικό και τα νομικά θέματα. Ο Δίας σας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας που βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας, να γνωρίσετε καινούργια πράγματα, να φιλοσοφήσετε τη ζωή.

Πάντα με προσοχή σε οικονομικά θέματα και καριέρας αφού ίσως δεν μπορείτε να τα δείτε καθαρά κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, βάζοντας σε προτεραιότητα παρέες και φίλους.

Θα περάσετε όμορφα, οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν, όπως και οι ξαφνικές συναντήσεις και μετακινήσεις, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου.

Ίσως κάποιος φίλος/φίλη εκφράσει ότι ενδιαφέρεται κι ερωτικά για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου δεν θα βαρεθείτε γιατί αυτή η εβδομάδα, κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε μια παρέα ή σε μια συλλογική προσπάθεια θα “πνέει” ένας αέρας ανανέωσης.

Το σαββατοκύριακο θα έχετε ανάμικτα συνθήματα, από την μια θέλετε να εκφράσετε τα αισθήματα σας κι από την άλλη θέματα που αφορούν το παρελθόν ή οικονομικά που αφορούν τρίτους, ίσως είναι αντίθετα με όλα αυτά που νιώθετε, στο τέλος όμως τα καταφέρετε να εξωτερικεύσετε την αγάπη σας. Ευχάριστες ειδήσεις από φίλους ή μία κοινή δράση.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Έχετε πνευματικές αναζητήσεις, ίσως ενστερνίζεστε ουτοπιστικούς ή καλλιτεχνικούς στόχους.

Ο Δίας βοηθά κάποιους από εσάς να διεκπεραιώσετε μια υπόθεση από το παρελθόν ή να καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες π.χ. δάνεια, κληρονομικά κτλ.

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους και την καριέρα σας, μετά τις 23/4 ίσως έχετε κρυφούς ανταγωνισμούς ή εσωτερική ένταση. Συναντήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα θα σας προκαλέσουν εντάσεις.

Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια ξαφνική επιτυχία στην καριέρα ή μια είδηση που θα σας αναστατώσει, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια εβδομάδα που δεν θα βαρεθείτε καθόλου με πολλά “σκαμπανεβάσματα”, άλλοτε θα κάνετε σχέδια και την ανέλιξή σας κι άλλοτε θα αντιμετωπίζετε περιορισμούς από συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σας.

Μπορεί να έχετε δυσκολίες στην έκφραση των συναισθημάτων αλλά και των προθέσεων. Επίσης σε θέματα καριέρας θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή περιορισμοί σε γραπτό ή σε προφορικό λόγο. Εμπόδια σε ότι έχει σχέση με εμπόριο.

Τελευταία στιγμή όμως παίρνετε θετικά μηνύματα ή κάνετε μια συμφωνία που βοηθά τους στόχους σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Να μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για επενδύσεις και οικονομικά θέματα.

Ίσως θέλετε να εμβαθύνετε σε πνευματικά ζητήματα. Εύνοια και κέρδη από συνεργασίες και νομικές υποθέσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, τυχερό κι ευτυχισμένο διάστημα για συντροφικές σχέσεις π.χ. συγκατοικήσεις, γάμους κτλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη κι ο Ερμής είναι σε πολύ καλή θέση για εσάς, αφού δίνουν έναν αέρα ανανέωσης κι αισιοδοξίας στην ζωή σας. Ερωτικά μπορεί να σας ενδιαφέρουν άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς ή ιδιόρρυθμα.

Ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις αλλά και συναντήσεις ή συμφωνίες που θα σας ξαφνιάσουν θετικά, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

Ο Άρης μετά τις 23/4 δημιουργεί εντάσεις κι ανταγωνισμούς σε συλλογικούς χώρους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, ένα είναι σίγουρο: ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Στις 22/4 και στις 24/4 θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις ή νέα που θα σας χαροποιήσουν.

Δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου με διαφορετικό χαρακτήρα από το δικό σας, ίσως πιο εκκεντρικό.

