Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα (22/03-28/03)

today22/03/2021 1 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Πάντα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια νέα αρχή. Επιβάλλεται από την ίδια την φύση.

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό παραπέμπει στην άνοιξη, η προετοιμασία γίνεται εδώ και καιρό, από τότε που όλα ήταν άγονα και δεν φαινόταν πουθενά κάτι που να προμήνυε την άνθηση.

Σε αυτό τον κύκλο της ζωής στροβιλιζόμαστε κι εμείς.

Το άγονο και άγριο τοπίο διαδέχεται την ανάσταση.

Ο Χρόνος περνά αλλά τίποτα δεν είναι πιο χρήσιμο από την μελέτη της Ιστορίας είτε ενός έθνους, είτε μιας προσωπικότητας, γιατί μας διδάσκει όπως τα βιβλία στο σχολείο ώστε να έχουμε μια βάση για να ξεκινήσουμε. Όλες οι πιθανές εκβάσεις μιας κατάστασης, διανθισμένης με το δικό μας στίγμα στο τέλος βγάζει το απόσταγμα της δικής μας Ιστορίας.

ΚΡΙΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος με την αρχή της άνοιξης και της εαρινής Ισημερίας είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!). Έχετε πολλούς λόγους να λάμπετε, είστε αισιόδοξοι κι έτοιμοι για μια νέα αρχή.

Η Αφροδίτη προμηνύει ένα πολύ ερωτικό διάστημα. Είστε εξωστρεφείς και αυτή η ζωντάνια σας κάνει πολύ αγαπητούς . Η τάση να δείχνετε αυθόρμητα τα συναισθήματα, σας κάνει ιδιαίτερα δοτικούς με τους γύρω σας αλλά και με τον/την αγαπημένο σας.

Συζητήσεις κι έρευνα για οικονομικά θέματα θα είναι προς όφελός σας, αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος βγάζει εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας που θέλει εναγωνίως να τα “βρει” με τους άλλους και ειδικά με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας είστε αφοσιωμένοι σε θέματα που αφορούν την οικογένεια.

Ενώ στις 24/3 ίσως αναμειχθείτε σε συκοφαντίες ή θα ακούσετε κουτσομπολιά που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας, αυτό ισχύει περισσότερο για τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και σε ατυχήματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας δίνει ευκαιρίες να αναδειχθείτε μέσα σε κοινωνικές ομάδες και να προσφέρετε, σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θετικό για εσάς.

Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Γενικά όμως αυτή η εβδομάδα θα είναι ουδέτερη και θα μπορείτε να κινήστε πιο άνετα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια καλή εβδομάδα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας όσο πρωτοποριακά κι αν φαίνονται, γι’ αυτό ίσως γίνονται αποδεκτά από παρέες και ομάδες που συμμετέχετε. Έχετε σχέδια που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε ακόμα κι οι αναμνήσεις σας κατακλύζουν.

Πιθανά έσοδα από πηγές που δεν φαίνονται αυτό το διάστημα.

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει στον τομέα της καθημερινότητας και της υγείας, πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος στη σταθεροποίηση θεμάτων εργασίας αλλά και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ψυχική και σωματική σας υγεία, φαίνεται ότι όλα ξεπερνιούνται αν δεν υποτιμήσετε τα σημάδια.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στα μέσα της εβδομάδας η οικογένεια και οι ασχολίες μέσα στο σπίτι σας γεμίζουν.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε στις 24/3 είναι οι εντάσεις για οικονομικά θέματα σε σχέση με μια ομάδα που δραστηριοποιήστε, μην λειτουργήσετε παρορμητικά και μην κάνετε συμφωνίες “εν βρασμώ ψυχής”. Ο αγώνας για απόκτηση υλικών αγαθών συνεχίζεται.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την καριέρα και τους στόχους σας, μιας κι εκεί έχετε την εύνοια αυτή την περίοδο, προσοχή να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Αλλάζει ο τρόπος που φιλοσοφείτε τη ζωή κι αυτό θα διαπιστώσετε σε βάθος χρόνου, οι εμπειρίες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτο δεκαήμερο. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, περνάτε όμορφα με παρέες και ομοϊδεάτες.

