Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 12/04 έως 18/04 από την Κατερίνα Καράμπελα

today12/04/2021 2

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Θα ξεκινήσω από την αρχή θα τα ξεχάσω όλα, τους φόβους, τους τυπωμένους δράκους, και θα αρχίσω πάλι να ρωτάω γιατί; σαν μικρό παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα.

Θα ξεκινήσω πάλι χωρίς αναμνήσεις, χωρίς εμπειρίες και θα κινηθώ στη ζωή με τον αυθορμητισμό του εφήβου.

Θα ξεκινήσω πάλι με τις καλύτερες προθέσεις σαν πρωτόβγαλτος φοιτητής να βγω στην εργασιακή κοινωνία, χωρίς ανταγωνισμούς, μόνο με την θέληση και την γνώση συντροφιά.

Θα ξεκινήσω πάλι με αγνή καρδιά και μυαλό που θα αναγνωρίζει ότι το 1+1 κάνουν 2, κι αφού η καρδιά μου αισθάνεται αγάπη απλά την ακολουθώ, σαν νιόπαντρος, αισιόδοξος με όνειρα για το μέλλον.

Θα ξεκινήσω πάλι να ονειρεύομαι μια καλή ζωή για τα παιδιά μου, όπως όταν τα πρωτοαντίκρισα.

Θα ξεκινήσω πάλι και πάλι από την αρχή.

ΚΡΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε απαλλαγμένοι από πιέσεις. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως θα αρχίσετε να παίρνετε ανάσες στα οικονομικά μετά τις 14/4.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε έσοδα ή έξοδα που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Ο Κρόνος σας ωθεί να εδραιώσετε τη σχέση σας σε μια παρέα ή ομάδα.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας και σας δίνει ενέργεια και δημιουργικότητα (χρόνια πολλά!). Η νέα Σελήνη φέρνει τη διάθεση για νέα ξεκινήματα. Όμως προσοχή σε ότι αφορά την κερδοσκοπία.

Ο Δίας, όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσφέρει μαζί με τον Άρη και τον Ερμή τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδια σας. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για την κοινωνική σας ζωή. Οι κοινές δράσεις και η συμμετοχή σας σε μια ομάδα π.χ. εταιρεία, σύλλογο, κόμμα κτλ θα στεφθούν με επιτυχία. Δυναμικές ενέργειες φέρνουν τύχη.

Προσοχή σε μοιραία γεγονότα στην καριέρα. Έντονος ανταγωνισμός.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας μετά της 14/4 και ευνοεί το δεκαήμερο σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και δεχθείτε με χαρά την καλή πρόθεση που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ερωτική περίοδος.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου φέρνοντας αλλαγές που πρέπει να δεχθείτε ή να προσαρμοστείτε. Έχετε πολλές υποχρεώσεις σε ότι αφορά την καριέρα, αισθάνεστε πίεση στην κοινωνική σας ζωή, μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή άτομα με κύρος σας “φρενάρουν”

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη ωθεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση, ίσως θέλετε να απομονωθείτε, αν θεωρείτε ότι αυτό θα σας κάνει καλό στην ψυχολογία τότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Έχετε κρυμμένο θυμό, αλλά και πάθος που δεν μπορείτε να βγάλετε στην επιφάνεια, βρείτε διεξόδους γιατί υπάρχει πολύ ένταση μέσα σας.

Το καλύτερο θα ήταν να εξομολογηθείτε στο περιβάλλον σας ή ακόμα και να γράψετε σε ένα χαρτί τι είναι αυτό που σας “πονά”, και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε καλύτερα αφού θα έχετε θετική ανταπόκριση. Μην καταβάλλεστε από εμμονές που είναι ακραίες. Αποκαλύψεις ή μυστική έρευνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Μετά τις 14/4 μπορεί να θέλετε να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Μια μικρή απογοήτευση ίσως σας κάνει να απομονωθείτε, όμως είναι κάτι περαστικό.

Δεύτερο δεκαήμερο. Η δημιουργία και οι στόχοι θέλουν μέθοδο και κόπο για να καρποφορήσουν. Έχετε τη δυνατότητα να τα καταφέρετε αρκεί να πιεστείτε λίγο, ειδικά αν είστε σπουδαστές μπορεί να έχετε πολύ μελέτη, αλλά θα έχετε αποτέλεσμα. Τα μακρινά ταξίδια πρέπει να είναι καλά οργανωμένα.

Τρίτο δεκαήμερο. Μία νέα Σελήνη που σας βοηθά να οργανωθείτε μαζί με άλλους και να έχετε καινούργια ξεκινήματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά, αποφύγετε καθετί που μπορεί να μην είναι νόμιμο π.χ. μια οργάνωση ή ένα δάνειο.