Οι στόχοι σας διαφοροποιούνται κι οι ιδέες σας έξυπνες, αλλά η καθημερινότητα σας στερεί την πραγματοποίησή τους. Θέλετε να ζήσετε με τον/την αγαπημένο σας “σε άλλη γη σε άλλα μέρη” όμως περιορίζεστε από το όνειρο.

Μην το βάζετε κάτω έχετε επιλογές, άλλωστε τα μηνύματα που σας έρχονται είναι θετικά.

Εύνοια σε θέματα εξωτερικού και σπουδών αρκεί να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα που σας πιέζουν.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα δεν έχει πολλές εντάσεις και σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι ο Άρης σταματά μετά τις 23/4 να σας ωθεί σε “φιλοσοφικές εξορμήσεις”.

Ο Δίας βοηθά ότι αφορά την εργασία αλλά και γραφειοκρατικά θέματα.

Ο Ποσειδώνας δημιουργεί πλάνες (αυταπάτες) σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Παρότι θέματα από το παρελθόν θα σας απασχολούν, το πάθος δεν θα λείπει από τις σχέσεις σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα, αυτό το διάστημα.

Για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, όλα αυτά θα γίνονται με απρόοπτο τρόπο, με συνέπεια να νιώθετε αναστατωμένοι, όμως είναι προσωρινό γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί, σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, ανταγωνισμό σε χώρους επαγγελματικούς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα αισθάνεστε ότι είστε διαρκώς σε ένταση και ψυχολογικά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν θα σας προκαλούν αναστάτωση.

Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. θα σας προβληματίσουν, γιατί θα επανέρχονται με ξαφνικό τρόπο στην επιφάνεια. Θα κάνετε συμφωνίες, που κάποιες από αυτές θα αποφέρουν κέρδος.

Το πάθος κι η ένταση για συναισθηματικά θέματα δεν θα λείψουν. Συναισθηματικά θα αισθανθείτε καταπίεση.

Η απογοήτευση θα διαδεχθεί τη συμφιλίωση, στο τέλος της εβδομάδας.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Οι οικογενειακές υποθέσεις θα συνεχίζουν να σας απασχολούν, όμως αυτή την περίοδο μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα τις “μεταλλάξεις” που δημιουργούνται σε αυτόν τον τομέα.

Ο Δίας είναι αρωγός και δεν σταματά να σας δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής που δεν είναι άλλη από τον έρωτα και τη δημιουργία.

Είναι μία πολύ καλή περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς, αν δώσετε στον/στην σύντροφό σας την προσοχή που χρειάζεται. Θα κάνετε συζητήσεις και μικρές διαδρομές με το ταίρι σας κι ίσως είναι ευκαιρία να πείτε όλα αυτά που σας απασχολούν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, έστω με την συμφωνία να λειτουργείτε πιο ελεύθερα.

Οι τάσεις ανεξαρτησίας είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, ίσως και να σας ωθεί να βγείτε από τα “νερά” σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πραγματικά δεν θα βαρεθείτε καθόλου.

Ο/Η σύντροφος θα σας ξαφνιάζουν με τις εκδηλώσεις αγάπης αλλά και την τάση ανεξαρτησίας που θα διατυπώνουν. Θα είστε συνεχώς σε θέση άμυνας για να εξισορροπήσετε τις αντιδράσεις. Θα κάνετε συμφωνίες με συνεργάτες ή συνεταίρους, που για σας θα είναι εκκεντρικές.

Ίσως μερικές φορές να πρέπει να αντιμετωπίσετε και τα νεύρα των άλλων.

Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε περιορισμούς από την οικογένεια, που θα εμποδίσουν την ελευθερία κινήσεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όμως στο τέλος όπως λέμε, το καλό θα νικήσει, μια συζήτηση με το ταίρι σας θα σας ηρεμήσει.

Καλές συμφωνίες έπειτα από περιορισμούς.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές αφού δεν υπάρχουν όψεις που να σας επηρεάζουν. Το περιβάλλον σας αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Ο Δίας δείχνει ότι ο χώρος του σπιτιού είναι για εσάς πηγή αισιοδοξίας.

Μπορεί να κάνετε μια επέκταση σε κάποιο ακίνητο ή κάποιο μέλος να προστεθεί στην οικογένειά σας.

