Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Άρθρα

Συνέντευξη: Μελέτης Ηλίας

today02/10/2020 7

Background
share close

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 20:00 – 22:00, ο Μελέτης Ηλίας ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Τζένης Κοσμίδου “Ερασιτέχνες Άνθρωποι” στο DreamCity WebRadio, για μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης:

Ο Μελέτης Ηλίας είναι αδιαμφισβήτητα  ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, έχει ερμηνεύσει ξεχωριστούς ρόλους σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Το αστείρευτο ταλέντο του όμως δεν περιορίζεται στις ξεχωριστές του ερμηνείες, αφού στο παρελθόν έχει διδάξει και την τέχνη της υποκριτικής με τεράστια επιτυχία.

  Φέτος θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε στην ΕΡΤ, στη σειρά εποχής «Τα καλύτερα μας χρόνια», η οποία αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!   Εκτός από ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, ζεστός, φιλικός και εγκάρδιος για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του κατά τη διάρκεια της πορείας του. Πρόκειται για φύση και στάση ζωής Καλλιτέχνη και σίγουρα έχει να μας χαρίσει πολλές ακόμη ξεχωριστές ερμηνείες με τον δικό του μοναδικό και αυθεντικό τρόπο, αφού αδιαμφισβήτητα μιλάμε για έναν ξεχωριστό ηθοποιό που δεν αντιγράφεται.

Written by: DreamCity

Rate it

0%