Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 05/04 έως 11/04 από την Κατερίνα Καράμπελα

today05/04/2021 2

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που μπορούμε να πούμε στον εαυτό μας ;

Είναι η λέξη “ποτέ”.

Σκεφτείτε την απογοήτευση που δημιουργεί η αίσθηση της σιγουριάς, όταν κλονίζετε.

Αφήστε πάντα ένα φεγγίτη διαφυγής, όλα μπορούν ν’ αλλάξουν και τελικά για το μόνο που πρέπει να είμαστε σίγουροι είναι ότι υπάρχει “έξοδος κινδύνου”.

Η φαντασία είναι εποικοδομητική όταν αντίστοιχα μπορούμε να χειριστούμε επαρκώς την πραγματικότητα.

Ο “δρόμος” μπορεί να νομίζουμε ότι είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως για να φτάσουμε στον προορισμό μας πρέπει να προχωρήσουμε κι ίσως να κουραστούμε. Δεν αρκεί η οπτική εικόνα κι όπως λέει ένας τίτλος αγαπημένου βιβλίου “ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ”.

 

ΚΡΙΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής είναι στο δεκαήμερο σας κι αυτό σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς. Έχετε καλές ιδέες και μπορείτε να τις εκφράσετε. Βέβαια καλό θα είναι να σκέπτεστε πριν αντιδράσετε παρορμητικά και ειδικά σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Για αρκετό διάστημα ο Χείρωνα βοηθά να ξεπεράσετε τα τραύματα του παρελθόντος.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος μέχρι τις 10/4 σας χαρίζει τη ζωντάνια και καλή διάθεση. Στις αρχές τις εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχετε αρκετά φλερτ, θα σας δείχνουν επίμονα το ενδιαφέρον τους, η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία. Μπορεί να προκύψουν θέματα με άτομα από το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες, φίλοι κτλ). Μην βγάζετε συμπεράσματα “εν’ βρασμώ ψυχής”.

Ακριβώς την επόμενη μέρα στις 9/4, ο Ερμής μπαίνει στο δεκαήμερο σας και γίνεστε αυτόματα ακριβείς σε ότι λέτε, οι ιδέες σας είναι στοιχειοθετημένες. Αν κάνετε κάποιες συμφωνίες με μια ομάδα π.χ. εταιρία, σύλλογο, σύνδεσμο κτλ, τότε θα διέπονται από κανόνες. Θετικό διάστημα για συμβόλαια, συμβάσεις, συμφωνίες με τρίτους.

Τρίτο δεκαήμερο. Με σύνεση πρέπει να αντιμετωπίσετε κάθε ενοχλητική αντίδραση άλλων, ο λόγος είναι ότι κάθε λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σας “ρίξει” ψυχολογικά. Προσοχή και στις μετακινήσεις. Κατά τις 9/4 μην βγάζετε συμπεράσματα και αποφύγετε τις παράλογες και ξαφνικές απογοητεύσεις. Τα παραπάνω ισχύουν για τους γεννημένους στις αρχές του δεκαήμερου.

Γενικά η τύχη είναι με το μέρος σας, ο Δίας ευνοεί κάθε επέκταση και ευεργετείστε από φίλους και παρέες. Η αρμονία, η ομορφιά κι η επέκταση θα έχουν πολλές εκφάνσεις, σε συλλογικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, συναισθηματικά θα αισθάνεστε ότι σας αγαπούν, ερωτική εφορία, τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Θα έλεγα ότι κλείνεστε στον εαυτό σας, αφού κάνετε σχέδια και δεν τα κοινοποιείτε. Μυστικά, κουτσομπολιά και μισόλογα το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να σας αποπροσανατολίσουν. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, αλλά έχετε τη δυνατότητα να ερευνήσετε και στα τέλη του μήνα να πράξετε. Ο Ουρανός αλλάζει πολλά πράγματα απ’ τη ζωή σας σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, σε εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος δεκαημέρου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ερμής υποστηρίζει μυστικές συζητήσεις με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία για κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα. Φαίνεται ότι η επίτευξη των στόχων σας απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η πίεση κι οι αυξημένες υποχρεώσεις σας κάνουν να οργανωθείτε για να πετύχετε το στόχο σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, προσοχή σε λανθασμένες ενέργειες σε οικονομικά θέματα που μπορεί να αναμειγνύονται και άλλα πρόσωπα.