Ο Ποσειδώνας σας δίνει έμπνευση αλλά και ρομαντισμό στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η εργασία είναι πολύ σημαντική για εσάς και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα θα έχετε καλές επιδόσεις στη δουλειά σας. Συναντήσεις και μετακινήσεις για να διεκπεραιώσετε πρακτικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Ίσως αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε και με θέματα υγείας π.χ. επίσκεψη σε γιατρό, τσεκ απ κτλ.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό μπόνους από τη μισθωτή εργασία.

Βέβαια θα υπάρχουν νέα που θα σας ξαφνιάσουν, τα νεύρα στις 24/4 θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ο Άρης στον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί τις αρχές του δεκαημέρου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Δεν θα βαρεθείτε, η καθημερινότητα θα είναι έντονη με εναλλαγές κι εκπλήξεις. Ίσως να έχετε ανάγκη από ανανέωση κι αυτή την εβδομάδα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

Θα έχετε μία ξεχωριστή (διαφορετική) εμπειρία στον χώρο δουλειάς, που σας εκπλήξει θετικά. Σίγουρα θα υπάρχουν νεύρα και συζητήσεις ή συναντήσεις θα είναι εκτός προγράμματος.

Στο τέλος της εβδομάδας θα περιορίσετε την επικοινωνία και κάποιες συμφωνίες θα καθυστερήσουν. Το περιβάλλον, σας στερεί την άνεση να δείξετε τον ενθουσιασμό σας για τις επιτυχίες σε πρακτικό επίπεδο ή την καλή απόδοση που είχατε στην δουλειά. Κάποιο πρόσωπο από τους συγγενείς, ίσως σας φρενάρει.

Τέλος, τα μηνύματα που παίρνετε από το χώρο εργασίας είναι θετικά, καλά νέα και σε ότι αφορά την υγεία.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία εβδομάδα με λιγότερη ένταση από την προηγούμενη. Φροντίστε να γεμίσετε τις “μπαταρίες”, σίγουρα θα χρειαστεί αφού το επόμενο διάστημα θα έχετε πολλά να χειριστείτε σε πρακτικό επίπεδο.

Ο Δίας συνεχίζει να ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις με το περιβάλλον. Καλή περίοδος για συμφωνίες, εμπόριο κι ότι έχει σχέση με γραπτό και προφορικό λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Έχετε ανάγκη από λίγη ξενοιασιά, το τελευταίο διάστημα ήσασταν πολύ πιεσμένοι. Τώρα επικοινωνείτε πιο εύκολα.

Συναντήσεις και συζητήσεις έχουν μία πιο ευχάριστη χροιά.

Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στο ερωτικό και δημιουργικό πεδίο. Εκπλήξεις και ανατροπές θα είναι θετικές. Ο Άρης μετά τις 23/4 περνά απέναντί σας δημιουργώντας εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από τις όψεις της εβδομάδας είναι οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε μέρες του δεκαημέρου. Ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα, ίσως να είναι μία εμπειρία που δεν θα έχει συνέχεια αλλά το πλανητικό σκηνικό λέει ότι ίσως να το ζήσετε. Μηνύματα που δεν περιμένατε, θα σας δώσουν χαρά.

Μετακινήσεις και συναντήσεις θα έχουν ένα απρόοπτο (σασπένς) χαρακτήρα. Έξυπνες ιδέες θα βοηθήσουν ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο.

Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε περιορισμούς σε ότι αφορά τα σχέδια σας, χωρίς όμως τελικά να παραιτηθείτε από αυτά.

Συναισθηματικά ίσως ηθικά ή οικονομικά θέματα “μπλοκάρουν” την αυθόρμητη έκφραση. Φαίνεται όμως ότι τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα για την συναισθηματική σας ζωή.

Τρίτο δεκαήμερο. Χρειάζεστε μία ανάπαυλα γιατί η καθημερινότητα, οι αντιπαραθέσεις στο χώρο εργασίας και θέματα υγείας σας έχουν κουράσει. Ο Δίας δίνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Σε ότι αφορά επενδύσεις κάντε (προσοχή όμως) το μεγάλο βήμα.

