Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

«Demons» Το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Δουκουτσέλη και του Μάριου Καραμπότη!

today02/02/2021 17 1

Background
share close

Η 2η μουσική συνάντηση του Βαγγέλη Δουκουτσέλη και του Μάριου Καραμπότη ακούει στο όνομα ‘’Demons’’. Mετά το ‘’Dreaming in the rain’’ που ερμήνευσε ο Joseph Kozlovskyi στην ουκρανική και την αγγλική γλώσσα στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για την Eurovision Junior 2020, o Mάριος και ο Βαγγέλης διηγούνται μία ιστορία γεμάτη πάθη και… δαίμονες.

Το ‘’Demons’’ ερμηνεύει ένας νέος τραγουδιστής από την Κροατία, ο Leon Gospodaric και κατατέθηκε επίσημα στην εθνική τηλεόραση της Κροατίας για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021. Την μουσική υπογράφει ο Μάριος Καραμπότης και τους στίχους ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Ο Leon Gospodarić είναι 20 χρονών. Είναι τραγουδιστής και μουσικός. Παίζει 6 όργανα: κιθάρα, μπάσο, διπλό μπάσο, γιουκαλίλι, πιάνο και φυσαρμόνικα. Ασχολείται με την μουσική από τα δέκα του. Είναι μέλος σε δύο μουσικές μπάντες και παίζει διπλό μπάσο για την ορχήστρα SODO. Συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις με την ορχήστρα του στην αίθουσα συναυλιών του Ζάγκρεμπ ‘’Vatroslav Lisinski’’ και πήρε μέρος σαν διαγωνιζόμενος στην 3η σεζόν του μουσικού διαγωνισμού ‘’The Voice Croatia’’. Γράφει  τραγούδια στην κροατική και στην αγγλική γλώσσα και του αρέσει η σύνθεση  κινηματογραφικής μουσικής και να κάνει διασκευές. Παράλληλα με την μουσική του ενασχόληση σπουδάζει Ηλεκτρονική τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Ζάγκρεμπ και μουσική παραγωγή στην ακαδημία MPA. Όνειρό του να γίνει μουσικός παραγωγός.

Ο Μάριος Καραμπότης άρχισε τις μουσικές σπουδές του το 2000. Είναι πτυχιούχος πιάνου και θεωρητικών. Έχει συνεργαστεί ως πιανίστας και keyboardist με διάφορες παραγωγές σε θέατρα (Billy Elliot,Evita,Cats,Εθνικό Θέατρο) και σε συναυλίες με διάφορους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και συνθέτες (Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Νίνα Λοτσάρη, κλπ) . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια film scoring (Jason Allen, Film Scoring for the Modern Composer) και το masterclass του κινηματογραφικού σύνθετη Hans Zimmer.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφραστής και στιχουργός.  Από το 2010 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε περιοδείες σε Κύπρο, Αυστραλία και Γερμανία. Τελευταία του δουλειά η συμμετοχή στην 4η και 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘’Το Καφέ της Χαράς’’. Πέρα από την υποκριτική,  ασχολείται ενεργά και με την στιχουργική έχοντας υπογράψει τραγούδια τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους καλλιτέχνες.

 

Written by: DreamCity

Rate it

0%