Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Συνεντεύξεις

Dreamcity Interview: Ειρήνη Μπαλτά

today16/03/2021 1

Background
share close

 

Η  Ειρήνη Μπαλτά είναι μια πολύ αγαπημένη καλλιτέχνης. Ηθοποιός, Life Coach και ραδιοφωνικός παραγωγός καταφέρνει πάντα να κερδίζει το κοινό, τόσο με το μεγάλο ταλέντο της, όσο και με την αυθεντική και ζεστή προσωπικότητα της. Αυτή τη περίοδο ξεκινά έναν νέο σεμιναριακό κύκλο υποκριτικής και αυτογνωσίας. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό σεμινάριο που θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με την ανθρώπινη ψυχή.

Μελετώντας θεατρικούς μονολόγους και προσεγγίζοντας ήρωες θεατρικών έργων μέσα από τις τεχνικές της υποκριτικής τέχνης αλλά και με ασκήσεις αυτογνωσιακού χαρακτήρα, η Ειρήνη Μπαλτά υπόσχεται να  μας φέρει σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο των ηρώων μας αλλά και τον δικό μας εσωτερικό κόσμο έτσι ώστε να διερευνήσουμε έννοιες και λέξεις όπως συναισθήματα, αξίες, πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις, επιθυμίες, όνειρα. Για αυτό το τόσο ιδιαίτερο σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε όλους αυτούς που αγαπούν το θέατρο και νιώθουν  μαγεμένοι από την τέχνη της υποκριτικής και γοητευμένοι από την τέχνη της αυτοανακάλυψης, αλλά και για άλλα πολλά θα μας μιλήσει η αγαπημένη μας καλλιτέχνης.

Απολαύστε την σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Τζένη Κοσμίδου!

Written by: DreamCity

Rate it

0%