Μπορεί να γίνει μία αποκάλυψη για ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με τρίτους.

Όμως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για όλους εσάς. Δυναμικά ξεκινήματα και αισιοδοξία είναι αυτά που θα σας κάνουν να προχωρήσετε και να κάνετε πραγματικότητα τις έξυπνες ιδέες σας. Συμφωνίες με εξωτερικό ή σπουδές προωθούνται.

Γίνεστε αποδεκτοί από παρέες και ομάδες που συμμετέχετε και λόγος σας είναι ενθαρρυντικός και λογικός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Η Αφροδίτη μετά τις 14/4 σας κάνει πιο κοινωνικούς αλλά και αγαπητούς στις παρέες. Άτομο από μια ομάδα που συμμετέχετε μπορεί να ενδιαφέρεται και συναισθηματικά για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ανακατατάξεις που θα σας αλλάξουν και κάποιες από τις ιδέες ή ακόμα και τις παρέες θα έχετε εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές του δεκαήμερου. Ίσως να έχετε μια δυσκολία να ανταπεξέλθετε σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Γενικά όμως αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα της καριέρας αλλά και των στόχων σας. Η κοινωνική καταξίωση ή η αποδοχή από τους άλλους είναι σημαντική. Κάντε άλλη μία προσπάθεια σε αυτούς τους τομείς όπου ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα.

Προσοχή σε μια συνεργασία ή μία συγκατοίκηση-γάμο γιατί μπορεί να διαρραγεί. Ίσως γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν μία σχέση πάθους ή άτομα που θεωρούσατε σημαντικά για την καριέρα σας. Συμφωνίες για δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. είναι πιθανά αυτή την εβδομάδα.

Μυστικές δράσεις θα έχουν αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα που έχει σχέση με τρίτους.

Συζητήσεις και συναντήσεις με σκοπό το κέρδος ή την καριέρα, θα έχουν να σας δώσουν πολλά. Να αποφεύγετε καθετί που δεν διέπεται από “διαφάνεια”.

 

ΛΕΩΝ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Από τις 14/4, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Κοινωνικά γίνεστε ακόμα πιο συμπαθείς.

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι όψεις της εβδομάδας δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα. Όμως εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα έχετε ανακατατάξεις σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η αίσθηση πίεσης από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας κουράζει.

Τρίτο δεκαήμερο. Γενικά είναι καλή εβδομάδα για εσάς. Η νέα Σελήνη ευνοεί κάθε καινούργιο ξεκίνημα που έχει σαν σκοπό την επέκταση. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται, είτε πρόκειται για σπουδές, είτε για το εξωτερικό, είτε για κάποιο δίκαιο αγώνα.

Έχετε πολύ ενέργεια και αποφασιστικότητα, έτσι καταφέρνετε να επικρατήσετε σε κοινωνικές ομάδες, παρέες αλλά και ιδεολογικούς χώρους.

Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ότι αφορά συμφωνίες, συνεργασίες που θα βοηθήσουν να αναπτυχτείτε. Ο/Η σύντροφος και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν και θα σας προτρέπουν να μην χάνετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Ότι αφορά νομικά θέματα θα έχετε θετικές εξελίξεις.

Προσοχή σε θέματα υγείας και εργασιακά θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, έχετε όμως ένα θετικό “πρόσημο”, από τις 14/4 και μετά η Αφροδίτη να φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης.

Δεύτερο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου αλλάζοντας τη νοοτροπία και τις ιδέες σας, ίσως ενεργείτε πιο ελεύθερα κι αυτό είναι θετικό.

Μερικές φορές η καθημερινότητα σας κουράζει.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας βάζει στην διαδικασία να ψάξετε θέματα που αφορούν το παρελθόν και να τα βγάλετε στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε ποιο είναι το αγκάθι που πρέπει να αποβάλετε από τη ζωή σας. Εκεί μπορεί να γίνουν και κάποια ξεκαθαρίσματα ή τελικά να κυριαρχήσει το πάθος (ερωτικά, δημιουργία, ζήλια κτλ), όποιο κι αν είναι αυτό.

Ακόμα κι αν το μυαλό σας είναι ακόμα στο παρελθόν, το σήμερα είναι πολύ σημαντικό κι έχετε ευκαιρίες να το ζήσετε.

