Dedications
CHRISTINE Hammond Express - Move on Up Great music guys! Congrats! ΜΑΡΙΑ Moby - Sunday ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Spyros Ambala - Walk with the Dreamers (feat. Laid Back) Καλησπέρα Ονειρούπολη!

Dream Diary

Ξινίλα για πάντα

today16/12/2019

Background
share close

Από τον Άρη Λουκίσα.

Οι γυναίκες δεν χωρίζονται σε μικρές-μεγάλες, ξανθές-μελαχρινές, ψηλές-κοντές κτλ.
Οι γυναίκες χωρίζονται σε ξινές και όλες τις άλλες.
Ποια είναι όμως τα γνωρίσματα τους; Πότε έχεις χτυπήσει φλέβα χρυσού;

1. Όταν της στέλνεις μήνυμα και σου απαντά μετά από 15 ώρες. Και η απάντηση είναι του στυλ: «τώρα το είδα». Και με συνέχεια «δεν κατάλαβα τι λες;» Γιατί δεν θέλει να το ξαναδιαβάσει, παρόλο που είναι κάτι απλό αυτό που λες. Είναι σαν να σου λέει «άμα θέλεις ξαναγράψτο γιατί βαριέμαι». Στα επόμενα δύο λεπτά όμως, γιατί αλλιώς θα απαντήσει μετά από 15 ώρες.

2. Η ξινή γυναίκα, η σωστή, μαγειρεύει μέτρια. Για παράδειγμα κάνει νεσκαφέ να πιει και τον κάνει λάθος. Έτσι, πάντα της τον κάνεις εσύ και μαγειρεύεις.

3. Η σύντροφος η ξινή, όταν δεν της αρέσει η παρέα σου που έχετε βγει έξω, δεν τους μιλάει, έτσι απλά, και ακόμη πιο καλά δεν τσουγκρίζει κιόλας ποτά. Σε κάποια στιγμή κιόλας μπορεί κάποιος από την παρέα να κάνει κλασική ερώτηση «γιατί δεν τσουγκρίζεις μαζί μας;» με σούπερ απάντηση πληρωμένη «γιατί δεν σας ξέρω» ή ακόμη καλύτερο, ειδικά άμα κάποιος επιμένει «γιατί κυκλοφορούν αρρώστιες».

4. Η συγχυσμένη ξινή σύντροφος μπορεί να δείξει σε έναν καλεσμένο με πολλούς μη προφορικούς τρόπους πόσο δεν τον συμπαθεί. Λέει συνήθως την τρομερή εισαγωγή «καθίστε όσο θέλετε» και μετά σηκώνεται και φεύγει σε άλλο δωμάτιο, αρχίζει και κοπανάει πόρτες ή τηγάνια και άμα δεν παίρνει ο καλεσμένος το νόημα, σε στέλνει μαζί με τους καλεσμένους για ψώνια μήνα στο σούπερ μάρκετ.

5. Η ξινή γυναίκα, η πολύ σωστή, όταν ετοιμάζεται για έξοδο, σου λέει τι ακριβώς να βάλεις ώστε να σε βρίσκει σέξι και πού θα πάτε. Για παράδειγμα, σου λέει να βάλεις σκισμένο τζιν και μπλουζάκι Metallica με αθλητικά, να πάτε στο ροκάδικο και αυτή σκάει με Louis Vuitton τσάντα και ντύσιμο «Ντίβα της όπερας». Με αποτέλεσμα να φαίνεσαι λες και βγήκες όχι με την σύντροφο σου αλλά με την κυριλέ φίλη σου ή ακόμη χειρότερα ότι σε βιοπορίζει.

6. Όταν ντυθείς κυριλέ και της πεις ότι θέλεις κυριλέ έξοδο και κάνεις και κράτηση, αυτή σου λέει ότι θα τα πείτε κατευθείαν στο μαγαζί για να υπάρχει ερωτικό παιχνίδι. Περιμένεις μία ώρα τουλάχιστον μέχρι να έρθει και σκάει με αλυσίδες και μπλουζάκι «ο Χριστός είναι μια ******». Ο υπεύθυνος σε ρωτάει άμα την γνωρίζεις και δεν ξαναπατάς για μήνες.

7. Η σωστή γυναίκα αυτή που είναι λεμόνι, σου λέει ότι πρέπει να κάνεις κάτι αυθόρμητο, όπως να πας μόνος σου στο Ναύπλιο να της πάρεις κάτι, οτιδήποτε, ένα μπρελόκ και να γυρίσεις πίσω. Τελικά καις ένα μισθό βενζίνη και όταν της δωρίζεις το μπρελόκ, σου λέει «πήγες σε ολόκληρο Ναύπλιο, και πήρες αυτή την παπαριά;»

8. Η σωστή σύντροφος, μητέρα όλων των ξιδιών, έχει δικό της σύστημα αριθμητικής και αξιολόγησης. Μετά το 1 μπορεί να είναι το 2, αλλά μετά το 2 είναι το 77. Για παράδειγμα ρωτάει ένα φίλο σου άμα έχει διαβάσει ένα βιβλίο, αυτός απαντά όχι και του λέει «δεν πειράζει». Τον ρωτάει και για ένα δεύτερο τίτλο που τελικά δεν ξέρει, του λέει «δεν πειράζει» και στον τρίτο τίτλο κολλητά που δεν ξέρει, του λέει «είσαι λιγάκι αμόρφωτος ε;»

9. Οι Ολλανδοί έφτιαξαν την Ολλανδία και η ξινή γυναίκα έφτιαξε την γκρίνια. Άμα της έχει κολλήσει κάτι που μπορείς αλλά δεν θέλεις να της το φέρεις ή αγοράσεις ή οτιδήποτε, θα γκρινιάζει συνέχεια ασταμάτητα και αέναα. Μιλάμε για βιβλικά μεγέθη και διάρκειες. Δυο επιλογές υπάρχουν: ή την χωρίζεις ή υποκύπτεις. Υποκύπτεις! Πάντα υποκύπτεις!

10. Η ξινή γυναίκα, αυτή η γνωστή μας άγνωστη. Κρυψίνοια μέχρι εκεί που δεν πάει μέχρι που νομίζεις ότι πρωταγωνιστείς σε ελληνική ασπρόμαυρη ταινία. Παίρνεις τηλέφωνο και την ρωτάς άμα θα αργήσει να έρθει σπίτι γιατί έχει πάει 6 το απόγευμα. Σου απαντά ότι θα αργήσει λίγο. Περνάνε οι ώρες πάει 9 το βράδυ. Την ρωτάς πότε θα έρθει και άμα έχει συμβεί κάτι. Σου λέει ότι είναι σε μια υποχρέωση και έτσι θα αργήσει ακόμη λίγο. Πόσο λίγο την ρωτάς; Και τελικά μετά από μισή ώρα, ακούει την συζήτηση και η μάνα της που αρχίζει να ωρύεται στο στυλ «δεν του είπες τίποτα του ανθρώπου;» σου απαντά 3 ημέρες γιατί έχει πάει 3ήμερο με την μάνα της.

Φέρτε μας λεμόνια και lime, φέρτε μας 5 κιλά ξύδι και όχι βαλσάμικο! Απλά τις λατρεύουμε!

Κωμικό,2019, γυναίκες, χιούμορ, λεμόνι

Written by: DreamCity

Rate it
0%