Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Events

Release Festival 2019

today04/05/2019 4

Background
share close

Γράφει ο Γιώργος Φραγκάκης.

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι στη χώρα μας, είναι το Release Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού σε 9 διαφορετικές μέρες, από 7 μέχρι και 30 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, η σκηνή του Release θα ανοίξει την αυλαία της στις 7/6 και θα υποδεχτεί μεγάλα ονόματα της ρέγγε μουσικής, όπως οι Third World , Hollie Cook, όμως το μεγάλο όνομα της βραδιάς θα είναι ο Damian “Jr Gong” Marley, γιος του θρύλου Bob Marley.

Στις 8/6 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Shame, οι πολύ αγαπημένοι στο Ελληνικό κοινό James όμως ο σταρ της βραδιάς θα είναι ο αειθαλής Iggy Pop.

14/6 και το σκληρό μέταλ αναλαμβάνει τα ηνία της διασκέδασης, μέσα από τους ήχους των επικών Μanowar.

16/6 και δράση αναλαμβάνουν οι Fontains Dc, οι μαγικοί Morcheeba, ο Johny Marr από τους Smiths και τελευταίοι και καλύτεροι θα βγουν οι New Order. 19/6 σειρά έχουν οι δικοί μας Planet of Zeus, οι ξεχωριστοί Black Rebel Motorcycle Club και οι Αμερικανοί Clutch.

21/6 και οι ήχοι γίνονται Rap με άξιους εκπροσώπους του είδους τους Cypress Hill.

23/6 και Roisin Murphy, οι πολύ καλοί Βέλγοι Hooverphonic και την βραδιά θα κλείσει ο Hozier.

24/6 τα Παιδιά από το Χιλιομόδι, οι δικοί μας 1000mods, οι διαχρονικοί Fu Machu θα ετοιμάσουν το έδαφος για τους τεράστιους Alice in Chains.

30/6 τελευταία μέρα και το κλείσιμο θα είναι αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό με τους θρύλους του thrash Anthrax αλλά και τους φανταστικούς Disturbed.

Στο Release Festival όμως θα υπάρξουν και άλλα συγκροτήματα, τα οποία θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Για κάθε νέο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

Written by: DreamCity

Rate it

0%