Όλα τα γεγονότα μας διδάσκουν, εσείς παίρνετε ενέργεια από όλα αυτά και αγωνίζεστε να φτάσετε τους στόχους σας. Καλά νέα σε θέματα υγείας και εργασίας. Ένα μυστικό που αφορά τη συναισθηματική ζωή μπορεί να βάζει στο μυαλό σας δύσκολες σκέψεις.

 

ΖΥΓΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Η Αφροδίτη από τις 14/4 σας κάνει πιο κλεισμένους στον εαυτό σας, αλλά με έντονο πάθος και ζήλια. Εύνοια σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τρίτους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου με ξαφνικά γεγονότα που έχουν σχέση με οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις.

Ο Κρόνος βοηθά να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας σχέση και να είστε μεθοδικοί σε ότι δημιουργικό καταπιάνεστε.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κι εκεί πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή συναισθηματικά. Είστε στραμμένοι στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας, αυτοί μπορεί να είναι και συνεργάτες. Αλλάξτε τον τρόπο συμπεριφοράς και πλησιάστε τον/την σύντροφό σας.

Έχετε το θάρρος και τη δύναμη να ενεργήσετε σε ότι εσείς θεωρείτε αναγκαίο.

Ο Δίας σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε την ερωτική σας σχέση, να γίνετε πιο δημιουργικοί ή να πάρετε αισιοδοξία από τα παιδιά σας. Συζητήσεις και συναντήσεις θα βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας. Η φιλοσοφία ζωής που έχετε γίνεται ο μοχλός ανάπτυξης.

Προσοχή σε οικογενειακά θέματα στην αρχή και στο τέλος της εβδομάδας, ειδικά σε ότι αφορά συζητήσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Η Αφροδίτη μετά τις 14/4 φέρνει αρμονία στις σχέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου δημιουργώντας τάσεις ανεξαρτησίας ή επανάστασης στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Υποχρεώσεις στην οικογένεια ή πιέσεις που αφορούν ένα ακίνητο δυσκολεύουν τις σχέσεις σας.

Αυτή η εβδομάδα όμως είναι ουδέτερη, όποτε έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε τις καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη προτρέπει να αλλάξετε τρόπο σε ότι αφορά την καθημερινότητα αλλά και την υγεία σας. Οπότε κάντε μια νέα αρχή, ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και υιοθετήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, σε ότι αφορά την εργασία, μπορεί να έχετε ένα καινούργιο αντικείμενο απασχόλησης. Σε όλα αυτά θα βοηθήσει η οικογένεια, η οποία είναι πηγή αισιοδοξίας.

Ότι αφορά κληρονομικά θέματα, οικονομικές υποχρεώσεις ή ακίνητα θα γίνουν δράσεις που θα είναι υπέρ σας.

Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες θα προωθήσουν πολλά από τα θέματα της οικογένειας.

Προσοχή στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας, περιορίστε τα πάθη και μην πείτε λόγια που μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με το περιβάλλον. Καλό επίσης θα είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα, οπότε έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε “με δική σας ευθύνη” τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Η Αφροδίτη μετά τις 14/4 ομαλοποιεί την καθημερινότητα και οι σχέσεις με άτομα στο χώρο εργασίας γίνονται πιο αρμονικές. Έσοδα από μισθωτή εργασία.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Ο Κρόνος σας κάνει ολιγομίλητους, ίσως γιατί όταν επικοινωνείτε θέλετε να έχετε πραγματικά κάποιο λόγο και μάλιστα τεκμηριωμένο. Ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να έχει ανάγκη τη βοήθεια σας.

Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία μπορεί να σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη είναι πολύ θετική, η ερωτική σας ζωή είναι σαν να ξεκινά από την αρχή, έχετε λόγους να χαρείτε, να περάσετε όμορφα και δημιουργικά. Η χαρά της ζωής είναι και τα παιδιά γι’ αυτό περάστε χρόνο μαζί τους, κάντε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι σας ευχαριστεί γενικότερα.

Αν και υπάρχουν ανταγωνιστικές τάσεις μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου, με τη συζήτηση θα βρείτε κοινούς τόπους να προχωρήσετε.

Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες θα σας φέρουν κοντά σε μία επιτυχημένη δημιουργία.

Συναισθηματικά τα λόγια, τα μηνύματα, και οι συναντήσεις με το ταίρι, σας αναζωογονούν. Συνεργασίες και συμφωνίες για μια δυναμική δράση θα έχουν επιτυχία. Έξυπνες ιδέες.