Συναισθηματικά, ίσως υπάρξει ένα φλερτ που θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Έχετε βοήθεια και συμπαράσταση από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Στην αρχή της εβδομάδας μια ανατροπή στην καριέρα ίσως σας αναστατώσει, αλλά είναι προσωρινή.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, αφού μέσα από το περιβάλλον και τον κοινωνικό κύκλο παίρνετε ενέργεια για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο είναι η πηγή του αυθορμητισμού και του θάρρους που έχετε για να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει. Μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις ιδέες σας και να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, αυτό είναι κάτι που θα σας απελευθερώσει. Προσοχή γύρω στις 24/3 σε αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους, υπάρχει περίπτωση να έχετε λεκτική ένταση για θέματα καριέρας και στόχων γενικότερα, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Όλο αυτό είναι προσωρινό, αν ελέγξετε τον τρόπο που κάνετε την “επίθεση” σας. Αποφύγετε γενικά τις παρορμητικές κινήσεις και μην βιάζεστε.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς, όμως έχετε μία αισιόδοξη διάθεση και έφεση σε κάθε είδους γνώση και φιλοσοφία. Ιδιαίτερα καλή περίοδος για σπουδές και “ταξίδια”.

Ότι έχει σχέση με δάνεια, επενδύσεις και γενικά οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, χρειάζεται προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την περίοδο σας ενδιαφέρει η κοινωνική και επαγγελματική άνοδο. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες δώστε όλη την προσοχή στην καριέρα, υπάρχουν άτομα κύρους που θα σας βοηθήσουν και οικονομικά.

Άτομο με κύρος στον τομέα του, ενδιαφέρεται συναισθηματικά για εσάς.

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις ή συμφέρουσες συμφωνίες που θα σας ξαφνιάσουν, ίσως να έχουν σχέση με μία κοινή δράση που θα έχει επιτυχία.

Η Πανσέληνος φωτίζει το κομμάτι της οικογένειας κι εκεί πρέπει να ευαισθητοποιηθείτε, σημαντικό είναι να βρείτε τις ισορροπίες ώστε η καριέρα και οι στόχοι να μην αποσπούν τη προσοχή σας από αγαπημένα πρόσωπα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα διαπιστώσετε ότι αυτός ο κρυφός ανταγωνισμός που, είτε προκαλείται από σας είτε από άλλους, βάζουν φρένο στους στόχους σας. Όμως ίσως αυτός είναι ένας λόγος που θα κάνετε μεθοδικότερες ενέργειες σε οικονομικά θέματα.

Την Τετάρτη η εσωτερική ένταση μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί, είναι μία ουδέτερη εβδομάδα.

Μπορείτε να εμβαθύνετε σε θέματα παρελθόντος και μεταφυσικής . Ο Δίας δίνει την δυνατότητα να ταχτοποιήσετε οικονομικά θέματα που αφορούν υποχρεώσεις σε δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και επενδύσεις. Αποφύγετε όμως ότι δεν θεωρείται νόμιμο.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλάζουν σε βάθος χρόνου, ίσως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα δείτε ότι τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

ΛΕΩΝ

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, είστε αισιόδοξοι από τη φύση σας, όμως τώρα έχετε και τη δυνατότητα να ελπίζετε σε καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Εύνοια σε θέματα σπουδών, ότι αφορά το εξωτερικό αλλά και στους στόχους σας γενικότερα.

Συναισθηματικά τα άτομα που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι διαφορετικής φιλοσοφίας από τη δική σας, όμως δεν παύουν να σας ελκύουν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου μπορεί να ζήσετε μια ανατροπή που σίγουρα θα σας αναστατώσει, όμως πρέπει να ξέρετε ότι κάτι καλό θα βγει, σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 28/3 είναι θετική για εσάς και προμηνύει μια περίοδο κοινωνικότητας και εύνοιας σε κάθε εγχείρημα που θα επιχειρήσετε για να ανανεωθείτε. Το περιβάλλον έχει ανάγκη την συναισθηματική σας στήριξη.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου θα διαπιστώσετε ότι δυναμικά εγχειρήματα από ομαδικές προσπάθειες έχουν αποτελέσματα, αρκεί να είστε μεθοδικοί και μέσα στα νομικά πλαίσια. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στις διενέξεις με φίλους, παρέες και ομάδες για οικονομικά ή ιδεολογικά θέματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, όμως η εύνοια του Δία δεν ακυρώνεται σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο/Η σύντροφος είναι για εσάς πηγή γνώσεων αλλά και συμπαράστασης. Οι συνεργασίες αυτή την περίοδο είναι πετυχημένες και αναπτύσσονται και σε άλλα επίπεδα. Πάντα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, λόγω του Πλούτωνα που εδρεύει εδώ και καιρό στον τομέα της υγείας, της καθημερινότητας αλλά και της εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς, μάλιστα από το ξεκίνημα της, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, θα έχετε ευχάριστες ανατροπές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Επίσης ίσως να έχετε ευχάριστα νέα σε ότι αφορά σπουδές ή άτομα από το εξωτερικό. Μπαίνετε στη διαδικασία να εμβαθύνετε σε πνευματικά θέματα ή μεταφυσικά που αφορούν το παρελθόν.