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας, για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, δύο τινά μπορεί να συμβούν : θα έχετε μετά από “αγώνα” έσοδα από κρυφές πηγές ή ηθική ικανοποίηση για ένα συναισθηματικό ή ηθικό θέμα.

Στις 9/4 σας εφιστώ την προσοχή, αφού λόγω έντασης και παρακινδυνευμένων ενεργειών μπορεί να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να έχετε αδυναμία χειρισμού των οικονομικών και ψεύτικές προσδοκίες σε σχέση με μια παρέα ή ομάδα που εμπλέκεστε και σε οικονομικά θέματα.

Όμως στο τέλος της εβδομάδας οι στόχοι κι η καριέρα θα έχουν θετικές προοπτικές έστω και επωφελούμενοι μια κρυφή και μυστική συγκυρία, σας εφιστώ την προσοχή: όλα να διέπονται από διαφάνεια (αν και το βλέπω δύσκολο).

Άτομο με κύρος ή μεγαλύτερο σε ηλικία θα σας ευνοήσει, δεν αποκλείεται να ενδιαφέρετε και συναισθηματικά για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής στον Κριό, σας ωθεί να βγείτε προς τα έξω, να γίνετε πιο κοινωνικοί. Μεγάλη επικοινωνία και αρκετές μικρές μετακινήσεις για να συναντήσετε φίλους, παρέες, να συμμετέχετε σε ομάδες. Συζητήσεις ιδεολογικές ή ανταλλαγή απόψεων για εμπορικά θέματα.

Είναι μια ουδέτερη αλλά με θετικό πρόσημο εβδομάδα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα, ειδικά για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, με ενθουσιασμό για μια κοινή δράση. Μέσα στην παρέα ή ομάδα που είστε μέλη, θα υπάρχουν και συναισθηματικές εξελίξεις με ευχάριστη συνέχεια.

Ο Ερμής μπαίνει στον κοινωνικό τομέα για εσάς και μαζί με τον Κρόνο καταφέρνει να σταθεροποιήσει τη θέση σας σε μια ομάδα, παρέα κτλ. Βέβαια, μέσα από διαδικασίες που θα απαιτούν οργάνωση αλλά και μέθοδο. Οι στόχοι σας επιτυγχάνονται.

Αν είστε σπουδαστές, κατοχυρώνετε μια εκπαίδευση που ίσως έχει σχέση με το εξωτερικό. Ευνοϊκές συμφωνίες.

Τρίτο δεκαήμερο. Θετική εβδομάδα για εσάς, με την δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μία ερωτική εβδομάδα με αισιοδοξία και προοπτικές. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Μην χάνετε τη ζωντάνια και την ερωτική σας διάθεση. Κάθε είδους επέκταση ή ότι έχει σχέση με ανώτερη εκπαίδευση και νομικά ή πνευματικά θέματα μπορεί να πραγματοποιηθούν.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και μην φοβηθείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και παρέες ή ομάδες με διαφορετικές κουλτούρες.

Γύρω στις 9/4 πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Θα υπάρχουν “παγίδες” αφού είστε πολύ παρορμητικοί λόγω του Άρη και μπορεί να κάνετε λάθος κινήσεις που θα σας αποδυναμώσουν επαγγελματικά, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή θα έχετε αδυναμία να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Παραπλάνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Μέχρι τις 9/4 θα έχετε πολλά θέματα να τακτοποιήσετε σχετικά με την καριέρα και τους στόχους σας. Συμφωνίες και συζητήσεις για κοινωνικές και εμπορικές δράσεις.

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα που είναι ουδέτερη και επωφεληθείτε των συγκυριών που θα σας παρουσιαστούν.

Οι αλλαγές κι οι εκπλήξεις στον κοινωνικό τομέα συνεχίζονται, για τους γεννημένους στο τέλος του δεκαήμερου.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, παρά την ένταση που κρύβετε μέσα σας, θα έχετε και θετικά από μια κρυφή ανταγωνιστική ενέργεια που θα σας βγει σε καλό, σε θέματα καριέρας.

Η πίεση που έχετε σε οικονομικά που αφορούν τρίτους, θα σας παροτρύνει να βάλετε σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σας και θα πράξετε με το “γράμμα” του νόμου. Βάζοντας προτεραιότητες και κάνοντας συμφωνίες, θα καταφέρετε να δρομολογήσετε κι ότι αφορά τους στόχους σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Κρατήστε τις φοβίες σας μακριά, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι είναι συνέπεια της μεγάλης ταραχής που νιώθετε και της άκρατης φαντασίας. Η εσωτερική ένταση, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, βγάζει απογοητεύσεις.