Προσοχή στις 12/4 και στις 18/4, στην πρώτη περίπτωση μπορεί αν ανακατέψετε τα οικονομικά με τα ερωτικά έχοντας απώλειες και στην δεύτερη περίπτωση να προσέχετε τις συμφωνίες για δημιουργικά θέματα αφού μπορεί να χάσετε χρήματα ή να θιχθείτε ηθικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μία εβδομάδα που δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις, οπότε μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Η Αφροδίτη μετά τις 14/4 περνά σε μια ευνοϊκή θέση κι αρχίζει μία ερωτική και ευχάριστη περίοδος.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς με τον Κρόνο να πιέζει στον οικονομικό τομέα, τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Δεν θα έχετε απώλεια χρημάτων, απλά θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να έχετε περισσότερα έσοδα.

Αλλαγές στον έρωτα και την δημιουργία προκαλεί για τους ίδιους ο Ουρανός.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο να πλησιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους, που δεν είναι άλλοι από τα οικεία πρόσωπα. Η καθημερινότητα είναι έντονη και στο χώρο εργασίας υπάρχει ανταγωνισμός, όμως εσείς είστε προσηλωμένοι στην οικογένεια και από κει παίρνετε θάρρος.

Δοκιμασίες και κρίση στο χώρο του σπιτιού, καλό θα είναι να μην προσπαθείτε να επιβληθείτε. Με αγώνα θα μπορέσετε να έχετε επιτυχία σε οικονομικό ή ηθικό επίπεδο. Θέματα υγείας χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.

Η επικοινωνία με την οικογένεια είναι κάτι που θα σας κάνει να παλέψετε γι’ αυτά που σας απασχολούν.

Προσοχή στον τρόπο που μιλάτε γιατί μπορεί να γίνετε καυστικοί. Αποκαλύψεις ή δεύτερες σκέψεις για άτομα της οικογένειας. Κάποια νέα ίσως σας “ταρακουνήσουν”.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε συνταρακτικά γεγονότα, δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Είναι καλή περίοδος για να αναδιοργανωθείτε. Η αρμονία, που έχετε τόσο ανάγκη στην οικογένεια, φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε τον Κρόνο που είναι στο δεκαήμερο σας και πιέζει πιο έντονα εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές 1-3/2.

Ο Ουρανός δείχνει αναστάτωση στον χώρο του σπιτιού.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς, αφού σας ωθεί να γίνετε πιο κοινωνικοί, να αρχίσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και να κάνετε μια νέα αρχή με το άμεσο περιβάλλον και τους συγγενείς. Διαθέτετε δύναμη που βοηθά να επιτύχετε ότι διεκδικείτε.

Ο Δίας σας χαρίζει τις ευκαιρίες, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε τη δράση. Ο έρωτας κι η δημιουργία είναι σημαντικοί παράγοντες στη ζωή σας. Έχετε έξυπνες ιδέες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε στον κύκλο σας.

Πιθανόν, ότι έχει σχέση με την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, θα σας βοηθήσει να καταφέρετε να κάνετε πράξη τις επιδιώξεις σας.

Προσοχή σε μυστικά και που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Φοβίες και εμμονές για μια συνωμοσία.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

Πρώτο δεκαήμερο. Θα είναι μία εβδομάδα χωρίς σημαντικά γεγονότα σε γενικές γραμμές (αν κι ο προσωπικός σας χάρτης το επικροτεί).

Η Αφροδίτη από τις 14/4 και μετά δείχνει ότι η καθημερινότητα κι οι σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον ομαλοποιούνται.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και για εσάς, αρκεί να μην απομονώνεστε, σταματήστε να αισθάνεστε παροπλισμένοι, η καλή ψυχολογική διάθεση είναι καταλυτική για το πως θα περάσετε τη μέρα σας.

Ξαφνικές εντάσεις στο περιβάλλον, για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου.

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά το χειρισμό των οικονομικών σας. Μάλλον δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην βοήθεια από τους άλλους, πχ σύντροφος.

Πολλές φορές αντιμετωπίζετε εντάσεις στην οικογένεια. Ίσως κάνετε εργασίες στο χώρο του σπιτιού που δημιουργούν έξοδα, όμως είναι η κατάλληλη εποχή. Προσπαθήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους.

Όμως οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι δυναμικές και θα έχουν διάρκεια. Συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα σπιτιού και οικογένειας ξεκαθαρίζουν τις μπερδεμένες καταστάσεις.

Προσοχή γιατί θα υπάρξουν λόγια που μπορεί να φέρουν ρήξεις στις σχέσεις σας με μια ομάδα, παρέα ή να οδηγήσει σε αδιέξοδο μία κοινή προσπάθεια με αιτία ηθικά και οικονομικά θέματα.

 

Written by: DreamCity

Rate it

0%