Εύνοια σε οικονομικά που αφορούν τρίτους όπως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και επενδύσεις, ίσως να έχετε και κάποια εισοδήματα από πηγές που δεν αφορούν την εργασία σας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά, όπου το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια αστάθεια, εκεί λοιπόν πρέπει να δώσετε προσοχή και να σταθεροποιήσετε τα έσοδα που προέρχονται από την εργασία σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας ο ανταγωνισμός σε θέματα καριέρας σας αναγκάζει να γίνετε πιο μεθοδικοί σε πρακτικά και εργασιακά θέματα. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, για κοινωνικά ή εργασιακά θέματα.

Οι στόχοι σας φέρνουν γκρίνιες και διαφωνίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μειώστε την ένταση και κάντε υπομονή για να περάσει χωρίς πολλές αντιπαλότητες.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη και πρέπει να ανασυνταχθείτε και να βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας. Η καθημερινότητα, οι εργασιακές σχέσεις κι ότι αφορά την υγεία είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν, αφού βοηθά πολύ κι ο Δίας αυτό το διάστημα. Ο Ποσειδώνας απέναντί σας δεν επιτρέπει να δείτε καθαρά τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος κι η Αφροδίτη απέναντί σας δείχνει ότι είστε προσηλωμένοι στον/στην σύντροφο αλλά και σε όσους ανθρώπους είναι σημαντικοί για εσάς. Δέχεστε την αγάπη και την κατανόηση από τους άλλους, ακόμα και αν γίνετε με έντονο τρόπο η έκφραση των συναισθημάτων τους.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχετε ανατροπές από νέα (ειδήσεις) στην καθημερινότητα ή στην εργασία, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των συγκεκριμένων πληροφοριών ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Η Πανσέληνος στις 28/3 γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο και προτρέπει να σταματήσετε τις συνεχείς μεταπτώσεις που έχετε σε ψυχολογικό επίπεδο. Η αυτογνωσία είναι το κατάλληλο “εργαλείο” για να βρείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας, οι δικοί σας άνθρωποι είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν. Αυτό το γεμάτο φεγγάρι φωτίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας προτρέπει να βρείτε λύσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα βάζοντας βάσεις σε μία ερωτική σχέση ή σε ένα δημιουργικό εγχείρημα. Θα έχετε αποτελέσματα που θα κρατήσουν στον χρόνο, αν με την σωστή διαχείριση καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας π.χ. σπουδές. Κάνετε πράξη όλα αυτά που μέχρι τώρα ήταν επί χάρτου.

Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας, πιθανόν να έχετε έντονη παρόρμηση που θα έρχεται σε αντίθεση με πρακτικά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα και λεκτικές εντάσεις λόγω βιασύνης.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα που θα βοηθήσει να μπείτε πάλι στους ρυθμούς σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου έχετε τη βοήθεια του Δία για να περάσετε όμορφα, διασκεδάζοντας και περνώντας ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας, θα έχετε νέα από τον/την σύντροφο που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Επίσης μια καλλιτεχνική δημιουργία θα βρει πρόσφορο έδαφος για μια συνεργασία. Πρακτικά ή εργασιακά θέματα σας αποσπούν την προσοχή, όμως δεν θα δυσαρεστηθείτε από τα αποτελέσματα.

Προστασία σε θέματα υγείας. Δεν είναι απίθανο να έχετε και περισσότερα έσοδα από την εργασία.