Όμως από ότι φαίνεται σε πρακτικό επίπεδο, στις 10/4, θα καταφέρετε να αποκομίσετε οφέλη από χρηματοδότηση, δάνειο ή κληρονομιά που θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Σε συναισθηματικό (ερωτικό) επίπεδο το πάθος θα κυριαρχεί.

ΛΕΩΝ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των ΜΜΕ και της γνώσης είναι πολύ θετικός για εσάς μέχρι τις 9/4. Είστε πολύ εξωστρεφείς και έχετε εύνοια, εκτός από τα παρά πάνω θέματα, κι σε ότι αφορά το εξωτερικό και νομικά θέματα.

Πρέπει αυτό το διάστημα να φροντίσετε να ασχοληθείτε με την επιστήμη σας αν είστε φοιτητές ή με νομικά και φιλοσοφικά θέματα. Γνωρίστε καινούργια άτομα με υψηλή μόρφωση, μελετήστε κι ασχοληθείτε με καινούργιες νοοτροπίες.

Οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί 1-2/8 θα έχετε ανατροπές σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

Δεύτερο δεκαήμερο. Μάλλον πρέπει να βάλετε σε σωστές βάσεις τις συνεργασίες σας. Η οργάνωση θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας όλες τις κοινές δράσεις που έχετε στα “σκαριά”. Κάντε συμφωνίες και σταθεροποιήστε τη συμμετοχή σας σε ομάδα ή συνεταιρισμό.

Η συντροφική σας σχέση μπορεί να δημιουργεί υποχρεώσεις αλλά προσφέρει πολύ καλή επικοινωνία που λύνει τα επιμέρους προβλήματα.

Ο Άρης προκαλεί εντάσεις, στους γεννημένους στο τέλος του δεκαήμερου, με την παρέα και τους ομοϊδεάτες, όμως είναι μία καλή εβδομάδα στις σχέσεις με το άλλο φύλο, η αρμονία θα διέπει τις ερωτικές σας σχέσεις.

Τρίτο δεκαήμερο. Με το Δία είναι απέναντι σας, μεγαλοποιείτε και θαυμάζετε τον/την σύντροφό σας. Όμως παίρνετε αγάπη και μαθαίνετε πολλά από τις σχέσεις σας. Έχετε πολύ καλές προοπτικές για ένα γάμο ή μια συνεργασία. Είναι και για σας μία πολύ ερωτική περίοδος αρκεί να μην υπερβάλετε στις προσδοκίες σας. Ζήστε τις στιγμές, έχετε λόγους να είστε αισιόδοξοι.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου πρέπει να είστε προσεκτικοί, στις 9/4 ο Άρης κι ο Ποσειδώνας κάνουν μια δύσκολη όψη, αυτό περιπλέκει τα πράγματα σε σχέση με φίλους και παρέες, ειδικά αν είστε εμπλεκόμενοι σε μια κοινή δράση που έχει σαν βάση και τα οικονομικά. Προσοχή οικονομικές ζημιές ή ατασθαλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα θα ψάχνετε σε βάθος κάθε πληροφορία που λαμβάνετε. Οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν σχετικά με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κι όλα αυτά θα έχουν σχέση με γραφειοκρατία και συμφωνίες που επανέρχονται από το παρελθόν.

Όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς.

Ο Ουρανός φέρνει καινούργιες προοπτικές για εσάς που έχετε γεννηθεί 1-2/9.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι σε θέματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Οι γεννημένοι 11-13/9 θα έχετε μια άνεση να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που θα βοηθήσουν την καριέρα και τους στόχους σας.

Ενώ στις 10/4 όλοι θα έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε καθημερινές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, αρκεί να επικρατήσει η μέθοδος και η οργάνωση.

Ο Κρόνος σίγουρα σας πιέζει σε ότι αφορά την εργασία αλλά και την υγεία σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου πρέπει να είστε προσεκτικοί και λιγότερο ανταγωνιστικοί σε ότι αφορά τους στόχους σας. Πρέπει να ξέρετε ότι ο ανταγωνισμός δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος, μπορεί να χρησιμοποιηθούν κι αθέμιτα μέσα σε μια συνεργασία ή ένα νομικό θέμα. Επίσης προσοχή και σε λανθασμένες εκτιμήσεις που αφορούν σύντροφο ή συνεργάτες.

