Ανακοινώσεις

Ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος ή και τα δυο;

today13/01/2021

Background
share close

Το DreamCity WebRadio έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του, με σκοπό τον εμπλουτισμό του εβδομαδιαίου προγράμματος με περισσότερες και πάντα ποιοτικές εκπομπές, αλλά και την περαιτέρω στελέχωση της ομάδας που αρθρογραφεί στο Blog του σταθμού με καινοτόμα άρθρα και στήλες.

Αν σε συνεπαίρνει η μαγεία του ραδιοφώνου, μπορείς να κάνεις την δική σου ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή, από τον δικό σου υπολογιστή, με τις αγαπημένες σου μουσικές, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρίσκεσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι υπολογιστή ή laptop, ένα μικρόφωνο και σύνδεση στο ίντερνετ.

Αν είσαι λάτρης του γραπτού λόγου, σου αρέσει να αρθρογραφείς ελεύθερα ή να έχεις τη δική σου στήλη, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Το Dream Blog σε περιμένει!

Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησε μαζί μας στο info@dreamcity.gr.

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Μουσική

«Take Five» Η ιστορία πίσω από τον ήχο

Το ημερολόγιο γράφει 1959, όταν το μυαλό ενός απίστευτα ταλαντούχου μουσικού προχωρά στη σύλληψη ενός από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά jazz κομμάτια που έχουν περάσει από τη διεθνή δισκογραφία. Ο λόγος για τον Dave Brubeck και τη μουσική του παρέα και, φυσικά, το εμβληματικό «Take Five», που ηχογραφήθηκε, όπως είπε και ο ίδιος σε συνέντευξή του, «για να ταράξουμε λίγο τα νερά της jazz», φράση που θα εξηγηθεί αναλυτικά […]

today13/01/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%