Η Πανσέληνος στις 28/3 σας επηρεάζει στον ψυχολογικό τομέα, έχετε την τάση να απομονώνεστε και να κλείνεστε στον εαυτό σας. Πολλές φορές οι ενδοσκοπήσεις που κάνετε σας προκαλούν μελαγχολία.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου θα δείτε ότι θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα ακίνητα με κάποιο τρόπο μπαίνουν σε μία σειρά και μέσα από οικονομικούς αγώνες διευθετούνται. Σίγουρα η πίεση θα υπάρχει γι’ αυτό πρέπει να έχετε υπομονή.

Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή γιατί το πάθος θα είναι κακός σύμβουλος και ίσως υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα βγάλουν πολλές αλήθειες, που μπορεί να σχετίζονται με το παρελθόν.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς και θα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε. Ο Δίας βοηθά εσάς, που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, να έχετε ένα καλό κλίμα στην οικογένεια και να ευνοείστε σε ότι έχει σχέση με ακίνητα.

Αν δεν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα, προσοχή σε ερωτικές σχέσεις που θα μείνουν στην φαντασία ή θα έχουν περισσότερο πλατωνικό χαρακτήρα, αυτό δεν είναι αρνητικό αντίθετα θα υπάρχει ψυχική ανάταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς με έμφαση στις προσωπικές σχέσεις. Μία ξαφνική ανατροπή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με ένα ακίνητο ή μια οικογενειακή υπόθεση. Μπαίνετε επιτέλους, με την έναρξη και της άνοιξης, σε ένα πιο αισιόδοξο κλίμα. Δίνετε πολύ από την ενέργεια σας σε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Παίρνετε χαρά από τον ερωτικό σας σύντροφο και τη δημιουργία. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και περάσετε όμορφα κάνοντας χόμπι που αποφορτίζουν. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, φωτίζει τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις κοινές δραστηριότητες που μοιράζεστε με άλλους.

Ακόμα κι αν είστε προσηλωμένοι σε πράγματα που σας ευχαριστούν οι φίλοι και οι παρέες είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωή σας.

Είναι μία καλή συγκυρία, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να περάσετε όμορφα.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου γίνεστε μεθοδικότεροι, αφού μπορεί να μιλάτε και να επικοινωνείτε λιγότερο αλλά οι σχέσεις σας είναι πιο ουσιαστικές. Στα μέσα της εβδομάδας προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ότι αφορά ένα ακίνητο ή οικογενειακά θέματα, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται εύκολα αρκεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

Δυσκολίες σε γραφειοκρατικά θέματα που έχουν σχέση με ένα περιουσιακό στοιχείο, όσον αφορά το νομικό κομμάτι.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς αφού δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Η εύνοια του Δία είναι πιο τονισμένη σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, στον τομέα της επικοινωνίας και των σπουδών.

Όποιοι ασχολούνται με γραφειοκρατικά θέματα, αυτό το διάστημα όλα θα γίνονται πιο απλά και εύκολα.

Εύνοια από το περιβάλλον π.χ. συγγενείς, φίλους, γείτονες κτλ. Επίσης αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου είναι οι πιο ευνοημένοι, θα έχουν εκπλήξεις που θα τους χαροποιήσουν, αλλά θα έχουν κι ευχάριστα νέα στον ερωτικό τομέα που ίσως δεν τα περίμεναν. Όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην οικογένεια, δείχνοντας την αφοσίωσή σας η θετική ενέργεια γυρνά προς εσάς.

Τα οικεία πρόσωπα είναι έτοιμα να σας συμπαρασταθούν αλλά κι εσείς είστε πολύ δοτικοί.

Η Πανσέληνος φωτίζει το κομμάτι των στόχων και της καριέρας, ίσως πρέπει να δώσετε την κατάλληλη προσοχή αφού αυτός ο τομέας βρίσκεται “υπό αίρεση”. Είστε διχασμένοι και πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ των αναγκών της οικογένειας και των δικών σας στόχων.

Δεύτερο δεκαήμερο. Θα βρείτε τον τρόπο να χειριστείτε τα οικονομικά σας σωστά ώστε να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Αγωνίζεστε να αποδώσετε στην εργασία κι αυτό θα φέρει πιο σταθερά εισοδήματα. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας στο χειρισμό του λόγου, ίσως στον εργασιακό χώρο υπάρξουν προβλήματα. Επίσης προσοχή στην υγεία σας και σε ατυχήματα.

