Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Πολιτιστικά

Μικρές ιστορίες (μεγάλου) εγκλεισμού, Podcast- Επεισόδιο ΙΙ

today11/12/2020 43 1

Background
share close

Μικρές ιστορίες (μεγάλου) εγκλεισμού, Podcast- Επεισόδιο IΙΜε έμπνευση τη φωτογραφία της Χριστίνας Κάλμπαρη από τη συλλογή της, ‘Short stories of entrapment’ (2002).

Με έμπνευση τη φωτογραφία της Χριστίνας Κάλμπαρη από τη συλλογή της, ‘Short stories of entrapment’ (2002)

«Πάντα υπάρχουν περισσότεροι από ένας δρόμοι»

Λίγα λόγια για το σύμπαν, την απομόνωση, την άδεια σκηνή, την κατανόηση, την επιστροφή.

Αφήγηση: Δημήτρης Πασσάς

Μουσική: Monika

https://t.co/phUSNzdSTO?amp=1

Στο επεισόδιο αυτό, ακούγονται κείμενα του Stephen Hawking και του Italo Calvino, αλλά και μουσικά κομμάτια της Monika, από την παράσταση “Το χρονικό του χρόνου”, σε σκηνοθεσία Νατάσας Τριανταφύλλη.

Το “Χρονικό του Χρόνου» του Stephen Hawking μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέατρο από το Θέατρο Τέχνης, σε μια παράσταση που επιχείρησε να φέρει την επιστημονική σκέψη σε διάλογο με την καλλιτεχνική δημιουργία. Η παράσταση, το κείμενο της οποίας διαμόρφωσαν η Έλενα Τριανταφυλλοπούλου και η Νατάσα Τριανταφύλλη, ανέβηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020, με πρωταγωνιστές τον Ηλία Μελέτη και τον Δημήτρη Πασσά και διεκόπη τον Μάρτιο του 2020  λόγω της αναστολής λειτουργίας των θεάτρων εξαιτίας της πανδημίας.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, σχεδιάζουμε η παράσταση να ανέβει και πάλι στη σκηνή της Φρυνίχου!

Written by: DreamCity

Rate it

Similar posts

Πολιτιστικά

Χριστούγεννα στην Αθήνα!

#XMasInAthens | Χριστούγεννα στην Αθήνα με πολλή μουσική! Το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων απογειώνει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Δείτε μερικά από τα highlights του φετινού μουσικού προγράμματος: Πλατεία Συντάγματος 20.12 11.00 | Σύνολο Μουσικής Πολεμικής Αεροπορίας 14.00 | Lou is 18.00 | ENORASIS 21/12 11.00 | Φωτεινά μουσικά Χριστούγεννα 14.00 […]

today11/12/2022 21


0%