Ο Δίας αυτό το διάστημα είναι βοηθητικός για όλους σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας.

Στις 10/4 κάποιες από τις προσδοκίες σας γίνονται πραγματικότητα, καλές προοπτικές σε εργασία, υγεία και οικονομικά θέματα που αφορούν κάποιες από τις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής απέναντι σας δείχνει ότι υπάρχουν πολλές διεργασίες για νομικά θέματα και συνεργασίες. Υπάρχουν πράγματα που έχετε αφήσει πίσω κι αυτή την εβδομάδα θα συζητηθούν με τον/την σύντροφό σας.

Είναι καλή ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας και να ακούσετε τη γνώμη των άλλων. Γενικά όμως θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, που το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία και καλή εποικοδομητική επικοινωνία.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, θα ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον/την αγαπημένο σας. Είστε έτοιμοι να ζήσετε το πάθος και την αρμονία με το έτερον ήμισυ. Στις 9/4 η ίδια ομάδα, πρέπει να είναι προσεκτικοί σε θέματα υγείας, καλό είναι να είμαστε ανέμελοι, όμως πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί.

Στις 10/4 θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας που θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε πιο σταθερή βάση π.χ. συζητήσεις για ένα γάμο κτλ. Όμως είναι καλή μέρα για να κάνετε και μια σοβαρή συζήτηση με τα παιδιά σας ή να συνάψετε μία καλή συμφωνία για δημιουργικά θέματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για σας, αν εξαιρέσουμε τις 9/4 που δείχνει μια υπέρμετρη αισιοδοξία και ίσως απροσεξία που μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση σε θέματα υγείας ή εργασίας π.χ να λείπετε από την δουλειά χωρίς λόγο. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη φωτίζει την καλή πρόθεση και την αγάπη που έχουν ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες σας.

Το σαββατοκύριακο θα είναι πολύ όμορφο από όλες τις απόψεις δηλαδή και ερωτικό αλλά και αρμονικό. Αισθάνεστε πλέον την άνοιξη σε όλες τις πτυχές της ζωή σας. Θα έχετε επιτυχία και επέκταση σε δημιουργικά σχέδια.

Εύνοια από τρίτους και μεγάλη αισιοδοξία για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ευχάριστη ατμόσφαιρα και “καλοπέραση”, μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο, ασχοληθείτε με ότι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Όμως αρχίζει μία περίοδος κινητικότητας, θα έχετε αρκετές συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα εργασίας. Πρακτικά καθημερινά θέματα θα σας παίρνουν πολύ από το χρόνο σας. Αν ασχολείστε με το εμπόριο πραγματικά δεν θα προλαβαίνετε. Γραφειοκρατία κι επισκέψεις σε γιατρούς ίσως να είναι κάποιες από τις εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσετε.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Κρόνος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δείχνει ότι μπορεί να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις ή να αισθάνεστε πίεση. Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου στην οικογένεια περιορίζει τις κινήσεις σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στη διεκπεραίωση θεμάτων ρουτίνας. Στην εργασία φαίνεται να επικρατεί καλό κλίμα, και θα έχετε καλά αποτελέσματα σε θέματα υγείας. Ίσως έχετε κι ένα επιπλέον έσοδο σε μορφή μπόνους.

Στις 10/4 για τους περισσότερους του δεκαήμερου υπάρχει η δυνατότητα να τακτοποιήσετε ή να αρχίσετε να οργανώνετε την καθημερινότητά σας αλλά κι ότι αφορά ένα ακίνητο ή ένα οικογενειακό θέμα.

Τρίτο δεκαήμερο. Ανασύρετε από το παρελθόν δύσκολες καταστάσεις και ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Γύρω στις 9/4 απογοητεύστε από την απομυθοποίηση αγαπημένων ανθρώπων. Κάποιο όνειρο δεν πραγματοποιείται κι αυτό σας κάνει να απογοητεύεστε. Το να βλέπουμε την αλήθεια μερικές φορές είναι σκληρό, όμως εσείς απλά αποδιοργανώνεστε. Προσπαθήστε να μην βουλιάζετε στο παρελθόν, πάντα υπήρχαν “αγάπες” που δεν είχαν μέλλον. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα, όλο αυτό μπορεί να βγάλει μεγάλη δημιουργικότητα.