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να δείτε πιο καθαρά αυτές τις τεράστιες αλλαγές που σας συμβαίνουν με τον Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας. Όλα για κάποιο λόγο έχουν γίνει και ξέρατε κατά βάθος ότι είναι σαθρό φεύγει για να ανθίσει κάτι καινούργιο στην θέση του.

Ο Δίας ευνοεί τα οικονομικά και σας δίνει δύναμη μέσα από ηθικές αξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου, συζητάτε και κάνετε συμφωνίες για οικονομικά ή ηθικά θέματα και βρίσκετε ανταπόκριση από τους οικείους. Έχετε εύνοια σε κάθε είδους επικοινωνία και ότι έχει να κάνει με γραπτό ή προφορικό λόγο. Επίσης έχετε εύνοια σε γραφειοκρατικά θέματα.

Αφοσιώνεστε σε κάποια επιμόρφωση ή έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους από το περιβάλλον σας π.χ. φίλους, συγγενείς, γείτονες κτλ.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς αφού αρχίζετε να βλέπετε το “δάσος” οπότε είστε πιο αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε καινούργιους στόχους και περιπέτειες, τουλάχιστον ψυχικά.

Δεύτερο δεκαήμερο. Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου γίνεστε μεθοδικότεροι και καταφέρνετε να υλοποιήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο, έχοντας βάλει στόχους που τους τηρείτε πιστά, όσο κι αν πιέζεστε. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στον ερωτικό τομέα για τη διεκδίκηση του/της αγαπημένης σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε τα ερωτικά σας με οικονομικά θέματα.

Επίσης μπορεί να υπάρξουν και λεκτικές αντιπαραθέσεις για ηθικά θέματα, κρατήστε χαμηλούς τόνους και σύντομα θα ξεπεραστεί η όποια δυσκολία.

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, δεν παύει όμως η εύνοια του Δία για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Θα ήταν άδικο να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται για επέκταση σε κάθε τομέα που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Οπλιστείτε με αισιοδοξία και μην χάνετε ευκαιρίες γιατί κάθε ενέργεια σας μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Προσοχή στα οικονομικά, αφού δεν έχετε σαφή εικόνα των εσόδων και των εξόδων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ερμής σε καλή όψη με τον Ουρανό ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαήμερου, μπορείτε να κάνετε έξυπνες συμφωνίες και να διεκπεραιώσετε γρήγορα και εύκολα γραφειοκρατικά θέματα. Έχετε πολύ καλές ιδέες που γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σας. Γενικά μη χάνετε τον αυθορμητισμό σας γιατί απ’ ότι φαίνεται θα σας βγει σε καλό.

Είστε επικεντρωμένοι στον οικονομικό τομέα και με την σωστή διαχείριση θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Θα σας άρεσε αυτό το διάστημα να ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνισή σας ή για διακοσμητικά είδη. Επίσης αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να βοηθήσουν οικονομικά ή εσείς να τους βοηθήσετε, αν έχουν ανάγκη.

Η Πανσέληνος σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους π.χ. δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Υπάρχει μια ρευστή κατάσταση σε αυτό τον τομέα και τώρα πρέπει να δείτε καθαρά και να αποτιμήσετε την κατάσταση.

Δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου βλέπετε ότι θέματα που αφορούν το παρελθόν επανέρχονται, άτομα της οικογένειας διεκδικούν ή απαιτούν από εσάς “θυσίες” την ώρα που αισθάνεστε “παροπλισμένοι” με αποτέλεσμα να κρατάτε όσο μπορείτε τις ισορροπίες. Απομονώνεστε και “τακτοποιείτε” τον ψυχικό σας κόσμο, έτσι ώστε να έχετε τη σωστή άμυνα σε κάθε είδους επιθετικότητα.

Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με την οικογένεια και προσέξτε τα ατυχήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού, είναι κάτι που θα περάσει σύντομα αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις αντιδράσεις σας.

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, η φαντασία, η έντονη διαίσθηση και ο ρομαντισμός είναι τα χαρακτηριστικά που σας διακρίνουν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι πολλές φορές δεν θα μπορείτε να διακρίνετε την πραγματικότητα κι ίσως οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

Ο Δίας σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε σημαντικά θέματα στην ζωή σας, βοηθώντας και τους άλλους σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο.

Written by: DreamCity

Rate it

0%