Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Ανακοινώσεις

Το Θέατρο Τέχνης προκηρύσσει διαγωνισμό για τη συγγραφή audio και web έργων

today11/12/2020 18

Background
share close

Πηγή έμπνευσης του διαγωνισμού το σύνθημα της σεζόν 2020-21:

«Και τα στόματα εφωνάξαν όσα αισθάνετο η καρδιά»

από τον Ύμνον εις την Ελευθερίαν του Διονύσιου Σολωμού

Διευκρινίζεται ότι ο στίχος μπορεί να ερμηνευτεί απολύτως ελεύθερα και ανεξαρτήτως ιστορικού πλαισίου.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε πρωτοεμφανιζόμενους, νέους και δόκιμους συγγραφείς που καλούνται να δημιουργήσουν και να καταθέσουν την πρότασή τους με ψευδώνυμο και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση production@theatro-technis.gr, με την ένδειξη audio ή web έργο, έως την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021. Το έργο μπορεί να είναι πρωτότυπο ή διασκευασμένο για τη συγκεκριμένη θεματική και για το μέσο στο οποίο απευθύνεται.

Τα audio έργα, δεν πρέπει να ξεπερνούν σε διάρκεια τη μία (1) ώρα και να είναι γραμμένα για 1 έως 8 ρόλους. Τα web έργα, δεν πρέπει να ξεπερνούν σε διάρκεια τη μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά (1.15΄) και να είναι γραμμένα για 1έως 6 ρόλους.

Τα ονόματα των μελών της επιτροπής που θα αξιολογήσει τα έργα, θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2021. Το «καλύτερο» audio και το «καλύτερο» web έργο θα ενταχθούν στο ψηφιακό ρεπερτόριο του Θεάτρου Τέχνης. Κείμενα που θα ξεχωρίσουν -κατά τη γνώμη πάντα της επιτροπής- θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Θεάτρου Τέχνης.

Written by: DreamCity

Rate it

0%