Την επομένη στις 10/4 η οικογένεια σας δείχνει με όλα τα μέσα την αγάπη και την προσφορά της, δεν έχετε παρά να αισθανθείτε ευφορία και ικανοποίηση. Φροντίστε να μην υπερβάλετε. Ίσως έχετε καλά αποτέλεσμα σε ότι αφορά ένα ακίνητο π.χ. αγορά, πώληση, επέκταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Πολύ καλή εβδομάδα χωρίς μεγάλες εξάρσεις, όμως με μηνύματα και συναντήσεις από αγαπημένα πρόσωπα. Επιτέλους αρχίζετε και εκφράζεστε πιο ελεύθερα.

Οι επικοινωνίες θα είναι ευχάριστες και πολύ πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Το φλερτ θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν είστε συγγραφείς, τότε θα έχετε έμπνευση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στις 6/4 εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχετε μία πολύ ερωτική εβδομάδα. Ο/Η σύντροφος θα σας δείξει τα αισθήματά του με έντονο τρόπο, κάτι που θα σας εκλύσει περισσότερο. Φυσικά αυτό που θα σας συμβούλευα είναι να ζήσετε το πάθος, αφού έχετε αυτή την διευκόλυνση από το πλανητικό σκηνικό.

Στις 10/4 θα ακούσετε νέα που θα σας κάνουν να μεθοδεύσετε κινήσεις ώστε να καταφέρτε με την αλήθεια να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ο τρόπος είναι απλός :θα μιλήσετε “σταράτα” . Aυτό θα σας φέρει πιο κοντά, πιθανόν να κάνετε σχέδια που θα ανακοινώσετε σε συγγενείς και φίλους.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς. Το μόνο “αγκάθι” που πρέπει να (βγάλετε) αντιμετωπίσετε είναι το ψέμα ή η αδυναμία στο επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και οικογένειας. Απογοητεύεστε από την τάση των ανθρώπων να κατηγορούν τους άλλους χωρίς αποδείξεις και με γνώμονα την άκρατη φαντασία τους.

Το σαββατοκύριακο όμως σας ανταμείβει, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εκφράσετε τα αισθήματά σας, αλλά και το αγαπημένο σας πρόσωπο προς εσάς. Θα έχετε επιτυχία σε ότι κι αν καταπιαστείτε, δια του λόγου θα καταφέρετε να αποδείξτε την αγάπη και τον έρωτα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Είστε πιο εξωστρεφείς και καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας ένα δημιουργικό σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Συζητήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες για ακίνητα θα φέρει ο Ερμής για εσάς αυτή την εβδομάδα. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε με την οικογένεια είναι μεγάλη, πολλά πράγματα δεν είχαν ειπωθεί και τώρα ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους οικείους σας. Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας, να ακούσετε την άποψή τους, αλλά και εσείς να εκφέρετε την γνώμη σας.

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν, όμως όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα λύνονται.

Δεύτερο δεκαήμερο. Περνούσατε μια δύσκολη καθημερινότητα, ίσως και στον εργασιακό χώρο δεν ήταν τόσο εύκολη η σχέση σας με τους συναδέλφους. Ο Άρης στις 9/4 φεύγει από το δεκαήμερο σας, όμως στις 6/4 εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου 9-10/1, έχετε μια μικρή ανάσα από την συμπαράσταση της οικογένειας.

Στις 10/4 κι ενώ ο Κρόνος σας δημιουργεί άγχος για τα οικονομικά ή για την ηθική που πρέπει να ακολουθήσετε, μια συζήτηση με τα μέλη της οικογένειας σας κάνουν να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να δρομολογήσετε λύσεις που απαιτούν οργάνωση. Με τις συμβουλές τους μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να βγείτε από τα αδιέξοδα.

Τρίτο δεκαήμερο. Η εβδομάδα στις αρχές φαίνεται ουδέτερη και κατά κάποιο τρόπο εφησυχάζετε. Προσοχή γύρω στις 9/4 μπορεί να υπάρχουν ψευδείς ειδήσεις αλλά και ταλαιπωρία σε θέματα υγείας. Μπορεί να αισθάνεστε αδυναμία και αυτό σας καθηλώνει. Καλό θα είναι να μην κουράζεστε, γιατί από ότι φαίνεται θα έχετε έντονη καθημερινότητα που σας προκαλεί εξασθένηση, αυτά ισχύουν περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

Για αυτούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του δεκαημέρου 14-15-16/1, ο Δίας σας βοηθά στη βελτίωση των οικονομικών σας και με την παρέμβαση των οικείων θα μπορέσετε να επεκταθείτε και να έχετε περισσότερα έσοδα. Όμως η οικογένεια θα σας βοηθήσει ή μάλλον θα σας στηρίξει και σε ηθικά θέματα βάζοντας μια νότα αισιοδοξίας στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής σε πολύ καλή θέση για εσάς διότι σας βγάζει από την μονοτονία.