Νοοτροπίες και παγιωμένες ηθικές θέσεις το πιθανότερο να σας κάνουν να προχωρήσετε μπροστά, υπάρχει όμως κι η άλλη περίπτωση να προχωρήσετε χωρίς κολλήματα του παρελθόντος και με “σημαία” το δίκαιο να κάνετε τις επιλογές σας.

Αρχίζετε να επικοινωνείτε περισσότερο με τη φαντασία και λιγότερο με τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αποσπά την προσοχή σας η οικογένεια. Γίνονται διαφορές συζητήσεις για θέματα που απασχολούν τους οικείους σας. Θέματα ακινήτων όπως συμφωνίες, συμβόλαια και γραφειοκρατικά θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Επίσης παραδόσεις κι έθιμα θα πάρουν πολύ από το χρόνο σας.

Οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου θα έχουν συμπαράσταση από την οικογένεια αλλά και ξαφνικές συναντήσεις στο σπίτι από άτομα εκτός οικογένειας, ίσως ένας απρόσκλητος επισκέπτης.

Μετά τις 23/4 η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από την οικογένεια. Ίσως ο καλλωπισμός του σπιτιού είναι μία ανανέωση για σας. Κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με άτομα της οικογένειας σας δίνουν ιδέες.

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχουν και κάποιες εντάσεις, τον εκνευρισμό πάνω σε μία συζήτηση ίσως δεν τον γλυτώνετε.

Ειδήσεις σας εκπλήσσουν, καθώς και κάποιες αντιδράσεις των οικείων σας. Το σαββατοκύριακο θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας, όμως έχετε ένα ψυχρό τρόπο που αντιμετωπίζετε τους δικούς σας ανθρώπους.

Την Κυριακή τα λόγια συμπαράστασης θα μαλακώσουν τις αντιδράσεις σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας είναι στο δεκαήμερο σας, έχετε μια ομπρέλα προστασίας. Σίγουρα φαίνεστε στους άλλους πιο δοτικοί, δίκαιοι και πληθωρικοί στις αντιδράσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτό το διάστημα.

Μην εθελοτυφλείτε σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, μειώστε τις φοβίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Συγγενείς και φίλοι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα είστε πιο κοινωνικοί και οι μικρές μετακινήσεις για τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων όπως σπουδών, διαφορών χαρτιών, συζητήσεων για συμφωνίες θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Αυτή η περίοδος είναι πιο ανάλαφρη κι αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχουν νέα ή διεκπεραίωση κάποιων εκκρεμοτήτων που δεν περίμεναν.

Ο Άρης βοηθά να διεκδικήσετε τη χαρά και τον έρωτα στην ζωή σας μετά τις 23/4. Προσοχή στις εντάσεις με τα παιδιά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο τα μηνύματα θα είναι θετικά και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Ξαφνικές συναντήσεις και μετακινήσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει εκπλήξεις ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από το περιβάλλον σας. Ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα κι επικοινωνία που θα ταράξουν τα “λιμνάζοντα ύδατα”, θα σας ενθουσιάσουν.

Βέβαια κι ένας εκνευρισμός ή ανησυχία θα πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Έξυπνες ιδέες και ατάκες θα διανθίζουν τον λόγο σας. Στο τέλος της εβδομάδας η ψυχολογία σας θα “βαρύνει”, θα βάλει φρένο στην έκφραση των συναισθημάτων και η λεκτική επανάσταση που κάνατε θα περιοριστεί.

Ίσως να στερηθείτε και την επικοινωνία με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε τον τελευταίο λόγο, γιατί τα μηνύματα που παίρνετε από αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Ευχάριστα νέα και εύνοια σε σπουδές και εμπόριο.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ποσειδώνας στο δεκαήμερο θολώνει την κρίση σας. Ο Δίας όμως βοηθά να βρίσκετε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που σας απασχολούν. Το μυστικό είναι να βοηθάτε και τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μέσα από μοναχικές διαδρομές ανακαλύπτετε τον εαυτό σας.

Μετά τις 23/4 φεύγει η ένταση που είχε δημιουργηθεί στην οικογένεια. Ουδέτερη εβδομάδα.

Written by: DreamCity

Rate it

0%