Έχετε κάθε λόγο να μιλήσετε και να εκφράσετε τις απόψεις σας. Όμως και σε πρακτική βάση, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε είτε πρόκειται για γραφειοκρατικά θέματα, είτε πρόκειται για κάποια επιμόρφωση.

Γίνεστε πιο κοινωνικοί και επικοινωνείτε με συγγενείς και φίλους.

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς, Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα περάσετε όμορφα με πρόσωπα από το αντίθετο φύλο, είναι μία πολύ ερωτική και δημιουργική περίοδος. Όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γύρω στις 9/4, γιατί κάποιες φορές εξιδανικεύετε τις ερωτικές σας σχέσεις.

Προσοχή μην εμπλέκετε τις ερωτικές σας σχέσεις με τα οικονομικά, γιατί μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση. Ίσως ένα χόμπι ή ένα δημιουργικό σχέδιο να απαιτεί ρίσκο οικονομικό αλλά και ηθικό.

Στις 10/4 είναι ευκαιρία να κάνετε συμφωνίες που να αντέχουν στο χρόνο. Κάντε σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν στο μέλλον. Σοβαρές συζητήσεις με συγγενείς και φίλους.

Τρίτο δεκαήμερο. Από τους πιο τυχερούς αυτή την εβδομάδα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί σε αυτό το δεκαήμερο. Όμως εσείς που έχετε γεννηθεί στις 9-11/2 μπορεί να απογοητευτείτε από μία ερωτική σχέση. Προσοχή σε εξαπατήσεις. Υπολογίστε το ηθικό και συναισθηματικό “κόστος”, όταν πρόκειται να κάνετε μια δημιουργική εργασία. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Στις 10/4 η τύχη είναι με το μέρος σας, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Μηνύματα θα σας γεμίσουν χαρά, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες κάντε συμφωνίες για καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θέματα.

Η επιτυχία κι η επέκταση που ζητάτε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εύνοια σε θέματα σπουδών αλλά και σε ότι έχει σχέση με την επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Έχετε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις για να εξασφαλίσετε τα έσοδα σας. Μπορεί να κάνετε συμφωνίες και συναλλαγές, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο.

Γενικά θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που βοηθά να ανασυνταχθείτε.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί 8-10/3 θα έχετε οικονομική βοήθεια και αρμονία με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Κρόνος σας κάνει και αισθάνεστε παροπλισμένοι, ίσως να περνάτε μια δοκιμασία στη ζωή σας. Αυτό που σας ενδιαφέρει και συζητάτε είναι μία οικονομική εξασφάλιση, ίσως να έχει σχέση με εισόδημα από σύνταξη.

Η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα μπορεί να επηρεάσει και εσάς που έχετε γεννηθεί 9-10, οπότε πρέπει να προσέχετε τις εξαπατήσεις και να μην εξιδανικεύετε άτομα από την οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάτε τις εντάσεις που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα στο χώρο του σπιτιού.

Τρίτο δεκαήμερο. Η αρχή της εβδομάδας είναι ουδέτερη, όμως πρέπει να προσέχετε γιατί στις γύρω στις 9/4 θα έχετε “επίθεση” από κάποια μέλη της οικογένειας, αυτό θα σας προκαλέσει θλίψη. Όμως υπάρχει και η περίπτωση εσείς να μην μπορείτε να δείτε καθαρά τι διαδραματίζετε στο χώρο του σπιτιού. Οπότε προσπαθείτε να αποβάλετε τη λογική και απλά να φαντάζεστε κάποια πράγματα φεύγοντας (ξεφεύγοντας) από σκέψεις που σας στεναχωρούν.

Ο Ποσειδώνας δεν βοηθά να δείτε την πραγματικότητα.

Στις 10/4, αμέσως την επόμενη μέρα θα έχετε βρει λύσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και τουλάχιστον ηθικά θα είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Σε οικονομικό επίπεδο βρίσκετε διεξόδους και βοήθεια που σας αποφέρουν κρυφά έσοδα.

Written by: DreamCity

Rate it

0%